Gör om, gör rätt! :DSer ni?
Har fått ändra förlossningsdatumet.. :)
Vi var ju på ultraljud idag, och blev flyttade till 1 januari. Så härligt.. Man hade ju faktiskt hellre sett Loppan komma i januari än i december.. :) Sen hänger det ju helt och hållet på Loppan när h*n vill komma ut! Vi får se helt enkelt... Och vi blir lika glada oavsett!!!

Allt såg perfekt ut. Allt såg ut som det ska, och allt satt där det skulle sitta. H*n sparkade och sprattlade som bara den. :) Barnmorskan fick trycka och ha sig pga att Loppan rörde sig för mycket... haha Och det är ju därför jag har kännt av det ett tag nu, h*n är väldigt rörlig och pigg. :D H*n vände sig hit och dit, lyfte upp benen mot huvudet. Tror h*n blev lite sur för att vi störde.. haha
Det var så himla underbart att få se henne/honom på bild. Gud, vilken känsla!!! Det kändes så overkligt.
Och självklart fick vi bilder med oss hem. Vi fick faktiskt 8 st gratis pga att vi fick sitta och vänta i 30 min. :)
Verkligen jätte snällt.. 
Bilderna blev super bra, fick Loppan i profil. Man ser näsan, munnen, hakan. Ja, allt. På ett av fotona ser man hur h*n suger på sin tumme och ett annat suger h*n på sin arm.. haha När barnmorskan såg att Loppan sög på sin arm sa hon med en gullig röst: "Naaw, suger du på din arm, det är inte vanligt i den här åldern. Är du lite före i din utveckling."
Så med andra ord, vårt barn är både sött och smart.. :)

H*n väger 218g. Så h*n är en liten en.. Men med tanke på att båda Loppans föräldrar är smala, är det ju inte konstigt. :)

NU längtar man ännu mer. Vill ha dig nuuuu! :)
Ska bli kul i december när allt närmar sig.. Då ska vi hämta vår fina vagn. Fixa och dona med det allra sista. Mysigt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0