My bad!

Ang. förra inlägget... Menade sjävlKlart att jag varit gravid fyra månader och 2 veckor.. haha Så fel det kan bli! Har förresten fått hem den saken min baby beställde till mig! :D

v18+0



Kolla kolla koooolla! :) 4 månader gravid. haha Känns som att det skulle varit mycket mindre. Tiden går såå fort.

Ja, som ni såg i ett tidigare inlägg. Vi har köpt vagn. :) wiiihoo. Den är så fin. Inte för stor och inte för liten. Smidigt men endå en ordentlig vagn, som inte glider runt i snö och slask. Hjulen är av det lite större slaget så den verkligen kommer fram i alla väder. Eftersom Loppan kommer när det är kaaallt så behövs det. Den har ligginsats OCH liggpåse. Liggpåsen kan även användas sen när Loppan blir lite större och h*n kan sitta upp. Finns nämligen hål i den så man kan få igenom bältet från sittdelen. :D Visst är det grymt smart? Man kan ta av en del av tyget på suffleten så Loppan kan vila skönt på sommaren. Hantaget kan man flytta så man antingen har barnets rygg mot sig eller barnets mage mot sig. Och det kan även justeras upp och ner, fram och tillbak. Den är enkel att fälla ihop och den tar inte mycket plats. (den är lätt, så även jag kan bära den upp och ner ifrån vår bil)
NI undrar säkert vad det blev för någon vagn?
Och det kan ni få reda på en annan gång.(hehe) Men kan ge er lite. Vi tog en svart med oranga detaljer. Dels för att den passar till både pojke och flicka, och dels för att jag gillar stil rena saker. Inget klottrigt för min del inte. :)

Jag vill köpa till ett myggnät och regnskydd. Sen är den komplett. =) Ska även hitta en cool skötväska som även Niklas vågar gå runt med. haha Dom hade jätte många inne i butiken där vi köpte vagnen.

Ja, förutom det tror jag inte att det va så mycket mer... Ska till ikea idag och hämta vår spjälsäng. :D Blir säker något annat kul också, man kommer aldrig tomhänt från Ikea.. :)

♥ Ah, förresten. Har kännt lite aktivitet i magen nu lite mer än en vecka. Men kan inte riktigt placera det. Vet inte om det är Loppan som börjar sparka Mamma.. :) Men det lär det ju vara. Har aldrig kännt detta förr, så jag gissar på att det är min lilla busunge som gör kullerbyttor. :) H*n brås på Mamma! :) Så ja, sparkarna kom i vecka 17. (kan vara bra att ha uppskrivet, så kan jag blicka tillbaka till detta senare.)

UL på måndag :) Klockan 11.30 ska vi dit. Oooh, vi längtar så himla mycket så det är inte sant... Alla andra runt omkring mig är också nyfikna. :) Vilket jag tycker är jätte kul!


♥Sandra + Niklas + Loppan!♥ Älskar er sååå mycket!!!



Milstolpe !!!

V. 18+0 idag mina vänner! :) Vecka nitton. Gaaaaalet! :D MÅNAD FYRA!!!

Super nöjd och glad.

HAR KÖPT EN BARNVAGN. :) DEN ÄR SÅ SMIDIG OCH SNYGG. DET ÄR ETT BRA MÄRKE DESSUTOM, SÅ JAG KÄNNER MIG LUGN. :) HAR LÄST OM DEN PÅ INTERNET OCH DET ÄR MÅNGA SOM ÄLSKAR DEN. LIGG/SITT VAGN. MEN INTE EN ÖVERDRIVET LITEN VAGN, FÖR DET TYCKER JAG ÄR FULT. HAHA BARA DET BÄSTA TILL VÄRKDENS UNDERBARASTE BEBIS! :)

Måndag ...

En vecka kvar tills vi ska på UL! :) såå underbart!


Var ju och fikade med Elin i fredags efter jobb. Det blev lite shopping också. Jag var ju ute efter en klänning och en bikini. Men hittade ingen bikini eller en sådan klänning jag ville ha. Men hittade däremot en annan klänning jag tyckte om. Den är i sånt tyg jag älskar att ha på mig. Mjukt, faller på kroppen och svalt.. Me like! + att jag kan ha den nu, när magen är större, och nästa sommar när magen är väck! haha
 Färgen är så grymt fin. Ser lite annorlunda ut irl.

