Iiiiindiiiii

Hej... I know, är tillbaka i mina tråkiga uppdaterings tider. Men på helgen hinner jag typ inte uppdatera. :( Men imorgon, och framöver. haha. Ikväll ska vi se den sista filmen av INDIANA JONES filmerna. Den går nu om 10 min på kanal5. check it out! :) <3

Gissa vad vi har varit och kollat på idag!...

img_6807 (MMS)

Gissa vad vi har varit och kollat på idag! :) ooh, så kul!


Impulsköp

IGÅR PÅ KVÄLLEN FICK JAG ETT RYCK OCH VILLE HA VINDRUVOR. SÅ JAG KÖRDE OCH HANDLADE OCH NIKLAS KÖRDE OCH TRÄNADE. MEN I AFFÄREN GICK JAG FÖRBI NAGELHÖRNAN. JAG BEHÖVDE JU NAGELLACKBORT. SÅ JAG KÖPTE DET. KÖPTE ÄVEN ETT NAGELLACK FRÅN DEPEND, ETT LJUSGULT. MEN NAGELLACKET SÖÖÖÖÖG. DET VAR SKIT DÅLIGT. JAG VILL HA NAGELLACK SOM TORKAR SNABBT OCH DET GJORDE DETTA ABSOLUT INTE. SÅ NU SKA JAG MÅLA MINA NAGLAR MED ETT NAGELLACK SOM MAN KAN LITA PÅ. FRÅN DIOR! DET ÄR GREJOR DET! :) MÄRKESVAROR ÄR FAKTISKT BÄTTRE I VISSA FALL. SKA PÅ KALKONMIDDAG IDAG. OOOOH, VA GOTT! <3

Blir det av?

Nu är frågan,
ska man åka till ullared på söndag, eller ska man inte åka till ullared på söndag!??!



Känns som att jag gått och blivit en lite ullared-b*tch. Har kanske tagit i för mycket? Men sen och andra sidan har dom ju saker som behövs. Billiga saker dessutom....

Jaaa, den får jag klura på helt enkelt..


Tvätt, tvätt och åter tvätt...

Nu ska jag ner och hänga upp tvätt. Har tvättat fler av Loppans kläder idag. Men har fortfarande saker kvar. haha Helt sjukt, dyker ju upp fler saker hela tiden. (kanske för att jag handlar nytt hela tiden.)

Sen kommer Niklas hem vid 16.50.
Tänkte gå ut med Akilles en runda innan han kommer hem. Sen ska det lagas mat. Niklas ska käka lövbiff (inget jag är super förtjust i) och jag ska käka lax.. mm, sååå gott!

Imorgon är det KALKON. oh yes... Me lööööv! Fan vad jag ska äta...

Ha de fint. Hörs kanske i helgen, eller inte.. Who knows!


Om man kanske skulle...

Ta en sväng inom en optiker en dag. Både jag och Niklas borde kolla ögonen. Jag har dock redan glasses men använder dom aldrig. hehe Dum flicka.
Men ett par nya glasögon är ju inte fel.
Säger som jag sa när jag köpte dom andra, är dom snygga använder jag kanske dom oftare.... (not)
Dom glasögonen jag äger nu är det absolut inget fel på, tvärtom, dom är ursnygga. Men är ingen glasögonmänniska.. Eller jo, jag är ju det igentligen med tanke på att jag behöver dom, men trivs inte i glasögon, känner mig jätte nördig.. haha




Får ta tag i det helt enkelt. Är det så att mina ögon inte försämrats så behöver jag ju inte köpa nya, men man vet aldrig. Med åldern har dom kanske blivit värre.. Skulle inte förvåna mig!


Moooooore. Give me mooooore!

Ni trodde väl inte att inte köpt saker till mig sj på Nova igår? haha


En skit cool tröja från Vero Moda, med detaljer på vänster axel. Kostade antingen 299 eller 399kr. (kommer inte ihåg)


En jeansblus , också från Vero Moda. 50% på den, så den kostade 150 kr. :) Ja, det är tunt, tunt, tunt tyg så därför känns den mer som en blus än en skjorta. Den är jätte mjuk och säkert skit skön att ha på.


2 st halsdukar från Gina Tricot. Kostade 99kr/st. Dom är tjocka och blir sköna nu när vintern kommer.


Ännu mer saker till vår lilla ängel!

Blir bara mer och mer kläder till Loppan. Niklas sa att jag la över mitt shoppingberoende på honom..haha Och det är väl bra? Loppan ska klä dig lika bra som resten av familjen. Här går vi inte runt med fula omoderna kläder inte.. haha

Va på Nova Lund med Elin igår.. Råkade gå in på H&M, big mistake om man har Elin med sig.. Ni skulle hört och sett henne. Hon gick lös inne på babyavdelningen. "Den här måste du köpa, och den här, och den här. AAH, kolla denna!"
Så jag fick le och göra som hon sa helt enkelt.. Eller ja, vi var nog rätt överens om alla saker faktiskt. Har ju checkat lite på sådana här kläder innan. Speciellt den tjocka tröjan. Ska köpa fler sånna. :D



Lite grand-pa stil över det hela men det är det som gör det så coolt. Älskar verkligen den tjocka tröjan!
Coola detaljer på tröjan under också, skydd på armbågarna.. Häftigt!

 Ett par jeans. Fräckt.. :) Borde köpa fler faktiskt!

 Ännu fler bodys. Var lite osäker på dom här, som Elin sa, det är lite ego.. haha Har kollat på dom innan också. Men tänkte, man kan nog ha för många bodys, men jag har ngr till att köpa innan jag börjar gå över gränsen.. haha Jag menar, tänk hur många gånger man måste byta varje dag. Och har man bara 4-5 st då får man tvätta varje timme.. :)


Som ni såg igår så hittade jag äntligen ett gulligt babygym. Men jag och Niklas är lite oense om vad det ska föreställa. Jag trodde först det va en blomma.. (haha) sen sa Niklas en ko, vilket jag nu kan hålla med om. (såg nämligen inte kohuvudet förrän han sa det) Men sen ändrade Niklas helt plötsligt uppfattning och sa att det var en sköldpadda...(WHAT?) Hur får han det till en sköldpadda? Jo, man lägger bebisen på skalet.. hahaha OK?
Tror fortfarande att det är en ko!
Leksakerna är iaf avtagbara så man kan leka med dom var för sig. Och det är plingor inuti så dom låter när Loppan får in en högerspark på dom.. :)

Nu är det typ bara 3 stora saker kvar
Bärsele, perfekt att ha. Sjukt smidigt, för det kan man använda inprincip direkt så länge Loppan har stöd för huvudet. Har (kanske) hittat ett ställe där dom har rabatt på Babybjörn selar.. (dom heter det va?) Så det ska jag kolla upp lite närmre. Annars finns dom ju överalllt. På babyland bl.a.
Babysitter, kan man också använda relativt snabbt. Och det kan vara en skön avbelastninge. Jag vill ha en enkel sådan, utan en massa extra detaljer.
Skötväska, vi har ju inte hittat någon som båda är nöjda med. NIklas ska ju våga gå runt med den också.. haha Vi har iofs inte kollat så noga heller. Men den ska fixas snart iaf!

Sen finns det ju andra saker kvar på listan men det är saker som vi kan ta det lungt med. Vi kan köpa det när vi har tid helt enkelt. Eller när jag får ett av mina ryck. Bl.a. babywatcher.. Dom har ju en på IKEA som jag skulle köpa men den var slut när vi var där sist. Men kommer ju inte behöva använda den i början med tanke på att Loppan ska sova bredvid sängen.



Har äntligen hittat ett babygym som både j...

img_0376 (MMS)

Har äntligen hittat ett babygym som både jag och Niklas tycker om :) köpte den på BR idag. Jag har ju varit i Lund med Elin, vi åkte till Nova eftersom vädret va mindre kul. Var även inne på h&m och handlade mer kläder till loppan. Bl.a. bodys där det står i Love Dad, och i Love mom. Ska visa er senare. Köpte världens gulligaste kläder idag. Elin var värre än vad jag var. Haha ni skulle sett henne på barnavdelningen! :) nu ska jag och Niklas kolla på bilar! <3


Greys Anatomy

På kanal 5 NUUUUUU!    Love it!

