Har nog världens sötaste vän. Min B2 kom h...

mms_img591469839 (MMS)

Har nog världens sötaste vän. Min B2 kom hem till mig och lämnade 3st suuuper söta chokladkakor. Anledning: "jag tänkte på dig när jag såg dom i affären!". Och förstå detta, vi bor inte ens i samma stad. :) Tack älskade vän!!! <3


Crap!

Känner att ögonen börjar göra ont.. DVS HUVUDVÄRKEN är på väg. Oh, no, not again! Borde resa på häcken och hämta mina glasögon. :(

Vet igentligen inte vad jag ska skriva om, har typ inget att skriva om heller...

Imorgon följer min man år. Niklas blir hela 27 år. Oooooh. :P
Blir lite kalas runt 18 tiden.
Vi ska även till veterinären med vår katt Nessi. Hon ska steriliseras. Det behövs!

Jaha, eeeeh. Återkommer när jag har något vettigt att skriva om...




black & gold


Fotograf: Joakim Nilsson

Helgen som varit...

Kunde inte uppdater igår med tanke på att internet rök på kvällen. Hade ström men icke internet. T.o.m min teles täckning försvann, låångt bort! Men men, får tar uppdateringen idag ist.
Men hur lång och bra den blir vet jag inte.

I lördags var det ju som sagt fullbokat. Det skulle vara full rulle från morgon till kväll, men det blev det ju inte, men det återkommer jag till, snart!

Först på schemat, inflyttningsfika hos min kusin Sofie. Oh my lord vilken lägenhet. Där borde Sofie stanna länge nu, hade lätt kunnat bo i den, lite liten bara, tyvärr! Jag kunde tyvärr inte stanna så länge, blev drygt en timme sen jag var tvungen att springa vidare.
Lite fotografering med min vän Sandra (a.k.a B2) var next...Och guuuud vad kul det var. Blev så himla nöjd med resultatet. Dit måste vi sticka igen. Fotografen heter Joakim Nilsson och Sandra har blivit fotad där ett par ggr innan. Men shit, sååå kul!


"Sandra & Jag i lördags"

Fick en skiva med 208 foto.. haha GALET! Så ja, det kommer komma fler foto hädanefter. :D Och det roligaste är att dom är INTE redigerade och det var såååå måååånga fina. Båda fastnade helt enkelt på foto i lördags. ♥

På kvällen skulle jag igentligen på tjejfest i hbg, men pga förkylning, huvudvärk och ingen ork what so ever i kroppen hoppade jag över det. Ångrade mig super mkt på kvällen, men jag hade verkligen inte orkat. Låg utslagen på soffan, och efter en dusch somnade jag snabbt i sängen.
Men Jessan, som hade festen, får jag träffa igen nästa helg, på ännu en fest :)

Jaaaao, nu får det räcka. Hoppas lillkillen vaknar snart så vi kan åka och handla.
Får kanske ta en runda inne på cs, har ngr julklappar kvar att inhandla :D


Efter en varm behövlig dusch har jag nu ho...

Efter en varm behövlig dusch har jag nu hoppat ner i sängen. Dagen blev inte alls som den var planerad. Först var det inflyttningsfika hos min kusin. VÄLDIGT mysig lägenhet får jag säga. Lite avis faktiskt! Tack för den goooda fikan, kussan!!!! Efter fikan stack jag och min vän Sandra till en photo-shoot. Har bara sett några enstaka bilder men MY GOSH, blev fruktansvärt nöjd efter jag sett dom. Tänk då alla andra? Hoppas bara dom är lika bra som jag tror. Får skivan imorgon. Och då kommer det SÄKERLIGEN upp ett par. Ooohohohohohh. CRAZY FUN! Sen var det ju tänkt att jag skulle till hbg på lite tjejparty hos min svägerska. Men med tanke på förkylning, huvudvärk, ont i ryggen + att jag inte kunde dricka endå pga att jag fick köra sj, så blev det att jag stannade hemma. Ana min frustration när jag upptäckte att mina älskade panodil var SLUT???? Får dom ju aldrig vara. Tur man har sin underbara man hemma som kliar en på ryggen. <3 Men jag skriver lite mer om allt imorgon. Nu är det R&R för min del, dvs SOOOOOVA! God natt allihop. Hörs imorgon med en mkt fantastisk uppdatering. <3