Vi var inne i nästan alla affärer och hittade som sagt ingen bikini, men ska in på en av mina favorit hemsidor och klicka hem en. :)
För några veckor sen köpte jag en vit tröja inne på Gina Tricot, använde den för första gången förra veckan. Jag älskar den! Så jag köpte en likadan fast i svart i fredags. :)
Här är en bild på den vita, man såg inget på bilden med den svarta.
Underbar att ha på sig.

Vi var på inflyttningsfest i lördags. Det var mycket trevligt. Fick träffa alla mina sköna tjejkompisar. Väldigt många bebisar dessutom. hehe. Blir galen runt söta underbara bebisar. Gick nog runt och höll bebisar nästan hela tiden. Längtar verkligen efter Loppan...
Gick jag inte runt och gosade med Emil, höll jag Melvin och snusade.  Dom är så underbara!



Är i vecka 18 nu. Känns som att man snart är i mål faktiskt. Tiden går snabbare och snabbare. :)

Har införskaffat i lite saker som jag bara måste visa. Världens gulligaste. :)
Jag köpte den här i fredags, den är vit/röd för det passar både flickor och pojkar. Men shit, dom är såå söta. Drunknar när jag ser sånt..
Herregud, kolla. Är den inte underbar?!
Finns ju en chans till att den inte passar när Loppan kommer, men var tvungen till att köpa den. :) Polarn & Pyret!

Vi var på liseberg i helgen med lite vänner. Det regnade verkligen hela dagen. Mina skor blev igenomblöta, jag frös och blev alldeles dyngsur. haha Men, det var kul.
Vi vann lite gosedjur till Loppan och Pappa Niklas köpte vår första lilla söta tröja till underverket!
    haha, ska bli kul att använda sen.

Man tänker inte på sånt, att vår lilla Loppan ska börja gå, börja prata. Tänk första gången h*n säger Mamma.. aaah, herregud. Känns så overkligt. <3

Folk har börjat fråga om vagn m.m. Och ja, jag har ju några favoriter. bland annat Emmaljunga Duo Combi. I det paketet jag kollat på får man både liggvagn och sittvagn. Ja, man får mer men orkar inte skriva upp allt. Till den vagnen får man verkligen allt.. haha Galet! Dom hade en video på deras hemsida om just denna vagnen. + att där finns en lista över allt man får.  
Kan tänka mig att den modellen är väldigt robust och håller länge. Vilket kan behövas. Men man vill ju inte ha en för klumpig så ska iväg och testköra vagnar en dag. Har ju redan gjort det 2 ggr men känner att man inte kan göra det för mkt. Måste bli nöjd, måste komma fram till vad VI vill ha, ingen annan.

Vill ha den i den här färgen isf, tror jag. Men som sagt, inget bestämt än...

Ja, inget annat för min del tror jag, förutom att ultraljudet är på måndag.. (vet att det är andra gången jag skriver det.) Hoppas verkligen vi får reda på könet så jag kan börja piffa till i Loppans rum. Vet att h*n inte kommer flytta in där på ett tag men vill börja fundera över hur jag vill ha de. :D
Och, får vi inte reda på det får vi väl boka in ett nytt besök. Har hört att dom har 3D ultraljud i malmö! :D








Ibland händer det mkt.

PALLAR INTE BRY MIG ATT DET ÄR STORA BOKSTÄVER. HAR MAAAAASSOR ATT UPPDATERA. KOMMER SENARE IDAG! :)

Äntligen freeeedag


Hola... 7 timmar kvar. Sen är det nova som gäller. Elin och jag ska kolla lite affärer. :) Och fika. Efter nova ska jag antagligen hälsa på B2 i hennes och hennes kusins nya lägenhet. Blir det tid till det ville sambon på bio. Vi får la se.. :) Just det, har helt glömt bort att berätta att jag har tagit ut min navelpiercing. Har hört och sett att man kan få sjuka bristningar runt naveln om man inte tar ut den i tid...  :( Och vill jag ha det sen igen är det bara att göra om! :D   Måste köpa mascara idag också.

F*****CK...

Jag hade börjat skriva och redan hunnit lägga in bilder när min dator fuckade sig. Den backade helt plötsligt när jag skulle radera en bokstav. Skit också..

Hmm, ska komma ihåg allt jag skrev bara. Pallar inte skriva lika utförligt så here it goes..

