Love it!

Var på center syd igår med familjen. Skulle igentligen bara fika och köpa lite strumpor till lillen. MEN, blir aldrig bara med mig.. haha

Hittade dom här till mig själv, (och jag ÄLSKAR dom, dom är så underbart söta)

Hur fina är inte dom här?
Kommer sitta perfekt på mina fötter i vår/sommar. Det fanns fler som jag vill ha och som jag tänker köpa, (olika färger)...

Skulle ju som sagt köpa strumpor till Leo, och det blev det men hittade även den här.

Med skinndetaljer (det vita)
  
En fräck jacka. Och ja, Leo kommer vara den coolaste lilla pojken ever denna våren/sommaren.. haha  Den är så himla gullig...



Ska försöka ta lite bilder på kläder som vi fått från alla underbara nära och kära. Har ju fått massor.
Alla säger ju att man inte ska köpa för mkt kläder för man kommer få så himla mkt. Jag trodde igentligen inte så mkt på det och jag hade ju fel. haha

Kan börja med att visa dom här, för dom ligger på datorn.
Vi fick detta från min mamma och pappa, alltså Leos mormor/morfar.

Det är synd att bilden inte visar färgerna ordentligt. Dom här kläderna var visst de allra nyaste i butik. Riktigt häftiga starka färger är det och det var visst typ harembyxor för bebisar.. haha Längtar så tills vi kan använda dom..
Men som sagt, ska ta lite foto på alla kläder vi fått, (så fort jag får tid). Måste även dra fram och gå igenom alla hans kläder, för dom får för det första inte plats i lådan och för det andra så har jag säkert glömt bort massor. Man vill ju hinna använda alla kläder minst en gång.



Idag har vi varit och hälsat på min syster och Leos kusin. Vi käkade lunch och sen tog vi en lång promenad med vagnarna. Som sagt, är ute massor. Detta var andra rundan idag. :)

Imorgon är det BVC. Alltid lika kul att se hur mkt Leo har gått upp.



Sitter bokstavligen 1 m från datorn MEN ka...

img_0623 (MMS)

Sitter bokstavligen 1 m från datorn MEN kan inte uppdatera pga världens sötaste lilla surpuppa. Han ville helt enkelt inte somna ngn annanstanns än i mammas knä. :D älskade lilla son! Han är verkligen mitt allt! <3


Dagens!

Igår fick vi besök av Claudia och Jocke. (Tack för den super söta tigern) Och det var super kul. Har som sagt inte träffat Cladde på hur länge som helst + att jag ville visa upp vår underbara guldklimp. Och dom älskade honom. Dom tyckte han var så söt så söt. Och det är väl klart? Världens sötaste bebis ju!

Ja, som ni såg i förra inlägget så fick jag hem en paketavi igår.. :) Woho, det är mina fina klänningar. (längtar så tills jag kan använda dom) Fick även hem en katalog från H&M. Aoutch säger jag bara. Där fanns en del jag vill ha om man säger så. Och jag ska nog klicka hem lite av det också...

Jag fick även hem massor av foto som jag framkallat, och nu hänger det foto på lilla Leo lite överallt i huset. Och mer ska det bli. Mysigt!

Det var inte bara jag som fick hem saker igår. Leo fick också ett paket, adresserat till honom t.o.m. ♥

Han fick hem ett paket med en bok, en ljudcd, ett spel och en pysselbok, (lejonkungen tema)
Ja, han är liiite för liten för sakerna MEN han blir ju bara äldre och det är bra att ha. + att dom är så söta så dom kommer sitta fint i hans rum.
Inom några dagar kommer han få ett paket till, sitt andra från Goboken. Älskar deras böcker... Dom är så fina!
Hans rum kommer bli så fint när det är klart. Vill ha hem tapeten som jag beställde så vi kan börja pyssla. Och hans hyllor ska upp så dom kan fyllas med böcker och filmer.

Idag ska jag och Leo till Center Syd för lunch med B2. Ska in i lite affärer också. Har lite ärenden.

Ah, förresten. Har glömt att berätta. Förra helgen var Lina och Fredde här. Då kom det fram att dom ska till Ullared, till Freddes förfaran. (haha) så vi kom på den fantastiska idéen att jag och Lina åker upp medans killarna är här hemma och har maten lagad tills vi kommer hem. GÖTT! Inte mig imot.. haha Så ja, i februari är det dags IGEN. Då är det åter ett besök till Ullared inbokat. Ska bli kul att plocka lite kläder till Leo och lite annat vi behöver.

