Kärlek <3



Vet att jag har världens hetaste byxor på mig. Har fått börja använda Niklas för mina spänner jätte mkt runt magen.. Och den ena bilden är suddig, men kameran dog så jag kunde inte ta ett nytt. :)



Njuta

Mötet gick galant! Underbart! Kan inte beskriva hur nöjda och glada både jag och Niklas blev. :) Det känns verkligen som att turen är på vår sida för tillfället.. ♥


Niklas är med en vän på Bio idag. Och jag stannade hemma så grabbarna kan få en kill-kväll. Snäll som jag är!
Förutom mötet så har jag inte gjort så mkt idag. Jag har lagat mat och satt igång en tvätt, som jag ska hänga upp när jag är klar här. Kuuuul!

Jag har målat naglarna, i en blod röd färg. Funkar alltid. Rött är alltid rätt helt enkelt...
Jag är så tråkig när det gäller att fixa naglarna. Jag går och fixar fransk manikyr lite då och då, men oftast målar jag dom sj. Har faktiskt rätt många nagellack. Men det dumma med mig är att det tar ett år för mig att få tummarna ut och måla. Jag går runt med busted nails rätt länge innan jag pallar liksom.. haha Ser inte alltid så nice ut.. MEN MEN...

Imorgon har vi inga planer. (tror jag) Och på Lördag är det fotbollsmatch som gäller.. Niklas har en viktig match, det är t.o.m den sista för säsongen.. Oooooh. Och efter matchen är det mat med laget. Verkar trevligt!
Söndag ska vi på kalas. Niklas morfars fru ska firas. Men det är redan kl 11 på förmiddagen så vi hinner med ngt efter också. Undra vad bara!

Jaa, roligare än så blir det inte denna helgen.

Har en lista som jag fyller på med saker till Ullared besöket. Den växer för var dag som går. Men det är verkligen bara saker som vi behöver. Eller ja, man hade nog klarat sig utan en del men det är bra att köpa när man endå ska upp. Det är ju så billigt... Galgar (till garderoben, har förvaring men inga jävla galgar) Snöskyffel (lär behövas till vintern, vår uppfart är ju typ en mil) Ljusslinga (till jul, vi vill ha en på vår balkong) Termobyxor (till mig efter förlossningen) Filt eller täcke (till Loppans vagn, har inte bestämt vilket än, kanske båda?) Värmeljus (har rätt många redan men det kan man verkligen inte ha för mkt av)

Ja, och listan är typ en och en halv sida lång redan. :) Men det är så kul. haha ska frossa i billiga saker...

Nu ska jag ner och hänga upp tvätten och sen ska jag (som jag längtat) kränga ost och kex.. yuuummiiiee!!



Får dock nöja mig med cantadou vitlöksost. Annars blir nog Loppan lite sur... Det dumma är att jag glömde vindruvor. Det är också så äckligt gott. Gröna utan kärnor.. :)




Joy

LYYYYYYYYYYYYYYYYYYCKA!!! :)

Möte

NU ska jag ner och duscha. Tar ju 5 år att föna mitt hår så det gäller att börja i god tid.  Sen ska jag vandra ner till Centrum för att hälsa på ******.. Viktigt möte. Okej, inte livsviktigt men för oss betyder det suuuper mycket. :) Detta ska bli intressant!

Jag ska träffa Niklas där 13.50.

Hörs kanske seeen!







Skin-care

Jag har aldrig haft problem med finnar. Min hy har alltid varit jätte fin, till för några år se. haha Är det åldern som hinner ikapp en? Jag använde aldrig puder eller foundation innan men det har jag gjort några år nu. Orenheter har ju alla, jag får inte finnar men jag får porrmaskar, bläää. Och för att hjälpa huden på traven har jag börjat med Neutrogenas Blackhead eliminating.




Har använt den drygt 4 dagar nu och det känns fakiskt som att huden gillar det. Man ska använda den varje dag och jag ska försöka hålla det också. :)



Lugnande

Nu ska jag ta ett varmt bad. Älskar när det är suuuuuuuper varmt, så det bränner på huden! :D

Who am I kidding???!!!

Nej, nu ska jag återgå till mer viktigare saker!



huuuhuuuuum!!!




Friendship

Igår var B2 (Sandra) på besök. :) Vi har inte setts på jäääätte länge så det var på tiden. Vi satt och snackade i nästan 2 timmar. Sen var hon tvungen att sticka hem.
Vi umgick jätte mkt innan men pga olika omständigheter har det blivit mindre. Men sånt får man leva med. Så länge man träffas och hörs av ngn gång. Alla går igenom olika perioder i sitt liv och allt förändras. Men jag vet att vi alltid kommer hålla ihop! Vi har alltid varit bra vänner.


Hattmodeller på Fields (april 2010)




Min garderob

Min älskling håller på att sätta upp vår snygga skjudörr mellan sovrummet och vår walk-in-closet (alla flickors dröm). Som all annan renovering tar det tid. (har du/ni tummen mitt i handen och inte är snuskigt rik ska du/ni INTE köpa hus) Som tur är, är min påg super dukigt på det... ♥

Vi var ju på IKEA i söndags och handlade fler garderober, vi behöve helt enkelt mer förvaring.




På den sista bilden ser ni en sjukt skabbig vägg. Men det ändras på måndag. Då kommer det en man som ska sätta upp vår nya SUPER STORA spegel. :) Det är det enda jag verkligen har saknat. En stor spegel så man äntligen kan se hur man ser ut om dagarna.. haha

Är så himla glad och nöjd över vårt hus. Känner mig så lyckligt lottad! :)






Wow, vilket underbart väder det är idag! N...

img_6807 (MMS)

Wow, vilket underbart väder det är idag! Nu fattas bara snön. Haha


Kommer aldrig hinna


Jag skulle blogga, bada och gå ut med Akilles innan klockan 20.00. Men det kan jag ju glömma, om jag inte tar en dusch istället.. :) Får sätta igång nu iallafall. Ska sätta mig i soffan med fruktcocktail sen. Och myyyysa!


Hörs imorgon. :)





Gina Tricot

Har hittat massor på Gina som jag vill ha...





och




Som ni kanske ser så är de starka skrikiga färgerna ett NONO denna hösten. Nu är det naturligt som gäller. :) Tycker jag är skit bra, tycker nämligen inte om för mk färg...

Nature is the shit!!!¨


Gärna med mycket jeans, skinn och brunt läder. Yuuuuummiee....!!!





Glömde nästan...



Gick in i vecka 27 igår.. :)



shiiiiieeeeet

Fan också, färgen tog slut. Måste köpa mer. Men det får vänta tills imorgon. Skit också, jag som ville bli klar med målningen idag, känner att paniken börjar krypa fram. Jag HATAR att måla. bläääää Och jag vill bli klar med skiten! Det pissiga är att jag har ett rum till efter Loppans.. DRYGT!

Skit väder ute dessutom..

Känner att humöret INTE är på topp idag.

Kan ta foto på garderoberna sen kanske. Om jag pallar. Det blev riktigt nice. Mer förvaring. I LIKE!

Niklas har träning idag, så jag tror jag ska ta ett bad sen efter maten. Blir kanske på bättre humör då..

Nu ska jag ut med Akilles , som har varit hemsk idag. Vi skulle till veterinären och kolla hans öron. Dels för att han har ett sår på ena och dels för att han kliar sig hela tiden. Men nej, det blev ingen undersökning, för veterinären kom inte åt. Akilles vägrade stå/sitta/ligga still. Så fort hon kom i närheten av honom stack han. Jag blev sjuuukt förbannad. Så vi fick boka om tiden så Niklas får följa med. Jag är fan gravid. Hur ska jag kunna hålla ner en hund på 32 kg??? Han slingrade sig.. Så ja, jag är inte jätte glad på honom idag. Men ja, han måste också kissa/skita.




Tänk...

Tänk att du vaknar mellan 2-3 ggr/natt för att du är kissig. Tänk att du vaknar varje gång din kropp vill byta position. Tänk att bara få sova på höger sida eller vänster sida. Tänk att du vaknar av smärta i benet du ligger på för att du har legat för länge på det. Tänk att du vaknar av smärta i det andra benet pga ischias.

Då har du upplevt en natt i mitt liv.
Ja, och jag överdriver inte. Jag tror jag är vaken lika mkt som jag sover.

Så nej, att vara gravid är ingen fröjd. För er som varit gravida och tyckte det va härligt = Jag är avundsjuk och du borde vara glad! haha

Men nog om sånt, ska jag skriva upp alla jobbiga och smärtsamma saker jag upplever förtillfället hade jag fått skriva en uppsats.. :P



Vi var på IKEA igår.. Alltid lika kul. Tiden går så snabbt när man är där.. Vi åkte hemifrån vid 11 tiden och kom hem vid 14.30.. :)

Vi handlade bl.a. fler garderober till vår walk-in-closet.. :) Men det kan jag berätta/visa mer om senare...

Hade lite saker som vi skulle köpa till Loppan också. Överdrag till sköbädden.


Tvättlappar. Ett set, 10st.
Vi köpte även vanliga frotté handdukar.


Byggklossar. :) På ena sidan är det ett motiv av en giraff och på andra sidan är det en krokodil. Dom är självklart gjorda av tyg, så dom är mjuka.

Vi har sagt att varje gång vi är på IKEA ska vi köpa ngt kul till vår ängel. Och hittills har vi hållt det.