Som jag skrev igår, så ska jag fika med Elin imorgon, det är bestämt nu...
Jag vill kolla efter en klänning. En lång, sval och fin klänning helt enkelt.. En klänning man kan ha med mage och utan.. :D
Har hittat lite klänningar här på internet som jag tänkte visa så ni förstår vad jag menar.
Inget tantigt tack. Hatar (ja, HATAR) när tjejer i min ålder klär sig som old ladies. Och ja, ni är fler än vad ni tror.. haha

Den här är super fin. Borde kanske beställa hem den också.. :) Är på rea nu, så den kostar bara 399 kr. Borde nog slå till.

Den här är också fin, men inte riiiktigt min stil. Den är för gullig och vit.. haha Vill ha kläder med lite mer attityd....


Jag vill även hitta en bikini. Har fruktansvärt många bikini. Men vill ha fler.. haha Har alltid fått kommentarer om att jag har nya bikinis varje gång jag badar, och ja, det har jag. Tycker faktiskt att man ska variera sig när det gäller sånt. Hur kul är det att gå runt med samma bikini hela tiden? Ok, finns säker ngn som inte bryr sig men JAG vill ha variation. Man känner sig finare då.
Jag vill iallafall ha en i en stark färg. En som sticker ut. H&M hade jätte många fina innan men vet inte om dom finns kvar. Ni vet, det är snart höst.

Har ni förresten fått hem den nya katalogen från h&m?

Wooow, säger jag bara. Där är såå fina kläder. Färgerna i höst är jätte mysiga. Så klä er rätt nu. :P Jag ska införskaffa i ett par snygga boots iallafall...



Går in i v18 idag. :D
alltså v17+0, för er som förstår.. haha Komplicerat de där..
Snart ultraljud. :) längtar.
Har redan fått flera gissningar om vad det kommer bli.. haha Alla verkar väldigt säkra på sin sak. Det är verkligen jätte kul hur engagerade alla är...
Pappa har gissat på mina systrar när dom vänta bebbe och vet ni vad, han har haft rätt på båda. Han har ett sätt att se det säger han. Men jag säger bara att han haft tur. haha Han har iallafall gissat på mig, så vi får se hur det går.. haha

Vägde mig förresten igårkväll när jag skulle lägga mig. 59,7 kg. Puuuh. haha. Under 60 igen. Det var alltså i ett svagt tillfälle jag vägde 60 kg..(noooot)

Men hur räknar man igentligen hur mkt man gått upp?
Man pendlar ju mellan olika vikter hela tiden.
Som innan "Loppan" blev till pendlade jag mellan 55-57, och nu är det mellan 58-60. Är det från det man vägde minst till mest? haha
Isf har jag gått upp 5 kg. Vilket jag tycker är skumt. Skulle vilja säga runt 3, absolut högst 4...
Vad tycker ni? Hur mycket gick du upp? Och hur räknade du ut det?

Allt är så himla olika. Allt handlar ju om vad man har för anlag, vad man äter, hur mycket man rör på sig. m.m.

"Loppan" är ca 18 cm nu. H*n kan reagera på plötsligt höga ljud, men lugnar ner sig rätt snabbt. Barnet väger mer än moderkakan nu så det syns absolut att man är gravid.. (eeeh, ja) Rörelserna kan kännas, men precis som allt annat är det olika från person till person. Det är fortfarande relativt stor plats i hinnsäcken...

Nu ska jag ner och dricka isvatten. Det är inte lika varmt här inne som ute. Men när man väl blivit varm, tar det fem år tills kroppen svalkas ner.. :(






Jag behöver.......

SOOOOOOVA. SÖÖÖÖÖMN... Jag e såååå trött!!! Mår inte helt hundra heller.. :S

Viktigt för mig...

Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv (lite mer än 25 år) vägt över 60 kg. Jag har t.o.m vägt ngr kilo under 60 hela tiden. Men nu mina vänner (och ni andra) har det hänt. Jag väger för tillfället hela 60.8 KILO....
Aaah, ok, vet att jag kommer reta gallfeber på rätt många med det här inlägget, men det skiter jag fullständigt i. Detta är MIN blogg, dvs mitt liv och mina tankar.

