Sådan fader, sådan son! BUSIGA! <3

mms_img-11187547 (MMS)

Sådan fader, sådan son! BUSIGA! <3


Helgen, kort och gott!



Var på restaurang med Niklas, Leo, min syster Cecilia och hennes familj igår. Fondue! SÅ gott. Blev lika mätt som jag alltid blir. Äter ju skit mkt varje gång man är där. Pommes och SÅÅÅÅS. Och massor av det...

Idag har jag redan hunnit med att städa hela huset. Niklas och Leo gick en sväng till cs så jag kunde jobba ifred. haha (jobba). Blev bra iaf. Rent! :)

Om en stund kommer Niklas kusin och hennes familj på besök och om vi hinner ska vi därefter gå hem till mamma och pappa för lite kaffe.

Ja, kort uppdatering. Hinner/orkar inte mer.


Du är min luft!

Eftersom det är en väldigt speciell dag idag, nämligen vår lilla underbara finaste ängels♥ 10 månaders dag så ska jag dagen till ära uppdatera med ett LEO inlägg. :)

I tisdags var vi på BVC besök. Eller ja, 10 månaders läkarkontroll men han blev även vägd och mätt...

10.120 g väger han nu, lagom tycker jag.
Och han är hela 78.5 lång. OOJ, så lång han har blivit. Då har han alltså vuxit nästan 4cm sen sist. Det är ju helt galet. Ja, han är minst sagt lång. Är man född till modell är man. haha :)

Kontrollen gick galant. Kriterierna man ska komma igenom vid det här laget är att sitta stadigt, pincettgreppet, förstår vissa ord, baka kaka (Leo har ju klappat kaka hur länge som helst så andra barn ligger i lä om dom inte lärt sig det förrän nu :P ) Ehmm, kommer inte ihåg allt men läkaren kunde bocka för allt iaf...

Han dansar när man säger dansa, han är super gullig när han gör det.
Han säger hej till alla man går förbi, låter så roligt och det som är roligare är att folk alltid säger hej tillbaka. Haha Vår sötis.
Han säger garanterat MAMMA, det säger dom flesta. Och det är ju bland dom första orden barnen lär sig...
Ropar man på honom, så svarar han alltid med ääh, som ja, vad är det?
Han kommer nästan alltid när man säger kom!


Har ansökt om förskole-plats nu. Man kan söka till 3 skolor men jag valde faktiskt bara 2. Vi får se när och var vi får plats. Jag satte så han börjar i februari. Tror det gör både honom gott och oss gott... Han får leka och umgås med andra barn. Och ja, umgås med dom utan mamma och pappa. Stärker ju en massa. + att vi båda kan jobba (eller vad det nu är vi ska göra?!! :D )





Checka in snyggingen i sin nya päls(fake)mössa. :D
Den lär han inte frysa i. haha

Håller förresten på att lägga upp en ny kategori, nämligen Leos egen, tar lite tid eftersom jag måste gå in på alla inlägg sen jag berättade att jag blev gravid och sen lägga in dom för hand. Så ja, tills alla gamla är inne kommer det se lite ostrukturerat ut. Men det blir bättre. Har 18 sidor kvar att gå igenom :O och på varje sida är det typ 10-15 inlägg. aaaah, crazy!

Grattis mamma och pappas lilla sötnos. Älskar dig!


Jaadåååh!

Var på Center Syd men Ellen idag. Och Leo så klart.

Köpte ÄNTLIGEN mina curling kängor. Har ju funderat/planerat/velat länge. Så ja, Ellen övertalade mig. haha Dom var t.o.m nedsatta med 200:-



Det blev svarta (fast ser lite bruna ut irl faktiskt) Canada Snow. Och dom är sjukt sköna. Så ja, dom blir perfekt nu till vintern.

Som Niklas skrev till mig på sms, när jag berättat att jag handlat dom, "fullt utrustad till vintern" Och ja, det  är jag! Gött. Jag slipper frysa iaf!

