what.is.up?

Med blogg.se?
Vad har hänt med skiten? huh huh huh?

Kommer det fixas idag eller? Gör jag något fel. Med tanke på andra bloggares inlägg tror jag inte på det sistnämnda... Vi får la se.. : )

Har iallafall paus nu.. Ah, underbara stunder här på alfa. Kaffe och kortspel, 12:a närmare bestämt. Idag blir det tom kaka. Käkar alltid hämtemat på torsdagar, men med tanke på veckans semlaintag tar jag nog en sallad. :)




lite.panik

Har inte packat. (inatt)
Måste färga håret. (får göra det inatt när jag kommer hem)

Har fixat naglarna hos sambons mamma. :)

Lite panik JA. Men det får gå. Måste upp tidigt imorgon, men jag får helt enkelt vara trött.

Hörs igen senare.. Börjar jobba nu

 


Kan.man.ha.båda.av.världarna?

Kan man både ha bloggtorka men endå ett enormt sug att blogga?
Well, I have!

Vet inte om det är för att jag jobbar kväll och inte kan/hinner med att blogga eller om det bara e en sån period. Men jag vill blogga heeela tiden. Känner ett sjukt stort sug att blogg, men kan ju inte lägga upp massor av bilder och tankar. (inga vettiga iallafall) Och till helgen blir det heller inget. Ska ju till sthlm och kommer nog inte ha tillgång till dator.. :S Imorgon hinner jag inte heller. Ska upp relativt tidigt. Ska till kvik, nova, sambons mamma. blää alltså

Ja, har massor i huvudet nu, men hinner tyvärr inte. Måste jobba..

puss

 


Nice.

Oh, som ni ser. En ny design..
Tack så mkt Adeline. :) (länken till hennes sida finns längst ner i menyn) Kram på dig!

En sak bara.. Till alla där ute.. ANVÄND INTE LEGGINS/TIGHT SOM BYXOR... För i heeeelvete...




hej.hejdå



Onsdag.

Har lite svårt för vissa saker. kommer inte ta upp dom här, för då kommer det såra människor. Men ja som sagt, vissa saker gör mig förbannad och trött på mänskligheten.. (ni som tar åt er, borde kanske det)

Ja, idag är ingen ovanlig dag, den är precis som alla andra. Förutom att jag börjar redan 14.00 ist för 14.36.. haha. Jobb jobb jobb..

Käkar frukost ( i know, late) och kollar på reprisen av Top model. Har ju redan sett alla avsnitt och alla episoder. Men ja, man dras till det helt enkelt.

Ska käka vidare sen ska jag duscha..
Hörs kanske sen




over.and.out

Nu slutar jag om 40 min. Så nice. Blir nog en film och sen sängen.. Eller ja, rättare sagt, blir nog en lliten bit in på filmen sen sängen. Orkar aldrig se hela filmer så sent. Är det inte jag som somnar till i soffan är det min sambo. haha bra kombo det där. Men men, det gör väl inget. Kan se klart det dagen efter. Tror jag ska inom statoil och handla chips också.. : ) har fått dille på Grill chips. (beroende framkallande) Alla andra tycker om sourcreme & onion, men icke jag. blä

Ska för övrigt fräscha till bloggen snart. Eller ja, inte jag. Jag får hjälp. : ) Ni får snart uppleva mästerverkat.

Uch, är såå trött nu. Mina ben värker som fan. Det är nog det värsta med detta jobbet, det tar på benen.. Och ryggen för den delen. Ja. tro inte att detta är ett lätt jobb. Det är tunga lyft inblandat. Kör truck också.. haha. Ska se om jag hittar ngn bild en dag. (på mig på trucken alltså) :)

ses snart allihop.
Sov gott....

 


vill.ha.helg.nu

Ja, det vill jag verkligen. Blir ju trött av att jobba kväll. Riktigt jävla trött dessutom. + att man inte har ngt liv.