Give me! Give me! Give me!



Har fått hem presentkort från H&M, som den trogna kund jag är! haha
Har dom här 2 på 50kr och sen ligger det en där nere på 100kr också...

Perfekt!
Härligt när man får tillbaka saker! :)

Dom här ska användas imorgon. Ska träffa Elin inne i lund, för fika och shopping. Julklappar och självklart saker till mig själv! haha :P





Good news!!!

Det ringde precis en jätte trevlig man från försäkringskassan och gav mig super bra nyheter. Blev jätte glad! Allt är klar och jag behöver inte fixa med något förrän i slutet av december. :) wohoo, sååååå BRA! Ännu en sak man kan släppa!!! Nyheterna behåller jag för mig själv!!! :D

I got that poison, that poison on my mind!





Oktober 2009


Modell: Jag Fotograf: Malin


På lördag smäller det....

OOOOOH, KALKONMIDDAG!

Jag räknar dagarna till på lördag. Jag fullkomligt älskar kalkonmiddag. Speciellt vår släkts. BARA perfekt vitt kött, och suuuuuper god sås och potatis i massor. Brukar göra baby-style och mosa potatisen i såsen. YUMMO!

Jag ska tänja ut min magsäck så mycket som möjligt till på lördag så jag kan äta skit mycket!

Dreglar bara jag tänker på det...



      
 

Och om 8 veckor och 2 dagar är det JULAFTON! Då blir det ännu mer god mat. Prinskorvar, köttbullar, risgrynsgröt. aaaah! LOVELY!

Och sen NYÅR, frågan är bara vad man ska göra.. Det beror helt på kan jag ju meddela. Vi kan verkligen inte bestämma ngt i förväg. Har ju ingen aning hur vår lilla familj ser ut då. Har kanske utökat. haha




Lite smått och gott-bebbe!

Nu när resten av ovanvåningen är färdigmålad, och alla möbler står på sin plats, kan man ta lite foto i Loppans rum.. :)

Har ju satt ihop hans lilla spjällsäng och har även fixat med lite förvaring..


Har som sagt inte bäddat än. Vill vänta lite med det..
Han ska ju inte ens sova i den här till en början. Min mamma ska ju fixa en annan sak. En liten korgsäng som alla hennes barnbarn har sovit i. Hon ska inreda den så den blir super mysig, och den ska stå på plats när vi kommer hem från BB..
Så himla gulligt!



Har ju redan nu massor av gosidjur och leksaker. Och dom måste ju läggas någonstanns. :)

Niklas såg en garderob på IKEA när vi var där i söndags som han vill att vi ska köpa. Den är jätte söt och jag ska mäta och ha mig för att se om den får plats där jag vill ha den. Rummet är ju rätt stort men det är en snevägg vilket gör det lite dåligt att inreda.. Men vi ska nog få ihop det.

Så här ser den ut:


Måste ju ha någonstanns att lägga alla Loppans kläder, för jag vet inte riktigt hur jag vill ha den. Har lagt ner alla kläderna i vår garderob men är inte säker på hur jag ska göra som sagt.


Hmm, och detta är inte allt. Har ju andra lådor jag kan lägga i men gillar att ha allt på samma plats. Iaf allt som hör ihop.. Ja, vi får se helt enkelt.


Köpte för några veckor sen bokstäver till Loppans dörr. ♥


Nästa sak på listan är skötbädden, den ska sättas ihop och sättas på plats i tvättstugan. Nära till vatten och många lådor som man kan fylla med skötsaker.

Sen ska skötväskan också fixas. Niklas vill välja och visst, det ska han få göra. Fast jag säger nog till om den är för ful. :P Eller som han sa, enda gången jag får säga något är om den är för liten. haha


Lotti, du skrev att jag skulle köpa en annan nässug, var hittar jag den du skrev om? :)
(tack för rådet)





Nerbäddad i soffan

Sitter just nu nerbäddad i soffan. 3st kuddar bakom ryggen och en mysig filt. Har alltid super ont på kvällen, så det är skönt att bara ta det lungt. Niklas hjälpte mig att sätta möblerna på ovanvåningen på rätt plats, så imorgon ska jag göra det fint. Eller iaf rensa lite lådor...  Hörs imorgon! Puss

Music!












Snart, snart, snaaaart!

Snart klar med målningen. Har gjort väggarna, nu ska bara hörn och sån pill göras.. Men det går snabbt. Sen ska jag plocka undan så Niklas kan sätta alla möbler på sin plats.. :) Sen ska det piffas... Kanske idag, eller om jag kan hålla mig, imorgon.. Fan va skönt... Varför ska det ta ett år tills man får tummen ur?

Behövde en paus. Behövde Äppel Juice.. :) mmmmmm...

När allt är klart här uppe, ska jag gå på tvättstugan. Niklas verktyg ska ut i förrådet, jag ska flytta på lite saker. Och sen ska Loppans skötbord in där. Så ska göra plats för hans skötsaker, har ju massor av hyllor och lådor där som ska fyllas. Jag ska göra det barnvänligt helt enkelt.. Alla rengöringsmedel osv. ska in i garderoberna som står där inne. Inget sånt ska stå framme. Så ja, börjar på ny krita där inne med.. woppido, ännu mer att göra.. :P haha

Nej, nu tog min äppel juice slut, så ska måla det sista...

Så här såg jag ut i våras när precis hade tagit ut mina extensions..



Visst hade jag mörkt hår?
Trivdes jätte bra i det. Ska ha det igen, så fort jag har tid efter förlossningen ska jag färga håret. Har nämligen redan köpt hårfärg.. :D


Tidsinställt inlägg

Nu håller jag på att måla gästrummet. Måste få det gjort nu, så jag kan piffa ovanvåningen. Vi pillade lite med stora rummet här uppe igår, och wow, det blir verkligen jätte fint. Jag och Niklas är grymma tillsammans. :)

Vill bara meddela att JAG HATAR ATT MÅLA!
Kände att det skulle komma ut bara... Men nu är det bara 3 väggar som ska målas, och det behövs bara målas 1 gång, för det är vitt...

Wish me luck!!!





Vad använder du?

Jag har aldrig varit någon som sminkar mig mycket. När jag ska festa så blir det kanske mer men jag är verkligen inte någon som kladdar på ögonskugga eller sätter dit ögonfransar. Jag tycker det blir för mycket. I sin höjd blir det antingen brun/beige eller svart ögonskugga. (för sotade ögon, det är sjukt snyggt)

Till vardags blir det, foundation, solpuder, mascara och eyeliner.



Har igentligen hela mitt liv bara använt detta. Tycker det räcker mer än väl. Sen skiljer ju sig metoderna på hur man sätter på mascara, jag gillar när ögonfransarna syns mycket, medans andra gillar lite mindre synliga ögonfransar.



Har aldrig varit duktig på smink, men jag har ju lyckats ett par år nu. :) Man kanske borde gå en kurs eller läsa på lite, så man blev bättre. Handlar ju främst om att framhäva det man gillar i sitt utseende, vilket är mina ögon för min del.

Desamma gäller ögonbrynen, jag hatar att noppa ögonbrynen, pga att jag är kass på det. Har aldrig kunnat göra det ordentligt. Får kanske gå till en frisörsalong som har folk som gör sånt. :) Härligt, perfekta ögonbryn och man behöver inte göra det själv. Det enda jag känner jag har lyckats med är formen på dom. Har iofs haft olika former genom mitt liv, men har endå alltid blivit snygga (tycker jag iaf)


Vad använder du när du sminkar dig?




<3




Helgen som varit samt, Planer för veckan...