Var även inne på Cubus och där hade dom 30% på ALLA KLÄDER! Fast där hittar man oftast bara något litet och det gjorde vi..

Det blev en blus.

    

Tycker det är så svårt att få till plaggets riktiga mönster/färg. Ja, allt, när man tar foto på dom så här. Därför försökte jag ta ett närmare foto på mönstret så ni ser lite bättre iaf. :) Kostade typ 120 spänn eller ngt.

Och en stickad tröja

      

Samma här, lite dåligt att se men man försöker iaf. :) gick på ca 300:- tror jag. Inte helt säker.


Till en helt annan sak. Var ju på en intervju igår. Och nej det var inte till ett jobb. Dom flesta tror nog det iom att det var en intervju. Får iaf reda på det på måndag. Oooh, spännande. Intervjun gick jätte bra, så kändes det iaf. Pratade och skrattade med intervjuaren, ja, vi blev typ bästa vänner. ;)
Men ibland när det känns som att det gått skit bra så visar det sig att det inte gjorde det.
Men fan, är nästan hundra på att det gick med tanke på att intervjun gick så bra. Kändes knappt som en intervju dessutom. haha (illa kanske?)

Ska iväg till B2 när Niklas kommer hem. En snabb visit, som det ipfs brukar bli. Lite kaffe hoppas jag på!

Ha det fint! :)


Puuuh

Nu är det upp till Kävlinge kommun hur min framtid ska se ut. Uuh, illa... Ska nämligen skicka iväg ett brev till dom idag. Och ja, som sagt, HOPPAS!





Idag ska vi iväg tll BVC. Läkarbesök denna gången. Det är väl en standard koll när dom är runt 10 månader, för det blir ju Leo på fredag. :D Ska bli kul och se hur mycket han har vuxit. Så vid 13.10 ska vi börja gå mot vårdcentralen. Leo sover för tillfället i vagnen så jag får nog börja gå medans han sover. Igår som ha 3 timmar och 20 minuter på sin "lilla" tupplur. Helt sjukt vad länge det blev. Men jag hann med mkt. :)



Han pratar konstant, låter så gulligt. Dada dadadada.. Och min personliga favorit Mamma mamma mamma... Jaaaa, underbart! Så kul att han över på M:n nu. ♥ Så ja, Leo kan säga Mamma nu :)

Imorgon (onsdag) är en fullbokad dag. På förmiddagen ska jag fika med ett par vänner och deras småttingar och på eftermiddagen ska jag, hmm, nej, kan inte berätta. Ska iaf in till malmö. Kommer ni ihåg mitt förrförra inlägg (tror jag) där jag skrev vad jag vill göra här i livet. haha låter dramatiskt. ;) Men ska iaf på intervju för just den saken. AAAAH, galet. :D Shit, fjärliar i magen. Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Kommer dom gilla mig? Vad ska jag säga??? Shit, kommer få panik imorgon. Men det kommer säkert gå galant.

Nej, nu ska jag fixa till mig eftersom jag ska iväg om ca 20 min. Oh, tiden gick lite snabbt där.

 


Zumba

Testade det igår. Och nja, blev inte övertygad, tyckte det var rätt tråkigt om jag ska vara ärlig. Men jag ska testa några gånger till. Känner faktiskt lite träningsvärk i magmusklerna, tog nämligen ett pass för magen och sen testade jag lite cardio också, men hann inte så mkt. Får kanske ta en ny omgång imorgon. :)

Har du testat ZUMBA. Vad tyckte du?


Störde mig faktiskt på killen. haha. Han trodde verkligen att han var ngt, drog upp tröjan och visade sin mage, tog på sig sj. Öööh, stör. Skippa honom och låt tjejerna dansa ist. Dom gjorde iaf det som skulle göras. (tror t.o.m att det var han som grundade Zumba, but I don´t care, HAN VAR DRYG)



Hoppas, hoppas, hoppas!