I veckan:

Torsdag:
Ska till kvik igen och beställa köket vi ritade upp i fredags. (det belv så j*vla snyggt)

Fredag: 08.30 går tåget från Lund c till sthlm c. Så ja, det blir till att gå upp i tid. Sen blir det till att rensa sthlm alla heta affärer.. yeeeeah. Har en lista på affärer jag ska in på.. haha Ska även till en restaurang som heter Copagnang... (vet inte hur det stavas) men det kommer jag lätt ta foto på. Lätt coolaste restaurangen jag varit på.

Lördag: Bröllop. : ) wii, kommer självklart blider sen. (hoppas jag)

Söndag: hemfärd från sthlm. chiiiiill

Förutom det är det ju packning till både reda och flytt. Ska iväg och handla slips till mitt ♥. (hittade ju ingen när jag och B2 var ute och shoppade)
Tror inte det är mer bestämt eller inbokat. Eller ja, vi ska lämna vår lilla hund på torsdag också. Min sambos mamma ska passa lilla Akilles över helgen. :)

(Och J: hemligheterna är inga hemligheter om man berättar dom innan det är dags.. :P haha det kommer som sagt i februari någon gång. (♥) )

Ha det fin fint, nu ska jag fortsätta slava på jobb.. (nja, inte riktigt så hemskt)




 


I´m.back

För er som inte vet så är jag tillbaka på mitt förra jobb... Så ja, detta medför kass uppdatering. Men money money money... Bra va? (kan köpa extra mkt skit uppe i sthlm)

Jobbar kväll denna veckan, så jag e ledig på fredag, vilket är tur. För då åker vi till sthlm. Min syster ska ju gifta sig.. :) wiho, ska bli så kul.

Jaja, ska käka nu.

pusspuss

 

 


Hoppas.detta.e.sista.gången

Hoppas verkligen detta är sista gången jag måste tvätta i tvättstuga. Får fan gå en mil för att komma dit.. Bärandes på all tvätt.. (blää, det gillar vi inte) Har iallafall tvätttid klockan 12. Jag och sambon brukar göra det tillsammans men han jobbar ju, så jag får leva upp till ryktet om hemmafrugan. Det kan jag lätt göra i huset, för då behöver man inte boka tid, inte gå långt med tung tvätt, inte hålla koll på när det e klart. Utan du tar din tvätt som står bredvid tvättmaskinen och slänger in skiten. GÖÖÖÖÖÖTT!



Whats up with all this crapy laundry???


kaos.ÄR.mitt.liv.(justnuiallafall)

Jag har nog aldrig haft det så stökigt i hela mitt liv. Inte när det gäller mina kläder iallafall. Jag har alltid haft ordning bland mina kläder, (nästan alltid) och har jag haft det lite i oordning så har jag aldrig varit i närheten av så jag har det nu. Detta är galet. Detta är pinsamt och hemskt. Det är ett under att jag hittar det jag vill ha fram. Ni vet att vi ska flytta i mitten av februari. Eller ja, inte mitten kanske men den 22 februari. Jag omformulerar mig, i slutet av februari. Och anledningen till kaoset är just flyttningen. Är inte stolt över det men det får vara min ursäkt. JAG SKA FLYTTA, det är därför här ser för jääävligt ut.. hahaha

Sneak peak:


Vi har två garderober. En är min och en är min sambos. På ena sidan (som visas ovan) kan man hänga saker. Och jag får inte ens plats med alla mina kläder som jag vill hänga upp. Kaos??


Här ser ni sidan där man igentligen ska ha vikta saker. Jag har gjort en egen variant. Jag slänger in kläderna ist.. hehe Blir faktiskt lite störigt när man ska hitta ngt. Är det kaos nu?


Ja, tro inte att det tog slut med kläderna i garderoben. Nope. Ligger ikea kassar ovanpå garderobern med kläder i, lådor med väskor och skor. Och sen ligger det ännu mer kläder inne i stora rummet. Klänningar främst, för det får jag inte plats med i garderoben.. wtf, detta e kasst... Nu får det snart vara slut på detta.


Mitt stora rum har exploderat.. booooooooom boom paaaaaaoooow.

Slår ni detta tycker jag verkligen synd om er.. haha



Har jag berättat att jag fixat håret.. Nooo, I have not!
Har ju bara berättat att jag gjorde det på en kompis. Har iallafall långt hår igen. Och det blev grymt bra! La i lite ljusare slingor också. Precis som allt annat lär man sig saker efter första gången. Nästa gång vi sätter i hår ska vi göra några saker annorlunda. Då kommer det bli ännu schnyggare. : )

Hörs sen eller imorgon people!