Och en söt matta som man kan leka på. :)

Det ska bli såå kul att inreda och piffa till Loppans rum. :) Jag är för övrigt snart klar med målningen. Och känner jag mig själv kommer jag inte kunna hålla mig undan från att börja ordna så smått. :)

Vi fick även ett paket hem i posten i fredags..

Vi fick den andra overallen. :) Den är verkligen jätte gullig. Den har små tassavtryck under foten. :) Och små öron på huvan. Inuti är den vit med svarta stjärnor.
Nu är det bara dom små raggsockorna vi väntar på. Sen har vi allt i klädesväg vi behöver. Det har vi iofs redan nu, men raggisarna va super söta så jag var tvungen. Och jag kommer hitta fler saker jag kommer köpa.. Men men, vad kan man göra? haha

Nu ska jag måla vidare. Tror jag blir klar idag. :D





Är bebis vakt. :) mamma och pappas valp Ki...

img_6807 (MMS)

Är bebis vakt. :) mamma och pappas valp Kira ska va här i några timmar. Just nu leker hon med akilles leksak som är ungefär lika stor som henne...


Fredag

Jajamän, nu är det fredag. För er som jobbar är det ju nice.. För oss andra kan det kvitta.. ahah :P

Idag hade vi en värderingsman på besök... Dvs en man som värderar vårt hus.. haha :P Vi har ju renoverat massor så därför ville vi se om huset hade stigit i pris. Vilket jag verkligen hoppas! Men det vet vi inte förrän nästa torsdag. För då ska vi till vår bankkvinna och snacka buisness.. haha Nej, men det är dom som har hand om det. Spännande! :) Ser verkligen fram imot det...

Jag och Niklas målade förresten klart storarummet igår. Så skönt att ha det gjort...
Så nu är det bara Loppans rum.. Tänkte gå på det nu efter att jag har suttit här och glott.. Det är ju inte så mkt kvar så jag får ta tag i det nu, annars blir det aldrig gjort.

Jag fick hem ett litet paket igår.. :)

Det är självlysande stjärnor som man klistrar upp i taket eller på väggen beroende på var man vill ha dom.. Hade ni också sånna när ni var små? Det hade jag, och jag älskade dom. Så därför beställde jag hem 258 st till Loppans rum. haha Jätte många jag vet. Kommer ju inte använda alla men man vet aldrig om någon kanske går sönder eller ngt liknande.
Det kommer bli såå kul att sätta upp dom i taket sen när målningen är klar.. :)
Stjärnor till vår stjärna! ♥

Imorgon (Lördag) får vi besök. :) Av Sandra och Jimmy. Och deras lille Liam.. :) Vi ska käka middag och snacka. Kan tänka mig att det blir mycket bebis-hus-fotbolls snack.. haha :)
Niklas har även fotboll på dagen. Men jag tror jag stannar hemma och fixar med städning och mat.

Söndag är inte planerad än, men om jag får som jag vill åker vi till IKEA och handlar en garderob till. Ja, det räcker ju inte med dom vi har i vår walk-in-closet nu... :( Behöver mer förvaring till våra kläder. Har ju inprincip fått trycka in kläder at the moment och det är dryyygt. Vi har ju en hel vägg ledig så det är bara till att trycka in en till. Det blir en med måtten 200*44*236... Så den är rätt stor.. Men det är bra. Man kan aldrig ha för mkt förvaring. Jag fattar inte hur familjen innan oss fick plats med alla kläder??!! Dom hade ju bara 3 små garderober i sovrummet där nere och en walk-in här uppe. Och dom var typ 4-5 pers... GALET!

AAH, glömde nästan berätta om allt det där med att jag lämnade urinprov... Min BM ringde idag och allt såg perfekt ut. Så hon sa att det antagligen var som jag sa, att livmodern förbereder sig ("förvärkar").. Men jag skulle iaf ringa in om det kom igen. Kan ju meddela att det inte är skönt när det väl kommer. Va glada att ni har sluppit/slipper det!

Loppan mår bra.. Han rör på sig konstan känns det som. Speciellt när jag sätter mig ner. :) Av vana, när jag ska sova, lägger jag en hand längst ner "på hörnet" av livmodern, alltså vid höftbenet. För han har börjat härja där. Eller ja, han har lekt där ett tag nu. Och det är verkligen jätte obehagligt. Inte skönt alls. Jag kan känna hans små fötter som sparkar där imellanåt... Kan inte förstå att hans rörelser ska bli ännu starkare. Va glada om era bebisar är hälften så starka när ni väl blir gravida.. haha Det känns som att det är en hand inuti magen som drar runt på alla organ. NICE! Nooo....
Men jag älskar honom endå. Han är vår lilla ängel!
Jag blir hungrig snabbare och det känns som att jag aldrig får i mig tillräckligt.. Han är hungrig vår lille påg!
Tyckte jag att det va jobbigt med kissandet innan tycker jag det är 100 ggr värre nu. Igår innan jag somnade hann jag gå på toa 3 ggr.. TRE GÅNGER. Och då snackar vi inom loppet på 30 min. :( Och sen en gång mitt i natten och sen när Niklas klocka ringer är jag kissig igen.. aaah, blir galen på det. Helt sjukt. På dagen är jag inte alls lika kissig.. haha Det roliga är att varje gång jag går och kissar ligger Niklas och Akilles och snarkar.. Hoppas det är skönt för er! :P haha

Njaa, nu ska jag ut med Akilles, käka ngt och sen sätta igång med målningen i Loppans rum. Blir dom små utrymmena idag... Alltså en liten pensel. haha





My bad

Ok, det blev ingen uppdatering igår. Jag skäms.. hehe. Lovar att göra det om en stund! Ville bara berätta att jag får BESÖK om ca 1 timme. :) Ett väldigt roligt besök.. Men ni får inte reda på vem förrän om ett tag... wiiiihooo

Snabbis

Sitter vid mobilen så jag orkar inte skriva så mkt. Den ska alltid klydda! Berättar mer sen om mitt besök hos BM igår. VILLE BARA SÄGA ATT IDAG ÄR DET 100 DAGAR KVAR TILL BF! Wiiiiiiiiii. Längtar!

Idag...

Idag ska jag först och främst köra till min BM och lämna urinprov. P.g.a att jag haft ont ett par gånger. Det jag skrev för någon dag sen... Att jag haft "mensvärk". :( Undra vad det kan vara om det inte är förvärkar... Efter att jag lämnat det ska jag köra direkt in till Lund, jag ska träffa Niklas där inne. Vi ska gå på en kurs hos Försäkringskassan. En kurs man borde gå om man ska bli förälder. :) Dom går igenom allt om föräldrapenning m.m Hörs sen !!! :D

Jag får...

Jag får helt enkelt rikta mitt shoppingberoende på Loppan ist.. :) Haha Ja, jag ÄLSKAR att shoppa. Kläder, skoooor.. U name it! Eftersom jag inte kan shoppa så mkt till mig sj för tillfället får jag skämma bort vår ängel ist. :) Bra va?

Har målat lite i hans rum idag, så snart ska det vara klart. Behöver dock köpa en liten pensel till dom små utrymmena. Men det är enkelt gjort.
Jag har tusen idéer till Loppans rum. :) Ska bland annat beställa :::

         

Det är dekorer för väggar. Alltså stora klistermärken man sätter på väggen.  :) I den här boxen finns det 50 st. :) Tycker dom är super söta och det är en rolig idé...

Ja, ni kan inte ha undgått att jag älskar Nalle Puh. :) Kommer proppa in  nalle puh saker i Loppans rum. :)

Har tagit lite foto på saker som vi köpt...
 Örngott och påslakan. Nalle Puh!


 En söt liten nattlampa.


 Mumin-snuttefilt, så Loppan kommer i kontakt med sitt finska arv.. haha


 Eftersom Loppan ska bli fotbolls-proffs tyckte NIklas att vi skulle köpa den här. Gosidjurs-fotboll. Mjuk och härlig.. :)

Vi ska ju till Ullared den 16 okt.. :) hee hee heee. Ska kolla om dom har lite andra saker som jag skrivit upp på min lista. Kollade inte efter det sist vi var där.


Jag är sjukt trött idag. Förkylningen börjar sakta men säkert krypa fram nu. :( Skit kul. Kommer inte bli av med den om den kommer igen. Orkar inte va förkyld konstant.

Hörs kanske sen. Annars imorgon..





Ocean Blue!






Fotograf: Lina Holgersson. Modell: Jag!


v 26 update



Kan tycka att tiden går både snabbt och sakta. Känns som igår jag plussade. :) Kommer ihåg det som igår dessutom. Jag var här uppe. Och Niklas var där nere med sin pappa, dom fixade i köket. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera med tanke på att vi hade besök och för att jag inte ville bli besviken om det nu visade sig att jag kollade fel på stickan. :) Jag ropade iallafall på Niklas som kom upp, och han sken upp som en sol när han försod vad jag ville. ♥ Det roliga är att jag hade 5 minuter tidigare beställt 10 nya tester för att jag var hundra på att den sista jag skulle använda nu inte skulle visa +. Så det var lika bra att beställa fler.. haha Så det kan bli! Vi behövde inte resten av stickorna som kom hem i brevlådan 3 dagar senare. :) Dom lgger här uppe i sin påse.


