Grattis underbara du!



Grattis på 1 årsdagen min älskade lilla son! Du är så älskad och så underbar!
För EXAKT 1 år sedan födde jag världens finaste och gulligaste unge!
2010♥12♥28  23♥28
Mamma&Pappa älskar dig!

Du är perfekt!


Lite om mig.

Saker ni kanske inte visste. Eller saker vissa av er visste. Oavsett är det rätt bra att berätta av sig lite ibland. + att det är kul att avslöja vissa saker.

1. JAG ÄR ETT MATVRAK! Jag hade kunnat äta hur mycket och när som helst. Jag tänkte på mat inprincip hela tiden. Men hejdar mig själv rätt ofta pga att det inte är jätte hälsosamt att käka all day long! Hade jag haft lätt för att gå upp i vikt hade jag vägt 200kg nu. Äter mer än dom flesta tjejerna och t.o.m mer än vissa killar. Och då snackar jag inte om taniga små killar som äter som flugor, utan MÄN.. haha :P Ska kanske ta mig ett knäckebröd med ost och aromat!!!

2. Jag har NOLL självdiciplin! Vill träna men får mig inte till det. Det enda som får mig att röra på mig, (och så snackar jag träning) är pollen jag rider 2 ggr i veckan. Och det har jag inte ens gjort på 2 veckor nu pga. sjukdom och juldagarna. Kommer jag väl igång med träningen håller jag det ca 1 vecka (om ens det)

3. Jag är BESATT av extensions! Och det är därför jag precis (10 min sen) klickat hem mer som ska sättas in så fort det kommer. Använder keratin extensions från Rapunzel of Sweden. Pallar inte använda clip-on extensions. Orka sätta in och ta ut varje jävla dag.. Noooo!

4. Har problem med ryggen! Världens tråkigaste punkt, I know men endå.. Jag har ont i ryggen väldigt ofta och det är sjukt jobbigt. Min pappa har också haft/har problem med det och det han har är ärftligt. Jippi! Han opererades för några år sen, han fick ditsatt metalplattor och skruvar, fick inte sitta ner på 3 MÅNADER! Crazy!

5. Är Mamma! Ja, till världens sötaste lilla pojke. Han heter Leo och fyller 1 ÅR IDAG! ♥



God jul och gott nytt år allihop!




Jul, Jul och åter Jul!

♥Helt sjukt att juldagarna är slut. Hur kunde det gå så snabbt? Fast jag firandet är ju långt ifrån klart.
Imorgon fyller världens gulligaste unge 1 ÅR! Gud, vad tiden har gått snabbt. Förstår inte riktigt...
Ja, Leo blir som sagt 1 år imorgon. Kalasen, ja, ni läste rätt. Kalasen! Det blir nämligen 3 st. Kan inte ha allihop här samtidigt för det hade blivit alldeles för trångt. Så dom är uppdelade på 2 dagar. 6-7 januari. :)


Här har ni lite foto sen jul och en 20årsfest. Firade jul 3 dagar eftersom vi har släkt på olika håll. :)


     


     

   

Ja, bara bilder på Leo och några på 2 av hans kusiner. Han hade iaf super kul med alla sina julklappar. Har dock bara öppnat typ 5 av dom, alltså öppnat upp kartongen. Vi tänkte spara på resten, det finns inte en chans att han skulle hinna leka med alla så vi tar fram en ny när det behövs helt enkelt. Det sjuka är att han inte fyllt år än. Och efter kalasen kommer han säkert inte behöva nya leksaker på ett år. haha Nej, men det är så kolosalt mkt leksaker han har fått, det är inte klokt!

Skulle behövt göra en ny update om Leo men känner att det inte är lönt. Han lär sig nya saker varje dag så nej, skippar det.
Ska dock till bvc den 3 januari för längd och vikt. Så kan berätta lite efter det. Han ska även få sin 1 års vaccination. Buuu, Niklas får följa med! haha :)


Varit på mellandagsrean? Jag brukar faktiskt inte gå dit men vi gjorde det igår och jag kom hem med 3 st tröjor och smink. Fick presentkort på Kicks så handlade mascara, pensel och ögonbrynsskugga. Skuggan gör brynen lite mer lätta än en penna hade gjort. Med ögonbrynspennor blir det så skarpa linjer, så ville testa ngt nytt.
Trodde faktiskt att skuggan skulle vara kass men den håller super bra och är riktigt snygg!