See.yah


I´m out. I´m going to the hood of all hoods. Väggarp is the shit! : )
Over and out!

hahahaha



The.Hills

Jag vet att dom flesta redan vet om det och att det är old news.. Men vad tycker vi om att dom har bytat ut Lauren Conrad mot Kristen Cavallari i the hills?? Jag älskar denna serien. och tyvärr är den slut. Eller ja, jag vet inte om det kommer fler avsnitt. Vet ni? Kommer det fler avsnitt kommer jag sitta klistrad framför tvn.




Lauren Conrad


Kristen Cavallari...

Oavsett vem som är med tycker jag denna serien är bäst. Jag vet att dom läser ur papper och ja, jag vet att det inte är på riktigt. Men anledningen till att det är bra är just att det finns någon som lever som dom här ungdomarna. Underbart! : )




Vaknade.upp.till.en.underbar.dag

Trodde jag vaknade till en helt vanlig dag, men det var det inte. : )
Gick upp rätt sent idag, 10.30 ungefär. Gick upp, var på normalt humör, varken glad eller sur. Får nog medge att jag var rätt trött. Jag hade kunnat sova mycket längre till. Men jag märkte att Akilles ville ut. Och sen fick jag en liten överaskning. Nope, I´m not gonna tell. Blev glad iallafall. :)



Vi fick ju boka om kvik-mötet. Skulle igentligen va där i tisdags, men det blev ju inte av. Så det var antingen idag eller imorgon. Och idag kan vi ju inte så det fick bli imorgon.
Vi ska till min sambos päron idag, sen ska sambon träna. (fotboll)




Jag (som dom flesta tjejerna) älskar skor. Blir som galen när jag är inne på nelly.se
Och jag (som dom flesta tjejerna) äger allt för många skor. Ska ta foto på dom någon gång. Visst, jag har inte överdrivet mycket skor (enligt mig) men där är några stycken. Jag förstår igentligen inte varför man dras till skor. Jag har flera skor som jag inte använt ens. Hur lönt känns det? Men sen och andra sidan hade jag mycket väl kunnat köpa ett par fina skor bara för att. Kanske bara för att kolla på ? haha

Har ni många skor? Hur många?



for.the.skin

Blev en snabb titt in på center syd innan. Va igentligen inte planerat. Skulle ju till kvik, och rita kök.. Men när vi kom dit var det helt svart inne i affären.. WHAT? så jävla dåligt. Det visade sig att dom hade stängt idag och att killen vi skulle träffa hade mailat mig om det.. Hmm, nej, inte vad jag har sett iallafall.. Fan alltså.. Fick tid på torsdag istället. : (

Detta köpte jag iallafall på center syd. Inte mkt för världen men för min hud. haha


Maybelline Dream Satin Liquid
Nu återstår det att se om den är bra!



Ska till ikea med Elin imorgon.. men ska till min coach först. Förutom det är det inget mer inbokat i veckan. Eller ja, torsdag ska vi göra ett försök på kvik igen. Och på lördag ska vi på 25-års fest. Det ska bli super kul.





Försök.tänka.på.annat

Något som alltid gör mig glad är kläder... Speciellt sommarkläder.. Klänningar, fina linnen, snygga skor m.m.
Nu har alla vår/sommar kläder börjat komma ut. Lite tidigt enligt mig. Men jag har iallafall kollat in hemsidorna. bland annat nelly, h&m m.m.
Har kollat lite extra noga på h&m´s kläder eftersom jag får hem den katalogen. (får hem rätt många kataloger, vilket inte är bra) Och dom har massor av snygga saker nu till våren. Jag har blivit en lite freak när det gäller klänningar.. Jag älskar klänningar. Och självklart har H&m några snygga som jag bara måste trycka in i min garderob. : )