Jag är i v26 som ni kan se. 63.2%...
Och det är vanligt att få kramp i tex vader nu, och jag har hört att det är hemskt. Jag har *peppar peppar* klarat mig undan det. Och det är jag glad för. Det är kanske NIklas massage som motverkar det ... :) Men jag har iofs fått andra besvär. Så det är lite pest eller kolera över det hela.
Bebben kan öppna och stänga sina ögon nu. :)

Jag har börjat få "mensvärk" och det är skit kan jag meddela. Vissa får det i början, vissa får det i slutet. Och andra, som jag, får det nu i mitten. Det är livmodern som förbereder sig för förlossningen. Och den hade kunnat vänta ett tag till med det om du frågar mig. Jag har haft det någon gång innan, men det försvann och kom inte tillbaka på ett bra tag, så jag trodde det hade försvunnit för gott. Men icke! Igår efter att vi hade kommit hem från Lund, började jag få ont, eller ja, redan på vägen hem från Lund började jag känna av det, men det blev bara värre och värre. :( Sen försvann det inte förrän jag hade somnat på kvällen. När jag vaknade imorse hade jag inte ont längre. Men det började självklart igen i eftermiddags. Jag har ringt min BM och hon ringer tillbaka imorgon, vi får se vad hon säger, det finns kanske något som jag kan göra för att lindra det. Är det som vanlig mensvärk kan man ju testa med värmedyna. Men ja, vi får la se!!!


Så såg han ut i v18, undra hur han ser ut nu.. :) Längtar till v32 då vi får se honom igen! Om vi tyckte han såg ut som en bebis då, kommer vi bli ännu mer chockade v32. Tänk så mycket han har vuxit tills dess. :)

Ja, nästa besök hos BM är den 7 oktober, och då är det sockerbelastning. Ööh, nasty. Kommer få krypa dit, för jag får inte äta ngt efter 00.00. Jag ska vara där kl 7.45 och sen sitta och glo i typ 2 timmar.. Utan mat dessutom.. Jiiippiii!!



En sen frukost. Hade inget hemma så jag fi...

img_6807 (MMS)

En sen frukost. Hade inget hemma så jag fick cykla och handla. :( mysigt med ljus nu när det är så mörkt. Ser ni muggen? Varm chocklad! :D


Hur?

Hur ska jag kunna duscha i denna kylan??? herregud, det är ISKALLT i huset idag. Kanske dags att sätta igång värmen snart!!! Ja, det är bara att bita ihop! Vi ska in till Lund och äta lunch med Niklas släkting!

Jag är...

Jag är super trött. Kan bero på att jag gick upp 8.30 imorse. Inte vanligt. Brukar vakna runt 10 tiden.

Så jag ska snart hoppa i sängen. :)

Vi var och käkade hos Niklas mamma idag. Efter middagen kollade vi på bebisfoton. Gulligt!

Sen följde Niklas syster Jessica och hennes sambo Jonte med oss hem för att kolla på Idol. Väldig trevligt. Vi ska träffa dom på söndag också. Vi ska käka lunch tillsammans. :)

Nu är det vila som gäller och imorgon är det fotboll och kalas på listan.

Hörs...

God natt förresten! :)




Ah just det

Glömde nästan
Niklas har beställt en SUUUUPER STOOOOOR spegel till vår fina walk-in-closet! :D


Den kommer sitta som pricken över i:et!




Sen ska jag försöka få tummen ur och börja måla väggen så jag kan få upp mina texter. :) Den garderoben kommer rocka när den är klar!


BM-besök i v25

Idag var jag hos min barnmorska. Tror inte ni kan ha ungått att jag skulle dit.. :)

Allt var perfekt!
Jag tror att Loppans hjärta låg på runt 147 (har papper där nere). Det kan inte bli mkt bättre... Och mitt blodtryck ligger också väldigt bra. Mina prover sen sist såg super ut, där var inget fel på mig. Förutom att jag ska gå på mina järntabletter, som jag gjort sen v20.
Hon mätte även min mage och den ligger perfekt på kurvan. :) Hon sa att den var precis där den ska vara och att den var super fin. :)

Det är säkert flera av er som aldrig varit på ett ultraljud, i vecka 18 går man på sitt första ul, och då får man se bebisen :) (underbart) Men idag (v25) fick man bara höra barnets hjärtljud. Då är det en vit "kloss/stav" som bm håller i och som hon trycker mot magen. (ni har säkert sett de på tv, så ni förstår, för jag är kass på att förklara) Men iaf, ett bevis på att vår lille pojk är stark och speciell är: Han sparkade tillbaka på den där staven när min bm la den mot min mage.. haha Det var så kul. Min bm blev helt chockad. Och menade på att det redan var en mammas-pojke. Typ, rör inte min mamma.. haha ♥ Gullig!

Jag fick även boka in tusen besök och jag fick även tusen papper.. haha Vi bokade in alla besök tills jag föder. Och efter mitt andra ul (som jag blir kallad till) i v32 ska jag till min bm varannan vecka. Så ja, ni kan ju tänka er alla besök vi bokat in. Vi ska på föräldraträff 2 ggr dessutom. Det ska bli skoj. Och Niklas ska få gå på en egen träff med alla andra grabbar. Vilket jag tycker är riktigt bra. Blir ju lätt att killarna glöms bort. Så det tycker jag kävlinge kommun gör rätt i. :) Good job!

Första gången jag var på besök hos min bm, vägde jag runt 58 kg. Jag hade alltså gått upp lite under de första 13 veckorna. Vilket betyder att det står 58kg i mina papper. Och idag när jag kom dit vägde jag 64.5kg, så jag har alltså gått upp ca 6 kg totalt. För det är från första besöket som räknar. haha GÖTT! 6 kg. Slå det om ni kan! :P Vilket bm inte klagade på, hon sa att det var utmärkt och att jag skulle vara stolt över det. :) And I am!

Vi snackade lite om saker jag hade undrat över och veckorna kring födseln. Jag har nog berättat detta innan men visste ni att det bara är 5% som föder på bf dagen. Det är alltså rätt sällsynt att man föder på den beräknade dagen. Vår bf dag är ju den 1 Januari och då lär han INTE komma. Men vi får se I guess...



Jag och min lille pojke!





Hello there

Jag kom upp till slut. Har hunnit duscha, göra vid mig och nu käkar jag frukost.

Tänkte bara passa på att visa mitt fin fina hår. :) Blev super nöjd med det.. Eftersom jag väntar med att färga, pga loppan i min mage + att mitt hår nog trivs bra med lite vila, så satte jag i extensions i min nuvarande färg. Har inte färgat det på hur länge som helst.
(Vill ni veta vem som satt i håret till mig??? Niklas! Ja, tro det eller ej men min man är super duktig på att sätta in extensions.. haha Tack älskling! Du gjorde ett utmärkt jobb)



Jag trivs super bra. Och vet ni vad det roliga är? Mitt hår var inte så kort som jag trodde att det va. Mitt hår slutar vid mitt svarta linne (ca). Lite kortare men endå.. haha

Nu ska jag ner och borsta tänderna sen ska jag köra till kävlinge. :) Till min barnmorska. Det ska bli jätte kul!

Hörs sen :)


Sååå trött

Hur ska jag orka upp. Jag är helt slut!

I mitt paket



Ännu fler underbart gulliga, söta strumpor till den bästa... ♥ (dom är pyyyyttesmååå)
Jag skämmer INTE bort mitt gryn... :)




Och mina raringar kom också idag :)
Gick runt med dom lite här hemma och gud, vad dom är sköna att gå i. :)
Love them!

Imorgon ska vi hem till Niklas mamma på middag. :) Blir Niklas favorit rätt. Fast det är ju inte förrän vid 17 tiden. Glöm inte det viktigaste som händer imorgon. :) Jag ska träffa min barnmorska Malin. Det ska bli så spännande.



Guess what? Det regnar igen!
Och nu ska denna Sandra(n) hoppa ner i ett varmt bad. Gör inte det så ofta, tycker det är så drygt.. Blir uttråkad på 5 sek. haha



Ut på äventyr

Jag ska iväg och fixa lite saker nu.

Handla mat till hunden, hämta ett paket och handla lite mat till idag. :)


woohoo,, vet ni vad det är? :) I know, I know.. Ni får se sen!

Ser ni förresten att jag har satt in extensions igen? Ska ta ett bättre foto när jag gjort vid håret. För just nu är det en enda fettklump on top of my head. Ska försöka tvätta det var tredje dag, (som man igentligen ska) eller iaf varannan... Annars sliter det så himla mkt. Speciellt med förlängningarna.



Nu när jag tog detta foto på webcamen, gick jag in på mappen med just webcam foto. Och wow, saknar verkligen mitt mörka hår. Men jag hittade även några foto på mig när jag hade blooooondt hår. Väldigt blond var jag! :)



Det ser ut som att jag har svart hår här.. haha



Hatar mig sj i profil, så vet igentligen inte varför jag visar detta fotot.. Men mitt hår var långt iaf.. haha



:)



I den gamla lägenheten...



Lite skillnad ja! haha

Hörs sen när jag hämtat paket.. :) KUL


My Idol



Lady Gaga - teeth!



Kväll IGEN?

Herregud vad tiden går snabbt. Det känns som igår när jag och Niklas satt i soffan framför idol. Men ja, nu är det alltså dags igen. Jag är inte så mkt för idol, men eftersom Niklas ville kolla så gjorde jag också det. Orkar ju inte ta min sorgliga kropp upp en trappa, till tv rummet där uppe. Men idag är dom ju i Malmö så jag känner mig liiiite tvungen att kolla in det. Tänk om man ser ngn man känner? hohoho.. Det hade varit kul!

