Val, val vaaaal.. Hjälp

Ok, kom igen nu. Berätta vad ni tycker?

Har ett liiiiitet dilemma. vad ska jag ha för hårfärg?
Vilket är snyggast? Blond? Brunett?









Varför ska det vara så svårt.. :(
Lägger kanske mer vikt på detta än någon annan men det är viktigt för mig. haha




What, what???


Vem är du?


Jag vet inte hur du fungerar, men jag är en av dom med lågt självförtroende.
Visst, jag lägger ut foto på mig själv. Fler än mina andra vänner. Lägger jag ut ett foto på mig själv är det vad jag betraktar som ett bra foto på mig själv. Men tro mig, det händer inte ofta, att jag blir bra på foto alltså. Kanske 3st av 40st. Men det är ju bara vad jag tycker. Tror att jag lägger ut foto för att få bekräftelse, eller för att få folk att tro att jag alltid ser ut som på de bra fotona.
Det hade varit till hjälp om man hade kunnat se sig själv från någon annans ögon, och få deras uppfattning. För andra ser kanske inte mig som jag gör. 
Hade jag kunnat hade jag gjort något åt alla mina små brister. Min näsa, mina tänder m.m (och tro mig det finns mycket jag hade ändrat) (och ja, klart det finns något jag kan göra, och ja, har pengarna till det, men känns som att det finns viktigare saker att lägga pengarna på)
Och jag tror inte på vad andra säger om att man inte ska operera sig för då hittar man bara ännu mer fel och man kommer inte trivas bättre med sig själv för det. Utan jag tror på fullaste allvar att jag skulle mått bättre, mycket bättre. Det handlar till en viss del om att ändra sitt yttre men jag tror också att mitt inre hade ändrats, jag hade fått mer självförtroende, jag hade mått bättre helt enkelt. Och då hade kanske humöret också ändrats (för mitt är inte att leka med) Det dumma är att det går ut över andra. Min sambo (främst), min familj och mina vänner.

Ja, finns mycket mer tankar att skriva om detta. Men ni fattar nog vad jag menar. Jag ville bara ventilera lite. Känns som att det hjälper att skriva av sig.







Beware!




♥♥♥


. . .In my hair and on my body. . .

Yeees, nu är det gjort. La i svarta och blonda slingor i håret. Men kom på rätt snabbt att mitt hår är för mörkt för att kunna framhäva blonda slingor.  Jag måste nämligen bleka håret först, och det orkar jag INTE... : ) (lat?, yes)
Men de svarta slingorna blev bra. Det är så fint med lite liv i håret. Vill igentligen ha ljusbrunt hår, men fick ett litet ryck idag. Ovanligt.
Får gå till min frisör om jag ska färga det ljusare. : ) Och snart är det dags att byta extensions.. Vet inte om jag ska byta eller ta bort helt och hållet... Vet inte riktigt hur mitt eget hår ser ut nu, hur slitet det är, hur långt det är m.m. Men ja, vi får se..

Det var iaf inte det jag vill ya upp nu. Utan jag tänkte visa lite produkter jag använder. Bland annat ett värmeskydd för håret och en duschcreme..

Varje gång jag har duschat, innan jag ska föna håret använder jag en produkt från Matrix. Den skyddar håret från värme, för alla vet väl att föning och plattning inte är så bra... (om ni inte visste det innan, var har ni varit?)
Iallafall, det finns flera olika produkter i samma märke, men jag använder bara denna.



En annan produkt jag använder, fast detta är inte till håret, det är en duschcreme från LDB.
Jag fick den av en kompis i Julklapp, så jag har inte använt den så många gånger. Men den luktar underbart och gör hunden len. : )
Jag har en annan också, den gör hunden jätte len den också. Orkar tyvärr inte resa mig och ta reda på vad den heter, det kan jag ju göra någon annan gång. :)

Här är iallafall den från ldb.