Jag har alltid varit uppmärksam om min vikt. Har jag gått upp lite har jag gått ner det lika snabbt. Och nej, jag kollar inte allt jag äter, tvärtom, jag käkar det jag vill. Har turen att ha fått väldigt bra gener. Jag har alltid tyckt att det är viktigt med hur man ser ut.
Så därför tycker jag det är SJUKT jobbigt med min vikt just nu. Ok, att det bara är på magen nu. Och kommer säkerligen inte bli mer ställen som kommer växa (håller tummarna) MEN jag tycker endå att det är fruktansvärt jobbigt. Nej, jag tänker absolut inte banta, jag äter lika mycket som jag gjorde innan. Har alltid ätit massor med mat. Äter mer än vissa killar.
Tillbaka till det där med magen. Jag tycker det är så fint och charmigt med kvinnor som är gravida. Men ser det likadant ut på mig? Eller ser jag bara tjock ut?? :(
Ja, jag har en människa som växer i magen, min och Niklas lilla Loppan. Och det är jag så super duper tacksam och glad för. Det måste jag påpeka, så ingen sitter där hemma och tänker "Vafan blev hon gravid för då?".

En annan sak jag är glad för e att jag inte gått upp så mkt. :) Vet inte om ni kommer ihåg men jag skrev i ett inlägg för ett tag sen om att: gick man upp lite i början av graviditeten brukar man inte gå upp så mkt totalt... Mycket lugnande nyhet. Det är självklart olika för alla. Men är glad att jag är i den skaran som inte går upp så mkt. Mindre att gå ner sen. :) Beach 2011 vettu!

Men ja, tror känslan går över med tiden, magen lär ju inte bli mindre iaf.. haha Man växer nog in i något sånt. Alla är vi olika (som jag alltid skriver). Vissa tycker säkert om att ha en mega mage... :P


Ska antagligen (kanske) ut på en fika med Elin på fredag. Ska försöka dra med henne in i lite äffären och kolla lite kläder. Vill köpa en bikini och en långklänning.
Bikinin kan man köpa i samma strl som innan, det står det överallt att man ska göra.. Det tänker iaf jag  göra, har ju inte vuxit runt häcken haha. Brösten må ha vuxit men den lär passa sen också.
Klänningen ska vara en sån stor mysig sak som bara hänger. Förstår ni? haha Så den kan man allt ha en mage i. :) + att man kan använda den nästa år igen. 


Veckans andra planer:
Som sagt, fredag, fika med Elin (inte helt hundra än)
Lördag, INFLYTTNINGSFERRE. wihoo. Vi ska hem till ett par kompisar som flyttat in i ett hus bara 5 min från oss. :) det ska bli nice.
Och söndag, inte heller hundra, LISEBERG.. (hoppas hoppas hoppas)


 
Det va fler saker jag skulle skriva om men kommer inte ihåg dom för tillfället. (seeenil) Meeeen, kommer jag på dom är det bara till att uppdatera igen.. Raaaaijt?

Funderar förresten på en ny design. Några idèer? :)







Oooh myyyy loooord

Ja, jag kommer uppdatera lite senare idag. Har lite tankar som måste ut.. Blir lite galen här. Viktiga saker för mig. Ni tycker säkert dom e löjliga MEN jag bryr mig inte med tanke på att detta e MIN blogg, och den ska handla om MOI!!! Hehe Agro yes!!! :)

Name it!

Har frågat rätt många av mina vänner om dom bestämde vad deras barn skulle heta innan dom var födda... Det är väldigt spridda skurar. Vi har iaf namn vi vill ha.. Pojknamnet bestämde jag mig för för flera år sen.. :) Och flicknamnet är såååå gulligt... visst, man kan ju ångra sig när man ser underverket... (Men det tror jag Inte) lilla N eller L kommer passa perfekt.... :D

Yaaaay

Igår beställde min älskling en sak till mig... Och nej, I'M NOT GONNA TELL!!! Ni får se när jag får den... :) ni kan få en ledtråd; det är ngt som underlättar graviditeten... Eller ja, hade aldrig köpt det om inte jag hade varit gravid iaf... :)    Oooh, 2 och en halv vecka kvar, sen åker vi till MIL PALMERAS/SPAIN... ska bli så underbart. Känns skönt att vi har varit där innan, nu vet vi vad vi ska Undvika och vad vi inte ska undvika... :) Får kanske införskaffa en heliumballong igen. haha. Jag och loppan kan stå bredvid och skratta... :D  Uppdaterar mer later on!!

Bellybelt...

Tänkte på en sak... Det är tur att man äger mååååååånga low-waiste byxor. Då kan man ju förhoppningsvis använda sina jeans o.s.v hela graviditeten.... :) Med bellybelt... WIHOOO. Såvida man inte blir gigantisk om lår o.s.v.. hahah Men det tror jag inte...

Hur är det med minnet?

