Vår kändis!



Har ni sett vår underbara ängels debut. Sötaste ungen ever säger jag bara.
Det räcker inte att säga att jag är en STOLT MAMMA. Han var så himla duktig och söt i filmen...




Helg. Ja tack!

Idag har jag och Leo varit hos Lina och Otto. Leo har nämligen varit fotomodell. :D min lilla modell. ♥
Det gick ok, han fick in ett par häftiga miner. haha Men det är charmigt. Och hans kläder var super coola. Kändes som att man fick passa på med vissa kläder, för dom är snart för små. :( hinner ju bara använda vissa ett par gånger. Ni får se bilder sen. :)
Tack Lina!



Ikväll
ska vi till Lina (igen) & Fredde på middag. Mysigt! Det ska bli kul. Har inte träffats på ett tag.

Löradg (imorgon) ska jag till Lund och träffa B2. Vi ska käka middag på en italiensk restaurang. Har varit där innan med min familj. Och maten där är GRYM. Fullkomligt älskar Pasta och det har dom där. :D YUMMIE! Och till det blir det vin. Efter middagen hade vi tänkt bege oss till ngt annat ställe och dricka ett glas vin till. Eller kanske en drink??? Har inte druckit drink ute på hur länge som helt. Ja, får nog bli en drink. :)








Söndag  blir det kanske fotboll. Beror lite på väder och hur jag mår. (hehe) Men det ska nog inte blir några problem.

Skulle igentligen vilja få in en fika med Elin nu till helgen också, (hon är ju så jävla upptagen hela tiden, haha) så hoppas det går. Får kanske ta det på lördag innan middagen med B2 eller efter fotbollen på söndag. Eller ja, om det spöregnar på söndag kan vi kanske ta det under fotbollen. Vill nämligen inte sitta ute i ösregn..


Jaja, vi får se helt enkelt.
Gud vilket underbart väder det har varit nu igår och idag. Solen skiner och det känns som att det är 30 grader. Det dumma och lite "farliga" med det här vädret är att man lätt tar av sig kläder eftersom solen är så varm, och ja, dår blir man förkyld och fan vet mer. Så, behåll era kläder POO!



Trevlig helg allihop!





Burlesque. <3



wow, såg precis Burlesque och jag blev kär.
Tyckte den var lite kopia av Coyote Ugly men den var grym endå.
Upplevde tusen känslor när jag såg den, den var kass, den var bra, den var rolig, den var tråkig (en scen när Cher sjunger), den var romantiskt, den var löjlig, den var het. blaablaablabla...
Christina Aguilera var jätte bra. Hon sjunger ju dock som en gudinna men hon var rätt bra på skådespeleriet också. Alla som var med i den var duktigt. Hennes motspelare är ju eh, ja, minst sagt bra. :) :O


Tror att antingen älskar man den eller så hatar man den.
Jag tyckte den var grym...




Imunförsvar. Vad är det?

Min näsa rinner som en kran (haha, förstå det roliga) men den är endå täppt. What´s up with that? Känns som att hela mitt huvud är fyllt med snor. Mmm, mysigt, I know. Det dumma är att jag kommer ha kvar den här jävla förkylningen nu i ett år. Förstår inte riktigt varför förkylningar håller i så länge på mig. Vet du?
Men men, får väl skylla mig själv. Leo har varit sjuk nu ett par dagar, och ja, pussar man på en söt förkyld lite påg blir man med största sannolikhet också förkyld. Haa, tänka sig.

Till något annat.
Jag och Leo körde in Niklas till Lund för ett tag sen. Han ska träffa sin bror och ta några öl. Ni vet ju hur det brukar bli med nåågra öl. Kommer väl kommer hem vinglandes sent inatt. Men det är ju inte jag som ska spela match imorgon. hehe


Igår var Cladde & Jocke här. Mycket trevligt. Käkade middag, drack vin och spelade spel (som vi alltid gör). Snackade en massa gjorde vi också. Det är alltid kul att träffa dom för det är verkligen aldrig tyst..haha Det är alltid ngn som babblar.



Idag var jag, Niklas och Leo inne i Lund och fikade.
Vi var även och köpte (ÄNTLIGEN) jackan som jag velat ha skiiiiit länge nu. Tyvärr fanns den inte i brunt som jag ville ha, men svart var också nice.