NIklas har ju som sagt fotboll idag, så han kommer hem vid 21.15-30. Så tills dess får jag underhålla mig själv. Försöka iallafall. :)

Jag har ont i min rygg idag så, jag ska skutta ner och doppa häcken i soffan.. haha

Idol och en kopp te. (jag skriver det rätt ofta va? att jag ska göra te. Vet du vad? Jag glömmer det innan jag kommer ner för trappan så det blit aldrig av.. Men nu, NU ska jag göra det)





Regn

Jag var ute med min hund precis. Big mistake! Visst, det duggade lite när vi gick hemifrån, hade kommit drygt 20 m från huset, och det börjar ösa ner. Akilles blev t.o.m häpen. Sen ser jag på hans päls att det skuttar små vita kulor från honom. Så det regnade OCH haglade. Vi blev dyngsura på 10 sek. haha Vi fick iaf springa tillbaka och stod i carporten tills det lugnat ner sig.. :)
Skulle lyssnat på NIklas, som sa att jag skulle vänta med att gå ut med honom...


Har lyckats boka in lite datum här framöver. :) Vilket jag kan behöva, med tanke på att jag redan rullar tummarna..

17 september (fredag) BM för mått av mage, kolla av bebisens hjärta m.m.

7 oktober Då ska jag till BM för att kolla sockerbelastningen.

16 oktiber  Ullared med Niklas, mamma och pappa.. :) Längtar. Det ska bli kul. Alltid kul att shoppa..

13 november Kalkonmiddag med släkten. Mmm, så himla gott. Ni har aldrig käkat kalkonmiddag förrän ni käkat det hos vår släkt... Såsen är gudomlig och kalkonen är baaaara fint kött. Jag är ju lite speciell med kött, kräsen if u may! haha

30 november Mitt underbara ♥ fyller år. :)

Sen är det fler födelsedagar därimellan. Och det lär dyka upp andra planer. Men det tar vi då.. :)

Sen får vi inte glömma 24 december aaah, JULAFTON... Jag längtar såå mycket efter julafton. Det är så mysigt. Och 31 december, fast ska jag vara helt ärlig skiter jag fullständigt i nyår.. Det är ju den 1 JANUARI som är viktigare än någonting. För det är ju då vår ängel är beräknad till. Tror dock att han kommer runt den 3..:)




Nu ska jag...

Nu ska jag snart börja med maten. Mannen var visst lite hungrig... haha Kommer och underhåller lite  senare! Niklas har ju träning idag så jag kommer sitta all alone sen igen. Så det får betyda mer uppdateringar här! :)

one more time


Såg en reklam på tv för ca 1 timme sen. Från H&M, och det var på en skinnjacka, en svart med vit krage. Ni kommer säkert se den inom kort. Det är inte den här men något liknande. Fy fan va snygg den var. (mkt snyggare än den på bild här nedan)

 Men det är ju redan för kallt för at använda en sån jacka. Jag har något liknande. Fast utan det vita på kragen. Och den kan jag inte gå runt i på kvällen, för det är alldeles för kallt...





Baby-stuff

Kolla vad vi fick hem igår till vår underbara plutt!

   

En åkpåse/overall. :) Som ni ser på bild.1 och bild.2 så kan man ändra så det blir antingen en overall eller en åkpåse. Super smidigt. Det gör man enkelt med knappar som går ända från halsen ner och bak till rumpan.
Och på bild.3 ser ni att man kan välja mellan att ha lillens händer innanför (för värme) eller ute om man känner för det... :)
Den är jätte mjuk och varm. Och eftersom det är svårt att sätta på nyfödda en massa jackor och skit så blir detta utmärkt.

Jag kan inte sluta röra den och gosa med den, för den är så himla mjuk och bara tanken på att om 6 månader så är vårt lilla mirakel inuti, gör mig helt gråtfärdig.. Jag längtar sååå!

Jag har även beställt den här:



Overall. Dragkedja ner i ena benet, och små öron på huvan. :) Och vantar i armsluten. Visst är den super söt? Men jag kommer inte ihåg om jag köpte den i svart eller brun. Oavsett blir den jätte bra.



Detta kommer inte behövas på ett tag men bebisar växer snabbare än vad man tror. Och dom börjar röra på sig fortare än vad man tror också. Och jag som är en planerare tycker om att ha saker och ting fixade i tid. Annars stressar jag bara upp mig..
Så, jag kollade lite på säkerheten här i huset och kom snabbt fram till tusen saker som måste fixas innan vår lille plutt börjar krypa/gå.


Sen finns det fler saker men det här är lite iaf.
Och som sagt, vet att det inte kommer behövas på ett tag men med tanke på hur jag är och att jag går hemma nu, kommer man på saker att underhålla sig med. Och säkerheten sätter jag främst. Vill ju inte att det ska hända vårt underbara barn ngt.


Jag började måla Loppans rum igår.. :) Det kommer bli underbart. Speciellt med alla idéer jag har. :) Men det får bli en överaskning. Kan ju säga som så att mitt barns rum kommer bli perfekt/sagolikt/gulligt. :)







Yihooo. Fick hem ett litet paket idag. :) ...

img_6807 (MMS)

Yihooo. Fick hem ett litet paket idag. :) goodie goodie! Nu ska det bara i också.


Oh, test av mobilblogg. Hoppas det funkar....

img_6807 (MMS)

Oh, test av mobilblogg. Hoppas det funkar. Tänk va smidigt det hade varit om det funkar! :)


Hang with me!


Är inte super glad i artisten MEN låten är väldigt bra!







I´m the worlds greatest!


Ja, så känner jag faktiskt just nu.. haha JAG har fått min dator att funka.. wiihoo.. :)
NU ska jag bara vänja mig vid att min dator saknar t-knappen.. :)  Jag har inte tänkt på hur många ord som innehåller t.
Jag har iaf ringt och trackat Telia lite. Men tror endå att jag gjorde det mesta jobbet. Fick inte så mkt ur dom..




Har ni fått hem H&M´s nya katalog? Eller ja, det är ju inte deras stora säsongskatalog, utan en liten en. Men gooood damn va snygga kläder dom har nu. Dom har blivit rent ut sagt outstanding

Tänk när hela katalogen kommer. :S



Älskar naturfärger, jeans och när man mixar svart och vitt!  Så ja, man kan ju säga att jag dreglar över H&m´s kollektioner at the moment... Det fullkomligt skriker Höst! :)
Har ju beställt en jeansskjorta från H&M, men det var innan jag visste att jag var gravid.. :) Så den får jag tyvärr vänta med. Beställde även det smala bruna skärpet och en snygg jeanskjol. Men ja, därav mer kläder till Sandra efter förlossningen. :)

Uh, vill shoppa!



Det öser ner utanför. Jag körde till ams kl 8.40 idag och det regnade även då. Så det lär hålla i sig nu ett tag kan jag tänka mig. Men de gör inte mig något. Jag tycker det är mysigt! :)

Jag ska ner till soffan och kolla på lite tv. Kanske göra mig en kopp te. Sen borde jag lägga papper på Loppans golv. Och kanske även börja måla. Öööh.

Längtar till Fredag. Då ska jag till min BM. Oh, va skoj! :) Hon ska bl.a. mäta min mage.

Hörs lite senare peeps...


Älskar Niklas!






Ännu en snabb update- från mobilen!

Tack Lotti! Ska testa det. :)                                                                                                                                 Nu käkar jag frukost, ska va i kävlinge 9. :( Orka. Ses sen! :D

Tiden går snabbt

Var ju som sagt hemma hos Sandra och hennes lilla Liam idag. Han är lite blyg i början men efter ett tag flörtar han hej vilt.. :) Det är så underbart med dom små liven!
Vi drack lite kaffe, snackade och gick en runda. Kan tycka det är jätte mysigt att bara ta det lungt med en vän. Att bara sitta och prata om allt... Man får ventilera helt enkelt. Fick ett par skratt också. Visste ni att jag och Sandra har bott ihop? Ja, nästan ett helt år. :) Vi bodde tillsammans i min 3:a inne i Lund. Det var tider det. Det var riktigt roligt och det är skoj att veta att man gjort det.
Tänk hur snabbt allt ändras. Nu har både jag och Sandra hus och sambo. Snart har båda barn dessutom. :)


(2008)


Imorgon ska jag till min handläggar och lägga upp en plan.. haha smiiiida en plaaaan. Låter elakt. Men nej, vi ska väl lägga upp en plan om hur jag ska söka jobb o.s.v. Men både han och jag vet att det inte kommer bli så mkt sökande för min del. Med tanke på att man är gravid i 5 månaden. Men men, det är kanske något litet företag där ute som vill ha en blivande mamma. (not)


Sen har jag inte något planerat på hela veckan förrän på Fredag. Då ska jag till min BM för första gången på rätt länge. Kul Kul Kul... :)


Till helgen har vi fotbollsmatch på Lördag och kalas dessutom. Kalaset börjar när matchen slutar så vi hinner inte dit i tid, men fint folk kommer sent?
Och på söndag ska vi äta lunch med en släkting till Niklas, samt Niklas syster "my friend in crime" Jessica och hennes sambo Jonte. Jessica som för övrigt också ska ha bebbe. :) En månad innan mig.. haha Tänk hur det kan bli! Alltid kul med en kusin som är jämngammal. Det tyckte jag iaf när jag växte upp.