Here goes nothing!!! HÅLL TUMMARNA!!!

mms_img-12751745 (MMS)

Here goes nothing!!! HÅLL TUMMARNA!!!


Vågar jag?

 

Vad tycker ni? Vågar jag? aaah, vill, vill viiiill!! Ok, fine. Blir det hemskt är det bara till att färga om. Till brunt igen? hahaha Eller ja, köra silvershampoo i evighet? Men uuh, är orsäker.. Vill ju verkligen ha rågblondt hår, (mellanblont som dom kallar det) Så schnyyyyyyggt!
Känns som att jag skulle klara det, Äh, chansa???



Hottie hot hot!




Yes tack. Ge mig allihop, tack!



Svar

Fick frågan om jag klarar av att gå i klackarna nedan..

Och ja, skulle vilja påstå de... haha Träning ger färdighet. Har dock alltid tyckt att det är enklare att springa i höga klackar än att gå. (?) Ingen aning varför. Men gången är helt ok. Är kanske inte född i high heels MEN som jag skrev innan, träning ger färdighet. :)




Det dumma är att, sen jag vricka min ena fot kraftigt så vågar jag inte riktigt gå fullt ut, är så himla rädd att jag ska vricka den igen. :( gjorde så jävla ont!


;)

dsc_0528-1 (MMS)

;)


Älsklingen!

Har inte uppdaterat om Leo på hur länge som helst och jag vet att vissa som läser bloggen gärna läser om honom. Såå, här kommer lite. Det dumma som vanligt är att man glömmer typ hälften av vad man borde skriva. Och det pga att det händer SÅÅÅ MYCKET at the moment.

Men vi får testa helt enkelt.

Han pekar på allt och säger "där, där, där" inprincip hela tiden.(han gjorde det precis) Jag har för vana nu att säga vad det är han pekar på så att han ska få in och lära. Klart att han inte lär sig allt nu men det är bra att börja i tid.
För han vet vad saker är nu, vissa iaf. Som tex. Frågar vi, "var är katten?"  då Pekar han på katten. "Var är hunden?"då  Pekar han på hunden. "Var är lampan?" då Pekar han på lampan, och säger även paa, så ja, han lär sig super snabbt. :D
Han pussas hela tiden, med allt och alla. Människor, leksaker och djur. Han pussar när man säger, "pusspuss". Han är så gullig när han lutar sig fram sakta för att pussas.
Han vill att man ska smaka på hans mat.
Han vill dela med sig av nappen. ♥
Han vet även när han gör något fel, då kollar han på en lite oskyldigt och småflinar och sen "springer" han iväg för att göra det.. haha
Han har börjat kasta saker. MINDRE BRA/KUL! Mat, leksaker, vattenflaskor. Ja, alles. Min telefon fick sig en lite smäll för ca en vecka sen. Hans armar är ju sjuuukt långa när han vill ha ngt... hahaha
Detta har han iofs gjort väldigt länge, nästan sen han lärde sig krypa. Pjätt! Man kryper iväg och säger nej, nej nej, då kryper han efter en och ska fånga en, och sen om man vänder sig om då vänder han sig om och vill bli tagen.. haha Det ser super roligt ju när han vänder sig för att sen krypa iväg i 180...
Han tar sig friheten att krypa iväg på äventyr på hela bottenvåningen, man får verkligen ha ögon i nackan med tanke på att han hittar ALLT han inte får peta på. :)
Han har lärt sig öppna garderobsdörren, och hör detta, det är en skjutdörr, som jag knappt får upp.. haha Så ja, det är sant det där dom säger med att små kastruller har öron, dom har även ögon kan jag meddela.
Han älskar att pilla på tvättmaskinen, trycka på knappar, vrida på rattar och kolla på när tvätten rullar runder.
Han pussar på Nessi (vår katt) så fort han får tillfälle till det. Och vår tillfällige hund också för den delen... haha
Kontakter, elkontakter och eluttag är en stooor favorit. Som sagt, allt man INTE får pilla på är såååå KUL! Får inte glömma kaminen. (måste köpa grind till den alltså)
Han dansar så fort han hör musik, vare sig han sitter på golvet, sitter i vagen, sitter i bilen, står upp eller om man håller honom... ♥♥♥
Han går med sin gåvagn massor nu, han tycker det är jätte kul. Och han reser sig hela tiden mot saker, saker som ej sitter fast. Så rörliga saker är mindre bra... tex. bord, stolar. Ja, you name it!
Tvn är bara rolig när det är musig och sång. Annars bryr han inte sig det minsta. Och det ska vi vara glada för. Ska inte ha ett barn som bara är lugn framför tvn.. Men det kommer väl antar jag.. Precis som allt annat. haha