Nu vaknade Leo. Have 2 go..

Ska ni göra ngt kul idag?


Joy!



yiiihooooo


Puuuh

Lilleman har hoppat i säng, och tur är väl det. För han har varit lite kinkig dom senaste dagarna/nätterna. Var på BVC idag och har gjort lite ändringar, förhoppningsvis blir det bättre nu. Så länge han mår bra av det får jag leva med det helt enkelt.
Besöket på BVC gick bra. Han väger nu ca 4.600g. Han följer sin kurva bra. Vår bvc-tant tyckte han hade vackra långa fingrar. Kanske pianospelare? :)



Har bokat in fler planer denna veckan. Idag skulle jag och Leo igentligen få besök av Sandra och Liam, men vi flyttade det till imorgon ist. Med barn kan man inte alltid göra som planerat. haha
Imorgon på eftermiddagen kommer våra vänner Claudia & Jocke på besök. Det ska bli super kul. För jag har inte träffat Cladde på hur länge som helst.
På torsdag är det dags för B2 att träffa Leo. (inte en dag för tidigt, borde träffats tidigare) Vi ska ta en fika på cs.
Och ja, fika i Lund med Elin bokades in på fredag kl13.. Då ska jag (kanske) äntligen få min efterlängtade jacka. :)

Kollar på Sofias änglar på kanal5 nu. Sitter och bölar för mig sj. Kan inte ens föreställa mig hur dom mår och känner. (vill inte ens föreställa mig) Det handlar om en familj (pappa, mamma och 2 döttrar) vars pappa bara har ngr år kvar pga. en hjärntumör. Han kan alltså gå bort närsom. Fan, hemskt.. Men iaf. Johnny och Mathias (roomservice) hjälper till att renovera deras hus och Sofia köper en massa saker till dom.

Niklas är på fotbollsträning som vanligt på tisdagar... Ska kolla lite mer på tv sen ska jag faktiskt hoppa ner i sängen jag med. Får passa på att sova nu eftersom jag inte vet om Leo känner för att sova eller inte. Man tar vad man får helt enkelt.. :D

Ha det fint allihop..


Dagens! :) Svarta jeans, svart/vit randig ...

img_0614 (MMS)

Dagens! :) Svarta jeans, svart/vit randig tröja. Under har jag ett svart linne och över har jag en svart tunn cardigan. (kass bild, men det är en bild iaf, haha) <3


Planer

Har haft en fullspäckad helg och det är dom helgerna jag tycker om mest. Jag älskar att ha fullbokade dagar, för då vet jag att jag inte kommer sitta hemma och ha tråkigt.
I lördags var vi på kalas vid 14 tiden och vid 18 tiden fick vi gäster. Lina och Fredde var här på middag, det var super mysigt.
I söndags (igår) var vi på IKEA. Och det är ju alltid kul. Vi köpte 3 st lampor, en till köket, en till hallen och en till Leos rum. Muggar, ett överkast och hyllor till Leos rum köptes också. :) Hans rum kommer bli så himla fint när vi är klara.

Vi har ju beställt hem en 3D tapet till hans rum, men det är en leveranstid på 3 VECKOR... Galet om du frågar mig, men ja, dom har det inte på lager helt enkelt.

I veckan är det också lite inplanerat, långt ifrån alla dagar men endå..
Imorgon ska jag och Leo till BVC, han blir faktiskt 4 veckor imorgon och 1 månad på fredag. :)
På onsdag ska vi antagligen (förhoppningsvis) få besök av två vänner till oss. Hoppas verkligen det blir av.
Sen ngn dag i veckan ska jag och Leo in till Lund för att träffa Elin. Vi ska fika och gå in i lite butiker, bland annat Jättekul (bebis/barnbutik) och Scandinavian sportsmen (jacka jacka jacka)....

Idag ska NIklas på synundersökning direkt efter jobb. Fast det är på cs så jag och Leo ska gå dit och möta pappa Niklas för vi måste handla lite bl.a. blöjor. Hade igentligen tänkt gå dit sj idag men kom på att blöjpaketen inte är dom minsta och jag tycker det känns onödigt att köra dit. Så detta blir perfekt..

Ja, förresten. Jag är ute och promenerar minst en gång per dag, någon dag har det t.o.m blivit 2 ggr. Det är bra för både mig och Leo. (och akilles för den delen) Känner att kroppen blir mer och mer sig själv och det är ju bara bra att röra på sig, speciellt om man behöver förlora några kilo.