2 sekunder efter att jag hade publicerat förra inlägget kom jag på lite andra saker jag igentligen skulle skrivit.. Meeeen, minnet svikte.. :) Men sånt händer ofta under en graviditet. Man kan bli glömsk, man kan höra sämre, se sämre. Ja, allt blir sämre... haha

Som ni vet ska vi åka utomland i augusti. Så fort vi fick reda på att vi skulle åka, ca 2 veckor sen, ringde jag min barnmorska. Jag ville veta hur jag skulle ta hand om Loppan i spanien. Men det va som jag trodde, drick mycket vatten, ät i jämna mellanrum, käka inte glass som legat ute länge.. Ja, kan äta typ samma saker där som här hemma. Och sen ska man självklart ha en bra försäkring, ifall det skulle hända ngt där ner. (vilket det INTE kommer).
När jag snackade med henne sa hon även att proven hon tagit på mitt blod va perfekta förutom mitt järnvärde. Det dög fram till v 20 men sen måste jag ta järnpiller. Visste att det skulle bli så. Va hundra på att min lilla kropp inte kunde förse allt som Loppan behöver. Tur att det finns piller för sånt då! :D

Iallafall, vi kommer ju va i spanien när jag går in i vecka 20 så får kanske fixa innan vi åker och sen börja ta det ett tag innan helt enkelt. Kan ju verkligen inte skada, men ska prata med Malin (min barnmorska).



Som jag skrev i fredags (tror jag) så skulle vi fixa till här hemma.. Och det har vi lyckats med. Blev såå nöjd!
Har gjort vid mer i sovrummet än vad ni ser på bilderna nedan, men kan ta ett foto sen igen. Har bland annat köpt superfina bruna gardiner, satt upp två svarta hyllor och satt tavlor, blommor och ljus på. Blev så himla fint...:)

Och uppfarten blev också grymt fint. Så himla mkt finare än vår hemska rabatt.. (som ingen orkade rensa i)

föreföre  efterEfter

&

föreföre  föreföre efterefter

Fint va!? Trivs så bra i detta huset. Speciellt när man får det så fint. :)



NIklas har 2 vänner här idag, så jag håller mig undan så dom får sitt kill-snack.. haha
Dom är och handlar nu, vi ska käka grillade hamburgare.. yuuuummooo. :)

Och nu ska jag kolla på Sex and the City 2... Hoppas den är lika bra som jag tror den är!

Hörs en annan gång. :)



Äntligen fredag



♦Goddagens gott folk...
Allt bra med er?
Här är det förkylt till tusen. Går runt och snörvlar och nyser. Älskar att nysa men det börjar bli liiiite för mycket nu. Har aldrig nyst så här mkt.
Sitter iallafall på ovanvåningen och dricker iiiiiiskallt vatten. Underbart!
Har även lagt över bilder från min kamera som var överfull. Har inte rensat den på hur länge som helst. Där var bilder från renoveringen av huset, när jag och B2 var i sthlm på Lady Gagas konsert och min och LInas 50 års fest. Men nu är det också gjort.

♦Mamma och pappa var här innan och fika lite. Jag bakade scones, äkskar scones. :) med massor av smör, ost och sylt. YUUUUUUMMIIIIE! Loppan uppskattade också det.. Mamma har dock ett eget litet namn för Loppan, hon kom faktiskt på det innan NIklas kom på Loppan, Peanut.. haha gulligt va?

Har kommit på hur jag vill ha det på uppfarten nu. Mamma, pappa och jag stod där ute och snackade om det innan. Och nu är det äntligen klart för mig. :)
Min bror ska komma och hjälpa till med uppfart och målning i helgen. Oh, längtar tills sovrummet är klart, kommer bli så himla mysigt. Ska försöka komma ihåg att ta för och efter bilder. Många kommer nog tycka det blir för mörkt med mörk lila, men det är MITT val. Och eftersom rummet är så stort i sig så kan det dock göras lite mindre och mysigare. Vill inte ha ett ljust sovrum, tycker det blir mysigare med lite mörkare toner.
Sen måste vi handla gardiner också, vet vilken färg vi vill ha men måste hitta dom också. Men det blir nog inte så svårt. :)


Har ni varit på Babyland, där har dom massor av bebissaker.. :) Fick hem en katalog sist vi var där. Har frossat i den och bestämt massor som vi ska köpa. Vi bestämde iofs redan när vi var där rätt mkt vi skulle köpa.. :) Äh, första barnet är ju jätte speciellt, allt är nytt, så därför ska man handla det man känner för. Jag tänker handla maaassor.. Dom hade mycket smarta saker också. Loppan kommer ha maaassor när det är dags för h*n att komma ut... :)