Ok, får fatta allt kort. Pallar inte skriva mkt at the moment. Det första är, jag är så jävla seg just nu. Borde nog hoppa i säng, men måste skriva ut lite papper först. :)

Next on the list, ska söka till en utbildning som jag verkligen, verkligen, verkligen vill komma in på. Har velat detta jätte läng så ja, jag hoppas jätte mkt. Tänker inte skriva vad eller ngr mer detaljer med tanke på att det inte är hundra att jag kommer in. :( Men ja, håll tummarna allihop!

Denna veckan är det IKEA, BVC och fikor på schemat... Gött!


Aaaaoooooow




I väntan på Greys har jag proppat i mig ännu ett par Panodil och bosatt mig på ovanvåningen, med tanke på att det är fotboll på tv som Niklas vill kolla på. Har haft ont i huvudet sen igårkväll. Gick och la mig med huvudvärk och vaknade med  huvudvärk. Hade inga tabletter hemma så kunde tyvärr inte ta några. Men imorse fick jag iaf nog. Det gjorde så jävla ont så jag fick helt enkelt köra och köra. Har satt på mig mina glasögon, som jag inte använt på hur länge som helst. Borde kanske använda dom oftare. Har ju ont i ögonen när jag har ont i huvudet, hade t.o.m ont i ögon när jag försökte blunda inatt. :( jaja, nu har jag iaf tabletter hemma och dom slinker ner med jämna mellanrum...



Behövs kan jag tillägga!



Färgar håret! Oooohoohoo.
Nyfiken? :D




Work out!

Så fort den här jävla förkylningen har gett med sig ska jag börja träna igen som jag gjorde för ca 2 månader sen. (lite mindre t.o.m) Började springa ute och springa på min crosstrainer. (som står på ovanvåningen och samlar damm) Gjorde även sit-ups. Och på bara (nästan) 2 veckor gick jag ner 3 kg och kroppen kändes så himla mkt bättre. Så ja, är lite irriterad över att jag inte kunde fortsätta. Har hunnit bli förkyld 2 grr sen dess.
Känner lite så här, och nej, skriver inte detta för att provocera eller ngt liknande utan bara för att det är så helt enkelt, (mohahaha ) hade jag haft ork och lite mer diciplin så hade min kropp rockat. (hahaha) ännu mer än vad den gör vill säga :P Nej, men har fått en smal kropp som förbränner sjuuukt snabbt. Kan äta allt och hur mkt som helst utan att gå upp i vikt så därför borde man kanske göra något åt det. Kanske träna? haha
Har faktiskt pratat om det me en kompis och vi sa det. Vi med så naturligt smala kroppar hade ju haft sjuka kroppar om vi hade orkat ta tag i det.
Och ja, det gjorde ju jag men med tanke på förkylningarna så har jag inte fortsatt. Det dumma är att när jag väl blir förkyld så håller det i sig jätte länge. :( Fast får hoppas att det ger med sig snart...

Ska börja springa igen, helt otroligt vad snabbt kroppen förbättrade sig. Alltså, efter tredje rundan hade jag dubblat längden på rundan. Trodde faktiskt inte att jag skulle orka springa men det gjorde jag.


Crosstrainern ska också börja användas igen, ogillar den verkligen men framför tvn funkar det.
Gick som sagt ner 3 kg på lite mer än en vecka och det pga mina träningsval. Jag vill förbränna och inte få en massa muskler. Får ju tillräckligt med muskler på den träningen också men vill helst förbränna så man ser slank och smal ut. Och med tanke på att jag bär runt på en 10kg pojke så får jag ju muskler av det. Även alla andra sysslor här hemma. Och crosstrainern är ju inte är muskelbildande maskin utan just fettförbränning.




Jag har en (tror jag iaf) mage som är lätt att forma.
Så därför är situps viktigt för mig. Älskar magmuskler. Och ska jag ha muskler någonstanns ska jag ha det på magen. Såå snyggt.