Har helt glömt bort att berätta om helgen.
Vi har på kalas i lördags. Niklas styvfarfar fyllde år, så vi åt smörgåstårta (en favorit). På kvällen målade jag, Niklas och min Pappa (super snäll som hjälpte till) storarummet på ovanvåningen. :) Det blev jätte fint. Vi målade nästan alla väggar i en grön färg, en mörk olivgrön och sen satte vi upp brun tapet på 2 väggar. Nu består rummet av mer än 4 väggar, det är snarare 7 väggar.. haha (ska visa foto senare, måste piffa först)

I söndags var vi på IKEA med Niklas familj. Det var igentligen inte planerat utan det var ett infall från min och Niklas sida.
Vi ville ha en möbel till det nymålade rummet. :) En tv-möbel, eller ja, dvd-konsol-möbel. Tvn sitter ju på väggen. och vi hittade en fin vit sak, (foto senare). Vi köpte även, en matta till nedanvåningen, kudde, 2st plädar, skärbräda i trä, en röd krans till dörren som ska upp till Jul, värmeljus. Ja, det blev en del... :)


Idag var det BM-beskök.
På torsdag ska jag in till Lund och fika med Elin, vi ska även gå en sväng på stan, ska börja fixa med julklappar, kommer nog inte orka med sånt sen. + att jag har lite idéer. :)
Har iofs redan handlat typ 5 julklappar, men som sagt, bäst att fixa direkt så är det gjort.. :)

Lördag är det KALKONMIDDAG... Såååå gott! Det är mamma som fixar det detta året. Mmm, potatis, kalkon och maaaassor av sås. Underbart god sås dessutom...

På söndag har mamma försökt få med mig till Ullared (igen). Hon ska dit med mina systrar (ja, jag har faktiskt 2 st, tro det eller ej.)
Vi får se om jag känner för det.. Det lutar åt ett nej faktiskt!

Vi får se om det dyker upp mer i veckan.
Ska pyssla här hemma hela veckan också, har rätt mkt att göra, ställa saker iordning, städa undan m.m. Tar lite längre tid nu pga graviditeten.


You are the only exception! - Paramore!




Varför? Snälla, berätta för mig varför det är så?

Varför tömmer/fyller sig inte diskmaskinen sig själv? Varför tvättar inte tvätten sig själv? Varför hänger inte tvätten upp sig själv eller läggs in i torktummlaren själv? Varför bäddas inte sängen av sig själv? Varför dammsugas inte huset sig själv? Varför målas inte gästrummet själv? 

Ja, du. Tell me why!!!

Jag har iallafall fått göra allt det idag. Blööö..
Eller ja, inte målandet iaf. Får ta det efter att jag plockat undan lite i storarummet på ovanvåningen. ELLER, så kanske Niklas vill hjälpa mig med målningen när han kommer hem. Så fort den skiten är klar har jag andra saker jag vill fixa. Rensa alla lådor som står intryckta i garderoben här uppe. Som tex. ljus, ljushållare, dekorationer osv. Har ju tusen idéer men måste som sagt få målningen fixad först...




v30



Gick in i vecka 30 igår.. 68 dagar kvar nu! oooh!

Var på besök hos BM idag. Fast det var inte min vanliga BM som jag besökte idag. Dom ringde från södertull barmorskeavdelning i Lund imorse och sa att Malin var hemma med sjuka barn, så jag fick komma till dom ist. Jag träffade BM Maria, och hon var verkligen super trevlig. :)
Vi lyssnade på hans hjärta och det var som vanligt perfekt, det låg på 140, det ökade lite dock när Maria puttade lite på Loppan.. haha (han blev lite putt kanske)
Jag vägde mig, och antingen så har dom snällare våg eller så har jag gått ner ett kilo.. Hmm, ja, vi får se om 2 veckor då jag har nästa besök. Jag låg iaf på 67.8 idag.
Sf-måttet har växt till 28, om jag inte har fel för mig så är det en skillnad på 1 cm.
Hon gav mig komplimanger om min mage, och sa att den var perfekt! Inga bristningar och super len. :)
Då blir man glad.

Loppan växer och växer. Nu skjuter han i vikt. Han ska ju upp i ca 3,5 kg på 10 veckor. Och han väger väl runt 1,5 nu skulle jag tro. Vi får en exakt vikt på honom när vi ska på ul i v32. (eller runt v32) Jag pratade lite med Maria idag och hon sa att det ibland går över tiden lite med ul i v32, eftersom dom har mycket att göra för tillfället. Det ska bli intressant att se honom igen. :) Har iaf inte fått tid än, men ska ringa dom om en vecka, om jag inte fått en kallelse.

Foglossning är typ konstant nu. Den var bättre i några dagar men nu är den tillbaka. Rör mig som en gammal tant kan jag ju meddela, inte vackert! Har ont i tyggen också, så nej, det är inte mycket ändring...


Har satt ihop Loppans säng, men tar inte foto på den riktigt än. Vill inte bädda än, har ju som sagt 68 dagar kvar. Visst det är inte länge, men vill inte att tyget ska ligga och damma. :( Men det är sååå SVÅRT att inte pyssla. Men försöker intala mig själv att det är bäst att vänta. Som tur är har jag lite annat att sysselsätta mig med. Har ju två rum till här uppe som måste fixas.

Har inte tagit foto på saker på ett tag, men lovar att fixa det snart. Har ju tusen saker att visa. :)
Och ni kommer självklart att få se hans fina rum när det är klart...

Oh, glömde nästan:
Var på apoteket på Nova Lund och skulle handla mer mandelolja och järntabletter.
Dom hade inte mandelolja där. Fast dom hade fått in en annan serie som är bra till bebisar och dom hade även gjort en olja till magar. :)  Så jag tänkte testa den.


Estelle & thild Ecorganic Pregnancy.
Finare flaska + att den är ekologisk! :)
Det dumma är att den är dyrare, den går loss på 250kr. Så vissa väljer nog den andra, men tyckte det skulle vara intressant att testa den. Den innehåller mandelolja och massor av annat bra.

Den är som sagt en del i en hel serie, som ni hittar på apoteket.




Jätte gullig serie om du frågar mig. Kanske ska köpa lite till Loppan.. :)



Sucky iPhone update! Med STORA bokstäver!

MIN KROPP ÄR HELT SLUT. IGÅR MÅLADE VI OCH IDAG VAR DET IKEA PÅ SCHEMAT! SHIT, HAR SUPER ONT ÖVERALLT.. SKA BERÄTTA MER IMORGON NÄR JAG GÖR EN ORDENTLIG UPDATE. HAR INTE GJORT DET PÅ TYP EN VECKA... :( SORRY! PUSS OCH KRAM! <3

Tips!  Jag fönar alltid mitt hår efter att...

img_0364 (MMS)

Tips!  Jag fönar alltid mitt hår efter att jag har tvättat det, dels för att man måste göra det med extensions och dels för att håret blir så frissigt om man inte gör det. Och eftersom håret tar skada så använder jag värmeskydd. Schwartzkopf got2be guardian angel. Och den är för både föning och plattning. Så köp, för det är VIKTIGT.  Annars tar håret skada! :)  <3


Why why why?