Det är roligt hur alla börjar fråga en frågor. Och vill känna och kolla på magen. :) haha. Det är alltså redan sjukt många som tänker på dig och älskar dig. ♥

Jag mår bra förövrigt. Tror mitt kissande har lagt sig faktiskt. Visst, jag kissar fortfarande mer än innan jag blev gravid men mycket mindre än när det var som värst.. (haha invecklat) Ligamenten känns bara ibland, alltså rätt sällan, vilket jag är glad för. Är mer medveten om att jag måste äta med jämna mellanrum. Har ju mer än mig själv att tänka på. Sen är det ju så att Loppan tar det h*n behöver och sen får jag resten, så oavsett om jag äter mkt eller lite får h*n vad som krävs för att h*n ska må bra... Lite lugnande måste jag säga.
På måndag är det 2 v till Ultraljudet.. :) Både jag och NIklas vill dit nuuu. haha ska bli skönt att få se vår älskling.  Hoppas bara att allt är som det ska!!!

Loppan är drygt 15 cm lång. (olika för alla så klart) H*n håller på att växa om moderkakan, så ja det syns absolut att man är gravid nu. (eller man kanske bara ser mullig ut? haha) 


Fick ju ett litet önskemål om en magbild. : ) och det ska du självklart få (Lotti) :))
v15+3
Här ligger Loppan i tryggt förvar. Här kommer inget ont åt henne/honom.
Det må vara en liten bula, men en stark en! :)

Ja, det var väl allt från mig för tillfället. Men ska försöka hålla den här uppdaterings-kvoten nu. Möjligtvis varje dag.. :) Försöka duger!
Ni ska självklart få se före och efter bilder på fixandet i helgen och mer magbilder. Men känner att det inte är lönt att lägga upp massor av bilder innan det kommer förändring. Det är ju inte kul. :) Så när magen vuxit litta mer får ni exklusiva foton.. haha

Ha det fint allihop..






sickooo?!

♦Ja, då sitter man här.. (08.00, detta inlägget kommer ta tid att göra känner jag)
För förkyld för att sova. Jag menar allvar, låter sjukt. För när man är sjuk kan man bara sova. Men om det har gått så långt att man inte kan sova. Då måste det gått långt??? Hittar inget bekvämt sätt att ligga på, näsan är täppt, fast den rinner(?) har ont i mina bihåler, ont i mina ögon. Ja, u name it! JAG MÅR SKIT! Men jag klagar inte.. :D
Sitter här på ovanvåningen, här är det varmt och skönt. Dricker te ur, i hopp om kurering, världens största mugg... Fick bli jordgubbste denna gången.
 Jordgubbste.. Yummie...

♦Går in i vecka 17 idag, alltså 16 fulla vecka + 0...  : )

wow, går så himla snabbt. Kommer ihåg det som att det var igår när jag plussade..

Har varit lite nervös ett par dagar, för det kändes som att mina mage försvann, men tror det har att göra med att mina tarmar funkar som dom ska nu (typ) och nu är det verkligen bara bebis som växer i magen. Men jag ljuger ju för mig själv om jag säger att magen är lika platt nu som den var innan.. haha.. Men brås Loppan på sina föräldrar så är det klart att h*n är liten och nätt... Nu iallafall. Läste någonstanns att det är bra att gå upp lite i början av graviditeten, för då kan man nästan garantera att man inte går upp tusen kilo under hela graviditeten. Det låter underbart. :) För jag har knappt gått upp något alls...

♥Ultraljud♥ den 2 augusti. woho. Vi längtar så himla mkt. Ska bli så kul. Och ja, ska ta reda på könet. Jag var hundra på att jag ville göra det redan från början, jag har alltid sagt att jag vill veta, även när jag inte var gravid. Det var NIklas som var lite tveksam. Men han ändrade sig helt enkelt.
Får se om jag berättar det här. :P Håller alla kanske på sträckbänken tills ni får träffa miraklet själva.. haha alltså till januari ungefär. Det hade varit något va? :P Ni hade inte blivit förvånade om jag hade gjort så va?! haha