Har jag berättat om att jag ska få en walk-in-closet i huset. : D
Det är min underbara sambo som ska fixa. Och den kommer bli stoooor. haha Så därför kan man ju passa på att köpa mer kläder så den fylls ut.. haha :) Den kan ju inte stå halvtom...
Det är svårt att förklara men stora rummet är typ två rum, och ett av dom ska vi göra om till garderob. Vi ska sätta upp en vägg imellan rummen och sen slå ut en dörr från sovrummet in i garderoben. : ) Rummet är så stort så det gör inte så mkt om vi sätter upp en vägg.. Men jag säger inte imot.. Tvärtom. Me like.




justbecause




empty

Hmm, har ni någon gång bara kännt, ingenting...  Alltså, du känner inte för något, du vill inte göra något, du orkar inte göra något m.m.
Jag har iallafall en sådan dag idag. usch, det är inte alls kul.
Varför kommer dom bara så? Med ingen förvarning. Man kan vara på hur bra humör som helst dagen innan, positiv. Sen dagen efter woops, då är det tvärtom. Är sjukt pessimistisk todäääy.
Humörsvängningar yes.

Men men, det kanske går över. Det får det gärna göra. Vet inte hur jag ska göra bara!


What´s you´re Fragrance

Köpte en parfym förra veckan. Använde den för några år sen och älskar den. Så jag käpte den igen : )
Den doftar så himla gott.



I helgen träffade jag bland annat B2. Vi satt hemma hos mig, drack vin, käkade kex och ost. Blev lite spelande wii också.. haha Snackade en massor också, men så brukar det ju vara.

Jag har även myst med sambon och hälsat på hans familj. Lugna helger kan också vara nice. Fårgar du mig är dom bäst. Har lagt ner allt det där med festande. Jag kan tycka om hemmafester men ser inte anledningen till att festa häcken av sig varja dag, varje helg. Visst, någon gång då och då kan det dyka upp ett festsug. 

Idag ska jag till ams... (arbetsförmedlingen) blä, så tråkigt. Men jag ska bara träffa min handläggare och snacka. Har fått en ny nämligen. Har ju lite planer på vad jag ska göra men kan vara bra att få feedback av någon annan. Jag har ju min coach också men det är inte min coach jag får pengar av, så är väl tvungen att hälsa på ams också. Tråkigt men sant.

Och sen resten av veckan, hmmm.. ja, ska packa.. (ännu mer) Och imorgon (tisdag) ska jag och sambon till Kvik, och rita upp vårt kök.. wiiho

Ja, just det. Var ju i vårt hus i Lördags, vi tog mått, måste ha det till ritningen. Huset är så fint, och kommer bli sååå mycket finare när vi är klara. Pappa var också med och fick se..
Efter att vi hade varit där stack vi till Media Markt, och kollade på vitvaror.. Söker du, finner du. haha Vi hittade kyl, frys, häll, ugn, diskmaskin och fläkt. Och ja, det kostade en del. Men det kan jag leva med, jag kommer trivas så himla bra i vårt fina kök.

Vi hörs senare...




sing sing sing

Har fått dille på en låt. En som går rätt ofta på radion. Har ni inte hört den blir jag väldigt besviken. För den är GRYM...

Leighton Meester ft. Cobra starship - Good girls go bad!



Känner ni igen tjejen? Det förvånar mig inte för det är nämligen en av serien Gossip girl s kvinnliga huvudroller. Den lite bitchiga och prydliga tjejen Blair Waldorf.

Leighton har börjat en musikkarriär, och den startades pga  just denna låt. Kommer hon fortsätta med musiken och lägga ner skådespeleriet???

 Som sagt, låten är skit bra så lyssna på den. Nu nu nuuuu....


Leighton Meester


Paket till moi (igen)

Och det paketet innehöll...
(bland annat)



Värmetång, klämmor, skyddsplattor, extensions m.m.

Bilden med håret ser nasty ut men dom ser inte lika hemska ut irl. Ville bara visa hur dom såg ut. Och det var väldigt enkelt att fästa när man väl kom in i det. Och bra blev det också. :)




Dagens outfit???

Hur gör man?
Hur lyckas alla andra?