Hoooh, ja, kom på rätt mkt faktiskt. Men som vanligt kommer jag komma på saker efteråt.

Bildbomb (med 2 av hans kusiner, i hans nya mockasiner, i hans nya overall, i hans lekkorg och andra blandade bilder)



     



     






På väg hem. Och ja, som vanligt blev det e...

mms_img167893905 (MMS)

På väg hem. Och ja, som vanligt blev det en massa onödigt roligt köpt. Hehe


Tjo.

Känner mig som superwoman idag. Har fikat med Elin, handlat, klippt gräset, börjat klippa häcken på uppfarten (hann med halva sen var maten klar + att det blev alldeles för mörkt, så kunde inte fortsätta) och nu sitter jag i soffan och slappar. Tror sängen får sällskap av mig rätt tidigt idag!

Det dumma med idag och ja, hela veckan är att det är veckan innan den hemska tiden på månaden så jag är typ besatt av godis och mat. Men så länge det bara är några dagar i månaden och inte alla dagar i månaden så klarar jag av det. Jag ger iaf med mig för suget och kränger.. haha

Imorgon ska jag till hbg med mamma. Väla, babyland. Ja, vet inte riktigt vart vi ska. Blir kul! Väla har ju byggt till och där är sjuuukt nice nu...

Skulle igentligen lägga ut massor av bilder på Leo men tar det imorgon eller en annan dag. När jag känner för att blogga helt enkelt. Har inte lust at the moment. Tyvärr!!!




Boooooring!

Varning för tråkig blogg för tillfället. Har inte orkat och orkar fortfarande inte skriva så mkt.  I helgen var det som sagt fest och kalas och båda var mkt roliga. :) Kan berätta mer om dom båda senare.

I veckan är det inbokat lite smått och gott. På torsdag ska jag iväg på road-trip med mamma, syrran och en kompis. Återkommer när det närmar sig. :) På torsdag ska vi även få hem en ny tillfällig familjemedlem. :) Vi ska passa en liten 6 månaders valp vid namn Nero. :) Han var här och hälsade på innan idag och han är världens sötaste. Längtar tills han kommer!

På fredag ska vi förhoppningsvid bada på Löddeköpinge badhus. Vi skulle igentligen gjort idag men dom hade stängt ner barnpoolerna. :(




New.



Ja, börjar bli lagom nöjd med skosamlingen i garderoben. Nu har jag inprincip allt jag vill ha. Behöver dock ett par svarta stövlar. Men det kan vänta. :)




Vet ni att te och kaffe sätter igång matsm...

mms_img189404956 (MMS)

Vet ni att te och kaffe sätter igång matsmältningen? I does! Så drick om du vill gå ner i vikt. Men ta det lungt med tet med tanke på att det är uttorkande och kaffet pga allt koffein! ;) så inga stora mängder, tack! <3


I vår julgran i år.

