Bikini

Köpte två par bikinis förra veckan. Men skickade faktiskt tillbaka den ena (den rosa) och bytade till samma modell som den vita men i en rosa färg. Modell 1. satt nämligen så sjukt mkt bättre. Oooh, längtar verkligen till sommaren.



Är lite halvgalen i bikinis. Har väldigt många faktiskt. Tycker bikinis är som kläder, man ska kunna byta och använda olika varje gång. :)

Och det sjukaste med dom här ovan, 75 kr st.. GALET! Dom var självklart på rea, men endå.. 75 kr för ett helt set. Så värt det... Stylebytyra, gå in och kolla deras hemsida.



Tyck synd om mig!

Är hemma från jobb idag. :( Natten mellan lördag och söndag vaknade jag upp med världens huvudvärk och halsont. Låg nog vaken hälften av tiden och sånt hatar jag verkligen. Vakna mitt i natten av smärta och sen inte kunna somna om.. WTF? Och ja, hälften av tiden igår (söndag) låg jag i sängen och sov. SJÄLVKLART vaknade jag även inatt, fast inte av smärta utan av illamående. FY fan säger jag bara. Illa! Och visst det är lite bättre idag men långt ifrån så bra som det kan bli. Mår illa och känner mig allmänt mör i kroppen. Har verkligen ingen ork alls kvar i kroppen. Så får väl lägga mig snart igen. Hatar verkligen att vara sjuk, att inte kunna påverka det. :(




MEN GUUUUUD

Sega Sandra. Hur lång tid har gått sen förra inlägget? Har man ingen lust till att blogga så har man inte. Men då får man ju faktiskt leva med att man förlorar läsare. Många dessutom... Men men...

Ska jag vara ärlig känner jag inte för det nu heller. sååååå, vi hörs..