I vår julgran i år.

     

Ja, i år kommer det hänga silvriga, lila och svarta julgranskulor. Har redan köpt alla så jag ska försöka ta foto på dom så fort jag får tillfälle till det. Dom lila är så grymt coola. Färgen är jätte intensiv. Det kommer bli så snyggt alltså. Förra året hade vi röda, guldiga och svarta. Ska nog ändra lite då och då. Nästa år kör vi på ngn annan färg så kan man ju varier från år till år. Varför ha det likadant varje år? Tråkigt ju. :)
Men ja, vår gran kommer bli AWESOME detta året.
Fast ja, det är ju ett tag tills det är dags. Men det är kul att längta till ngt. Och julen kommer bara en gång per år så det kommer bli så mysigt detta året. Mest för att det är Leos första jul. Ooooh, MYS! Han komer ÄLSKA alla ljus och all dekoration som kommer komma upp. Tror jag ska göra det ännu finare/mer detta året så att Leo ska längta till julen lika mkt som hans mamma gör. Sen har jag fått ännu mer lust till att dekorera nu med tanke på att jag har barn och ja, vill att han ska tycka det är lika mysigt...
Fast det är ett tag till. Tycker inte man ska börja för tidigt, för det förstör liksom själva känslan. Man ska helt enkelt längta efter julen. Precis som man gjorde när man var liten, fast nu är det ju lite annorlunda. haha.
Innan var det julklapparna och godiset. Nu är det maten, stämmningen, myset, ljusen, granen, pyntet. Ah, härligt! Det finns ju vissa som sätter upp det jätte tidigt och inte tar ner det förrän i typ mars. Vafan? Sluta förstöra. Man vill liksom INTE se stjärnor i fönstrena i oktober eller i mars. Come on????

Nej, ska iaf handla hem lite nytt. Har iofs rätt mkt nytt sen förra julen men lite annat ska inhandlas. Vill ha bland annat andra ljusstakar i fönstrena.. Lite mer moderna. :) Och kanske gardiner till alla fönster? Blir rätt många dock.. haha Kommer behöva typ 9 gardiner. Har redan typ 2 set. Har till alla rummen där nere förutom sovrummet. Där behövs iofs inte, kan behålla våra bruna där. Ja, vi får se helt enkelt.
Och ljusslingorna ska också upp. På balkongen och carporten. :) Precis som förra året. Det blev super fint!

Ja, som sagt. Har redan börjat planera. Och det är KUL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0