     

Ja, i år kommer det hänga silvriga, lila och svarta julgranskulor. Har redan köpt alla så jag ska försöka ta foto på dom så fort jag får tillfälle till det. Dom lila är så grymt coola. Färgen är jätte intensiv. Det kommer bli så snyggt alltså. Förra året hade vi röda, guldiga och svarta. Ska nog ändra lite då och då. Nästa år kör vi på ngn annan färg så kan man ju varier från år till år. Varför ha det likadant varje år? Tråkigt ju. :)
Men ja, vår gran kommer bli AWESOME detta året.
Fast ja, det är ju ett tag tills det är dags. Men det är kul att längta till ngt. Och julen kommer bara en gång per år så det kommer bli så mysigt detta året. Mest för att det är Leos första jul. Ooooh, MYS! Han komer ÄLSKA alla ljus och all dekoration som kommer komma upp. Tror jag ska göra det ännu finare/mer detta året så att Leo ska längta till julen lika mkt som hans mamma gör. Sen har jag fått ännu mer lust till att dekorera nu med tanke på att jag har barn och ja, vill att han ska tycka det är lika mysigt...
Fast det är ett tag till. Tycker inte man ska börja för tidigt, för det förstör liksom själva känslan. Man ska helt enkelt längta efter julen. Precis som man gjorde när man var liten, fast nu är det ju lite annorlunda. haha.
Innan var det julklapparna och godiset. Nu är det maten, stämmningen, myset, ljusen, granen, pyntet. Ah, härligt! Det finns ju vissa som sätter upp det jätte tidigt och inte tar ner det förrän i typ mars. Vafan? Sluta förstöra. Man vill liksom INTE se stjärnor i fönstrena i oktober eller i mars. Come on????

Nej, ska iaf handla hem lite nytt. Har iofs rätt mkt nytt sen förra julen men lite annat ska inhandlas. Vill ha bland annat andra ljusstakar i fönstrena.. Lite mer moderna. :) Och kanske gardiner till alla fönster? Blir rätt många dock.. haha Kommer behöva typ 9 gardiner. Har redan typ 2 set. Har till alla rummen där nere förutom sovrummet. Där behövs iofs inte, kan behålla våra bruna där. Ja, vi får se helt enkelt.
Och ljusslingorna ska också upp. På balkongen och carporten. :) Precis som förra året. Det blev super fint!

Ja, som sagt. Har redan börjat planera. Och det är KUL!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Steg 1 av 2- avklarat och fixat! Är SÅÅÅÅÅÅÅ GLAAAAAD!


Om jag får säga det själv.

Om jag får säga det själv, utan att det låter som att jag skryter/är kaxig. Så var jag jääävligt snygg när jag var gravid och i rågblondt hår. SKA HA DET IGEN!

AJ LAJK!









Fotona är tagna hösten 2010, så ett år sen.

Haha, och för er som inte känner mig, tro inte att jag har fel i huvudet. (lite kanske) men litta kul får man ju haaa!


Jewelry

Till min outfit som jag ska ha på mig imorgon (ja, jag tjatar) ska jag ha den här ringen och det här halsbandet.

Halsbandet fick jag som sagt när jag tog studenten. Har tyvärr aldrig använt det, förstår igentligen inte varför för det är skit snyggt.
MEn så ni vet, det är inne nu så gå ut och köp ett. :) haha

Ringen fick jag faktiskt hem IDAG. Trodde inte att jag skulle få hem den i tid men det gjorde jag. WOHO.
Tycker den är så grymt snygg och den är lite annorlunda med tanke på att den sitter på två fingrar.


Fina va?


Schnyggt.