FRÅGA MIG INTE VARFÖR MEN AV NÅGON JÄVLA ANLEDNING SÅ VILL MIN IPHONE INTE SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER HÄR PÅ BLOGGEN. ELLER JO, JAG KAN FÅ SMÅ BOKSTÄVER MEN DÅ MÅSTE JAG TRYCKA IN CAPS LOCK VARJE GÅNG INNAN JAG TRYCKER PÅ EN BOKSTAV, VILKET JAG INTE PALLAR JUST NU, SPECIELLT INTE OM JAG SKA SKRIVA ETT LITE LÄNGRE INLÄGG. DEN VILL DESSUTOM INTE HOPPA NER PÅ NÄSTA RAD, ELLER GÖRA NÅGON ÄNDRING I TEXT, SOM KURSIV ELLER FET TEXT. WHAAAAT EEEEVEEEER! PALLAR INTE BRY MIG JUST NU. JAG VET ATT JAG HAR VARIT SKIT KASS PÅ ATT UPPDATERA MEN JAG HAR MINA ORSAKER. HAR BLAND ANNAT INTE HAFT TID ELLER ORK ATT GÅ UPP OCH SÄTTA MIG VID DATORN. IMORGON SKA VI PÅ KALAS HOS NIKLAS FARFAR, OCH EFTER DET SKA MIN PAPPA OCH KANSKE MIN BROR HJÄLPA OSS ATT MÅLA STORAÀ RUMMET PÅ OVANVÅNINGEN. WIHO, KOMMER BLI SUPER FINT. HAR MASSOR AV PLANER. SKA BARA HITTA ALLA SAKER JAG VILL INREDA MED OCKSÅ! :) HAR HITTAT EN SUPER MYSIG GRÖN FÄRG OCH SEN EN BRUN TAPET TILL EN FONDVÄGG. KOMMER BLI SÅÅÅ NICE! :D JA, FÖRUTOM DET SKA VI TA DET LUNGT I HELGEN. DET KAN BEHÖVAS, HAR ONT I RYGGEN OCH FOGLOSSNINGEN ÄR SOM VANLIGT PÅ HUGGET! (SPECIELLT PÅ KVÄLLEN). SKA TILL MIN BM PÅ MÅNDAG. :) KOLLA LILLA LOPPAN! ALLTID LIKA KUL... MEN LOVAR ATT UPPDATERA BÄTTRE OM ETT TAG, KANSKE IMORGON? ELLER SÖNDAG? JAJA, HÖRS SEN! NU SKA JAG HOPPA IN I DUSCHEN, SEN SKA VI MYSA I SOFFAN NÄR NIKLAS KOMMER HEM FRÅN TRÄNINGEN! PUSS&KRAM

Ändrade planer

Blev ingen fika med Elin idag. Det kom imellan lite saker, bl.a. ett M-test på en bil vi kanske ska köpa!!! Vi ska träffas nästa vecka ist!

I Love My new design!

Tack så mycket för hjälpen Bloggcandy! Är super nöjd med min stilrena blogg! Exakt som jag ville ha den!

Snabb update. I know, är tråkig!

Imorgon blir det fika med Elin. Tur man har en fika-kompis!!!  :)  Wiihooo...   Vi ska in om H&M och kolla på lite saker också... :D
Måste även hitta en skötväska, har inte lyckats hitta någon vi gillar än!!! Men det får vi ta någon annan gång!

...


Modell: Jag Fotograf: Lina Holgersson


Presenter av mormor & morfar!

Fick 2 presenter av mamma och pappa i Lördags. :)

En dregel tyg-haklapp med fotbollar på, det är bra att även dom vet att vi ska få en fotbollsspelare. :)
Pappas son!

Och ett urgulligt litet gosidjur som spelar melodier. Och lyser på magen!

    

Igår när vi skulle sova la vi den mot magen och spelade upp melodierna, den spelar bland annat Blinka lilla stjärna. Tror det är ca 7 melodier den spelar, sen stänger den av sig själv. :) Fast vi spelade upp dom 2 ggr. :)

Ska försöka komma ihåg att göra det lite då och då, så vänjer sig kanske Loppan. Och kommer ihåg det till sen, så han kan somna sött.

(Tack mamma & pappa!)


Ordning och reda

Vilken skit natt jag har haft.. Orkar inte beskriva in i detalj, men kissade 3 ggr, vaknade pga en hemsk smärta i mina ben, har haft det dom sista nätterna, kan inte förklara hur det känns. + att jag drömde en hemsk dröm. (IGEN)



ANY WAY!
Vi var ju som sagt och besökte Ullared i lördags. Hur vet jag inte, MEN, vi handlade mer saker denna gången.. haha Helt sjukt va mycket saker vi drog hem. Men är nöjd me alles!

Jag hittade en morgonrock, termobyxor, 2 par vantar, en mössa, en halsduk, strumpor..
Niklas handlade också en del, får nog säga att han fick hem mer än vad jag gjorde...
Loppan fick massor av fina saker, en gosig tjock tröja, filtar, tyg haklappar, mer baby olja, fler våtservetter, en mobil till skötbordet (som var super söt), fler påslakan (2st) m.m m.m m.m

 Kolla vilken fin lampa vi köpte till Loppan. :) Och Niklas satte upp den i lördags också.. :)
Ser ni dom fina stjärnorna bredvid? Vi satte även upp massor av självlysande stjärnor i rummet i lördags!

Ville hitta ett babygym, men har inte lyckats hitta ngt jag gillar.. Vill inte ha en platt sak som man lägger barnet på, och det var tyvärr just det som fanns på Ullared. Jag vill ha en med kuddar på sidorna.
Men har kaaanske hittat en affär här i Lödde som har en... :D
 
Vi köpte ju som sagt fler tyg-saker (påslakan, kläder), så jag får sätta igång och tvätta igen. haha

Och sen har det börjat klia i fingrarna, det ligger fullt med saker överallt i huset nu, det är väldigt ostrukturerat så jag vill börja lägga alla saker till rätta. Jag vill lägga Loppans "sköt-grejor" i tvättsugan. Vi ska ha skötbordet där. Perfekt, precis vid kranen och massor med plats. Så slipper vi ha den i badrummet där den tar upp så mkt plats.
Hans kläder ligger ju redan tvättade och nervikta i en back i vår walk-in.  Jag vill ha hans kläder inne hos oss till en början. (nära och bra)
Och sen vill jag lägga alla saker till rätta i hans rum, leksaker och gosidjur. Bara så jag vet var jag har allt liksom. Får panik när det ligger saker överallt.
Sen snackade vi igår om att sätta ihop hans säng så vi kan lägga alla säng-grejor i den så länge. Så slipper allt ligga huller om buller och på golvet...

Vår underbara pojkes rum so far ♥ :

Före:
      

At the moment
 
Jag blev så himla nöjd med färgen i rummet. Den passar vår påg lite mer än den hemska rosa färgen som var där innan. :)

Nu ska det bara inredas också, men det är ju det som är så kul!


Handlade även julklappar i lördags, blev hela 5 st. :) Nöjd!


Nu ska jag ut med Akilles, sen ska jag försöka fixa lite i gäst/datarummet.. puh, e så trött på skiten.




Oj oj oj säger jag bara! :) berättar mer s...

img_6807 (MMS)

Oj oj oj säger jag bara! :) berättar mer sen. hehe


Aaaaah

HAR HITTAT EN HEMSIDA MED VÄRLDENS SNYGGASTE KLÄDER! BILLIGA DESSUTOM! :D AAAAAH!

:)


...


Bild:Jag Fotograf: Lina Holgersson

It´s ok!

Det var ok inatt.. Blev 2 ggr, men var sjuuukt kissig när jag vaknade första gången. Det gjorde ont så kissig jag var! Gud, vad jag längtar tills blåsan är normal igen.. haha

Mår lite si så där idag. Mår illa och min kropp känns konstig. Kan inte riktigt förklara. Men det försvinner förhoppningsvis.

Ska in i duschen om en stund, sen när Niklas kommer hem ska vi käka och sen ska vi hem till Niklas mamma för att lämna Akilles. Vi ska ju iväg imorgon. :D

ULLARED...  Vet inte riktigt vad som är så roligt med att åka dit. Det är nog inte själva stället utan det är nog själva saken att jag får shoppa MASSOR.. Och där är det helt plötsligt ok liksom. Hade jag gått lös så som jag gör där, här nere i någon affär har det varit fel + DYRT!
Shoppa, shoppa, shoppa! Kul, kul, kul! haha
Tror faktiskt att Niklas också tycker om det. Kanske inte lika mkt som jag, men ja, tror nog att han också trivs där. :)
Mamma och Pappa (han kommer få panik) ska också med imorgon. Så Niklas och Pappa får springa runt på el-avdelningen medans jag och Mamma kolla på tråkiga "tjej-saker". haha

Har ju då en liten lista som jag skrivit på i typ 1 månad (om det räcker). Listan innehåller saker som vi behöver, och jag ska verkligen försöka hålla mig inom den listan och inte slänga i en massa andra onödiga saker i vagnen. Fast dom gångerna vi har varit där har det inte blivit något onödigt. Det tycker inte jag iaf. Vi har varit duktiga på det!
◊Där finns saker till Loppan, som t.ex. en filt eller ett täcke till Loppans vagn, lite fler "bra-att-ha" saker så som, våtservetter och babyolja. Lite fler lakan/påslakan. Ska kolla om där finns någon mobil till skötbordet. Kommer inte ihåg hur dom såg ut när vi var där sist. Och sen tänkte jag se om jag hittar fler tjocka tröjor.
◊Till oss är det bl.a. strumpor, morgonrockar, sil till köket, sopkvast, ljusslinga till Jul.
Och massor mer.. Kommer inte ihåg allt, listan ligger där nere.