Den sista och tredje tröjan har jag på mig idag så den får ni se en annan gång. ;)

 

Ja, ska fixa ett stort glas saft och sen sätta mig framför tvn en stund. :)



Glas vitt och julgranen är uppe! När komme...

mms_img188957807 (MMS)

Glas vitt och julgranen är uppe! När kommer självkänslan???


Besatt!

Ja, har en sak jag är besatt över och det är ögonbryn. Älskar att kolla på folks ögonbryn. Personligen tycker jag tjocka ögonbryn är lätt snyggast. (Smala streck kan jag vara utan.) Har själv rätt tjocka och brukar även måla dom lite tjockare bara för att det är så grymt snyggt...

  

  

  

  

Vad tycker ni är snyggast?



I'm out! För idag iaf. Ska släcka lampan i...

mms_img160644581 (MMS)

I'm out! För idag iaf. Ska släcka lampan inom kort. Har haft en super bra helg. Får berätta mer sen. God natt allihop! <3


Smärta

Alltså FUCK, vad jag har ont i häcken.. hahaha Och i smalbenen, vaderna, benen i allmänhet faktiskt. Vi red ju som sagt ut idag och fyy faaan vad det blåste. Trodde seriöst att jag skulle åka av ett par ggr. Roberto gillade inte heller det. Han hoppade runder och la öronen bakåt pga blåsten. Och jag valde självklart den sadeln jag inte hade testat innan och ja, kan säga som så, det kändes som att jag satt på asfalt. Men nu är det iaf gjort. Har ridit ut på honom nu så jag vet hur han reagerar osv. Han är vääldigt pigg och framåt. Hade jag börjat galoppera med honom hade jag förmodligen haft ännu mer ont i kroppen. Han verkade sugen på det men iom det va först gången vi red ut + att han är lite otränad så tog jag det väldigt lungt...

Nu blir det sista och andra delen av sista filmen.. (hahaha fatta ni) Harry Potter any way!!!

Btw. Imorgon är det PARTY!



Min nya träningskompanjon! Ja, har som sag...

mms_img139920380 (MMS)

Min nya träningskompanjon! Ja, har som sagt börjat rida igen och det är nice. Har träningsvärk. Efter 2 ridpass dvs. 2 dagar i rad. :) ska dit imorgon IGEN. Går all in? Nja, anledningen till att jag ska dit imorgon är för att jag ska rida ut med en tjej som sKa visa området. Får se hur skönt det är med träningsvärken imorgon när jag ska på det igen. Haha Han heter Ronaldo och är ett halvblod på 6 år. Stor som fan e han också. 170 i mankhöjd. :O biiiig! Men det är skit kul.<3


Fick hem dom igår! Jag skämtar INTE när ja...

mms_img-20492284 (MMS)

Fick hem dom igår! Jag skämtar INTE när jag säger att detta är ett par av dom mest bekväma skorna jag någonsin gått i!!! Jag älskar dom. Måste ha i andra färger. Kommer nog kunna gå mil i dom här. Haha dom är i klass med converse. :) woho, sjukt bekväma skyhöga skor. LOVE IT!


Rubrik?

Nu är frågan om jag ska titta på film, pyssla med en av mina fotoalbum (älskar foto), sitta vid datorn eller käka.. Kan iofs käka med datorn i knät framför en film.. haha Eller ja, käka framför filmen får det isf bli...

Har varit i hbg i dag. Leos kusin William bor där. Och ja, Niklas syster och sambo... Vi blev bjudna på en urgo tacopaj. Älskar pajer så jag hade lätt kunnat vräka i mig hela.. haha