Jag tänker ju knappast lägga upp halv bra foto på vad jag har på mig. No way! Men hur gör man för att få det bra. Jag menar, man vill ju gärna ha med hela kroppen isf. Visst, kan ställa kameran på 5-10 sek, men tror seriöst inte att jag skulle lyckas. Står ni 30 min för att få till en bra bild? Det hade nog tagit typ 100 försök för att få en bra bild. För mig iallafall..
Hmm, får väl försöka någon dag. Hade nog iofs bara blivit typ 1 foto per vecka. haha. Med tanke på att jag inte gör så mycket just nu. Jag sitter ju mest hemma. (bull) Eller ja, försöker packa osv.
Nej, får bli ett litet projekt. Måste ju testa, men kan inte lova när... : )

Vad händer idag?




Frisören sandra

Jag har satt i extensions på en kompis idag. Jisses säger jag bara. Min kropp värker som f**. Tog runt 3 timmar att fixa det. Men det blev skit bra. Vi använde oss av keratinextensions. Det sliter minimalt på håret med tanke på att håret består av just keratin.
Man måste smälta keratinet och sen "rulla" det in i sitt eget hår. (svårt att förklara) Man använder sig av en speciell värmetång.. Som man också måste beställa. Nej, man kan inte använda en vanlig platttång. Så ja, sugna på extensions så säg bara till.. haha

Jag är helt slut. Har nog inget annat att komma med just nu. Tråkigt, men tyvärr.. That´s life!




Hooked...


Går iofs i perioder. Tycker om alla men en åt gången liksom. Nu har det varit apelsin krokant ett tag, innan var det någon annan.  Any way, I love love love marabou.... : )




What would jesus do? haha

wwjd... Ja det är frågan..
Om du hade fått designa ditt eget kök hur hade du gjort det då?

Det kan inte ha undgått någon som läst min blogg att vi ska flytta till hus i februari.. Och vi ska göra om vårt kök. Vi har självklart redan valt kök och det får ni se bilder på när det e klart. Före och efter bilder såklart.. : )



Vi har beställt vårt från kvik kök.. Dom har riktigt coola kök där...



tv-beroende..

Tror jag har blivit en soffmänniska.. bläää
Vill inte, vill inte, vill inte...
Vägrar bli en sån som sitter hemma och glor. Får bli ändring på detta.. (när vi flyttat) Kommer ha såå mycket att göra så jag kommer inte hinna sitta och glo. Och om jag hinner göra ngt förutom att gå ut med hunden, städa 156 kvm, tvätta, måla, dammsuga m.m. så blir det nog att träffa vänner.. : )
Och ska lägga ner de onyttiga sakerna jag trycker in i käften.. Nyttigt kan också vara gott.. Vindruvor, äpple, morötter m.m. Ja, det ska vi nog kunna fixa..

Iallafall, ska kolla på tv ikväll. ska inte göra mycket mer. Ja, skulle kanske färga håret, men det går ju jätte snabbt...


Roomservice... kanal5 klockan 20.00
Grymt duktiga killar (män)



The real housewives of New Jersey... kanal5 klockan 21.00
Älskar de här serierna. haha så patetiskt att det blir roligt. : )

Hörs sen ;)




Onsdag

Har hunnit handla mat med min sambo, diska OCH jag har bakat... : )



Yummie. Får lyxa till det någon dag..

Förutom det har jag inte gjort så mkt idag. Kommer nog inte bli så mkt heller. Är rätt trött faktiskt. An någon konstig anledning. Har ju sovit ordentligt och lagom länge så jag förstår igentligen inte varför.

Jag ska försöka komma igång och packa ner lite till. Jag vill verkligen men orkar inte ta tag i det. Har tänkt göra det flera dagar nu men som sagt kommer inte igång. Sen kan man ju inte packa ner allt heller. Ska ju gärna leva i en månad till också. Kan packa ner lite kastruller, tallrikar, plastskålar m.m. Vi är ju bara 2 st så det kanske behövs dubbla uppsättningar av varje sort liksom. 2st glas, 2 st muggar m.m. (ni fattar) Då blir det helt plötsligt mindre disk också.. (och det gillar vi)

Vill färga håret också, men vet inte om det blir idag. Vill ju låta håret vila lite. Men sen och andra sidan vill jag inte gå runt och ha den här utväxten. Men det är något man får leva med när man färgar håret brunt om man är väldigt ljus från början. Vi får se helt enkelt.