Det kommer bli en bra dag imorgon. :) Vi ska iväg tidigt. Vi ska hämta upp mamma och pappa vid 5 tiden.. haha (gaaaaah) Men pappa ska köra så jag och Niklas kan chilla (sova om jag kan) i baksätet.. yeeeah! :)
Älskar att göra små utflykter.

Annars är det inget inbokat i helgen. Men det kommer kanske.

Hmm, frågan är vad jag ska göra nu. Kommer bli uttråkad känner jag. Eller kommer och kommer, är redan uttråkad. :( Men orkar inte göra så mkt med tanke på att jag inte mår så bra..

Äh, får kanske bada ist för att duscha, och får göra det saaaktaaa. Sen får jag kanske plocka undan lite i huset. Sätta upp backarna i garderoberna? Vika om alla mina tröjor/t-shirts, för i den lådan ser det för jävligt ut. Har knycklat ihop allt och slängt ner det bara.. haha

Ha det bra!



Sucky night?!?!

Känner på mig att jag kommer få en hemsk natt! Har behövt gå och kissa var 30 minut idag, och då överreagerar jag INTE!!! Helt sjukt va kissig jag har varit... Inatt fick jag gå upp 2 ggr, tänk då hur det kommer bli nu inatt... blääää, hemska tanke. Men ja, ni lär få reda på det imorgon om det blir en helvetisk natt...   ÄLSKAR DIG NIKLAS!

Ska tvätta det nyaste av Loppans kläder nu...

img_6807 (MMS)

Ska tvätta det nyaste av Loppans kläder nu. Efter detta har jag typ 3 plagg kvar! :) fast lär nog handla fler kläder innan sötnosen är född! Haha har ni sett gulligare strumpor? <3


Baby

Hittade jätte mkt på Ikea, Babyland och H&M idag! Och jag är så himla nöjd!

Sakerna från IKEA visar jag när Loppans rum är klart.. Köpte lite inredningsmöbler, som alla leksaker (m.m.) ska ligga i. Men som sagt, ni får vänta ett tag till tills ni får se det. Men det kommer bli super fint!

Vi åkte inom babyland också, man kan bara inte hoppa över det när man är på svågertorp. :) Det är så mysigt att gå där inne. Där finns så himla många gulliga saker. Det är tur att jag kom ut därifrån med så pass lite som jag gjorde.
Jag ville handla lite mer som jag har på min lista. Så idag bockade jag av 4 saker. :) Alltid ngt. Och detta va saker som är nödvändiga.

Nässug, nagelkit för bebisar, napptemp och en vanlig temp.
Napptempen blev rosa. :) Vi kom på det på vägen hem men sen och andra sidan ska man ju inte proppa på endast pojksaker på honom. Det ska vara lite både och. :) haha


Igår när jag och Niklas låg och kollade på tv, gick jag in på H&Ms hemsida från min iphone. Och där hittade jag världens gulligast kläder till Loppan.
På vägen hem från IKEA tog jag en chansning och körde inom H&M för att se om dom hade kläderna inne i butiken. Och, YES, det hade dom. :D Ännu mer att tvätta med andra ord, men det är det värt!

 Den är super super mjuk och har små öron på huvan. Det är en tjock tröja samt byxor.


(Så nu har han 2 plagg med söta små öron... :))


Hittade även lite annat

Två söta mössor. Det ska ju självklart matcha! :D



   Pyjamas i 2-pack. En med tiger på och en så Loppan kan se ut som en tiger. Tyckte som var underbara. Tänk er en lite Loppan i dom! :)

Älskar att handla saker till vårt lilla mirakel! Han betyder mest för oss, och därför ska han ha det bästa och finaste!


Köpte även fler backar till en garderob. Två trådbackar och en plastback. Till bland annat lakan m.m. Ska göra om lite i garderoben också. Men det får bli när jag orkar. Tror jag väntar med det tills jag får mina (j****) galgar, som jag velat ha ett tag nu. Ska köpa på ullared i helgen! :)

Nu ska jag ut med akilles, duscha och sen ska jag sätta mig ner i soffan. Har rört på mig näst intill hela dagen, och jag är lite trött i kroppen...




Brist på tid

God morgon! Vet inte om jag hinner uppdatera ordentligt innan jag ska iväg. Jag ska först in till Lund för att hämta Elin, sen ska vi vidare till svågertorp, IKEA! :) wiihooo. Ser ut att va kallt ute idag, tur att man inte ska vara ute! :)

haha skämt o sido!

Gillar ni också Americas next top model?!?!

Tycker om att dom skämtar till det lite då och då.. :) Och vissa av tjejerna som är med är så sjukt roliga!

Can you smeyes?
("smile with your eyes?")

ha ha ha ha

   


Tack!

Tack så mycket för alla gulliga kommentarer och fina gratulationer! Det värmer. Keep up the good work! :P



.

Hej alla glada och ni andra!

Har precis duschat och fönat håret. Ska cykla ner till centrum för att handla och lämna lite papper på banken. :)

Morgnarna/förmiddagarna mår jag crappy.. Jag har haft det ett tag men det känns som att det blir värre och värre. Så fort jag har käkat frukost mår jag illa. Det håller i sig i ca 2 timmar varje gång. Och jag får bokstavligt tvinga i mig mat. Jag vet inte om det kan handla om att blodsockret sjunker/stiger snabbt pga allt extra blod i kroppen som måste fixa matsmältningen? Det läggs ju rätt mkt energi på det kan jag tänka mig... Idag kom lunchen nästan upp. :( Men som sagt tvingar i mig så jag mår bra resten av dagen. Jag vet att Loppan tar vad han behöver så det oroar jag mig inte om, men får försöka tänka lite själviskt ibland!

Som sagt, ska ner till ICA och handla litta korv & bröd till ikväll.. Claudia och Jocke kommer ju idag. :) det ska bli såå kul. Har inte träffat Claudia på hur länge som helst... Och jag ÄLSKAR korv med bröd.. haha

Imorgon, ska jag dra med Elin till IKEA. Tror Niklas är trött på stället, jag har ju dragit med honom dit ett x antal ggr. :) Och Elin tycker säkert det är kul. Eller nej, jag VET att hon gör det. Hon kan ju passa på att köpa vanilj doftljus. :D
Jag har en liten lista som jag ska inhandla. Både till mig och Niklas och till Loppan.. :)
Ska passa på att sticka in på babyland också... Där finns också lite saker som jag vill handla..

Längtar så till januari, då Loppan kommer. (förhoppningsvis) Men det är inte bara det jag längtar efter. Får vara lite ego ännu en gång. Jag vill ha tillbaka mitt fina bruna hår. Jag vet att jag tjatar om det, men det var så fint, och jag trivdes så himla bra. :) Ska även då sätta in extensions. Ni vet att jag gärna hjälper till med att sätta in extensions om ni funderar på det. Man ska sätta in det på ett speciellt sätt för att det ska se bra ut, + att man ska tänka på rätt mkt när man har dom isatta. Annars slits dom snabbt, och dom kan t.o.m åka av snabbt. Vilket INTE är kul!


Jahapp, får gå ner och platta håret och fixa till facet.. :) Kan ju göra det nu så slipper jag göra det sen innan vi får besök..

Hörs kanske sen igen





Bad day!

Försöker komma på ngt som vi (jag & Niklas) kan göra. Vi har igentligen tusen saker att göra här hemma, men känner verkligen inte för det. Vill göra ngt kul, fast kommer inte på ngt... öööh

I veckan ska vi iaf till IKEA (igen) och shoppa lite. Ska handla lite mer trådbackar och plastbackar till vår walk-in... Sen har jag hittat lite saker till Loppan som jag vill köpa. :) Måste ju fylla ut hans fina rum med inredning.