Nu sover Leo, blev lite tidigare idag, märkte på honom att han var trött. Min lilla skatt! ♥ Har inte uppdaterat så mkt om honom den senaste tiden. Händer så mkt så kommer endå glömma hälften av vad han gör och vad som händer.
Tror han kommer gå innan jul. Han går när han vill och hur mycket han vill om man säger så. Och när det är ngt som han vill ha framför då jäääävlar kan ha gå.. hahaha Och det är lite som min BM sa när jag var där på besök i måndags, går han ngr meter i taget då kan han gå. Men väljer kanske att krypa för att det är enklare? eller för att det går snabbare? Eller ja, han pallar kanske inte helt enkelt gå... Eller så är det kanske att han inte riktigt har förstått att han kan gå själv.. :) Tycker det är kul att han går innan 1 års dagen iaf..
Han kan dricka själv, men det har jag kanske redan berättat? Kommer faktiskt inte ihåg. Men ja, han dricker själv. :) Väldigt skönt faktiskt. Nu ska han bara äta sj också.. haha Han förstår själva saken med skeden, för han sätter ner den i maten när han får äta sj och tar upp den till munnen, MEN han får inte upp maten på skeden..haha Men ja, det kommer det med. Det är ju faktiskt mkt roligare att käka med händerna.
Han är super duktigt när vi är borta, krävs mkt för att han ska skrika och gråta.. Och nappen är han också super duktig med, den får han ENDAST när han ska sova, och när han har slagit sig jätte hårt. Sen när man tar tillbaka den säger han inget. SKÖNT!


Dålig kvalité på bilden men det får gå. Leo-bus i sin fina nya jacka som Pappa Niklas köpte igår. Och i sina coola Nike skor som han också fick av Pappa.. Gullungen fyller 1 ÅR den 28 december. Helt sjukt! Kan inte förstå det..♥

Ja, det fick bli en kort uppdatering. Var ju igentligen inte meningen att skriva om Leo men så fick det bli..

NU ska jag se på Harry Potter.. 5:e filmen om jag inte har helt fel...




Planering!

Sitter och planerar inför Lördag. Handlingslista, vad jag har hemma, vad som måste köpas. Hur mycket som ska handlas.. m.m.

Vad händer på lördag tänker ni? (vissa av er iaf)
Jo, då ska jag och mina underbara vänner käka middag och dricka.. haha Och ja, inte att glömma, ha skit kul!
Så ja, nu ska jag komma fram till hur mkt av allt jag måste handla. Folk tror säkert att tjejer äter lite, men tro mig, det för vi ICKE! Äter sjukt mkt, speciellt när man dricker, pladdrar och har kul. Så ja, får handla massor med mat med andra ord.. haha :)

Ska även fixa bål. Ska testa ett bål jag aldrig gjort innan men den verkar sjuuukt god. :D


*Vill ju inte avslöja för mkt, för jag vet att det är många av mina vänner som läser detta.. haha :P

*Detsamma gäller ju maten. Fick denna idén av en kompis som hade just den här maten på hennes tjejmiddag. Blev förälskad och var tvungen att göra samma mat. ÄLSKAR den, så sjuuukt god.. Vissa av er kan säker gissa vad det är bara på bilden?! :D

Måste även duka och planera hur jag ska placera bord och stolar. 13 pers är endå rätt mycket. Men det kommer bli skit bra.

Mina mamma erbjöd sig att hämta mig sen på kvällen när vi dansat klart. (om vi går ut vill säga, men det är ju tanken) Tack Mamma. GÖTT!

Åter till planeringarna. Har ju massor av bus som ska fixas också.. haha Kommer bli så himla roligt.


Ska träffa min BM för första gången sen åt...

mms_img-57715012 (MMS)

Ska träffa min BM för första gången sen återbesöket i februari. :) ska bli så kul. Hade gärna haft Leo med mig men han sover vid den här tiden. Hade varit kul om dom hade träffats. Men det får bli en annan gång. :D Nya p-piller ska fixas!!!


Nu är det fika-tajm!!! :D

mms_img131263038 (MMS)

Nu är det fika-tajm!!! :D


Favourite?




I`m AWESOME!

Haha, nöjd som fan att jag klarade av att göra en header HELT själv. Typ den mest simpla headern ever men endå. NÖJD!

Ja, iallafaaaall. Idag har jag ju då fixat lite hår på en tjej som skulle gifta sig idag och även min syster som var tärna... Lite bilder som sammanfattar dom 5 timmarna. Tog dock inte foto på den svinigt goda smörgåstårtan som vi käkade. Och ja, mindre bra foto blev det. :( det dumma är att man inte ser riktigt hur frissan blev, dumma kamera... (borde kanske köpa en systemkamera? It would be nice om man säger så)

        

Bruden, före, under och efter. haha :)

Sen käkade jag, baby och Lina middag. Jag skjutsade in mannen till Lund där han och några av hans vänner ska parta idag. Sen hem till Lina för kaffe, skulle igenligen käka chips och chilla men Leo var lite svårlagd(?) (han ville inte somna i vagnen) så vi gick hem.