Nu ska jag fixa lite te, som jag inte dricker lika mkt som innan. Visste ni att te torkar ut? Så p.g.a Loppan undviker jag att dricka för mkt kaffe och te!

Sen tror jag, om jag inte har helt fel, att Ullared visas klockan 20 idag! (alltså NUUUUU) Humor!
Och Die hard kl 21.00 på kanal 9.. woohoo..


Soffpotatis YES!


 


For The First Time



The script - the first time!


Hörde denna för första gången idag! Och tycker den är jätte fin!

 


Snabb update

Sconesen blev mumma. Och dom försvann rätt snabbt.. :)

Det där jag mummlade om i förra inlägget. Det skulle stå, förklarar senare. Har iaf inte fattat hur jag ska kunna installera så jag kan mobilblogga. Den dummar sig. Måste man kanske ha högre än medlemsnivå bas? För jag har ju fått ett mail av blogg.se redaktion och dom berättade att jag kan öka mitt medlemskap till medel. Funkar det då kanske? Vet någon vad som är fel?


Nu ska jag iväg till en kompis. Sandra. Ska dricka kaffe och snacka skit. :) Blir rätt mkt bebis-snack kan jag tänka mig. Hon har en 7 månaders pojke. Liam. :)) Gulligt!

See you when I see you!


Frukost time & mobilblogg?

Ok, har velat testa det här med mobilbloggande. Verkar skit smidigt ju.... Men det måste man installera sj. Så jag tog reda på hur man skulle göra, men den rutan man ska klicka för, finns inte med på min sida?!?!?! Hmm, förklarar semdem!   Funderar på att baka scones till frukost. Återkommer när dom är klara!

Mitt, mitt och MITT!

Hemklickat:


Världens sötaste raggsockar till vår lilla underbara skatt! :) 29 kr från H&M


Mini strumpor till Loppan.. 49 kr för 3 par från H&M


Och till mamma. :) wihoo. (snart) Mina otroligt fina gråa stövletter från vår allas H&M . Har drömt om dom är raringarna. Som dom ska användas våren 2011.

Längtar!

Älskar H&M!


Shape up!

Nu är jag trött på allt som är grått.. Och då menar jag INTE färgen. Jag är trött på den tråkiga vardagen och den tråkiga Sandra. Och det lär bara bli värre nu när hösten är här... Jag är trött på mitt hår, jag är trött på min inställning. Ja, allt! Så därför har jag tagit saken i mina egna händer. (vilket man ska när det gäller en själv, ingen annan lär göra det) Bara för att jag är gravid behöver det inte betyda att jag ska sluta klä mig snyggt, att jag ska sluta sminka mig snyggt, att mitt hår ska se ut som fan. No No No! Nu får det fan räcka. Jag är trött på mig själv. Och det enda som funkar då är en "renovering".. haha Ni kommer få se lite skillnad om några dagar.
Jag har faktiskt beställt hårförlängningar. (Igen) Jag ska hålla vad jag lovat och inte färga håret förrän i januari. Då ska det bli en hel omvandling. Mitt hår ska färgas brunt. (som jag saknar) Och nya fina extensions ska i ännu en gång... Men tills dess vägrar jag gå runt med halv-långt hår och vantrivas. Jag är helt enkelt en långt-hår-tjej. Man kan ju faktiskt sätta i extensions utan att färga. Man har ju en färg-karta från rapunzel. :P

((Vill någon förresten ha hjälp med färg val, instruktioner eller insättning av keratin-extensions är det bara till att höra av sig! Jag har nämligen alla vertyg))


Det är inte lönt att sitta och vänta på ngt hemskt som KAN hända. Händer det får man ta det då!

Man måste lita på folk. Annars blir det lätt att man aldrig släpper in ngn! Jag tror att jag är väldigt duktigt på att "stänga" av och inte låta ngn komma in. Och det kommer inte funka i längden.
Visst, jag kommer säkert ha mina stunder som vanligt men jag får försöka sluta upp och tänka på allt in i detalj! Jag skadar bara mig själv!


Som ni kanske fattar så har jag mått dåligt de senaste dagarna och inte pallat sitta vid datorn.


I torsdags
träffade jag min vän Sandra och hennes lilla påg Liam på center syd. Vi fikade och gick en runda. Jag köpt bland annat två mascaror. Har behövt det hur länge som helst! Sen gick vi hem till mig för lite kaffe!


I fredags
träffade jag Elin inne i Lund för ännu mer fika. Och massor av snack! Det behövdes. Varje gång jag träffar Elin blir jag smartare och lugnare. haha Hon är en väldigt bra "psykolog" för mig! Hon ställer alltid frågor som jag aldrig ens tänkt på. Man får sig helt enkelt en tankeställare.

Efter fikan kom Niklas och hämtade mig. Vi prickade in så att han kunde köra direkt från jobb (malmö) för att hämta upp mig (lund). Sen körde vi och handlade. Resten av dagen spenderade vi hemma. Vi grillade och kollade på film.

I lördags (igår) var vi och kollade på Niklas fotbollslag. Denna gången fick han titta på.. haha :) (av en orsak) Och efter matchen käkade vi och sen kollade vi på ännu mer fotboll.


Idag
blir det inte mkt. NIklas är iväg och spelar match och jag sitter här hemma och chillar. Jag ska ner och plocka undan sen när jag är klar här. Har lite tvätt som ska vikas och in på dess plats, det ligger saker inprincip överallt och jag måste verkligen dammsuga. Vi har ju haft två andra hundar här sen i onsdags. Och även om man dammsugar två ggr om dagen ligger det hår överallt.
Sen när NIklas kommer hem ska vi iväg och handla den kommande veckans mat...:)


Och veckan som kommer har jag lite saker inplanerat men det återkommer jag om!



Undra om Loppan kommer den 1 januari. Eller om han kommer innan, eller efter? :)
Har börjat fundera på det. Tänk på julafton när man sitter där och mumsar i sig all god mat. Eller på nyår, 12-slaget. Då ligger han förhoppningsvis kvar i min lilla mage. Ni kan inte ha undgått att märka att jag gärna vill ha ett januaribarn. Inte för att jag blir ledsen om han kommer i dec. Men det blir så mkt lättare för honom om han kommer i januari. Och det vet jag att alla förstår!
När klockan slår 00 på nyår kommer jag och NIklas pusta ut. haha Då släpper nog rätt mkt.

Frågan är vad man ska göra på nyår. Blir kanske en lugn middag hos föräldrarna. Eller kanske med någon annan familj som väntar på att en liten pyssling ska komma. :) Ja, vi får se helt enkelt!

Jag väger runt 64 kg nu. Så jag har gått upp ca 8-9 kg hittills.  Magen känns gigantisk imellanåt. Och som ni ser på tabellen så är jag i vecka 25. För er som inte vet, är en graviditet ca 40 veckor. Sen kan barnet komma tidigare eller senare. Det beror på när bebben vill komma ut! Det är normalt för ett barn att komma 2 veckor innan BF eller 2 veckor efter. Man sätts oftast igång efter de 2 veckorna om det inte vill sättas igång naturligt. Sen beror det helt på hur bebisen mår. Man kan bli igångsatt tidigare också.

Jag ska till min BM den 17sep, alltså på fredag. :) Har skrivit upp lite frågor som jag vill prata med henne om. Har inte träffat henne på ett tag nu så det ska bli kul. Och lugnande dessutom.


Jag och Loppan myser i soffan!



Nu ska jag f*n ta mig betälla dom stövletterna jag tjatat om. :)

Det kommer förresten upp en ny design snart. :)
Spännande va?

 


Tears




Vet inte hur ni funkar men jag är en väldigt känslig person. Fast jag visar det alltid på fel sätt.. Genom att bli arg.. Men när jag är ensam gråter jag!
Jag vill inte visa att jag är känslig, så därför går jag hellre därifrån och gråter så du inte ser det!


H&M

Tycker h&m har massor av fina saker. Både kläder och skor faktiskt. Vissa säger att deras saker går sönnder. Men hur skulle det va om ni inte använder en tröja 5 dagar i sträck? Det är väl klart att dom går sänder om ni använder sönder dom. Alla kläder kan ju gå sönder, oavsett var ni köpt dom.

Jag satt och kollade igneom katalogen jag fick igår. (från h&M) och hittade maaassor som jag vill ha. :) Höstkläderna är så himla fina och mysiga.
Jag lyckades iaf rensa ner allt jag ville ha till endast 5 plagg.. :)

En sjukt snygg väst som man kan ha över, ja, nästan vad som helst. Älskar den färgen, den är verkligen höstig!


Tröja med skärp. Passar utmärkt till ett par blåa jeans och bruna stövlar.



Jag är jätte osäker på de här. Jag har nämligen redan typ 3-4 par bruna stövlar. Så det känns lite onödigt att köpa ett par till. Men det är inte riiiktigt samma nyans som jag har på de andra. Men ja, jag vet. Lite onödigt. Bortkastade pengar???



En vit enkel skjorta. Jag har rätt många skjortor men ingen helvit. Blir nice under västen? :)


Kolla förra inlägget. Ser ni skorna från Top Shop? Dom ser ju nästan identiska ut med de här från H&M.. Det sjuka är att jag tycker nästan de här är snyggare, eller nästan och nästan, det gör jag. + att dom här kostar typ 200 kr mindre.. haha Vilket kap! Vilken tur att jag hittade dom. Dom här SKA jag iallafall ha.