Imorgon: Ska jag träffa B2 (har vi bestämt iaf). Jag vill till nova och köpa bland annat en slips till sambon. Vi ska ju på bröllop i stockholm sista helgen i januari. Och han har inte köpt slips än, så jag får se vad jag hittar. : ) Sen hittar man säkert något annat fint. Där är ju lite affärer.. haha




One of my favorites.




Jag älskar Lady Gagas musik. Jag vet att det finns fler som gör det. Hon är grym. Hon vågar sticka ut, minst sagt. De här bilderna är väldigt "snälla" i jämnfört med hennes andra. Hon har dom mest skumma kläderna jag någonsin sett. Det är därför jag gillar henne. Hon är inte som någon annan artist.


Unik är hennes förnamn!



Nu ska den snart ut!




Bilden är, tro det eller ej, tagen av mig.

Imorgon ska julen ut. See you next time.


Saker, saker, saker





Jag vill ha en ny jacka.. (ovanligt) Men vet inte vilken sort jag ska köra på. Eller om det ens är lönt att köpa en ny nu. Fast sen o andra sidan kommer det ju vara kallt till iaf mars. (visst älskar vi Sverige, kaaaallt) Och köper man en ny nu kan man ju använda den nästa vinter också.
Iallafall. Den svarta (första bilden) är av en kortare modell. Jag tycker att man ska ha både och, alltså en lång jacka och en kort. Och den svarta är faktiskt sjukt snygg. Den och dom andra två kommer från Nelly.
Den andra jackan, den blå (andra bilden) är så sjukt snygg, blir helt varm i kroppen när jag ser den. haha Den kostar dock nästan 7000 kr, så köper man den får man fan använda den. haha Och ja, det hade jag lätt gjort.
Den sista jackan (tredje bilden) pälsjacka. Ja, alltså jag vet inte. Det funkar för alla andra som äger en, varför skulle det inte funka för mig då? Jag hade självklart inte använt den hela tiden, men det kan väl vara en cool sak att ha i garderoben, en jacka man kan dra fram om man ska ut tex.

Men som sagt, får kanske vänta med det. Det är nog det smartaste... (får väl vara smart när det gäller shopping någon gång.)


 Och till det ni har väntat på. Blir ingen hemlighet denna veckan. (tyvärr) Jag är like besviken som ni. Tro mig. Men i februari/mars tror jag att det kanske kan dyka upp något. : ) Så ja, ena hemligheten i början/mitten av februari och den andra i slutet av februari/början av mars. Och nej, mina söta vänner, det är inte vad ni tror. Det är igentligen ingen big deal. Men det är lite roligt bara. Lite saker som förgyller vardagen kanske. haha


Väntar fortfarande på att mitt hår ska komma. Haha, låter helt sjukt nu när jag läste det själv. Men ni förstår vad jag menar. Tror att det kanske dyker upp imorgon, eller möjligtvis på torsdag. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


That´s it for now. But I´ll be back.. (haha)




I want it NOW




My day so far

Har varit hos min coach och sen var jag nere på stan med Elin.

Jag hade använt min nya kamera om jag hade hittat den j**** sladden. Kan inte föra över fotona så eeeh, ja, det fick bli min mobil. (den tar inte super heta foto)
Så här ser iallafall vårt vardagsrum ut. En bit av det... Kartongkaos if u may. Men men, små saker man får stå ut med om man ska flytta.. Det får vara värt det helt enkelt. : )




Som sagt, var nere i stan för ett tag sen. Blev lite saker hemtagna.. hrmm.. haha



Ops. Ja, skulle ju igentligen inte handla skor till bröllopet men det blev lite tvärtom. haha Man ser det inte på bilden men det är små rosetter framtill. Öppen tå. 
Var ju verkligen inte tvungen men dom var nedsatta med 50%. Klart man slår till då.. Bianco.
Elin hittade ett par skit coola skor inne på Din sko också. Funderar på att köpa dom med. (härmis)



Hårfärg: Yes, till utväxten. Det är fan vad man måste fixa utväxten när man färgar håret till brunt. Är ju blond igentligen. : ) Schwarzkopf.