Och nuuuu, sitter jag äntligen i soffan med datorn i knät och tvn igång. Just nu är det Salt som rullar på tvn, tv1000 action för att vara exakt.
Borde kanske ta fram något gott att käka på också...




Lookie Lookie

Sandra Gunnarsson - Mylovebasket.com mode oneline

Checka out my lovebasket on mylovebasket.com

KLicka på bilden ovan!


Operation lockar!

Ska fixa håret på en tjej som ska gifta sig imorgon. (ska även göra vid min systers hår.)
Så jag började redan idag med att locka håret hon ska ha i, dvs extensions. Passar på att förbereda så mkt som möjligt nu idag så allt hinns med imorgon. Det är ju knappast en liten uppgift jag har fått...

Såå ja, idag började jag locka, kommer däremot få göra bättringar imorgon, där det behövs vill säga.



Nu tänker ni säkert, wtf? Varför har hon hängt upp håret på en låda?
JO, nu är det ju så att det är perfekt att hänga upp håret om man är själv och ska locka sina extensions. Voila! En hårupphängningsmojäng! hahaha



Blir sjukt besviken på mig sj om jag inte kommer ihåg att ta foto på tjejerna imorgon. MÅSTE KOMMA IHÅG! Vill ju visa er...

Wish me luck!


Woppido

Har kanske äntligen kommit på min träningsform. Eller ja, har alltid haft detta intresset men har kanske kommit igång med det, snart! Har nämligen hittat en häst som ägaren behöver hjälp med. JIPPI! Ska alltså kanske börja rida igen! Gud va kul! Ska iväg på måndag och testrida/träffa. :) MYSIGT! Han är ett halvblod på ca 170cm. Så sjuuukt stor med andra ord. Jag är 1,68 typ så han kommer ju se gigantisk ut.. haha Men det gillar vi, mycket! Han har inte blivit ordentligt riden på ett tag så det är rätt mkt jobb i början, iom att musklerna måste jobbas upp och ja, hans kondition den med. Men det är bara bra, för jag måste också jobbas upp. haha Tror dock att hästen blir snabbare "klar"...

Men ja, skriver mer om det när jag hälsat på den söta filuren. :D


True and funny!

To all the stupid men out there,




More stuff!

♥Fick hem 100:- an nelly.se. Och ja, den klädgalning jag är var jag ju tvungen att klicka hem lite. Får ju passa på när det är SJUKT billigt. + att skorna nedan var nedsatta så jag fick alles för nästan inga pengar alls. :)


Enkel stilren svart klänning.
(Fick klänningen för drygt 150 kr, med min rabatt...)
Älskar stilrena saker. Tål inte för mkt plåj, så som glitter, paljetter, mönster m.m. Tycker enkelt är finast! Tycker dessutom att är man osäker på sin sak är det bättre att skita i det.
Förstår ni vad jag menar? Är du osäker på att sminka dig, SKIT I DET! Är du osäker på om du passar i kläderna, SKIT I DET! Är du osäker på om färgerna matchar, SKIT I DET!
Och nej, säger inte att man ska vara tråkig och färglös, tvärtom, man ska testa sig fram, men kan man inte se hur saker och ting sitter på ska man fan skita i det. ELLER FRÅGA NÅGON MAN LITAR PÅ!

Det får mig till min fråga : Berättar du för din vän om hon/han klär sig i ett fult plagg? Eller har sminkat sig mindre bra? Eller om dom helt enkelt inte kan klä sig?
Fine, att det är upp till var och en vad man sätter på sig, men ibland brukar man ju fråga sina vänner om vad dom tycker... Är du ärlig då?


Och ett par Jeffrey Campbell inspirerade skossor...
(Skorna gick på ca 300 riksdaler med tanke på att dom också var nedsatta. KAP!)
När det gäller skor är ALLT tillåtet. Ju mer märkvärdiga desto bättre. I like high heels om man säger så. Blir dock tyvärr inte så mkt användning av alla mina höga skor, men det kommer kanske. :) Får passa på att använda dom när man ska iväg på kalas eller ngt. :D

Och ja, får tid till att använda dom nästa helg, för då vankas tjejparty här hemma. Ska bli svin kul! Kan kanske använda både klänning och skor. woho. Får bli till att testa när paketet kommit hem till mig.