Om jag bestämmer mig för att köpa alles, hamnar det på 1395 kr. Vilket är rätt sjukt, för en tröja, en skjorta, en väst och två par skor. :D biiiilligt. Men tror jag hoppar stövlarna faktiskt. Och isf hamnar jag på 996kr. WiHo..
Tänker självklart inte använda skorna nu, men dom flyger på i slutet av januari när jag kan börja klä mig normalt igen.. haha :P
Kommer bli en hot nybliven mamma. haha Och det kan ju vara bra att bunkra upp lite snygga kläder nu för man lär ju knappast ha tid att shoppa i början när Loppan har kommit. :D


Idag har jag: Rensat ännu mer ogräs, fast på baksidan av huset. Där såg hemskt ut. Nu är det bara på framsidan, d.v.s på uteplatsen kvar. Sen är vi ogräsfria ett tag.

Jag har även lagt ner dom sista av Loppans kläder i hans låda. Jag har alltså tvättat klart allt. :) Eller ja, allt utom en söt liten body. Som är röd/vit randig. Rött är alltid så svårt att tvätta. Färgar av sig, speciellt när det är första gången man tvättar det. Ska försöka gräva fram röda kläder som man kan tvätta tillsammans. Äger dock inte så många röda plagg...

Nu ska jag käka lunch, lasagne. :) Och sen ska jag lägga ut skyddspapper på golvet i Loppans rum. :) Ska nog börja måla imorgon.  Försöker dra ut på det, för måla är typ det tråkigaste jag vet. Men vill så gärna få det klart och se hur det blir. Så jag har inget val...


Och idag kommer Zlatan & Aramis. Vi ska ju ha dom här till lördag. :) Fullt hus!



Peace out!





Got to have!

Efter att ha rensat uppfarten på ogräs gav jag upp pga vinden. Det är ju nästan orkan ute. haha Det blåste ju in nya löv och nytt ogräs hela tiden. Fast får nog säga att det blev mkt bättre efter min insats. Jag får fortsätta när vinden lagt sig.

Ta er tid att kolla upp på trädkronorna när ni går ut. Är ni medvetna om att löven håller på att falla av träden?
Det låg fullt med orange/röda blad på marken när jag var ute med Akilles. :) Hösten är här! Har det överhuvudtaget varit sommar? Tiden går alldeles för snabbt ibland!


◊Jag har kommit på fler saker jag ska leta efter nästa gång jag är ute i stan eller inne på ett shoppingcentra. :)
Och det är; Matchande mössa och handskar/vantar. (kanske t.o.m 2 ) Och kanske en och en annan halsduk till. Jag har rätt många men tror faktiskt inte att det skulle skada med några till. :) Det är så mysigt med en tjock fin gosig halsduk när det är kyligt ute. Och det börjar ju bli kaaaallt!

Har även hittat två par skor som jag vill ha. Ett par lär det bli iaf, och eftersom hösten har kommit kan ni säkert lista ut vilka det blir!


Sjukt snygga boots från Din sko. Riktigt snygg färg också. Tror dom går på 799kr.


Och väldigt läckra heels från Top Shop. ca 600 kr

Ja, det är mkt man vill ha här i livet. Och då får man se till att skaffa det. :D haha

◊Jag berättade ju för ett tag sen att vi skulle passa två busiga hundar från onsdag till Lördag. :) Zlatan & Aramis heter dom. Det är Niklas mammas hundar. Och dom är labradorer precis som vår hund Akilles. Han kommer ju faktiskt från Niklas mammas kennel.  Nu i helgen när vi var hos mamma o pappa tog jag på mig en hund till. (mamma o pappa nya hund Kira) haha Från Fredag till Söndag. Så, vi ska alltså ha 3 st STORA hundar från onsdag till fredag, och från fredag till lördag ska vi ha 3 STORA hundar och en liiiten liiiten 11 veckors valp. Och från lördag till söndag en busig stor Akilles och en liten Kira. Dom blir säkert bra vänner men det tar ju ett litet tag tills hundar lugnar ner sig omrking varandra. Speciellt när det gäller valpar. :) Blir en intressant vecka/helg!


Nu ska jag hoppa i lite kläder ( alltså ur mina mjukisbrallor) för snart kommer Niklas hem. Och vi ska fixa lite ärenden. Bl.a bauhaus, vi ska köpa mer färg. Vi lyckades ju köpa fel nyans av den gråa som vi ska ha nere i storarummet. Men gör om och gör rätt!

Hörs och ses.. :)



 


Min måndag so far!



Så där ja.Nu har jag rensat ut lite kläder ut garderoben och Loppan har fått en alldeles egen låda. :) Ni vet iofs inte hur det såg ut innan (vissa gjorde). Men hyllorna till skorna är uppe. Räckte dock inte med dom hyllorna kom vi fram till, och det antar jag att ni ser. Men har ju en hel vägg som man kan hitta på ngt mer med.
Vi ska bland annat skriva på väggen till vänster om fönstret. Jag har hitta lite citat inom modebranschen som ska upp. Vi tänkte göra det väldigt enkelt, med vita väggar och svart text. Och sen ska vi hänga krokar och ja, kanske några fler hyllor till skorna som står på golvet. =)
Väggen till höger om alla garderober, (ni ser inte den) ska det upp en gigantisk spegel. :) Love it!
Jag älskar min walk-in-closet.. haha


Vi har även rensat ut alla saker från, vad som ska bli Loppans rum. Här ska det målas. :) HATAR att måla, det är typ det tråkigaste att göra. Men ni ser ju på bilden nedan varför det är tvunget att måla om.. haha

Tror INTE att han uppskattar färgen när han väl vet vad färg är.. haha :)

Rummet bredvid detta underbara skrik-rosa rum är datorrummet. (där jag sitter nu) Här har vi inte tömt ut sakerna än. Jag kan ju ta ett rum i taget. :) Men ni får se foto härifrån också innan jag börjar måla.

Vi hade lagt in alla Loppans saker i hans rum, och dom fick vi såklart plocka ut nu. Så nu är stora rummet här uppe fullt med saker. Tog faktiskt ett foto på två tavlor vi köpte på Ullared sist vi var där. Dom har en eller två till, fast med ett annat motiv som vi ska köpa nästa gång vi åker upp. (Vet dock inte varför vi inte köpte dom när vi var uppe...)

Nalle Puh & Tiger.. Visst är dom bara sååå underbara. :) Både jag och Niklas älskar dom. Så söta.
Tror det fanns en annan tavla med Ior och en till med Nalle Puh, men tänker köpa både och. :) Kommer passa så himla bra i hans ljus-gula rum.
Vi har även ett påslakanset med Nalle Puh och hans vänner. Vem älskar inte Nalle Puh liksom???!!!


Nu ska jag bre några goda skorpor och kolla på ULLARED! Säsongspremiär nu ju.. :D

Shit, sån tönt jag är! haha

 


Done!

Nu är jag klar med rensning av garderoben. :) Har tagit lite bilder så ni kan se sen.

Var är krafterna?

Mina krafter menar jag då. Är jätte trött idag. Seg får man kanske säga. Orkar inte få mig till att göra ngt. Har ju saker att göra. :(
Får väl slänga in en tvätt kanske. Med resterande av Loppans kläder. Vill ju gärna tvätta allt innan man använder det. Sen ska jag rensa min garderob. Det måste jag verkligen göra. Det finns alldeles för mikt skit där inne, saker jag inte använt alls, saker jag inte använt på evigheter. Alltså saker som bara tar upp plats!

Vill ju rensa ut så Loppan kan få en låda. I början hade jag nämligen tänkt lägga hans kläder nere i vår garderob, annars måste jag springa upp och ner för trappan så fort jag ska byta kläder på honom. Och jag kan tänka mig att det blir rätt många ombyten på små bebisar. :) Så ja, tror det får bli mitt lilla projekt idag.

Ska även gå ut med Akilles snart. Får kanske gå en extra lång runda idag, så jag blir lite piggare. Hatar att va så här trött.. På gränser till dåligt humör dessutom. :( Vilket aldrig är kul!


Vi var ju ute och käkade med Lina och Fredde i fredags. :) Det var mycket trevligt. Vi var på Restaurang Sandra (passande) och käkade fondue. JAG ÄLSKAR FONDUE! Men får kanske säga att det inte var lika gott denna gången. För jag fick inte äta mina absolut favoritsås. Det är pga denna såsen som jag går till Sandras så ofta. Gorgonzolasåsen. :( buuuhuu. FAN va god den är. :) Men det fick jag snällt och fint hoppa över pga parveln inne i min lilla mage.
Efter middagen gick vi hem till L&F, dom bor ca 1 min från Sandras. haha. Niklas fick som han ville, em-kvalet! Sverige-Ungern! And we won! Gött.
Efter matchen körde vi hem. Blev inte jätte sent men man var endå trött...

Och i Lördags var mamma, pappa och min lillebror Daniel här. Det var igentligen inte planerat men vi hade varit på besök hos mamma o pappa tidigare på dagen och Niklas bjöd in dom. haha
Jag testade att göra en köttgryta. Med fläskfilé, morötter, paprika, lök och köttbuljong. Den blev GRYM! haha Nej, men jag tyckte den blev jätte god. Och det gjorde dom andra också...=)
Efter middagen blev det kaffe och bullar som mom & dad hade med sig.