Shit, bloggen är verkligen skit tråkigt för tillfället. Måste bättras helt enkelt. Har ju inte tagit/visat bilder på hur länge som helst. Men ska (som vanligt) försöka bättra mig på det..

Nej, måste nog fixa till mig om jag ska hinna till cs till 17 tiden. Har ju som sagt en liten pojk som inte alltid vill som jag. haha
Får komma på ngt vi ska käka idag också, för just nu har jag ingen aning. Det dumma/konstiga är att jag inte har ngt matsug kvar. Helt borta..



Ang. tatuering..

Först och främst.
Tack för alla kommentarer. Ni gör det dock inte lätt för mig.. haha Ni skulle ju välja samma allihop, förstår ni inte det..! :P

Sen:



Här i Lödde finns det en tatueringsstudio på centrum. Där har jag tatuerat in skrift 3 ggr och jag är jätte nöjd. Det är där jag ska tatuera in min nästa också. Så jag tycker du absolut ska gå dit och boka in en tid.
(Malin har gjort alla mina och hon är jätte duktig.)

:)

Vi får se hur jag gör med min...
Det är som ni säger, det är så vanligt med tatuering på handleden och jag har ju faktiskt redan en på vänster. Det är ju väldigt oginellt med en under nyckelbenet. (och jag är ju gärna lite udda)
Jag har helt enkelt lite att fundera på. Men det får bli snabbt, för jag vill göra det NUUUUU.

Min sambo och underbara pojkvän var där i fredags och tatuerade in LEO101228 på magen och det blev så fint!






Vad tycker du?

Har ett litet dilemma...

Jag ska tatuera mig men vet inte var!

Självklart ska jag skriva in min lilla sons namn och födelsedatum.  Leo101228

MEN, var?

På handleden?
Har redan en tatuering på vänstra handleden så tänkte skriva det på höger...

eller.
 
Lite under ena nyckelbenet?
I tunn tunn skrivstil.

      

Snälla, tyck till. Jag kan verkligen inte bestämma mig. :(
hade igentligen från början bestämt mig för handleden men sen kom jag på att det nog skulle bli sjukt snyggt under nyckelbenet... uuuh...




I`M BACK!

Ja, kunde inte hålla mig längre. Va inne på h&ms hemsida och klickade hem lite kläder. Eller rättare sagt, lite klänningar. 2 av dom var på REA så det blev billigt billigt.
Älskar ju klänningar och har spanat in iaf en av dom läääänge. Har lagt upp den här på hemsidan 2 ggr tror jag och nu var den nedsatt till halva priset + att det fanns endast kvar i min strl. Ett tecken? Ja, de skulle jag vilja tro.
Så ja, nu är jag ännu ett steg närmre en perfekt sommar. Det är så fint med klänningar då.

Här har ni dom fin fina underverken
       

  

Visst är dom fina? :)
Fanns iofs mer som jag ville ha hem men jag hejdade mig. Men det kan jag betälla hem en annan gång.

Oh, längtar tills dom kommer hem.


<3

Har helt glömt bort att berätta om en julklapp jag fick förra året. :)
Av min underbara älskling Niklas fick jag ett presentkort på Scandinavian sportsmen. Jag blev så himla chockad och glad. (det var dock alldeles för mkt) Nu ska jag äntligen få köpa min efterlängtade Canada goose jacka. :) Tack tack tack Baby!


Idag ska vi ner en sväng på Center syd. Vi kunde inte komma på ngt att laga till middag så Niklas kom på idén att gå ner till cs och käka där. Så kommer vi ut också.
Vi ska även kolla in hos en optiker. Niklas ska kolla sina ögon. (inte en dag för tidigt)

Så ja, jag borde göra vid mig nu när Leo sover. Men det är så skönt i soffan, så jag försöker dra ut på det lite. :)
Går rätt snabbt att göra vid sig ju. orkar ingen större make-over.

Lillen var jätte duktig inatt. Han sov mer än 6 timmar i sträck och sen vaknade han bara en gång på hela natten. Mer av det tack. Dom senate nätterna har varit lite upp och ner men nätter som denna gör det värt det. haha



Älskade älskade lilla ängel.
Man kan verkligen inte beskriva med ord hur mkt man älskar och avgudar denna lilla sötnos..