Så ser min träning ut, är det nu så att jag hittar något annat som faller mig i smaken är det bara till att lägga till det. Ville kunna äta vad och hur mkt jag vill. Tänker inte gå på någon diet för det tycker jag är onödigt. Vill inte behöva kolla och välja bort vad jag kan och inte kan äta. Skit tråkigt ju. Lever bara en gång så då får man passa på att njuta.
Vill testa Zumba, älskar ju att dansa så det hade kanske passat med. Men känner mig lite tveksam mot om det funkar eller inte. Dansa sig till en snygg form? hmm, önsketänkande.. haha :)
Har aldrig fastnat för någon träning. Tycker allt är tråkigt så detta är något som jag mer eller mindre får tvinga mig till. Men dessto bättre om jag lyckas. Lyckas jag tvinga mig sj så creeds till mig. haha

Säger ju självklar till när jag börjar träna igen. Hade gjort det idag om jag hade kunnat men man ska icke träna med ett virus i kroppen. Speciellt inte när viruset är lika stort som en häst. Så känns det som iaf...



En stilla undran - Tvillingar


Varför i helvete klär man tvillingar i likadana kläder? Jag fattar inte.. 
Bara för att barnen liknar varandra betyder inte det att dom gillar samma saker. Blir lite förbannad faktiskt. Hur håller man reda på vilka kläder som tillhör vilka? Då får ju barnen aldrig något eget så att säga. Och alla som träffar dom har ingen aning vem som är vem.

Och nej, det är verkligen inte gulligt!

Oavsett, SLUTA KLÄ TVILLINGAR LIKADANT.



Det finaste som finns!



Kisen är verkligen Leos katt. Hon har börjat ta sig in i Leos rum på natten och hoppar upp i hans säng. Hon vill väl ligga och gosa med honom.
Där man hittar Leo hittar man Nessi. Hon följer honom och han följer henne. Dom busar med varandra hela tiden. Jätte sött!



Busungen har 6 tänder nu och ja, som ni ser, lockar. :) så sööött. (och ja, mamma skakade väl lite på handen när hon tog dotot) Charmtrollet var på kalas förra helgen. (hos Niklas kusin) och han var minst sagt underhållning för dagen. Han blev passad av två söte flickor. (Bella (Niklas kusins dotter) och hennes kompis) dom sprang runt och lekte med honom och tyckte det var super kul. När vi började sätta på oss kläderna för att gå sa dom "Ska Leo hem nu?" haha. :) Fick foto på när nästan alla höll honom och gosade. :) kommer sitta fint i våra fotoalbum sen. Som jag har tagit ett litet break ifrån, men måste sätta igång med det igen. Är super nöjd med det jag redan gjort. Folk som har kollat i dom tycker dom är häftiga.

Han har varit så himla förkyld nu en halv vecka och det känns som att det inte finns ett stopp på han snorande, stackaren. Men han är så duktigt. Gnäller inte och är så himla snäll och glad, En annan hade legat däckad. Och det har jag iofs också gjort. Blev självklart smittad.
Vi skulle ju på dop i lördags men det blev bara jag som åkte eftersom Leo var förkyld och han säkerligen skulle smitta alla hans kompisar som också skulle dit. Så Niklas stannade hemma med honom.



Till något helt annat, har fått en tillfrågelse av en bekant att fixa henne inför hennes bröllop. Hår och smink, och det är ju sjuuukt kul. Blev jätte chockad när hon frågade om jag vill göra det. JAG? haha Fast ja, brukar ju hjälpa vänner med håret så ja, LÄTT! Skit kul ju. Hade en liten träff igår och ja, det kommer bli awesome... Ska fixa med extensions och lockar m.m. Har kollat lite tutorials på youtube och ja, tror jag vet hur jag ska göra nu.
Jag ska även göra vid tärnan. :) Och där har jag också några idéer. Fick fria händer där så hon får leva med vad jag bestämmer mig för att göra. haha :P

Ska försöka komma ihåg att ta foto. (om jag får för dom såklart)

Kommer bli skit kul!



