Grattis bästis


Plans!

 
Mmm, funny vecka va? Inte ett shit inbokat förrän till helgen. Och den är FULLPROPPAD. Hade behövt en dag till till helgen så man slappa trycka in en massa på så kort tid...
Men ja, den här veckan borde jag göra ngt åt. Måste göra ngt annat än att jobba??
Får boka in en eller två fikor kanske.
Kan dock tycka det är rätt skönt att bara ta det lungt. Som idag! :)
 

Träning

Känner att jag borde ta tag i träningen en gång för alla. Men har verkligen INGEN motivation. Känner inte alls för att träna helt enkelt. Har aldrig gillat det och kommer förmodligen aldrig göra det heller.
 
Tyvärr men sant!!! Tragiskt rent ut sagt. Hade antagligen mått så mkt bättre om jag hade gjort det. Får kanske ett ryck (som jag brukar få) och börjar lite smått. Det dumma är att jag aldrig förstätter längre än 5 dagar typ. Blir alltid sjuk eller tröttnar.
Tricket är nog att hitta ngt man gillar att göra. GOOD LUCK säger jag bara.
Är dock väldigt glad attt jag är naturligt smal, annars hade jag sett för jävlig ut... haha Ursäkta men det är sant!!!
 
Thank god for me being skinny !!!
 
FAST, hade inte skadat att shapa upp lite. Blir litta fastare på vissa ställen.. haha
 
Ngr tips på rolig träning?????
 
See you when I see you...
 

BILDBOMD

 
 
Oorganiserat inlägg med tusen kassa foto. Men kände lite att jag inte orkade ta bra foto på alla kläder. Detta är iaf kläder som inhandlats de senaste månaderna.
 
 

Varförmåstemanharubrik

Men HERREGUD. Vad allt ser annorlunda ut här. Kommer ju aldrig fatta alla nya ikoner. haha CRAZY!
 
Iallafall, har försökt, förjäves, att uppdatera genom sms. Men det funkar ju inte? Har dom ändrat ngn inställning? Ngn som vet? Är ju skit nice att kunna skicka ett foto genom mobben, men icke. Får maila kundservice eller ngt...
 
Skulle igentligen iväg och kolla på Pappa Niklas som spelar match, MEN, vår älskade lilla pojke somnade i soffan, SITTANDES! haha Leo är inte ett barn som brukar gilla att sova, eller jo, så ska man kanske inte säga, han somnar när man lägger honom ner i sin säng. Men han somnar sällan sittandes (förutom i bilen), så förstå min chock när jag såg honom i soffan.. haha Söt unge. Så ja, med andra ord så blev det INTE fotboll idag. Men hallå, klockan va 18 när han somnade. Hur kommer detta gå liksom? Hoppas han sover igenom hela natten bara...
 
Ja, så nu fick jag helt plötsligt väldigt mkt tid över, till att blogga. Så jag ska lägga upp lite inlägg och se om jag kan ändra lite här inne.
 
Finna det ngn vänlig själ som är AWESOME på headers så hör av dig.  För jag orkar/pallar inte... :)
 
 

ett försök

Hej allihop ( ni som är kvar)
Gjorde ett försök häromdagen med att uppdatera genom mobilen, men skiten funkade inte!!!??? Har dom ändrat telenr? Får försöka igen helt enkelt. Ska försöka bli en bättre människa. Haha eller ja, ska försöka uppdatera mer. Hade det funkat med mobilbloggen (sms varianten) så hade ni kunnat få fler inlägg. vi hörs snart, om jag lyckas fixa problemet.
Ha det bra!!!!!!!!!