Vi skulle få besök igår, men det blev inte av pga deras lilla hund Kenzo. Så dom kommer hit imorgon ist (tisdag).

Och på onsdag har Niklas fotbollsträning. På höst/vinter halvåret har dom bara träning på onsdagar och inga matcher...

och sen min damer och herrar, så ska vi till Ullared.. På lördag bär det av. Tiiiiidigt på morgonen.. haha uuh, och då menar jag tidigt.. för tidigt??!!


Idag är jag jätte seg. Min kropp orkar inte.. Blir irriterad på att bara sitta inne men orkar samtidigt inte göra ngt.. (skumt I know)
KÄNNER MIG ARG OCH SUR IDAG... jävla skit också...!!!
(av ingen anledning alls)
 




83 dagar kvar <3



Loppan är i full gång. Så fort jag sätter mig ner så finns det inget som stoppar honom. Han sparkar inte så jätte mkt längre. Nu trycker han ist. Och det känns skumt. :) Han trycker liksom ut mot magen. Vet dock inte vilken del han trycker ut. Tror det är typ axlar och rygg osv. Mitt förra besök hos BM konstaterade hon att han låg redan med huvudet neråt. Hon kunde liksom ta tag i hans huvud. Jag är bara glad att han har fattat.. haha Man vill ju inte att lilla rumpan ligger neråt.. :(
Sen hör jag från alla mina vänner hur jobbigt de var när deras bebis var och kravlade uppe i revbenen. Det gör inte Loppan, (han vill inte vara som alla andra.. haha) utan han är nere vid mina höftben och kickar ist. Och varje gång han får in en fullträff rycker jag till. Det är kraft i slagen!

Jag mår illa rätt ofta, speciellt på morgonen när jag ätit frukost. Hoppades ju på att det skulle ha försvunnit för gott.. BUT NO! Tar rätt mkt på mina krafter.

Och ja, foglossning är konstant! Vet att jag tjatar och jag vet att jag inte är den första eller sista som har problem med det. Men detta är en blogg, MIN blogg och därför skriver jag om vad jag känner och tycker. Det är ju syftet med att ha en blogg. Sen väljer man ju själv om vad man ska skriva om. Men jag vill iaf skriva om den sjuka smärtan jag känner så fort jag rör på mig. Jag trodde endå att det var en smärta som kom och gick men den sitter faktiskt i hela tiden. Och jag hoppas verkligen inte att det blir värre. Jag vill INTE hoppa runt på kryckor eller ännu värre, sitta i en rullsol. Man har ju hört alla skräckhistorier.
Så fort jag pratar med någon om det så säger som att jag ska ta det lungt. Och ja, det får jag väl göra. Men vad är ta det lungt? Ska jag ligga och glo hela dagarna eller ska jag göra allt sakta och försiktigt? För det känns som att även om jag gör det långsamt så gör det ont... Hmm, ja, blir det värre ringer jag min BM.

Vi var ju på fest igår, och Loppan reagerade på minsta lilla ljud, tyckte så synd om honom. Det måste varit jobbigt. Det kändes som att jag hade en tvättmaskin i magen, det rörde sig hela tiden.
Det var så kul när folk kom och frågade om magen, om hur jag mår och om lilla Loppan. :) Sen är det så kul att kunna prata med tjejer som har varit med om det. Dom vet verkligen vad man har varit med om. Sen är alla graviditeter olika men iblnad dyker det upp saker som är lika. :)







Helgen

I fredags var jag i stan med Elin. Vi fikade på mormors bageri.. Gott!!
Efter det körde jag till nova där jag träffade B2... Hittade lite saker som tvunget skulle med hem =) (som ni ser i inlägget innan detta)
Vi kollade lite snabbt efter amningetoppar, men det fanns verkligen inget som jag kommer sätta på mig. HELL 2 THE NO! Hur svårt är det att göra en amningstopp.. ??? Nej, så jag gav upp. Tänkte skita i att leta och använda mina egna kläder. Det är ju inte jätte svårt att gå undan och dra upp tröjan liksom. Skulle det mot förmodan dyka upp en tröja ngnstanns som jag gillar då är det ju bara till att köpa!!!


Igår (lördag) fixade jag och Niklas lite ärenden. Och sen på kvällen blev det 25-årsfest. Det var kul. Det dumma är att jag blir så trött så snabbt. :( Och ännu tröttare blir jag när Loppan reagerar på alla ljud, han sparkar och trycker med all hans styrka. Blir en jobbig känsla, det tycker iaf jag. Kan inte förklara den dock. Känns som att magen ska gå sönder typ... Så vi cyklade hem redan vid 22.30.


Idag (söndag) ska vi på kalas.. Niklas kusin fyller år. Andra helgen i rad som vi umgås med Niklas släkt. Tänk, ibland tar det flera månader tills man träffas..
Och efter kalaset kommer ett par vänner hem till oss. Vi ska grilla korv. Vi har gjort det till en liten tradition. haha Vi träffas och snackar skit, och grillar korv. Fast detta är första gången som vi gör det hemma hos oss. :)
Det var jätte längesen vi träffade Cladde & Jocke. Det ska bli super kul!



Ännu mer

Av det goda!

  


Jag hittade skorna jag har snackat om i ett tidigare inlägg... Jag skulle ju välja mellan nr2 och nr3.. Det blev nr3! :) Dom har nämligen inte nr2 inne.. haha Så ja, enkelt val. Jag hade ju kunnat beställa nr2 men kände att dom här va snygga och sköna när jag testade dom.. Är super nöjd. Dom är verkligen jätte enkla att gå i dessutom.. Så har du problem med att gå i högklackat så kör på kilklack... ;) Dom här kommer förresten ifrån Scorett!



Jag köpte även den här tröjan på Gina Tricot. Har faktiskt haft med den här i bloggen innan, och tyckte den såg mysig ut.. Den finns i rätt många färger. Så det är bara till att välja. :)

  

Inne på Gina hittade jag även denna söta blus, med fina detaljer.







Orka

Halloj... Jag pallar inte sätta mig vid datorn. Har dock massor att berätta och visa. :D Köpte ju lite saker i fredags. HEHE Men imorgon eller på måndag. :) Ska på 25årsfest idag kl 19. Ska bli kuuuuuuuuul!!!

Lund here I come!

Ska vara inne i Lund för fika med Elin om 45 min. Så det får bli en snabb uppdatering. Eller ja, man hinner skriva rätt mkt på 20 min.
Vi ska som sagt träffas och fika idag, det blir allid massor av snack när vi träffas. Och det slinker alltid ner något onyttigt dessutom. Men det hör till. + att det får man göra lite då och då. :)

Efter fikan med Elin ska jag träffa B2 (sandra) på nova. Runt 15.45 ungefär. Jag ska bland annat se om jag hittar en amningstopp (woho ). Men ska göra mitt bästa och hitta en snygg. Kan tänka mig att det finns rätt många tantiga/gräsliga toppar. Men jag håller tummarna. Sen blir det väl kanske ngt annat också, kan vara bra att samla på sig lite nytt inför efter förlossningen. Det är ALDRIG fel med nya kläder. Sen ska jag också se om jag hittar ngt till Loppan. :) Klädesväg vet jag inte, känns lite onödigt att köpa en massa saker som inte kommer passa sen. Men saker till rummet funkar! :) Sen får vi se om det blir ngt annat kul.

Ja, det var väl typ allt från mig. Har blivit förkyld igen.. (IGEN) Vaknade av Niklas klocka 7 imorse och var helt genomtäppt. :( blää, skit bra nu inför kylan. Den lär ju inte försvinna.


Jag ska nog ner och ta ngt snabbt att käka, känner att det behövs. En skål yoghurt med banan kanske?




Kompis-bokad dag!

Imorgon ska jag fika med Elin inne i stan (Lund). Får bli en god lunch samt en kladdig kaka efteråt... YUMMIE!