Hudkräm: Till ansiktet. Min hud är rätt torr så jag tänkte testa något annat. Fick bli Lumene.

(har som vanligt glömt att ta foto på min kavaj, men det kommer )



Nu ska jag sätta mig ner framför tvn och bara ta det lungt. Det ska bli niiiice. Och ja, ni vet som där hemligheterna. Ja, hm, den ena vet jag till hundra procent att ni får vänta på. Det kommer någon gång i februari. : ) Och den andra vet jag imorgon. Ni får självklart reda på det imorgon om det blir av (om jag hinner också för den delen)  Men ja, nu får ni klara er själva ett tag. Om det inte dyker upp något annat vill säga. Och ja, mår bättre nu än vad jag gjorde innan idag!

 Yummie, en välförtjänt cola... : ) och soffan.







Sandra vill ha!



Frågan är vilken färg man ska ta. Svart och vita är ju självklart enklast. Det kan man ju ta till vad som helst. Men, vill man vara enkel? haha
Kanske mörkblå? Eller röda?
Kan ju köpa ett par svar/vita och se om man trivs. Isf kan man ju köpa fler sen. Lite bull om man inte trivs i dom och man har köpt 2-3 par.. haha
Jag vill iallafall ha ett par! (undra om jag passar i dom, det är ju inte riktigt min stil. Men vem sa att man skulle följa endast en stil?)




Dom är grymt coola... : )




It´s done!

Jajamän, nu har jag beställt extensions... Kommer bli skit bra!

Vaknade som vanligt av lilla Akilles som inte ville sova längre. Måste få säga att det är lite bull att vakna av en hund varje dag.. Haha. Jag vill gärna sova ut en dag, EN dag.. men icke.. Han tycker det är tråkigt när vi sover. Måste vara det. Kan inte kommer på något annat. Jag menar, nu sover han igen. haha. Visste ni att hundar ska sova ca 17 timmar/dygn... Det e ju helt sjukt.. Tänk om vi skulle göra detsamma..


Shit va liten han var.. haha Så underbart söt. Detta var precis innan han blev sjuk. Han åkte ju in på sjukhuset i ca 5 dagar. Han mådde inte alls bra. :( han gick ner så himla mycket i vikt.

Så nu håller vi på att försöka få upp hans vikt. Vi är absolut på väg att få upp honom men det är en bit kvar. Han är lite spinkig.. haha


Togs för ca 2 veckor sen.
Får dock jobba på den där svansen.. haha Den ska upp ja. Rätt mycket dessutom.
Men han är en jätte fin hund. Han kommer trivas så bra i huset, där e ju mycket mer plats för honom att röra sig på.






Paket... to meeee

Hello..
Fick hem ett paket idag : ) yeea







För er som inte vet vad det är. Det är en färgkarta på hårfärger. : )
Jag skulle ju ge mig på att sätta in extensions själv. Den här kartan gör det enklare att beställa rätt färg. Nu ska jag bara bestämma vilken färg som blir bäst. Men tror jag har hittat en vinnare. : ) haha


Vill bara säga eller rättare sagt reta er med en sak. Nästa vecka kommer jag berätta två saker. Kommer självklart inte berätta något nu eftersom det är hemligheter. Ah, det ska bli sååå roligt.
(längtar)


Denna månaden ser endå ut att bli rätt lyckad.
Nästa vecka; Ja, kan ju inte säga ngt, (hemliiiiis) men nästa vecka händer det minst 2 roliga saker.
23-januari; Ska jag och min sambo på fest. Det är en kompis till mig som fyller 25.. :) woho. Ska bli jätte kul.
29-januari; Ska vi till stockholm. Min syster ska ju gifta sig. :) Det dumma är att vi ska åka tåg upp. (blir jätte lätt åksjuk) Vi ska sova på hotell. (kommer bli mysigt) Och sen kommer det blir underbart på bröllopet. Alla kommer va så fina. :) Speciellt syrran.