♦Jobbar sista dagen idag, sen är det helg 3 dagar. Har lite att göra i helgen så det hade varit bra om man blev nåt så där frisk...
Mamma och pappa kommer på fika på fredagförmiddag.
Sen börjar det roliga på lördag; måla sovrummet, vi målade om när vi flyttade in, men jag trivs inte riktigt. Nu är det brunt på två väggar och beight på två väggar. Vi var på ikea en dag och såg en sjukt snygg mörklila färg som båda fastnade för. Så den fick det bli! :)
Sen ska rabatten på uppfarten bort, eller ja, vi ska gräva upp lite jord, lägga en matta och sen slänga på singel. Jag vill ju inte ha några rabatter alls, utan jag vill ha blommorna i krukor ist. Så man kan enkelt flytta på dom om det behövs. Och det gäller hela trädgården.
Och om vi hinner vill jag sticka till ngn blommaffär och handla fjärilsbuskar. Mamma hade hittat något ställe vid hofterup där dom sålde fjärilsbuskar för 95 kr.. haha :)

7 augusti är också en dag jag längtar till (dock inte i närheten lika mkt som till 2 augusti). Mil Palmeras here we come! (för andra året i rad) Shit va underbart det ska bli! Vi åker med två goda vänner, Lina & Fredde. Kommer bli kanon. Bada, sola, käka god mat, mysa. Ja , alles!

Lite minnen från förra året:


Blir helt nostalgisk när jag kollar på bilderna från förra året.. :) fan va kul vi hade de.. Men det kommer förhoppningsvis bli lika kul detta året. Det kommer se lite annorlunda ut bara. Ok att ingen av full en enda gång förra året när vi va i spanien men detta året är det no alcohol för min del ju. Tror inte Loppan uppskattar några skvättar vin.
Får ta en alkoholfri pina colada dock. Dom va sååå goda. :) Och gigantiska.. haha

Nej, nu ska jag snyta mig, fixa lite lunch, duscha och sen bär det av till jobb..
Hörs och ses när vi hörs och ses :P







Work work work...

JA, HÄR KOMMER ÄNNU ETT TRÅKIGT INLÄGG MED STORA BOKSTÄVER... HAHA. JAG JOBBAR KVÄLL, UNDERBART!       NI ÄR JU MÅNGA SOM LÄSER BLOGGEN, VARGÖR SKRIVER NI INTE LITE? TYCKER DE E JÄTTE KUL NÄR NI KOMMENTERR...:) SÅ DET FÅR NU BÄTTRA ER PÅ. TYCKER DE E INTRESSANT VEM SOM LÄSER HÄR VARJE DAG. :D KAN TYVÄRR INTE KOMMA IN PÅ DENNA SIDAN PÅ JOBB DÄRFÖR KAN JAG INTE UPPDATERA SÅ MKT. MEN DET SKA FÖRHOPPNINGSVIS KOMMA ETT MEGAMEGAFon LÅNGT INLÄGG TILL SNART. :) HÖRS SEN

Baby-talk! : )

Gick in i vecka 16 igår (torsdag). Så 15+2 nu.. :)
Känns helt sjukt va snabbt tiden går. Känns som att det va igår jag plussade... Tänk igentligen va snabbt denna graviditeten kommer gå.. Eller ja, alla graviditeter för den delen!

Jag som hade platt mage innan ser man det absolut på. Rollig tanke att det svävar runt en liten "Loppan" i min mage just nu! :) Mina kläder passar inte som dom en gång gjorde.. haha. Eller jo, har ju rätt mkt kläder som ska vara oversize som passar. Vilket är skit bra. Fick även en stor påse kläder av min syster. Tröjor (tjocka och små) byxor. Så det lönar sig att syrran fick bebbe i april. :)

Jag är kissigt konstant, kan bokstavligt komma ut från badrummet och känna att jag är kissig igen. haha Galet! Jag kan inte sova en hel natt, pga att jag blir kissig. Så ja, den som säger att det inte är jobbigt till en viss del att va gravid ljuger. :P
I början hade jag otrolig växtvärk, (när livmodern växer) kunde knappt stå upp så ont det gjorde. Det har gått över men nu har jag ist fått ont när ligamenten växer, eller tänjs ut. Känns som att ngn sticker en i magen men en nål. Det är obehagligt. Tror inte alla upplever det och det ska dom va glada för.
Illamåendet gav sig efter ngn vecka, vilket var tur för jag trodde jag skulle dö. Mådde skit dåligt. Fick stanna hemma och ligga på soffan. Tog illamående tabletter men det funkade självklart inte.. :(


Använder apotekets mandelolja till magen. Det är en mjukgörande olja.
Vi får se om det funkar. :) Har hittat en annan olja också, som jag nog ska köpa. Det är en havandeskapsolja som ska vara jätte bra mot bl.a. bristningar.