Och efter fikan ska jag träffa B2 på nova. :) Tänkte kika in på BR och kanske ngn klädesbutik (?). Inte till mig, utan till lilla Loppan.

Förutom det är fredagen helt öppen. Blir kanske till att hälsa på antingen Niklas föräldrar eller mina. Vi får la se! Oavsett blir det nog bra.

Nu ska jag slita ner en board i datorrummet. Ursäkta uttrycket MEN, personen som valde boarden och satte dit den borde skjutas.. (överreagerar ja, men seriöst.) Det tar 1 år att riva ner 1 dm board... WTF!?!?


Grattis till oss förresten Niklas!
Älskar dig massor!





My addiction



 NR2



NR3



Jag har kommit fram till att jag behöver ett par svarta kilklacks stövletter. Och ett par svarta snygga stövlar, sen har jag alla sorters skor. (har dock 2 svarta stövlar, men dom ena är med rätt hög klack och dom andra är platta och mer "fin" stövlar.. Sen är jag klar med sko-shoppandet. Jag köpte ju ett par gråa kilklacks stövletter för inte så längesen, (2 veckor sen) och jag måste ha ett par svart också. Så det hänger på nr 2 & nr 3... Får se vilka som ser snyggast ut irl. Den gråa gjorde jag en cirkel runt bara för att dom är så jävla snygga.. :)

Det skiljer endast 200 riksdaler på dom så det gör inte så stor skillnad vilka det blir... Allt handlar om känslan att gå i dom och utseendet.
Ska förhoppningsvis kolla på dom imorgon...








Pain and bad luck is my middle name!

Sockerbelastningen såg bra ut, och vår lilla ängel mår också jätte bra. (vilket är det enda viktiga) Han ligger med huvudet neråt redan. Det behöver inte betyda att han alltid gör det, han kanske gör lite volter m.m. fortfarande men han låg iaf placerad med huvudet neråt när min barnmorska kolla idag. Mitt sf mått ligger på 27, livmodern har allså vuxit 2 cm sen jag kollade sist. Och jag ligger perfekt på skalan. :) Jag vägde 68kg på BMs våg, därmed är det 10 kg som jag gått upp. Loppan väger mer än 1 kg nu, det står överallt att han väger 1 kg nu, men min barnmorska sa att han väger mer. Min ökade blodmängd på 2 liter väger 2 kg, fostervattnet ligger mellan 1-2kg, och moderkakan kan ligga upp mot 500 g. Så var är dom 4,5 kg utöver det jag precis rabblade upp? Det är fettdepåer som ligger lite varstanns. Jag har kanske tur som fått allt delat upp lagom på olika små ställen. (???) Men känner dock att lår och rumpa har blivit lite större. Men förhoppningsvis försvinner det när vårt ♥ lämnat min kropp...
Många säger att dom trivs med bebismagen, men det gör inte jag. Jag känner mig onormal. Kan inte förklara känslan, har du haft den förstår du mig. Men det kan ha och handla med att jag inte mår bra, har ont lite överallt (återkommer om det lite längre ner) mår illa rätt ofta, sover inte så bra m.m. Sen o andra sidan är jag så glad för vår lilla Loppan, så jag försöker tänka på det ist. Och allt blir helt plötsligt ok att leva med!


Och varför ge oss med allmänt ont i ryggen, och ischias. Varför inte slänga in foglossning också...
Jag ska försöka förklara för er som aldrig upplevt det, har lite olika exempel:
Du vet när du har hjulat utan att va uppvärmd? Känner du igen smärtan från att du har sträckt dig mellan benen,  då känner du en mild grad av vad jag känner.
Eller, känslan av ett stort fett blåmärke? När man trycker på det så ilar det runt omkring... Så känner jag i min mitten region. Och jag vet att dom flesta tänker på fel mitten region, ni tänker bara snuskigt. Men slår ni upp bäcken på google så får ni upp en bild på just ett bäcken. Det är ben och små partier av typ gummiband, och dom gummibanden tänjer ut benen i bäckenet och det gör såååå sjuuuukt ont.
Det gör ont att gå, det gör ont att gå upp och ner för trappor. Det gör t.o.m ont när jag ska vända mig i sängen på natten. Och ja, jag som hade problem med att vända mig och hitta sköna ställningar innan, lever ett helvete på natten för tillfället.
För att försöka undvika att ha/få för ont, ska man INTE sitta med benen i kors. Vilket jag gör hela tiden. Bara på den här korta stunden som jag suttit och skrivit detta har jag kommit på mig sj typ 5 ggr.
Man ska undvika att sitta på mjuka stolar/soffor. (alltså bekvämt) Nej, nu ska jag sitta på hårda obekväma stolar. haha :)
Och sen ska jag testa med ett fogbälte, men det hjälper oftast för dom som har ont på baksidan, alltså nedanför ryggen. Självklart får jag den svåraste skiten...

Ja, jag vet att jag klagar men känner lite att jag måste avreagera mig. För det är pissigt att gå runt och vara handikappad. Jag som är van vid att skutta runder tycker detta är jätte jobbigt.
Och magen blir ju inte mindre, den är också i vägen rätt ofta. Så ja, jag tycker det är jobbigt att vara gravid.

Sen finns det ju tillfällen som det är super mysigt att vara gravid, som när Niklas lägger handen på magen och Loppan buffar tillbaka. Eller när Niklas pratar med Loppan. När folk ler mot en pga magen. När man får komplimanger. Alla söta underbara saker man får köpa till sin underbara son.

Har inte kollat när nästa besök är, men jag tror det är om ca 3 veckor... (kanske kanske)

Hörs later.




Sockerbelastning

Är på sockerbelastning just nu. Har suttit här lite mer än en timme, så har lite mindre än en timme kvar nu... :) Kan ju meddela att det var nasty. Trodde seriöst att jag skulle spy. Gillar man 2 ton socker så är det säkert skit gott. JAG ÄR HUNGRIG!!!

Vet ni vad

Vet ni vad jag är sugen på???


scones...




Mirror, Mirror. On the wall!



Vår fina stora spegel kom ju i måndags. :) Avundsjuk? Ja, det borde du vara. Nu ska det bara bli fint runt omkring också.. ska tapetseras. Och sen ska jag sätta upp en massa coola texter lite överallt.. :) Ja, sen ska tejpen bort och den fina anordningen(?) längst ner också bort... Sen börjar allt bli klart. Måste dock ha lite fler trådbackar och galgar. :)

Visst är det kul när saker och ting börjar komma till sin plats?! :)





Purple Rain

   

14cm klack, 3,5 cm platå.

Färgen är grymt snygg och jag är super nöjd...

Schnyyyyygga




Lilla du




Planer framöver..

Idag (som jag skrev igår) hade vi planer på att göra rätt mkt. Men vi kom fram till (rätt snabbt) att vi inte kommer hinna med allt.
Så vi får dela upp det helt enkelt.

Vi ska iväg och kolla bil. Niklas har hittat en han gillar. Och eftersom han ska köra den (oftast) så får väl jag gå med på det. (haha) Nej, men den är fin och jag tycker också om den. Jag kommer ju också få köra den ngn gång. Den sprillans nya Nissan Qashqai som vi fick i februari får bli vår familjebil. Den är stor och det får plats mycket i den. Som tex. bilbarnstol, barnvagn m.m. Så den kommer vi använda när hela familjen ska någonstanns. 
Men även den nya bilen kommer får plats med bilbarnstol osv. men den är ju lite mindre så den väljer man nog i andra hand. Tycker det är smidigast och bekvämast med två bilar i hushållet. Ska den ena jobba så slipper man klydd med buss eller vem som ska ha bilen. Och har man barn behöver man bilen rätt ofta. Man vill kanske hälsa på en kompis, åka till BM, åka och handla. m.m. Och jag är ingen bussmänniska... 