(Köper ni den, så berätta, SNÄLLA, vad den doftar.. För jag kan verkligen inte komma på det. Känner igen doften men kan inte komma på.)


Ville igentligen visa min nyårsklänning, men orkade inte ta foto på den. Och den ser mycket bättre ut på, och det betyder att jag måste sätta på mig den.. haha Ojoj, blev mycket helt plötsligt.
Får bli en annan gång..




Nu ska jag mysa ner mig i soffan med toffifee och coca cola. : )
Ska kolla på Legally Blonde, men den börjar inte förrän 21.00, så får undehålla mig med något annat.








bara måste.

Jag bara måste säga ngt innan jag färgar håret.
Jag HATAR verkligen när folk (som bloggar) inte vänder rätt på sina bilder...

HÅLLA?
Hur svårt är det att rotera på skiten?

over and out....


yo yo yo...

Hej hooopp

ska färga håret... Oh noo. Kan ju meddela att färgerna svart och blond är iblandad.. haha Kommer bli en rolig blandning. I värsta fall kan man ju bara färga över skiten med brunt. (om det slulle bli mindre nice)

Jag brukar få till det faktiskt. Brukar normalt lyckas med min färgning av hår. Vet inte varför. Undra om det handlar om tur eller rent av talang. : )
Kan ju hoppas på det sistnämnda.

Well, I´m off to it. (önska mig lycka till)


Så här ser det ut nu. Där är lite lite slingor i. Obefintliga nästan. : )




Vad ska du göra på nyår förresten?

Hörs när det är gjort.. iiiiiiiiih! haha





Igår...

Igår var jag och min sambo och käka fondue på Restaurang Sandra! Passande va? haha

Det är sååå gott. Jag fullkomligt älskar det.


Och efter den underbara maten gick vi på bio.

Vi såg Avatar. Den var faktiskt jätte bra. Den vara dock i ca 2 h och 41 min. Lite väl långt för min häck att sitta ner. Men det får vara värt det. För som sagt, den var grym. Ni borde verkligen gå och kolla på den. Den finns i 2d och i 3d. Vi såg den tyvärr inte i 3d men den hade säker varit skit cool.

Ja, som sagt.. CHECK IT OUT!


grym




Mellandagarna...

Helloo.
Vad fick ni i julklapp?
Hade ni en bra julafton?

Jag hade en jätte bra julafton, det var lite mycket fram och tillbaka kanske, men förutom det var det mysigt. Vi var ju nämligen på 3 olika ställen.. haha.. Och ja, vi käkade julmat på varje ställe.. Vi började klockan 09.00 .. haha. Sick!



Jag fick en kamera bland annat. Och jag älskar den. Den är grym. Har ju velat ha en ny kamera länge nu, och jag fick en av min underbara sambo. : )

Ni undrar kanske vilken färg jag fick? :)

 
(Ni trodde det var den rosa va? Naaaa, e glad att jag inte fick den rosa.. )



Jag har köpt ett linne till nyår (på Benetton) men tror jag har ångrat mig. Vill nog hellre ha en klänning,. Så ska antagligen gå och lämna tillbaka linnet idag (om jag hittar kvittot) och se om jag hittar en fin klänning.. Vet en affär som till 100 % har en. Förutom det vet jag inte vad jag ska göra idag. Min sambo jobbar ju kväll i 3 dagar nu så jag får hitta på ngt. Annars sitter jag bara hemma och glor. Ska kanske sola. aaah, mysigt.

Vi var och storhandlade elektionik i lördags.. Klockan 08.00 stod vi utanför media. (puuuuh) Nej, det trodde ni inte om mig va.. Haha. Vi köpte ett wii (det var mest till mig) ett ps3 (sambon) och ett hemmabiosystem.. :) Det blev icke billigt kan jag ju meddela.. :)
Igår köpte vi en soffa och ett matbord med 6 stolar. Ska ju ha det i huset som vi köpt. Både och va grymt snygga. Kan kanske squeeza in ett foto när jag orkar. (på soffan och bordet alltså)

Ja, förutom det har jag väl inte så mkt mer att skriva om. Men som vanligt, kommer jag på ngt nytt kommer jag in och uppdaterar er. : )



 


I´ve been thinking!