S P A






Har faktiskt ett presentkort på The Lodge. Förstår igentligen inte varför jag inte använt det, men det ska jag fan göra snart. Ska bli så skönt. Och tro mig, det behövs. Har aldrig gått på spa innan och tror jag kommer älska det.
Funderar på en ansiktsbehandling. Men sen och andra sidan hade min kropp behövt en mindre misshandel. För det känns det väl som efteråt? haha

Har du gått på spa, isf vilken behandling?


Cold.se



Vad ska man säga? Jo, ta på dig alla kläder du äger när du ska ut, för det är svin kallt. Helt sjukt vad det har gått


snabbt. En vän till mig ha t.o.m tagit fram vinterjackan och det säger ju allt. KALLT!




Saker. Saker. Saker. Saker. Saker. Saker.




Why not?



Kassa webbilder är ju bara för härliga, don´t u think?!
Njaaaa, beg to differ. Stör mig på folk som lägger ut dom meeen sitter här i huset all alone och har tråkigt. (nja, inte riktigt ensam. Har ju kisen Nessi här bredvid och min lilla ängel som sover på ovanvåningen i sin säng) + att jag ville visa får söta misekisekatt. 19 veckor är hon och en pain in the ass. Men söt är hon iaf. :D

Niklas är ute och svirar runder idag. Med sitt fotbollslag. Förra helgen var det ju min tur så ja, han fick gå ut idag. haha. Fast imorgon blir det ingen sovmorgon. Ska nämligen vara på kalas kl.11 ... UUUUh, tidigt. Lite väl tidigt if u ask me. Och det är en bit att köra så det får bli relativt tidig morgon imorgon. Fast jag planerar att sova intill det sista. Det behöver jag kan jag meddela. Hade igentligen behövt lägga mig NU... Men som vanligt är man inte så smart när det gäller läggdagstiderna. Kan man så ska man tycker jag....
På kvällen blir det nog en tripp till B2s nya lägenhet.

Idag har vi varit hos syrran och hennes familj i kävlinge. Dom bjöd på äppelpaj och ja, jag åt mest. SOM VANLIGT. Och det var gooott! Fattar inte igentligen hur all mat får plats i min lilla mage. Är verkligen sjukt stor när det gäller mat. Älskar mat. God mat det vill säga. Är rätt kräsen. (fast inte lika kräsen som en viss (läs min) sambo)
Sen blev det handling på ica. Lämnade Leo hos sin mormor och morfar så körde jag Niklas in till malmö. Kände att det var lite onödigt att släpa med Leo, så han fick leka hemma hos dom ist. När jag kom och hämtade honom var han såå trött, så det blev till att köra hem, nakenfis en stund, mat och sen bingen. Och ja, han somnade direkt. Var t.o.m kvar i rummet när han somnade... ♥

Ja, så nu sitter jag iaf i soffan med druvor, chips och clementiner. haha Konstig blandning JA... Och måste faktiskt säga att det är super skönt att ha larm. Jag känner mig så himla mkt säkrare med det.

Aj lajk jo väri match



My heart will go on!



Kommer ihåg när den här kom ut (1997). Tror programmet som först visade den hette typ Voxpop(?). Hade det stora rummet på nedervåningen hos mamma och pappa. (innan renoveringen)
Jag var 12 år. Och jag ÄLSKADE den. Jag satt en meter från tvn och sjöng så jag grät varje gång jag hörde den. Shit, har inte sett/hört den på evigheter förrän nu för 5 min sen, då den gick på mtv.

Nostalgi!




Jag blir så trött på mig själv ibland.

Jag kan verkligen ALDRIG bestämma mig. Jag blir så trött...

Ja, nu i vanlig ordning vill ha byta hårfärg. (igen må tilläggas)
Jag blev mörk för lite mer än en månad sen. Och nu vill jag bli rågblond.