Förutom allt det så måste ju jag packa. Jag skulle ju igentligen köpt lådor härom dagen. Men det blev icke av. haha Ovanligt!
Jag har endå en hel lägenhet att packa ner (min sambo jobbar så jag får göra det mesta). Ska ju flytta den 22 februari.. :) Man tror att man har lite saker och att det kommer gå snabbt men så är INTE fallet.

Jag kommer med andra ord ha fullt upp hela tiden. Men det är kul.





05-01-10

Dagens planer:



Först och främst, mitt hår ryker idag.. :( yes, det ska boooort. (me no likey)
Men men, inom några dagar kommer det vara tillbaka.. Eller ja, inte just det håret men ja, ni fattar.. : )







Måste köpa flyttlådor. I´m over att gå in i affärer och fråga om dom har bananlådor kvar.. Nej, tack!
Så ska sticka till typ ÖB och handla ett par, så man kommer igång lite med packningen... (varför ska man dra ut på det så mycket?)

Förutom det är det nog inte inplanerat ngt. Men det är inte helt omöjligt att det dyker upp något kul.. : )





Wear me

Paketet var från Nelly. Har ju klickat hem två klänningar och en mössa.. (en mössa? oh yes... haha)




Haha, den mössan är klockren. Hur många dagar om året har man inte en Bad hair day.
Och klänningarna är ju bara så snygga. Klänningar är alltid snyggast i svart, oavsett vad ni säger.
Varför kan man inte ha svarta klänningar på bröllop.. :( Hade man kunnat ha det hade jag absolut haft det... Men men, har ju redan hittat en klänning till bröllopet i sthlm i slutat av månaden.

Ja, ska ju till stockholm den 29 januari. Ska dit med hela tjocka släkten.. haha Det kommer bli bra liv på den vagnen (tåg) kan jag lova..
Min syster ska gifta sig. : )
Det blir det andra bröllopet under ett år som jag och min sambo ska gå på.
Får ta foto på hotell och resan upp.. Ja, klart, bröllopet också.

Aah, skulle ju ta foto på min kavaj också.. Attans.. nästa gång? haha (glömde bort det)


Imorgon, usch, mår dåligt bara jag tänker på det.. haha Jag ska ta ut mina extensions.. nooooo
Nej men, jag har en plan.. (haha) imorgon som sagt ska jag ta ut mina extensions, sen ska jag låta mitt hår vila.. (Eller ja, kanske inte). Jag ska färga håret tills jag hittar färgen jag vill ha. Sen ska jag faktiskt sätta in håret själv. (med hjälp av någon) Det blir keratinextensions denna gången också.
Ska nämligen köpa både tången och håret. Allt alltså. Jag har köpt en så kallas färgkarta för håret så det bli enkelt att beställa rätt färg på håret..
Detta kommer bli bra!









Lookie Lookie


Kolla vad jag fick hem i dag.. : )



Undra vad det är?
(jag vet ju.. haha)




Redan 3 januari 2010

Ja, då har man hunnit med nyår också. Det går snabbt när man har roligt... : )
Vi var som sagt i hbg på nyår, det var trevligt folk och god mat. En mycket lyckad kväll alltså.. Vi hade bestämt att varje par skulle göra en drink. Det var jätte kul och lyckat.



Så det blev tre drinkar. Alla var jätte goda. Sen vid tolvslaget gick vi ner till havet och kollade på fyrverkerierna.. Vi såg över till danmark, det var jätte fint.
Hur var ert nyår?



I lördags va jag och B2 ute och svirade runde ri Lund. Vi va här hemma först, vi drack lite och snackade mycket.. haha Det togs självklart ett och ett annat foto (man kan inte förvänta sig ngt annat av oss.. haha)







Love you honey!


Har köpt en kavaj och ett linne. Kavajen är grå med vitrandigt inuti armarna (ni vet vad jag menar), kan ta foto den imorgon (om jag kommer ihåg det)
Har velat ha en sådan kavaj ett tag nu, men har inte fått tummarna ur och handlat en. :)


Ja, det var allt för nu, fick bli ett litet inlägg, bilderna tog ju upp störst plats.. Men är ni som mig så tycker ni väl det e roligare att kolla på bilder. Hörs imorgon. :)