Det var den ena saken vi skulle göra. Och dom stänger redan 18.00 på bilfirman och Niklas slutar 16.30 så vi hinner tyvärr bara dit idag.
((Niklas får fixa det andra imorgon...hohoho))

Torsdag
, sockerbelastning för min del. Blöööö. Kommer inte må bra på morgonen alltså. Jag kan ju vakna mitt i natten av illamående, (att jag är hungrig) och så ska jag hålla mig hela natten + ngr timmar till från att äta... (Good Luck) Men det går säkert bra. :)

Lördag ska vi på 25-årsfest. Det är här i Lödde så vi cyklar dit. Super smidigt. Det ska bli kul att träffa vännerna igen... Det har blivit mindre och mindre allt eftersom näst intill alla har fått barn. :) Men det är super kul, för då har alla sötingar kompisar att leka med.

Söndag ska vi på ett annat kalas. Niklas kusin fyller år.

Nästa Lördag (16okt) ska vi till Ullared. (ett evigt tjatande jag vet) Det blev en lördag denna gången (vilket jag inte är lycklig över) men tar man det lugnt ska man väl kunna ta sig igenom den dagen också.. haha Förhoppningsvis kommer det inte va så mk folk där. Det är ju i mitten av månaden, ingen har alltså fått bidrag och vi ska dit tidigt. Vi ska stå utanför dörrarna minst 15 min innan dom öppnar.. haha Trodde att dom öppnade kl8 varje dag, men jag hade feeeel. Dom öppnar kl7 på Lördagar... (puuuuh) Vilket betyder att vi ska upp tidigt. VÄLDIGT TIDIGT!!!

Och helgen efter det har vi inget inbokat... Galet, men sant... Men som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag har lite planer på vad vi kan göra. Om inte annat dyker det allid upp saker. :)

30 oktober. En Lördag, är det KALKONMIDDAG hos mamma och pappa.. SÅÅ jääääävla GOOOTT!!







V28.

Den här skulle igentligen visas i söndags, då Loppan fyllde vecka. :)



Idag är det 88 dagar kvar till BF. Känns som att dagarna står stilla i mellanåt. Men sen när man tänker efter så har de här månaderna gått så himla fort. Jag tänker bara framåt hela tiden, på den 1 januari, så därför känns det som att det går i snigelfart. Vi närmar oss men det går så sakta.




Imorgon (tisdag)

Ska göra massor med kul imorgon! :) Kan berätta lite av det imorgon när jag orkar sätta mig vid datorn... :)

Jag dööööör

Gaaaah... Har ni kollat in H&M´s hemsida? Myyy gooood. Fan va mycket snyggt dom har. Jag vill ha ALLT! Klänningarna är bara sååå snygga.. Shit, shit, shiiiit!!!

Gud, ge mig styrka!!!




I love my shoes!

Hemklickat:







Båda kommer från nelly.se ...
Löööve!




Försäkringskassan

Har börjat med alla papper från försäkringskassan nu. Så snart är det också löst. :) Underbart! Allt faller snart på sin plats.
Jag har tur som har jobbat på Alfa.. :) Känner mig nöjd med det mesta just nu..

Någon som vill renovera mina badrum? haha

Niklas ska göra det, men vi ska bli klara med allt annat först, typ lister, målning av rummen här uppe (små saker alltså) . Men jag vill nu nU NU NUUU!!! (dåligt tålamod)
Vi ska handla hem alla saker först, innan vi börjar alltså. Så är det bara till att köra på. Inget väntande. :)








Blir aldrig trött på den här!




4 Oktober

Det har verkligen blivit höst snabbt. Fast så brukar det va. Årstiderna kommer så snabbt. Man hinner inte med. Och snart är det vinter. :) Längtar till snön. Men det gör jag iofs varje höst, och sen när snön väl kommer och har legat 3 dagar vill jag ha sommar. :)

Vilken är din favorit årstid?

Jag är klar med målningen inne i Loppans rum.. Ah, underbart. Och det blev super fint. Har ställt in alla hans saker också. Ska ta foto i veckan så ni kan se. Är så himla nöjd! Nu ska det bara piffas till med alla hans nya fina saker.
Hans säng ska upp, den ska bäddas mysigt med nytt täcke, påslakan, spjällskydd m.m..
Tavlor ska upp, lampor ska upp.
Jag ska hitta en förvaringslåda också. Så man kan lägga ner alla gosidjur och leksaker i.
Hans fina självlysande stjärnor ska upp, stickers med olika motiv.
Mattan ska läggas ut..
Gardiner ska upp..
Hyllor på väggarna för alla hans Disney filmer.

Ja, MASSOR ska göras. Och det ska bli så himla kul. ♥

Ska bara göra vid det andra rummet först, sen ska jag sätta igång med Loppans. :)
I det andra rummet ska det målas (har redan satt igång med det), jag ska bestämma hur alla möbler ska stå. Dvs, skrivbord med våra datorer, en bokhylla med mappar/pärmar och en säng. Så det ska alltså bli ett dator/gästrum. Vi ska även handla inredningssaker.. Gardiner, överkast m.m.. Ni får se före och efter bilder sen..

Så ja, jag har att göra.

I det stora rummet här uppe ska det också målas. Men Mamma och Pappa erbjöd sig att komma och hjälpa till med det. Och det är tur för det rummet är inte litet.. :( Så isf blir vi minst 4 st. Och där har vi också bestämt oss för en färg. Niklas fastnade för en grönaktig färg.

Idag kom vår spegel. Den är uppsatt och den är stoooor. haha Så himla skönt med spegel igen. Har saknat det. Nu ska den användas flitigt.. :)

Jag har precis satt igång en andra tvätt... Flitig I Know!

Nu ska jag ut med Akilles, sen ska jag måla... (igen)

         








På hugget

Ja, det är vad jag är nu.. PÅ HUGGET! Nu ska målningen i Loppans rum bli klart.. aaah, bli så galen och trött på skiten (att måla)

PLAN:

Måla klart Loppans rum. Sen börja på det andra rummet. (gästrummet/datarummet) (som ligger bredvid Loppans) Och det rummet ska vara klart till den 16 oktober. För då ska vi till ullared med mamma och pappa. Och där ska jag handla massor av fina saker så jag kan inreda... Det kommer bli super fint! Efter att jag fixat gästrummet ska jag börja piffa och pyssla med Loppans rum (♥). Frågan är om jag kommer kunna hålla mig tills dess.. (don´t think so) Har ju redan en massa saker till hans rum. :) Och dom är såå söta..


Vill berätta mer om mötet igår, men känner att det är lite personligt + att jag har MASSOR AV HEMLIGHETER.. :) Så det får ni vänta på..  Den som väntar på ngt gott väntar aldrig (läs alltid) för länge...

Oktober är en fullbokad månad. :) Vi har en enda helg som vi inte har ngt inbokat på.. Men den ska jag boka in snart. Har lite planer. Men vi får se.
Vi ska bland annat till Ullared (som jag tjatar), 25-års fest (woohooo) och vi ska på KALKONMIDDAG...(älskar)

Nu ska jag dricka upp min varma chocklad sen ska jag måla. NU JÄVLAR säger jag bara. Ska maskera in kanterna uppe i taket sen ska jag kötta på med färg. Nu måste jag bli klar, så jag kan lägga ner ångesten...

Efter målningen ska jag gå på maten. Jag ska testa på ett nytt recept idag.. Saffranspasta med kyckling! Mmmmhmmmhmmm.. Sjukt gott. Har ätit det ute på restaurang en gång och det var underbart. Sen tror jag att vi ska hälsa på mamma och pappa en sväng. :)

Ah, just det... Var i kävlinge idag och hämtade ritningar på huset. :D ho ho ho Men berättar inte varför! :P

Hörs kanske sen..


Varm chocklad is the shit!



Möööög

Ville käka rostat bröd med stekt ägg på til frukost. Men det sket sig, för BRÖDET VAR MÖGLIGT... WTF?!?! Jag e så sjukt trött på att äta frukost. haha Inget är gott på morgonen... :( Jag gick upp vid 10.30 idag, sent jag vet. Men jag hade nog inte gått upp då om Niklas inte hade jagat upp mig... Kan förklara mer sen, sen när jag sitter vid datorn... :) Nu ska jag käka ngt och sen mååååla.. :(