Kamera

Vi vill köpa en videokamera men vet inte vilken vi ska köpa. Finns ju skit många. Vi vill ju ha en ordentlig nu när vi fått tillökning i familjen. Vi måste ju filma Leo när han växer och möter milstolparna i sitt liv. Som skratt, krypande och dom första stegen. :) Utflykter och kalas. Ja, allt! 

Har ni några förslag?

    


Vår stora pojke fyller 2 v idag! <3

Min älskade lilla påg har somnat och ligger och sussar i sin fina korg i vårt sovrum. Min älskade sambo är och tränar fotboll, kommer nog inte hem förrän vid 22.30 tiden. Och jag sitter och njuter av lite egen tid i soffan. Tror många glömmer bort sig själv när man precis fått barn. Man varken kan eller vill slita sig från sitt lilla underverk. Sitter och kollar på bebisen när sötnosen sover osv. Jag plockar undan och har mig så fort han sover och det kan man ju inte göra alltid. Man måste ta ett litet break imellanåt. Ok, jag sover när han sover ibland också men det händer inte jätte ofta.
Så nu, sitter jag här i soffan med lite pringles och ett stort glas vatten. Vatten har jag blivit besatt av, jag älskar vatten och dricker jätte mkt varje dag. Vilket är bra! (det ska man ju)

Niklas börjar jobba imorgon, han har ju varit ledig i 10 dagar. (männen får 10 arbetsdagar när bebisen föds.) Nu råkade det bli längre än 10 dagar eftersom det var röda dagar imellan, men det klagar vi INTE på.. :)
Men iaf, Niklas börjar som sagt jobba igen imorgon, så det blir min första hela lediga dag ensam med lilla Leo. Vi har ju varit ensamma själv innan. Niklas har ju fotboll och träning rätt ofta, men det känns endå som att min mammaledighet börjar på riktigt imorgon. Eftersom man  har en klippa och underbar sambo så kommer det kännas tomt, men det ska vi nog klara... Men en sak är säker, jag och Leo kommer sakna honom. ♥

Imorgon har vi inget inplanerat men på torsdag ska jag träffa B2, första gången sen Leo föddes, så det är alltså första gången dom träffas. :)
På fredag ska vi till kävlinge kommun och skriva på faderskapsintyget. Sen är det första bvc besöket på vårdcentralen. Det ska bli kul att se hur mkt vår lilla skatt har vuxit. Det var ju en och en halv vecka sen vi vägde honom sist...(på fredag)
På lördag är det tomt, nu iaf. Dyker alltid upp ngt, alla vänner har varit så nyfikna och snälla. Alla vill träffa Leo och det ska dom självklart. Lina och Fredde var här förra veckan, Sofia var här i förrgår. Och nästa vecka ska vi träffa Anna och Pillan. Ekan och Sandra ville komma i helgen men Ekan blev förkyld och Sandra blev också sjuk. Sen är det ju släkten som också vill träffa honom. Dom flesta har ju redan gjort det men med tanke på att han bara är 2 veckor gammal så har det inte varit ngt man stressat inför. Dom kommer ju ha tid att träffa honom liksom.. haha
På söndag ska vi antagligen på kalas. Vi skulle igentligen på kalaset i söndags men med tanke på att lokalen vi skulle va i målades så fick det flyttas. Men nu är det inte säkert att det bli av på söndag eftersom dom inte vet om det är klart tills dess. Vi får reda på det på torsdag/fredag. Men men, vi får se..

Måste färga håret men har inte orkat eller brytt mig om det eftersom jag inte varit super pigg och ja, inte brytt mig helt enkelt.. haha Men har iaf köpt en mörkare nyans. En mörkbrun alltså. Ska se om jag orkar i dagarna. Får ju ta det när Leo sover eftersom jag inte vill att han ska andas in det. Tur att man har ett badtum på ovanvåningen.

Natten va si så där. Leo ville inte sova helt enkelt. Så ja, det fick inte jag heller. Får ta det goda med det onda. Han sover ibland i sin korg och ibland bredvid oss. Beror på om jag orkar lyfta upp honom i korgen eller inte. Men han är så duktig. Han har ju sovit i den korgen sen dag 1. Min mamma hade ställt in den i vårt sovrum när vi kom hem från patienthotellet. Nalle puh tema. :D Och det gillar vi...


Ja, nu ska jag kolla på tv en stund sen ska jag nog hoppa i säng.. Och pussa lite på Leo. :)
Sen kommer snart pappa hem också.