Oh yes, yes, yes, yes YES! Tröjan jag snackade om fanns kvar. :D och jag köpte den... Den är senapsgul/orange. Svårt att förklara. Men schygg är den!




och sen köpte jag även (eller ja, H&M köpte till mig.. Fick dom ju gratis hehe)



Och detta blir min outfit på fredag, då det är görlparty i lund. Kul, kul, Kul!

Skulle ta ett foto på halsbandet men orkar inte för tillfället. Har inte berättat om det tror jag. Såg att det var inne med sånna "stela" halsband, typ halsringar(?)  igen och ja, jag hade ett som låg och väntade på mig. Tror jag fick det när jag tog studenten. Det är iaf super fint!
Så det blir det och ett par svarta kilklackar. :)




Läser böcker, myser, leker med leksaker, b...

mms_img617654232 (MMS)

Läser böcker, myser, leker med leksaker, busar, jagar. Ja, en helt vanlig morgon här hos oss. <3


Helgen som kommer.

På fredag är det FEEEEST. Ja, det ska bli riktigt kul. Det är min vän Elin och hennes vän Åsa som ska ha födelsedagsfest tillsammans. :) Kommer säkert bli jätte kul. Mat, dricka och massor av tjejsnack.

 




På lördag är det ännu mer firande, fast i form av kalas. Och aningen lugnare skulle jag tro. Niklas farfar ska firas. Då ska Leo få träffa sina släktingar igen. Han tycker det är så kul att träffa folk. Man ser att han trivs med att ha folk runtomkring sig. Vilket är väldigt bra.
(får hoppas att jag mår bra tills kalaset börjar 15.00)

Söndag? Det enda som är inbokat är Niklas och hans fotboll. Så jag och Leo får hitta på ngt själv. Fast det brukar vi ju klara av så det gör vi säker nu också.

Ja, skit tråkig inlägg MEN det kommer förhoppningsvis mer om jag får hem den ASSNYGGA tröjan. :) (som jag skrev om i förra inlägget. )

Wish me luck!

 


Träning/shopping!

ooh, igår började (och kommer förhoppningsvis fortsätta) jag med lite småträing, eller ja, småträning ska man kanske inte träna det för det gör ONT idag. (återkommer till det snart)

Jag gick på pw med Leo, var så sjukt svettig när jag kom tillbaka. haha Men det är bra, bevis på att det funkade och att jag gav mkt.

Sen laddade jag ner 2st appar på min tele som tränar mage och häck. Nej, appen gör inte det, utan den kommer med ett program. En tjej som visar hur man ska göra det och hur länge man ska göra det. Hon håller på medans man själv gör det. GÖTT!

Mage: Ja, tillbaka till det jag skrev innan. SMÄRTA, det känns som att någon misshandlat min mage och att jag har stora feta blåmärken på magen. Så ja, det funkade. haha Ska lätt fortsätta med detta varje dag. Har ett program på 5 min, kan öka det men med tanke på att det funkar stannar jag här ett tag. Och 5 minuter är ju ingenting. Sjukt nice!

Häck: Ja, även detta programmet är på 5 min, men kan även ökas. Får nog göra det, för jag känner inget idag. Har kanske lite muskler där endå... haha :) Nej, men får öka den, eller kanske göra den 2 ggr t.o.m




Ska snart kila iväg till center syd.
Fick presentkort från H&M, iom att jag handlar så pass mkt där om året får jag tillbaka pengar. Goodie! Ska kolla om dom har ett par byxor inne som jag hittade på deras hemsida. Ett par vanliga svarta. Hoppas verkligen som är i butik. Annars blir jag ARG!
Sen ska jag även in i en annan affär. Ska köpa en tröja, såg den för ett tag sen men köpte inte den. WHY? Stör mig lite faktiskt. Tänk om den inte finns kvar? :O ooh, blir inte alls glad då. För den var sååå fin. :) Visar den självklart här i bloggen OM jag lyckas få hem den.