aaah, ni borde va avis! :P

(om ni inte redan bor i hus)

Idag har vi plockat undan på ovanvåningen så nu kan man äntligen vistas där. :) Nu bor man ÄNTLIGEN i ett hus. haha Tusen rum ( haha), sovrum till oss, kontor, gästrum (:)) ) TVÅ vardagsrumn. Uteplats, trädgård. Parkering precis utanför dörren.. haha Inget klydd överhuvudtaget. Oooh, nu var tvätten klar också.. :) (och ja, man kan ha tvättmaskin i lägenhet också, men men kan f*n inte gå ut i sin gigantiska trädgård och hänga upp de.. Och ja, mkt jobb, men för att slippa jobb med trädgården gör man som oss. Man tar bort allt onädigt skit och sätter lite fina blommor i krukor ist. :) så ja, klippning av gräs är d enda som finns kvar .. :)Tror inte att d har hänt så mkt. Nej, inte ett skit. haha Har för tillfället ett väldigt lungt liv. Träffade Lina i veckan, vi bakade bullar. :D dom blev grymt goda. Och vi hade riktigt kul också. haha Blev lite väääl mkt deg, men det skrattade vi bort. :)

Jobbar kväll nästa vecka, men jag är iallafal ledig på fredag, vilken är underbart...Fick hem ett par armband från H&M för någon dag sen.. :) Kan ta foto på dom när jag kommer ihåg. Eller bara sno bilden från deras hemsida. Men pallar inte nu. :)

Nepp, nu ska jag hänga upp lite tvätt..

Ha det fint.
Glömde nästan...Loookie Loookie...
Kolla vad Sandra har fått..
Nu är ni bra nyfikna va?
Och det får ni va. För jag kommer inte berätta. :D heeeeemligt1 vecka och 2 dagar...

Sen jag uppdaterade sist.. ops.
Riktigt dåligt. Ber om ursäkt. Men ser endå att det e folk som kikar in :D
Så snälla ni e.

Har hunnit göra lite saker sen sist.
Jag har varit i stockholm.. LADY GAGA konserten. Den var gryyym. Hotellet var gryyyymt.. haha
Jag köpte 2 st väskor, 2 st ringar, en halsduk/sjal och ett par skor. Kan ni gissa vilka skor.. ???

Jo, dom här underbara sakerna.

Ett par rosa converse


Ja, det får bli allt från mig. Mår inte bra har inte gjort det sen torsdags. :( not good at all!

Till er som inte vet hur GRYM musik ska låta:


Journey-Dont stop beliveing!
lady gaga.lady gaga.lady gaga

Yes yes, imorgon bär det av.
Södermalm here we come! :D (only the best for the best)

Nu ska jag packa !!!

:)
Trött med en stänk irritation

Gick upp 8 idag, för att jag skulle va vaken när elektrikern kom. Han sa att han skulle komma runt 9 tiden. Men ingen elektriker här icke.. Vafan... Det var samma sak förra gången, han skulle komma mellan 8-8.30, men dök upp vid 10.30.. aaaaaah.... Ok, fine att dom inte kan sätta en exakt tid, men två timmar sen?? Neeej, funkar inte..
Jag vill ju ha det gjort, så jag slipper gå runt och vänta på ngn som ska springa runt i mitt hus. Jag vet inte hur du funkar, men jag är ju hellre ensam hemma än med en främling. + att jag vill sova. Stör mig på att jag gick upp!Lördag snaaaart :D stoooockholm & Lady gaga!Fick hem ett litet linne från h&m igår. Eller nja, skjortlinne kanske? oavsett så e den skit söt. :) ljusrosa/vit randig.. Visade bild på den för ngn dag sen. Ligger under shopping. :)

Hörs sen!
Diva.is.female.version.of.a.hustler...

haha OK???
"beyonce"

Är ledig en hel vecka nu. Så underbart.. Men tro mig, jag har saker jag ska göra. Jag måste fixa här hemma, packa upp lådor, tvätta m.m. Sen ska jag träffa lite vänner, pumpa upp inför helgen (LADY GAGA 8 MAJ). Sova länge hade jag också tänkt göra. Har sett fram imot det jätte länge nu. Men det brukar ju alltid va så att man vaknar tidigt av sig själv när man väl kan sova länge. Sckuuuumt...

Har börjat med mina smoothies igen. :) dom e goooda. Idag gjorde jag en med banan och hallom. MUMMA!
Borde va bättre att stoppa i sig än chocklad.???!!!! ;)
Och blev sugen på en till nu bara för det! haha