Tussen


Nessi!

Vår lilla skogskatt/mainecoon. Ny familjemedlem helt enkelt.
Som ligger på minus för tillfället. Sket i tvättkorgen. Tur för hennes del att det var skittvätt.. (haha) Nej, men det får gå med tanke på att lillan bara är 13 veckor. Fast det ska icke hända igen...

Men söt är hon. :)


Gulle!


Leo har hittat sin "private part". Det ser såå gulligt ( får låta sjukt, skiter i vilket) när han sitter och pillar på snodden.. (haha) Shit, trodde inte dom gjorde det så tidigt. Men jo, min lille gör.

Mitt lilla hjärta!

 


Manad?Känner du dig manad att fixa min header?
Hör av dig isf.
Är varken sugen eller intresserad av att göra en själv!

*blink blink*
Nytt

Stod precis i tvättstugan och hängde upp tvätt. Niklas var där ute och byggde på uterummet och Leo satt på sin lekfilt och lekte jätte duktigt. Kollade lite då och då. Tittade: Då satt han fint och lekte. Tittade: då låg han helt plötsligt på mage. Tittade: då stod han i krypställning. Och tittade: (blev sååå chockad) han SATT upp igen. hahah Hur lyckades han med det. Detta går verkligen så fort. Han lär sig nya saker varje dag. Kan inte förstå att dom små liven kan lära sig så mkt så snabbt.

Lite annat:

Bumbostolen kan vi ICKE använda mer. Han tar sig ur den på 5 röda. FAN, där kunde man ju sätta honom när man skulle fixa ngt snabbt...

Han kan dansa. Säger man "dansa, dansa, dansa" börjar han dansa. Och det är sååå sött. :D

Säger man "var är lampan?", ja, då kollar han på lampan. ♥ men gud vad han lär sig saker snabbt.

Sätter man sig framför honom blir han skit glad. Då vill han ta tag i händer, armar, ben, kläder. Ja, allt. För att sen dra sig upp i stående position. haha

Skulle igentligen skrivit in allt detta i förra inlägget men ja, som vanligt glömmer jag hälften av allt. Tyvärr!


vår ögonsten på tropikaret förrförra helgen. Han älskade akvariumet. Han satt och skrek och skrattade när hajarna kom förbi. Gullunge! ♥15 augusti 2011

Har precis satt mig ner för kvällen, med en kopp te och en skål yoghurt med musli... Leo har hoppat i säng och Niklas kommer snart hem från träningen.
Känner att bloggen blivit fokuserad på Leo men eftersom han är mitt liv, så känns det rätt.

Har som vanligt inte hunnit uppdatera på ett tag. Har näst intill aldrig datorn igång.
Har hunnit med rätt mkt faktiskt. Niklas har haft semester i 2 veckor nu, och har 2 kvar.
Vi håller på att bygga uterum så nästan all tid går till det. Men vi har hunnit med lite små-tripper hit och dit. Har varit hos släkt och vänner, badat MASSOR. Varit på lalandia. Ja, lite smått och gott har vi hunnit med.. (kommer bilder på uterummet när det är klart, jag älskar det redan)

Leo är fortfarande världens gulligaste. Han har varit lite gnällig den senaste tiden men tror det har varit pga hans tänder, tror nämligen att det håller på att växa ut fler. Stackaren.
Tiden går så snabbt och han lär sig nya saker hela tiden.
♦Han kommer börja krypa när som. Han har kommit på hur man kommer upp i krypposition och gungar fram och tillbaka, han tar tom små steg framåt, men efter ett par dunkar han ner i golvet. Han kan t.o.m ta sig till kryppposition från sittandes.
♦Han pratar sååå mkt nu, det började riktigt mkt för ca 3 dagar sen. Nu sitter han på sin lilla lekfilt och babblar hela tiden. "gagagagaga", "babababab" osv. osv. I olika tonlägen så man vet om han skäller eller inte. haha. Igår när det var fotboll på tvn satt han och skällde på fotbollsspelarna.
♦Han kan resa sig från sittandes till stående om han får hålla våra händer. Han älskar att ställa sig upp och att försöka gå. Han vill sällan sitta ner när han har ngn att hålla i i närheten. :)
♦Sist vi var hos BVC (8aug) vägde han 9190g och var 74cm lång. Han är såå långt över kurvan på längden så det är inte sant. Men det ser man på honom, han är en lång smal sötnos. Och som vanligt charmar han vår BVC Kerstin.

Här kommer bilder från den senaste tiden. Det är tur att han gillar att bada för det har han fått göra vääldigt mkt. Han badade med oss på lalandia och han ÄLSKADE det. Så fort han kommer ner i vattnet plaskar han som bara den. Han fick t.o.m åka rutskana med pappa. :)

bada, bada och bada. Äta på restaurang. Äta melon. Krypa. Leka med fotbollen (det ska börjas i tid). Leka!


 

 

 

 

 

Min underbara fina familj. ♥ Kolla in dom vackra ögonen på vårt charmtroll!