Kass cirkelHar lyckats komma in i en dålig cirkel.
Kan det vara vädret? :/

sov gott allihop! I WILL! (hoppas jag)

<3

Förändring?!

En förändring kommer nog infinna sig snart. (hoppas jag iaf)
Vill verkligen göra vid mitt hår. Har alltid samma dilemma. Är nöjd med håret ngn vecka sen börjar det klia i fingrarna. Och nu har jag varit ljus ett tag så vill nog bli mörk igen. Och ja, har ju velat testa Ombre ett tag och varför inte passa på att testa det nu om jag endå ska bli mörk. (?) Bra va?!
Ombre är en ny het trend där rötterna och en bit ut av håret är i mörkare färg än vad längderna är. Vissa har en lite lättare övegång och vissa har inprincip en stor fet rand mellan de olika hårfärgerna. (visar foto lite längre ner) Vissa serd det nog som utväxt och det är det som är hela poängen. Det finns säkerligen somliga som inte tycker det är snyggt, MEN DET GÖR JAG!
Iallafall, tänkte testa att färga Ombren själv och blir det hemskt är det bara till att färga resten av håret så jag blir helmörk. Tycker det låter som en awesome idé. Gillar ju att testa lite nytt så detta ska bli spännande. :)
Vet inte riktigt hur stor nyansskillnad jag ska/vill ha dock. Men det kommer väl. Är ju inte platinablond nu så det kommer nog bli skit bra.
Och sen ska det sättas i extensions igen också. Saknar det långa fina svallet.
 
 
Kul, Kul, Kuuuuul!!!!
 
 

New!

Oooh, kolla min nya jacka. Tog den svarta..
 
 
U like? Den är lite tunnare så den blir perfekt nu till hösten och ja, med tjock tröja, stor halsduk, mössa och vantar till vintern, så blir de super. Fast ska förmodligen inte använda den om jag ska vara ute flera timmar i -10. haha :)
 
Känner att jag har många fina jackor nu. En bra blanding mellan sommar, vår, höst och vinterjackor. Ska nog gå igenom garderoben där uppe också och plocka ut lite jackor jag kan göra mig av med. Så finns det plats för fler nya? haha Eller? Nej. Kanske!
Min söta sambo sa (när jag berättade att jag köpt den) "Men, har inte du massor av jackor nu?"
 
Har man plats ska man väl utnyttja det?
 

Ett försök!

Har köpt hem massor med cylindrar (för er som inte vet vad det är, kommer ni snart förstå) som jag ska plantera om mina blommor i. Vill igentligen ha nästan alla omplanterade men får vänta till vi fixat fönsterbrädorna i köket. Måste köpa bredare.
Gjorde iallafall ett litet försök idag. Planterade bland annat om en blomma (INGEN ANING vad det är för blomma) som blev super bra. (hoppas jag) Sen gjorde jag kanske ngt sjukt dumt. Jag tog en växt/blomma och delade den. :O Så ja, det blev två växter ist.. haha Får kanske göra en update om en vecka och berätta om dom överlevde. Det vet man aldrig. haha Fy alltså, hade ingen aning hur jag skulle göra så jag köttade typ sönder rötterna, så ja, kommer inte bli förvånad OM dom inte skulle klara av sitt nya liv i cylindrarna.. haha WISH ME LUCK!
 
Lite bildbevis
 
Vad tror ni? Kommer dom stackarna få leva kvar? :)
 

bläwow. Humöret är SÅÅ KASST at the moment, så nu hoppar jag i säng. Kan skada monster i mina drömmar eller ngt.
Helgen har varit mkt bra. Kan kanske berätta mer imorgon.

Min lilla ängel har haft feber inprincip hela helgen dock. Vilket är super jobbigt. Mår så dåligt att se honom helt slut i kroppen. Tur det finns alvedon, säger jag bara. Och tur att jag har fött en kämpe, för det är verkligen vad han är. Mammas lilla pojke!
Hoppas med hela mitt hjärta att han är bättre imorgon!!! <3

sov gott allihop!

<3

Smygtitt!Snea j foto!

Iallafall, "nya" fina bryn, dvs. färgade och noppade. På Wellness klinik här i löddeköpinge. Sketa nöjd. :)

Och ja, ngt annat nytt, för er som vet. ;)

<3

Tomt!!!!eckoooooo. var e alla?

<3