 Trillium Parka Canada Goose
Ja, ett antal tusenlappar fattigare men det är så värt det. Den är riktigt snygg. Figursydd och ja, sååååå SNYGG...
Skulle igentligen tagit foto men orkar inte. haha Har massor av foto på kameran, som vanligt, som ska läggas över på datorn. Har ju faktiskt andra kläder jag borde visa. Men, ja, Orka! Det är ett par byxor, två linnen, en t-shirt, en blus, halsduk och en annan tröja. Det var ju ett tag sen jag köpte allt detta men ni har inte sett det och med min ork och lust lär ni aldrig se det heller. haha

Any way.
Ska iväg med min mamma och pappa, syster och hennes familj imorgon. Roadtrip. Niklas kan tyvärr inte följa med eftersom han har match. Synd. Hade gärna haft med honom.

Sökte förresten ett jobb idag. Ett jobb jag verkligen vill ha. Hoppas hoppas hoppas. NI vet ju att jag älskar kläder så därför MÅSTE jag få detta jobbet. Men tyvärr är chansen så himla liten. Kommer vara tusen som söker jobbet. Och ja, känner lite att det inte finns en chans att jag får det. :(
Saknar att jobba lite faktiskt. Träffa folk och rutiner framför allt. Vi får se helt enkelt.

Har klippt lugg by the way. :)



tjatja

Har så sjukt många ideér för mig så det är inte sant. Jag har speciella uppfattningar och meningar om såå himla mkt. Och det är saker jag inte ens kan ta upp. För jag vet att vissa av dom är fel, fruktansvärt fel... Och ja, jag skämms lite. Huuu...
Och nu tänker ni.... Okej? varför skriva det här? Jo, för att få av lite tankar bara. Och ja, för att göra er nyfikna kanske? hehe Nej, skämt o sido. Min blogg= mina reglar!



Fick hem Lejonkungen på DVD igår. WIIIIHOOOO. Äntligen! Niklas och Leo satt och lyssnade på låtarna och ja, tror nog att Leo tyckte om dom lite.. haha Han har ju verkligen noll intresse för tv. Och det är SKIT BRA. Visst, det tycker jag absolut men ibland hade det varit skönt att vara lat mamma och sätta mitt barn framför tvn. Och då snackar jag om typ 10 min, men endå. Ibland är det skönt att kunna hoppa i sina kläder i lugn och ro eller att fixa ngt annat. Men ja, vi får igen detta sen när alla andra ungar endast är lugna framför tvn och Leo inte är beroende av det..



I helgen var jag hos B2s föräldrar (dom var utomlands) och käkade. TACOGRATÄNG... Så hiiiimla gott. :) Synd att Niklas inte käkar det, isf hade jag lätt gjort det lite då och då... Det var trevligt. Drack vin och pratade strunt. :)

Och nu till helgen komm Claudia och Jocke hit på middag. Ska bli super kul och mysigt. Hoppas det är ok väder och inte för kallt så vi kan sitta i vårt uterum. Ja, det är typ klart nu. Utvändigt iaf.
Ja, som sagt, dom kommer hit och vi ska käka gott, dricka gott och snacka skit. Ni vet ju själv hur det blir när man har folk över. :)



Leos femte tand har ploppat ut nu. Nu är det tre tänder som håller på att växa. Dom har vuxit ut ur tandköttet så det värsta är gjort. Vår sötnos, han är så duktig. Kan tänka mig hur ont och störigt det är.. haha ♥



btw:
Alltså seriöst, har ni ser ELONs nya reklam? FAN VAD ÄCKLIG... haha Kåt gubbe...



Du är för söt!


brumm brumm.
Leo på sin fina bobbycar.


update. Tolfte september elva

Bla bla bllaaaa bla och bla...

Fan, kommer verkligen inte till skott med det här bloggandet. Var så himla dukitg innan. haha :)

Har hunnit göra maaaassor. Sketa mkt.. (?)

Ikea har varit en trogen besöksplats. Iaf 2 ggr. Och ja, har handlar för mkt. A LOT... Men kan tyvärr inte berätta allt då jag och Niklas har bestämt oss för att inte berätta. ÄN. Men det jag kan berätta om gör jag självklart. Har handlat massor av fint till Leos rum, en garderob, mattor. Sen har vi även köpt en matta till nedervåningen, i hallen för att vara mer exakt. Ehm, ehm, få se. Sängbord till sovrummet. Hade två fina innan men förändring är ett måste. Speciellt när det gäller sitt boende. Tusen ramar har vi även köpt. Dom pyntar numera vår ena sovrumsvägg. (tyckte synd om dom, kändes inte som att dom tjänade sitt syfte på ikeas kalla lager). Mjaaa, har handlat mer men kommer inte ihåg allt. Oh, jo, en grind till trappan. Leo älskar ju att klättra upp för saker nu, så det var dags helt enkelt..

Ikea in my heart säger jag bara...