Idag fyller Leo 2 veckor. Gud vad tiden går snabbt.





Hej bloggen

haha, ja, det var minst sagt ett tag sen jag uppdaterade ordentligt..

Men känner att jag har haft lite mer viktigare saker att stå med. Jag har hellre gjort annat när jag väl haft tid mellan matningar och blöjbyten.
Äger man dessutom hus så finns det ju alltid saker att göra.
+ att jag har varit så himla trött vissa dagar.

Ja, som dom flesta vet eller har listat ut så har vi äntlgien fått vår lilla prins.
28 december bestämde sig vår underbara Leo sig för att komma ut. Jag kan snacka lite om förlossningen en annan gång. Orkar inte skriva om det nu, för där är en del att berätta. haha Tog ju tyvärr inte 1 timme, utan 22 timmar så ja, en del att skriva helt enkelt.

Dagarna efter mådde jag skit, hade ont verkligen överallt. Jag kunde knappt stå upp och när jag väl kunde det stod jag i ca 1 min sen gjorde det för ont. Men som tur är har det börjat gå över nu. Känner mig så himla mkt bättre nu. Och det är SÅ skönt...

Leo är underbar. Han är den sötaste lilla krabat jag skådat. Jag smälter när han kolla på mig med sin vackra ögon. Är så glad över att han inte är skrikig och gnällig (förutom när det är matdags) och han fullkomligt lyser upp både min och Niklas dag. Man ser verkligen hur mkt Niklas älskar honom när dom ligger och myser i soffan. Kan inte förklara känslan jag får när Leo ligger och mysen på Niklas mage.
Han vägde 3870g och var 53cm lång. Super fina blå ögon och långt ljusbrunt/mörktblondt hår.
Han är perfekt!

Har stannat framför vår stora spegel i garderoben ett par ggr och inspekterat min mage och resten av kroppen och är chockad över hur snabbt den har återställt sig. 5-6 dagar efter förlossningen var magen helt vorta och jag är så otroligt glad över det. Jag som har oroat mig och tänkt på det, helt i onödan.
Jag är nere på 59 kg nu så ca 3-4 kg kvar till min vikt före graviditeten. Och som det känns nu kommer dom ryka inom kort. Tack vare att jag rör på mig mkt nu och tack vare att amningen funkar. Tror det handlar rätt mkt om min kropp också. Har ju aldrigt gått upp i vikt oavsett vad jag ätit.... Så ja, är sååå glad över detta. Sommar 2011 är räddad helt enkelt!

Ja, orkar inte mer idag. Ska passa på att vila innan Leo vaknar och vill gosa med mamma.
Vi har varit ute på en promenad idag och Niklas åkte för att träna när vi kom hem. Är så himla nöjd med vår vagn, (hittills iaf) den är super lätt att köra nu fast det är snö och is överallt. Har även testat köra den inne på center syd och där gled den fram utan problem. :)

Senare ikväll ska vi bada Leo för tredje gången. Han ÄLSKAR det. Och det är jag glad för. Han somnade nästan igår när vi badade honom.






Förståligt!

JA, SOM NI KANSKE FÖRSTÅR SÅ HAR JAG INTE UPPDATERAT PÅ GRUND AV VÅRT UNDERBARA TILLSKOTT. :)
JAG HAR HELT ENKELT INTE HAFT TID ELLER LUST ATT UPPDATERA. MEN DET KOMMER. HAR MASSOR ATT BERÄTTA. ALLT IFRÅN PRESENTER TILL MAMMAKILONA SOM JAG LA PÅ MIG UNDER GRAVIDITETEN. IGÅR NÄR JAG VÄGDE MIG STÄLLDE SIG VÅGEN PÅ 59,3. :) HELT SJUKT IGENTLIGEN. SÅ JA, ENDAST 4 KG KVAR, TROR DET KOMMER GÅ SNABBT + ATT MAGEN ÄR NÄSTAN HELT BORTA. :D VAR JU LITE OROLIG FÖR ALLT MED KILONA OCH MAGEN BUT NOT ANYMORE!
NI SKA ÄVEN FÅ SE VÅR UNDERBARA LILLA LEO! JAPP, HANS NAMN ÄR LEO, OCH DET PASSAR HONOM PERFEKT!
VÅR LILLA UNDERBARA PRINS!
<3

Ord kan inte beskriva! <3

img_0524 (MMS)

Ord kan inte beskriva! <3