På kvällen kollade jag och Niklas på film. Kände att det inte va lönt att kolla på filmen med mamma och pappa, eller att överhuvudtaget fråga om dom ville se den. För det kan jag sätta pengar på att dom inte vill. Haha
Har ni hört talas om "The human centipede"?? haha, den var sjuk. Men inte alls så sjuk som folk har berättat. Hörde från ngn att när dom hade premiär i USA spydde folk i biosalongen för att den var så äcklig. Ok, om man är äckelmagad ska man inte se den, men tror nog att det är överdrift.

Igår (söndag) var jag också kollade på Niklas när han spelade match. Dom vann! :) Så nu ligger dom två. Wiihoo.
Och efter matchen åkte vi och handlade maten till veckan som nu har börjat.





Är inne i vecka 24 nu. Alltså 23+1 som ni kan se på tabellen. 58,2% avklarat. Det närmar sig alltså med storm steg! 117 dagar kvar till förlossning. Känns som en evighet, men endå så nära. :)
När man väl ligger där med sin underbara son, kommer nog tiden med magen kännas som en minut... ♥

I lördags fick vi en jätte gullig "ram-mobil" av mamma och pappa. Ramarna är igenomskinlig så man kan sätta foto på både fram och baksidan. Där är 4 ramar (tror jag) som man hänger på varandra. Eller ja, under varandra. Vi ska hänga den vid fönstret i Loppans rum. Där ska finnas foto på oss, (mamma och pappa) och på vår ängel. Har redan satt i två av hans ul-bilder. :) och två foto på oss. Nu ska han bara födas så vi kan fylla det med gulliga minnen. :)

Jag har beställt 2st overaller till vintern. Dom är urgulliga och kommer va riktigt mysiga för honom. Vi får dom i Oktober, när dom kommer ska jag självklart visa dom. Dom är för söta för att inte visas. :)

Och jag ska in på den sidan jag snackade om för ett tag sen, och beställa hem saker. Fanns lite av varje jag ska besälla. Och ja, ni undrar säkert varför jag inte skriver hemsidans namn. Men det är dels för att jag vill ha den för mig själv, (hooohooo) och dels för att det kan bli fin fina presenter till andra med barn. Så ni får vänta. :D
Kan iofs göra en liten deal. När jag får hem sakerna kan jag berätta vad hemsidan heter.. Ok? Deal?

Jag mår bra och Loppan mår också bra (hoppas jag). Han rör på sig konstant känns det som. Och det kan ibland bli lite jobbigt. Speciellt när jag ska sova. Får alltid vänta tills han somnat innan jag kan somna. Haha, det har redan börjat! :)
Magen bara växer och växer, och det blir jobbigare och jobbigare att röra sig. Känner mig som en elefant imellanåt. :( Magen är typ i vägen vad jag än gör. Men nu när jag är hemma kan jag ju ta det lungt och göra saker i min egen takt.
Jag är inte lika trött som jag var innan men jag är absolut inte pigg! Jag är lika kissig fortfarande. Hela tiden med andra ord, och det lär ju inte förändras.
När ischias sätter igång kan jag knappt röra mig. Det strålar ner en extrem smärta i mitt vänster ben + att jag har ont i ryggen. Jag har alltid haft ont i ryggen från och till men det blir dubbelt så jobbigt med ryggont och med ischias. Jag använder min tens-apparat imellanåt och det är skönt för tillfället men får nog använda den oftare om det ska fungera. (Min sambo är underbar som tog med den hem)



Nej, om man skulle gå ut med hunden, sätta igång en tvätt och gå igenom en massa kläder. :( woppido. Men det måste göras så det är väl bara till att bita ihop. :(


Lördags-mys!

Nu ha mamma, pappa och Lillebror precis gått hem. Jag lyckades grymt bra med köttgrytan jag gjorde. (för första gången) :) (EGO)

Och nu ska jag och min pussgurka kolla på en av de sjukaste filmerna jag någonsin hört talas om. (kan berätta om den nästa gång jag uppdaterar)

Vi hade super mysigt med Lina & Fredde igår. Vi käkade fondue och sen gick vi hem till dom för att kolla på fotbollen. SVERIGE SVERIGE SVERIGE! Och vi vann så klart...

Hörs kanske imorgon. NU ska här mysas.. :)

pusspuss

 

 


Bye lödde

Hello Lund. nu kommer vi! Middag på favvo restaurangen SANDRA! Yuuummie!!!!

God morgon

Idag (Fredag)
♦Jag ska rensa hatthyllan på jackor. Känns inte lönt att ha 10 st jackor hängandes där om vi bara använder 2 st.
♦Ska se om jag kan måla lite i stora rummet. Det är inte så mkt så det borde gå snabbt.
♦Jag och Niklas träffa Lina & Fredde.(dom som hängde med till spanien) Vi ska ut och äta god middag.
Efter middagen ska vi kila hem till L&F och kolla på em-kvalet. Spanien-Ungern (om jag inte minns fel)

Lördag
♦Har faktiskt inga planer imorgon, men det lär väl dyka upp ngt, det brukar det göra.

Söndag
♦Niklas har match, men den börjar redan 13.00, vilket är bra. Annars måste vi alltid bygga upp en hel dag runt hans fotboll.. Och det gillar vi inte!
♦Vi ska komma på mat-listan för nästa vecka och åka och handla.

9sep-11sep
♦Passning av två hundar. Niklas mammas hundar ska få bo i Lödde några dagar. Så det blir fullt hus. haha 3 stora hundar som gillar bus.. KAOS! Underbart

14 september
♦Ams-besök

17 september
♦Jag ska till min BM. Det ska bli kul. För då kan jag få svar på alla mina frågor. Och hon ska kolla lilla maggen. :) Känns ju alltid mkt bättre med lite lugnande snack med ngn som kan...


Slutet av sep/Början av okt
♦ULLARED. Igen tänker ni. Japp, mamma och pappa ska upp (av ngn konstig anledning vill pappa upp, han har aldrig varit där. Lär bli första och sista gången) så vi tänkte hänga på dom. Vi kom på massor av andra saker vi skulle köpt sist vi var där men av ngn anledning inte gjorde. Eller ja, får kanske säga att det var min lilla idé att åka upp igen. haha Men Niklas sa inte imot. :) Vi ska bl.a. köpa fler gardiner, gardinstänger, handdukar m.m. (Och ja, lite till lillen också ♥)


Igår på kvällen när jag stod i köket, kändes det så mysigt i huset. Så jag tog lite bilder på vårt härliga hus. En del av det iaf. Känner mig så lyckligt lottad att få bo här. Tycker det har blivit så fint. Det finns ju självklart saker kvar att göra, men det är mest små saker. Som tapetsering av halva köket, gardiner ska upp i köket och vår text på balken mellan kök och vardagsrum ska också upp.



Har haft en helvetiskt natt. Hade lite svårt att somna för det första, det har jag aldrig, iaf inte sen jag blev gravid. Somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Men när jag väl somnat så vaknar jag igen vid 5.40 och är tvungen att springa och kissa. Sen kunde jag inte somna igen. Jag låg i vad som kändes som en evighet och rullade fram och tillbaka. Niklas sov som en stock bredvid. :) Och somnade till slut, för att sen 7.00 vakna av Niklas väckarklocka. Haha KUL.. Han stack vid 7.40 och jag somnade igen. Och då, då började mitt eviga helvete. Jag börja drömma. Har börjat drömma såå himla mkt sen Loppan kom till. Och det handlar inte om gosiga söta drömmar, utan det är jobbiga elaka drömmar. Vill inte gå in på dom, pga att jag mår dåligt av dom. Det sjuka e att i drömmen, undrar jag om det är en dröm och hoppas att jag vaknar snart.
Så här har det varit ett tag nu, och jag vill att det slutar. NU!
Det dumma är ju att Niklas inte är hemma så han kan inte trösta mig. :(


Ischias. Tror faktiskt att det har gått över lite. Men jag vet inte om det är pga Tens-apparaten eller om det är för att jag inte rör på mig lika mkt som jag gjorde när jag jobbade. Kommer iaf ihåg iförrgår. Satt i soffan en stund och reste mig upp. AOW, då kickade den lilla jäveln in. Ischias alltså. Det gjorde så sjukt ont, men har fått för mig att det går över om man rör på sig. Så det fick jag ju försöka att göra. Ser ut som en gammal kärring när jag har ont och försöker gå. haha Men men, det lär väl försvinna med tiden. I hope!


För var dag som går blir jag mer och mer peppad
till att börja träna när jag fött Loppan. Känner mig instängd i min egen kropp för tillfället. Vill kunna skutta runder och få mjölksyra i kroppen. Men det får jag vänta med.. :(


 


Our little secret!



 


Oh yeeeah

Kom hem för ett tag sen. Har varit ute med Akilles, tömt och fyllt diskmaskinen. Och nu ska jag bara slappa. :) Underbart!

Hade som vanligt det mysigt i Lund. Träffade ju Elin. Verkar som att allt glider på bra när vi träffas. Elin hittade två klänningar hon köpte.. Hon var igentligen bara på jakt efter en men hittade två. Vilket var bra, för hon skulle tydligen behöva fler i framtiden.
Jag hittade en väst.. :)
Yees, på första försöket dessutom. Vi gick in på Stadium och hittade den här pärlan..