På mycket..

Det är julafton i övermorgon. Det ska bli mysigt.. elt sjukt. Känns som att det var sommar igår. (SPAAAAANIEN) Tycker tiden går alldeles för snabbt.
Vi har 3 ställen att besöka.. haha siiiiick. Vi ska först och främst hem till min sambos föräldrar (klockan 9 ) :( och käka middag ( I know, tidigt.. haha) sen klockan 15 ska vi till sambons släkt och vid 17-17.30 ska vi till min släkt. Och ja, vi ska käka på varje ställe... :)

Vad har ni önskat er i julklapp?


Sen, nyår. Vi ska upp till helsingborg och fira detta året. Till sambons syster. Mysigt värre.. Har kommit över den där suuuuuuupa preioden. Tycker det är mycket mysigare med hemmafester eller middag... (+ att jag är aprädd för smällare, så om jag slipper stå ute en längre tid är det bara bra)


Har köpt en ny tröja och ett nytt linne. Båda mycket söta. Orkar inte ta foto på dom just nu, det får vänta. :P

Och ja, finns MYCKET mer som jag tänkt på, men det tänker jag icke ta upp här.. häähää.

Vi flyttar den 22 februari.. Yeeeeey, ska bli underbart. Längtar sååå. Jag blev av med min lägenhet i går faktiskt Bitter-sweet. Älskar den lägenheten. Men kommer säkert älska huset också. :)









hahahaha

fick dampanfall när jag skrev förra rubriken.. Ska ju självklart vara for... :) hahahahahah

Theese boots were made fot walking!


Mina grymt snygga nya stävlar från Håkanssons...  =)
Dom är jätte sköna också..

Jag var i stockholm i helgen. Min syster hade möhippa. Hon hade ingen aning om att jag och kusinen kom och hälsade på. Och hon hade verkligen ingen aning om att vi skulle sova hos henne.. haha Det va riktigt roligt att se hennes reaktion när hon såg oss... Ja, det var en lyckad möhippa iallafall.. :)
Mindre roligt e resorna upp och ner ifrån stockholm. Jag tillhör ju tyvärr den där gruppen som mår illa bara jag sätter min fot på ett tåg eller en buss för den delen...Men det var rätt lungt denna gången, jag lyckades komma ihåg tablett.. Nu är det bara att se fram imot resan upp i januari när det är bröllop...

Jag har slutat jobbat igen.. (mindre kul) denna gången blir det nog värre. Känner att jag vill komma ut och jobba nu, och nej inte på mitt förra jobb. Jag vill jobba i affär, tänk er själva, rabatt på allt i affären.. aaah, min dröm. haha

Till helgen ska sambon ha fest, eller ja på fredag. han fyllde ju 25 förra veckan. :)
Så vi ska trycka in folk i vår lilla 2:a, sista festen här kanske.. Flyttar ju till hus sen. Och där ska vi ha fester kan jag ju tala om. =)
Och på Lördag ska vi till lödde och träffa tjejgänget med tillbehör.. (haha) Käka ostbricka och dricka vin. Det ska bli mysigt.
Och där imellan ska jag och min syster köpa lite julklappar och baka lussebullar (sååå gott, väntar fortfarande på dina Lina)
Söndag ska min syster i hbg ha glöggkväll. Mysigt värre...

Ja, tror inte det har hänt mkt mer. Inte vad jag kommer på nu iallafall.. Men kommer jag på ngt, kommer jag tillbaka.. :)

(Akilles har fått damp sjukt många ggr idag ((dryyyygt)))

Hörs!