My love, my life, my air!

Hahaha, folk som skriver BILDBOMB borde skämmas. För min bildbomb är en riktigt bomd, här kommer maaassor av gosiga foto på vår lilla ängel (som inte är så liten längre) ♥



















Leo började förskolan i februari så han har gått där ett tag nu. Och ja, jag tror han trivs mycket bra. Han har utvecklats så himla mkt på så kort tid att det är chockerande. Man blir chockad jätte ofta och det är så kul. :)
Det kommer nya saker hela tiden och ja, det är oftast roande. Sen kommer det mindre roliga saker också men dom bra väger upp.

Niklas hämtade Leo på förskolan igår och då hade fröknarna sagt att dom hade pratat om Leo sins i mellan (fröknarna) och sagt att han gör sig förstådd väldigt bra och tydligt och dom menade på att han kommer börja prata när som helst. Nu är han ju redan väldigt bra på små ord (pappa, mamma, byta blöja, vovve, titta, där, nappen, trappa, bada, dricka, lampa, snutte ) men dom menade nog på att han kommer börja prata mer förståeligt närsom.
Han är även väldigt duktig på att snappa upp ord och att förstå. Ber vi honom hämta ngt och lägga det på en speciell plats eller att hämta en sak och lämna till pappa/mamma så gör han det utan problem.

Han älskar att gå i trappan. Han går upp och ner (självklart med hjälp) så fort han får tillfälle till det.
Soffan har varit en säker plats rätt länge nu, han är så duktig på att ta sig ner på rätt sätt, dvs. snurra runt på mage och hoppa ner med fötterna först.
Han äter själv, dricker själv och brukar ibland få borsta tänderna själv också.. 

Bada är fortfarande en favoritsyssla. Han har fått ut sin lilla pool i uterummet och där vill han sitta och plaska hela tiden. haha Det är ju perfekt med uterummet nu med tanke på att det blir varmt där inne och inte blåser. Fast det blir ju bad i badkaret också, oftast varannan dag, och det går inte av för hackor heller. haha Vi som badar honom blir oftast lika blöta. haha

Vi cyklar fram och tillbaka till förskolan ( när jag lämnar honom) och han tycker det är skit kul.. :) och det är ju super smidigt. Vi cyklar rätt ofta nu faktiskt. Till förskolan, affären, mormor/morfar, vänner. Och att han gillar det är ju helt klart ett +!!!

Grönsaker som gurka, ärtor, majs och paprika är godis i Leos ögon. Han fullkomligt älskar det och det tackar och bugar vi för. Igår hade han en kaka i handen och när jag gav honom en gurkbit la han undan kakan och käkade på gurkan ist. haha Hur sjukt är inte det? När man lägger fram ärtor blir han helt lyrisk.. Det är verkligen super kul att se honom äta det.
Russin hade han kunnat leva på. Han brukar få lite russin i skål och den brukar han vandra runt omkring med här hemma och mummsa på. ♥

Oh, gud, det är verkligen super mysigt och härligt att se Leo utvecklas och jag är så himla stolt över honom.




Kommentarer
Postat av: Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-02 @ 11:04:07
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Elfina ♥

söta gosungar!!! är de dina?

2012-08-15 @ 19:53:29
URL: http://elfinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0