Galet!

Ska börja inlägget med att svara på en fråga.
Det var en läsare som frågade vad appen till mina magövningar hette!!!

Daily Ab Workout FREE

Ladda ner och börja pumpa magmuskler.. hahaDamn, vad kallt det var imorse. -10!!! CRAZY!
Blir snart förbannad och jag spyr för tillfället på kyla.. Vafan, kan det sluta nu liksom? Hoppas verkligen att värmen kommer snart. Det börjar iofs ljusna upp nu. På morgonen vid 7 är ju solan på väg upp och det är nice. Men med solen kunde ju kanske värmen komma??
Eller är det bara jag som känner så här???

Jaoo, andra veckan på jobb nu. Känns fortfarande super bra. :)
Nästa helg ska vi till köpenhamn och sova på hotell. :) woop woop. Det tackar vi för! Ska bli kul att umgås med alla nya kollergor och se hur dom är utanför jobbet. För ibland är folk annorlunda då.

Till helgen ska syrran flytta och vi ska hjälpa till. Eller ja, Niklas ska hjälpa till med flyttandet och jag ska ha förskola här hemma, med Leo♥ (såklart) och Leos kusin Neo. Ska nämligen passa honom när min syster flyttar...

På tal på förskola.. ♥LEO BÖRJAR FÖRSKOLAN PÅ MÅNDAG! Min lilla pluttis!!!♥
Guuuud, är nervös, förväntansfull, glad, ledsen.. Ja, allt inprincip! Imorgon kommer en av hans lärare hit och ska träffa honom, vilket känns väldigt skönt, mest så Leo känner igen ngn när han kommer dit.. Jag jobbar så Niklas får sköta allt nästa vecka.. Och även där har jag massor av olika känslor, vill ju också vara med... Men men, Niklas kommer klara det galant!


Jaaaaao, tror det är det enda jag kan komma på nu.
Fikade med Ellen igår och på söndagförmiddag ska jag fika med Elin och sen på söndagkväll ska jag antagligen träffa Sandra. Blir massor av dejter med vänner men det är kul!

Vi hörs.. någon gång.. hahaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0