Och för er som inte vet vad det är :



Lite mer åt det mörka hållet av den blonda kartan. Rätt lång ifrån platinablond If u ask me. 

Mmm, men får kanske hålla mig lite. Älskar att ha mörkt hår. Och jag vet att så fort jag färgar det blont, så vill jag bli brun igen. Trivs ju så bra i mörkt och det tycker faktiskt alla andra också. Får mer färg i ansiktet av någon konstig anledning. Är ju igentligen jätte ljus, så jag borde ju bli blek men icke.

Vet att alla som känner mig tänkte, FÖR FAN SANDRA. GE DIG!

Men jag kan inte. :(


aaaaaaaaaaaaaaaah

Efter att ha misslyckats, SOM ALDRIG FÖRR, med maten så ska jag äntligen få äta. aaaaah. Så arg.

Brände fiskpinnarna OCH överkokte riset. Jävla skit rent ut sagt. Har aldrig misslyckats så mkt med mat. ALDRIG.

Och ja, jag blev minst sagt förbannad..

NU SKA JAG FAN ÄTA....


Välkommen in i min garderooob.

Sa ju att jag inte tycker om hemmabilder på kläder, för man ser inte den rätta färgen osv. Men ja, måste ju visa er vad jag köpt men det blev tyvärr inte allt.




Blus från New  Yorker. (pris? kommer inte ihåg, ca 200:- tror jag)


Tröja också från New Yorker (samma där, pris I DON`T KNOW, ca 150 kanske)
Den är genomskinlig, eller ja, den är inte tätt sydd så man ser igenom den.


Vit tubhalsduk. Älskar tubhalsdukar. Har flera stycken :) Kommer faktiskt inte ihåg var jag köpte den.

Har även ett par byxor från H&M, men dom var så skrynkliga så jag sket i att fota dom. Dom är iallafall ljusgrå.
Sen har jag även en t-shirt från New Yorker och den glömde jag helt enkelt fota. Den är mörkgrå med små söta figurer på. haha

Har ju handlat mer i sommar men känns inte lönt att visa allt. Kommer inte ens ihåg vilket jag har visat. Tror inte jag fotat kläder på hur länge som helst. Fy på dig Sandra!



YummYumm



Syrran ringde och skulle komma inom på rasten. Så jag slängde fram lite saker och gjorde Scones. Eller ja, hon sa "Vill du göra scones till din syster?!". Ok...
Så ja, det blev scoens och det VAR GOTT..
Var rätt passande eftersom jag precis hade lagt Leo för sin tupplur. Och jag kände inte för att käka mackor.




Stickat från Cubus...

Ett nytt tillskott i garderoben. (kass bild, men hittade ingen annan) Kommer från Cubus och kostade 399:- om jag inte minns fel. FAST jag fick den för 30%. Göttans.

Borde igentligen ta foto på alla andra kläder jag köpt men uuh, hemmagjorda bilder på kläder blir alltid så kassa. Men ja, jag skaaaa...



Underbara vackra barn.. <3





Den 25 oktober ska vi till BVC för kontroll, då även läkarkontroll. Så det kommer vikt och längd då. Men om jag inte minns fel så var han ca 75 cm lång och vägde runt 9500g. Smal och lång helt enkelt.
Händer så mkt nu så jag kommer aldrig komma ihåg allt. Han har ännu fler tänder nu, tror det är typ 6 st. Ja, dom ploppar upp hela tiden så jag vet inte riktigt.. haha
Vi leker typ pjätt (?) han jagar oss, och vi jagar honom. Det ser skit skoj ut när han vänder för att vi ska jaga honom.
Han reser sig mot ALLT.. Och ibland är det inte jätte bra. haha Tur man är med.
Han ÄLSKAR tvättmaskinen. Han kan sitta där och kolla hur länge som helst.
Det går inte en minut utan att han pratar. Maamaamaa, Naanaaa, Bababa, Dadada. osv. osv. Tror seriöst att han vet att jag är mamma för när han blir ledsen antingen i gåstolen eller krypandes på golvet så kommer han alltid fram till mig och säger mamamamamamamama....
Han flörtar med alla när man är ute och det är så sött. Ingen kan gå förbi utan att le eller prata med honom.
Han har börjat peka på saker med pekfingret och ja, tror nog att han försöker säga "titta". Men jag tänker inte säga att han KAN prata innan jag hör till 100% att han gör det. Känns lönt att man tror barnet pratar när dom råkar säga ett ord 2 ggr.