Min mamma berättade för ett tag sen att när jag åker in till BB för förlossning ska hon (som hon gjort till mina systrar när dom fått bebis) åka hem till oss och fixa en bebiskorg. Beroende på vad det blir (pojke/flicka?) ska hon göra korgen mysig för bebisen, och i den ska hon/han ligga några veckor. Gulligt va! :)

Några dagar efter att jag fyllde år (23 april) fick jag en liten present av min gulliga Niklas... Det var två st tröjor, en svart och en vit.. Har alltid snackat om att jag vill ha en sån. Men mitt hjärta tror nog att jag kommer förbli liten (som jag var) för han köpte dom i S. :) får beställa nya..
  Så gullig!

Vi har varit lite flitiga. Vi har införskaffat ett skötbord, och vi hittade även en spjällsäng men dom hade självklart inte den inne. Så får handla den nästa gång vi är på besök på IKEA! Men till sängen har vi iaf köpt madrass, kudde och täcke. Kudden kommer ju inte användas på ett tag men den var så gullig så vi köpte den också.. haha
Vi har även kollat på barnvagnar.. På babyland, men känner att dom inte har jätte mkt, dom flesta vagnarna där va fula.. :S vï får forstätta leta helt enkelt.

♥Just nu. En del kvinnor kan uppleva hjärtklappningar vilket är ofarligt. Det är hjärtat som ökat sin kapacitet. Och förklaringen är den ökade blodvolymen. Jag blir ju trött och anfådd av minsta lilla nu. Trappor tex är min värsta fiende för tillfället.. haha
"Loppan" är drygt 10-12 cm.. :) sen varierar ju det så klart.. Ögonbrynen växer ut, och har barnet anlag för mörkt hår är det nu det mörka pigmentet börjar produceras. Undra om du har ljust eller mörkt hår!! :D
Barnet kan hicka och gör andningsrörelser med bröstkorgen.
Snart kommer hon/han suga på tummen och svälja. Och en del barn får hicka när dom sväljer fostervattnet, det kan kännas i hela magen, speciellt när barnet blir större längre fram i graviditeten...

Pratade med min syster som nyligen fick barn, och hon sa att i Kävlinge kommun får man 2 st ultraljud. :) det är inte ofta man får det.. Hon bodde i helsingborg innan och flyttade sedan ner med sambon till kävlinge, och när hon var på första besöket hos sin barnmorska fick hon reda på att hon skulle få ett extra ul. Glad nyhet. För det hade hon tydligen inte fått i hbg. Tycker det är skumt att dom gör så olika på alla ställen.. men men..

Lovar att försöka uppdatera lite oftare....:)

Kolla in den här filmen.. Den är underbar! Får rysningar i kroppen när bebisen öppnar ögonen för första gången. :D



Hörs snart allihop.. Blir kanske en magbild nästa gång.. oooh.. :) haha


Update från leee phone...

FATTAR INTE VARFÖR, MEN NÄR JAG SKRIVER HÄR FRÅN MIN IPHONE SÅ BLIR DET BARA STORA BOKSTÄVER. SKUUUMT..  SKULLE IGENTLIGEN UPPDATERA IGÅR MEN HABNHANN INTE FÖR ATT MIN SYSTER OCH HENNES LILLE NEO VAR PÅ BESÖK. :D HAR JU MAAAASSOR ATT SKRIVA. KOMMER BLI ETT METERLÅNGT INLÄGG. MEN DET GILLAR VI.:) GÅR IN I VECKA 16 IDAG, TIDEN GÅR SÅ HIMLA FORT. ÄR GLAD ATT JAG INTE GÅTT LÄNGRE FÖR DÅ FINNS DET EN CHANS ATT LOPPAN KOMMER I JANUARI IST FÖR 29 DECEMBER SOM DET ÄR BERÄKNAT TILL NU... HOPPAS HOPPAS HOPPAS! JA, IAF, SKA FÖRSÖKA UPPDATERA IDAG. MÅSTE SKRIVA AV MIG. :) kAN INTE ENS GÖRAÀ MITT LILLA HJÄRTA I SLUTET AV INLÄGGET (SOM JAG HAR GJORT SEN JAG STARTADE BLOGGEN) HÖRS SEN!             B         PUSSPUSS