What els?.....
Leo har ännu fler tänder på g nu. En taggig liten plutt i nederkäken. Så sött det kommer va. Tre tänder bredvid varandra. Det vanligaste är ju att dom får två där nere och sen två där uppe men icke Leos, men han är ju speciell. :) Niklas tycker att det är fler som håller på att titta upp. Men jag lyckas inte se dom. Kommer kanske.

Han kryper och klättrar hela tiden nu. Vi får inte en lugn stund. haha Så söt när han "springer" (kryper) iväg i 180. Och sen imellanåt sätter han sig ner och vilar. Oftast en milisekund men endå. haha

Han sover som vanligt inte mkt. Men nätterna har blivit sååå mkt bättre. Han sover i sitt rum på övervåningen nu och jag tror nog att han trivs bra där. Sen hade han nog föredragit att sova mellan mamma och pappa men se du, det kan man inte göra hela livet. När han vaknar på morgonen tar vi alltid ner honom till oss, så gosar vi allihop tills det är dags att skutta upp. Ja, vi har våra rutiner. Speciellt nu efter att Niklas varit hemma snart 2 månader. Han skulle ju börjar jobba i slutet av augusti men han skadade sig på fotbollen och fick gipsa armen. Men, han börjar jobba på måndag så det får bli mys med endast mamma sen. Men tror nog att Leo gillar det också. ♥

Fan, hatar att jag glömmer saker när jag väl bestämt mig för att blogga. Fäääään.

I lördags var jag på tjejmiddag. Vi firade en av tjejerna i gänget. Och det var super mysigt. Vi käkade fondue. Andra dagen i rad för min del men det gör inte ett dugg. För det hade jag kunnat leva på.. haha Så gott!

Har tyvärr inga roliga nytagna foto inlagda på datorn. Dom ligger på kameran hemma hos Lina. Glömde den där i lördags. Men ja, ni får nöja er med text. Vilket alltid är skit tråkigt men, ja. Nu vet ni iaf vad vi haft för oss.
Har hittat på saker imellan dessa aktiviteter som hälsat på Leos mormor/morfar och hans farmor/farfar. Små tripper helt enkelt men ja, sådana händer hela tiden så glömmer lätt att skriva om det.

Har shoppat lite. Ett par ljusgrå byxor ifrån HM och en t-shirt från HM också,  två toppar från New Yorker samt en halsduk. (tidigt) Och sen har Leo fått en del också. Pjyamas m.m.

Jepp, så får det vara och bli. Nu ska jag nog hoppa i säng. Är trötter. Väldigt trött, Har varit igång hela dagen. Leo var hos mormor ett par timmar och busade medans vi fixade här hemma. ;) blev såå nöjd med resultatet.

Ha det fint och sov gott.



Orka

uuuh, orkar verkligen inte sätta mig och fixa en header. PALLA!

Skulle igentligen varit upp i sthlm nu och gottat mig. MEN nej, jag blev självklart sjuk. Såå orättvist. Min systers andra son skulle döpas så det var största anledningen till att vi skulle dit och jag HATAR att jag blev sjuk. Hade sett fram imot detta så himla mkt. Men vi får åka upp en annan helg helt enkelt.

Jag har färgat håret brunt igen. Skulle igentligen bli blond  men ångrade mig som vanligt. Vet faktiskt inte alls hur jag vill ha det. :(
Funderar dock på att klippa lugg igen. Trivs som fan i lugg men det dumma är att man inte kan ångra sig.. haha Man får ju vänta ett tag tills det vuxit ur. Fast det är ju bara hår?!? Så ja, får kanske knippsa av lite...

Vad tycker ni?



Antar att jag måste sätta igång och uppdatera mer och roligare igen för att få ihop alla läsare som jag hade innan. Nu ligger det bara på ca 20/dag. WHAT? Har jag blivit så jävla tråkigt. Det är ju hemskt. Men känner inte för att blogga imellanåt helt enkelt. Bara att sätta igång datorn tar imot .(dels för att min dator är CP!)  Men ja, får se om det ändras med tiden. Annars får jag leva med min söta 20 läsare. haha Inte för att ni inte räcker men hade varit kul att komma upp i fler igen. Känns lite makt över det hela när jag vet att många läser.. (mohaha)

I veckan är det inbokat lite smått och gott. Dels larminstallering, BVC-besök och tjejmiddag. Ska försöka med en fika också (eller 2).

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp Te. Har varit på cs med B2 idag. Fikade och pratade strunt. :D
Niklas och Leo ♥ är på fotboll så jag har huset för mig själv. Första gången på lite mer än 8 månader nu. Har varit ensam små stunder när Niklas varit ute med Leo på promenad men förutom det har jag inte varit sjäv här hemma på vääääldigt länge. Fast dom dyker nog upp snart. :)


Te, te, te. Ge mig TE!!!!