Ja, som sagt, det är inte ens lönt att ens försöka skriva allt. För jag kommer vekligen inte ihåg allt.
Ni får lite uppdatering iaf.


Mamma och pappa älskar dig så offantligt mycket!


Choices!



Got to have



Curling skor. Är inne på att köpa Canada Snow men hittar jag något annat köper jag ju självklart det. Vi får se, det enda jag vet är att jag ska ha ett par. Har igentligen inga ordentliga vinterskor. Har ju uggs men dom började läcka förra vintern men det var ok med tanke på att jag har haft dom tusen år nu. ÄKTA uggs må tilläggas. Inga jävla 300 krs uggs ifrån din sko. No No No, no way. Handlar inte om att jag är fin i kanten utan att det är KASS kvalitet....

Ska hoppa in i duschen så fort Niklas kommer hem. Hade kunnat ta med watchern in i badrummet men han kommer snart så jag håller mig....


Ny design

Väldigt enkel men jag ÄLSKAR enkelt ibland. Stilrent ska man kanske säga. :)
Och ja, lyckades helt själv. Får ha detta tills jag pallar fixa det själv eller ngn vänlig själv vill fixa den åt mig. För tillfället är jag nöjd. :)

Tisdag idag. Halva jobbveckan har ju gått snart. CRAZY!

Idag hade jag förskola här hemma. Vi var 5 vuxna och 6 barn. Och ja, ni kan ju tänka er. Det gick vilt till imellanåt. Hade besök av Lina(& Otto) Sandra(& Liam och Tove) Jenny(& Moa) Jonna(& Tove)

Resten av veckan är inte inbokad. Eller JO, Niklas ska iväg på lördag så det blir jag och Leo som får umgås. Fast det är iofs bara på kvällen. Och på Söndag är det kalas.

Sorry för tråkigt inlägg. Ska ha datorn igång så jag kan uppdatera mer om jag kommer på ngt kul inlägg. För det är oftast därför det inte blir så många uppdateringar, datorn är avstängd när jag kommer på ngt kul att skriva om OCH det är ju sååå jobbigt att sätta igång den. haha :P

 Känner iofs så här inför min dator. Hate Hate Hate.. Den har en ful vana att stänga av sig själv. Och varje gång vill jag slita sönder den...


Leo

Tack så mkt för alla fina foto Lina!

Här har ni två bilder på vår lilla modell Leo. haha ♥







Quickie....


Jaoo.. Var ute med Sandra igår.
Vi stack först till Il ristorante, käkade pasta (LOVE) och drack vin, Sen begav vi oss till stortorget, herkules för att vara mer exakt. Har inte varit där på ja, typ 2 år. Sinnessjukt. Där blev det en och en annan drink, eller ja, 2, 3 drinkar, en shot och ett glad skumpa. SHIT. nu i efterhand känns det ju skit mkt.. haha
Men det var kul. Skulle igentligen lagt upp en bild eller två, men just nu pallar jag verkligen inte resa mig ifrån soffan. Är helt slut.
Vaknade runt 08 imorse och gick upp med min lilla plutt Leo. Ja, man tykcer ju att JAG skulle få sova och Niklas kunde gå upp men nej.. :P Haha Nej, men Niklas (som är så snäll) sa att han bara skulle sova i ca 1 timme så kunde jag lägga mig igen. Och ja, det gjorde jag. I 3 timmar till. haha Sjukt. :)

Men ja, ska lägga upp foto.
Har från igår och jag har massor på Leo.