599 kr gick den loss på. Vilket kaaap! :) Huvan kan man självklart ta av. Om man har en huvlös dag.. haha Och nej, jag kommer inte kunna stänga den om en månad. Men det skiter jag i! För jag ska införskaffa mååånga tjocka tröjor jag kan ha under...

På stadium hittade jag även den här...


Färgen är inte riktigt som på bilden. Den är mer turkos irl. Den kostade 249 kr. Och nej, precis som västen så kan jag inte knäppa den. Men det är som Elin säger. Skjortor är mycket snyggare uppknäppta. :)

Vi käkade inne på Gräddhyllan. Det blev en köttförspaj med sallad. Och den slank ner precis som allt annat nu fötiden.. haha :)


Efter att vi var klara med maten gick vi till Jättekul. Där vi köpte vagnen till Loppan.. Jag ville köpa skötväskan som Niklas ville ha. Men så fort jag såg den, blev det ett stort fett nej. Den vägrar jag gå runt med. Och hade Niklas sett den igen hade han nog kännt likadant. Den var pretty ugly.. Så han får leta vidare, är rätt säker på att vi kommer hitta ngt som båda gillar. :)

Meeen inne i affären hittade jag lite andra saker som jag var tvungen till att köpa.. :) En urgullig mobil som vi ska ha ovanför spjälsängen och en liten tygbok. Så nu är det bara 2 mobiler kvar. En till skötbordet och en till vagnen..

Mobilen
har små söta nallar på. Speldosan vrider långsamt runt nallarna och man kan stänga av speldosan när man vill. Vilket är tur, man blir nog rätt trött på ljudet.. haha :)

Och boken är gjord av tyg, med papper inuti så det prasslar när man tar på de.. Bebisar tycker om ljudet..

 

Det finns så himla mkt saker i den affären. Vill ta med mig allt hem. Men det blir nog för mkt av det goda. :) Är nöjd över mig sj att det bara var två saker som följde med hem.

Har hittat en super duper gullig sida på internet som jag ska betälla hem saker ifrån. Det var min mamma som berättade om det. Så igår googlade jag lite och hittade två hemsidor med just det. Ska gå lös på det idag tror jag. Och det kostade inte alls mkt. :) får blir flera alltså. Kan bli bra presenter också! :D

Det var allt från mig för tillfället. Håll förresten utkick av nästa inlägg.. :) det vill du inte missa. :)


 


Lund!

Har precis varit ute med Akilles. Och jackan får absolut hänga med in till Lund. Det har verkligen blivit kallt. Det dröjer inte länge tills de tjockare jackorna åker fram, och det super stora mysiga halsdukarna. :)


Fick bli en halv bra bild. Togs i en snabb vändning.
Jag har iaf en rutig skjorta från ellos. Ett vitt långt linne och ett par mörkblå jeans. Till det mina vita converse och en jeansjacka. :)
Håret har som vanligt ett liv av sig sj. Får spraya lite innan jag går. Ska faktiskt ta bussen in. Och den går 14.05 från centrum. Så det blir en liten promenad också. :)

Lund here I come!
Önska mig lycka till i sökandet av en snygg väst. (har sett att dom har börjat så smått med vinter kläderna så jag håller tummarna)

Uppdaterar med när jag kommer hem.
Tänkte även berätta en lite hemlighet. Känns som att jag dragit ut på det tillräckligt länge nu. Jepp, ni ska få veta om Loppan är en liten flicka eller en liten pojke....! :))

 


By the way

Glömde helt visa ett nytt foto på Akilles. Ni har ju inte fått se honom på länge...:)

 
Här har ni honom för ca 1 år sen.. :) Så liten han var..

Och nu:


Kolla så stor han ser ut bredvid lilla Aramis.. haha Det är alltså Akilles på höger sida.
Aramis är 8 år och Akilles är 15 månader. :)¨

 


Nya friska tag!

Har hunnit med rätt mkt idag. :) är lite chockad faktiskt. Trodde inte jag skulle komma upp ur sängen, but i did!

  • Vikit tvätt...Hängt upp tvätt.. Tar inte jätte lång tid, men är såå tråkigt. haha :)
  • Var på ams och skrivit in mig. Jag triva super bra med min nya handläggare, han verkar jätte trevlig. Han sken upp som en sol när jag berättade att jag skulle få bebis i dec/januari.. :) Så ja, det ska nog gå jätte bra. Gör ju mkt om man har en handläggare som inte är ett mongo.
  • Fyllt diskmaskinen och satt igång den.. Det dumma är ju att jag måste tömma den sen också.. haha
  • Har även hunnit käka två ggr idag. :) Frukost, yoggi med banan. Och fika, skorpor med maaassor av smör.
  • Varit ute med Akilles. (är nog rätt bra att vi har honom annars hade jag nog bara suttit hemma på häcken)
  • Burit ut alla sopor. Ja, låter kanske lite men det var endå 3 påsar.. :P


Tycker jag har varit väldigt produktiv idag. Och det ska jag vara varje dag. Ska försöka få ut möblerna ifrån gästrum och Loppans rum så jag kan börja måla så smått.. Kan iofs vänta till imorgon med att bära ut allt, för imorgon kommer jag inte ha tid att måla.

Jag ska ju in till Lund och träffa Elin. Vi ska leta väst och fika. Kom även på lite andra saker jag behöver. Bl.a. mer mandelolja, försvinner som smör i solen. haha Burken är ju rätt liten så det är ju självklart att den tar slut snabbt...


Måste även köpa mascara. Den börjar sina. Får se om jag pallar köpa det imorgon, annars kan det nog vänta. :)


Saker som är mindre roliga under graviditeten:

Jag är kissig konstant. Säg att jag lägger mig vid 22, då vaknar jag ALLTID mitt i natten av att jag är kissig. Men oftast ignorerar jag det och somnar om... Men sen när babys klocka ringer 7.15 får jag springa upp och besöka toaletten. haha Sen vid 10 tiden när jag vaknar måste jag kissa igen.. Så ja, alltid kissig är nog en rätt bra beskrivning.

 
Jag är vig som ett kylskåp
. Innan kunde jag göra näst intill allt med min kropp. Jag har alltid varit väldigt vig och överrörlig (vilket inte är bra) men nu, haha, nu måste jag sätta mig ner för att få på skorna.. WHAT? är jag gammal eller? Shit, va det kan ändras snabbt.

Vad kan man äta och vad kan man inte äta. Det är rätt roligt att höra vad alla tror. För inprincip alla tror olika saker. Kan inte räkna på fingrarna hur många som frågat om jag verkligen får äta det och det... Som tur är finns google och min BM. Det finns självklart vissa saker man inte får äta, men det är som min BM säger. Händer det ngn gång att man råkar äte ngt mindre bra gör det inget. En gång räknas inte. Och man märler snabbt om bebisen inte gillar det. Men jag säger, better safe the sorry..


Ischias
. Ja, det skrev jag ju lite om för några dagar sen. Det är väldigt jobbigt och det är inte kul när det väl kickar in. Idag har jag faktiskt inte kännt av det. (peppar peppar) Men det lär väl dyka upp när man minst anar. Eller så har tens-apparaten (som min sambo tog med från jobb) verkligen funkat. Det dumma är att ischias kan ibland gå över till foglossning. Och det vill jag INTE ha... Blir så himla glad om jag får slippa det...

Jag kan inte använda mina stooora starka muskler på armarna. Alla vet att man inte ska bära för tungt när man är gravid. Alla på jobb vet iallafall det. Ett par ggr varje dag sa ngn nej, sandra, bär inte det. Sandra, jag har ett enkelt jobb du kan få, så tar jag det tunga. haha Gulligt! MEN, det finns folk som överdriver med detta. Nej, du kan inte bära alldeles för tungt när du är gravid men det betyder inte att du inte kan bära alls. Är kroppen van sen innan att bära och göra ett visst typ av jobb, klarar den det nu också. Folk som har tränat 6 dagar i veckan i 5 år, kan fortsätta med det långt in i graviditeten. Så vissa saker får man känna av själv. Det handlar helt enkelt om hur lat man har varit och hur lat man är.

Flåsar nästan lika mkt som min hund när jag gjort ngt.
Och det sjuka är, det behöver inte ens vara ngt jobbigt. Jag kan lyfta mig upp ur soffan och gå till badrummet och sen bli helt anfådd. haha Trappan upp till ovanvåning är ett jobb i sig ibland.. Ok att jag hade dålig kondis innan, men nu, shit säger jag bara.


Svårt att bli av med förkylningar.
Är lite små förkyld hela tiden känns det som. Kommer garanterat bli super förkyld när kylan blir värre. Redan nu är det ju kallt!


Kroppen är trött och sliten.
Jag är trött nästan hela tiden. Får nog börja sova middag. Kommer inte överleva annars. Har bestämt mig för att gå och lägga mig senare på kvällen för då sover jag bättre.

Ja, det finns massor. Och jag har säkerligen glömt ngt. Vet att jag hade jätte många saker i huvudet innan, som jag ville skriva upp.. Kan ju återkomma med det.. :)



Har förresten lagt över spanien bilderna på datorn men orkar inte lägga över ngt än... Får bli ett senare projekt... :)
Kan iofs bjuda på en. Den finaste bilden av alla..

På mig och min sötnos!

Vi hörs kanske senare idag.. :)