Due Date!


Jag bara måste/SKA se den här.



www.youtube.com


"My dad would never do that!" ha ha ha ha ha


Last christmas in pics! 2009

Ni undrar kanske varför jag aldrig lägger upp foto på vänner/familj/släkt. Har inte gjort det pga att jag inte vet om dom tycker det är ok. Men det känns som att jag kan sluta tänka så.. Ska börja lägga upp fler foto på alla jag känner. Så länge det är bra foto, tror jag inte att dom bryr sig.


     



   



   



   

Kommer julbilder från 2010 innan året är slut.. haha


Det var bättre förr? : )

Kollade bakåt i tiden här i bloggen.
Får nog medge att jag var roligare innan. haha Inläggen var mycket roligare att läsa. Var kanske för att jag var och varannan dag träffade vänner, shoppade nya saker och ja, hade mer att skriva om helt enkelt.


Kolla från början och bläddra er framåt så får ni se en skillnad.
Har endå haft bloggen ett tag nu. Men olika långa uppehåll.


Känns som att man haft ett halv års bloggtorka. Jag har bara skrivit tråkiga inlägg.. (?) Uuuh, får bli bättring. Men det är svårt. För man vet aldrig vad man ska skriva om. Jo, visst kan ta foto och visa varje gång jag har målat naglarna, eller varje gång jag har varit och handlat. Alla mina outfits. Varje gång jag har satt upp ett nytt ljus, bytat ljus. osv. osv. Men det glömmer jag typ bort, eller ja, fel av mig, det pallar jag inte. haha Nej, men en kombination kanske. Glömmer bort i vissa fall och ibland skiter jag i vilket.
Skriver t.ex. inte upp varje gång jag har gjort ngt. För det gör jag inprincip varje dag. Antingen är det att jag bara åker och handlar med sambon eller att vi åker och hälsar på familjen.
Får väl helt enkelt bli bättre på det. (har iofs sagt det ett par gånger)


Berättar så mkt jag kan/kommer ihåg/pallar/känner för.... :)



Planerna.

Idag har jag flängt runt lite här och där. Kan inte berätta för jag vet att Niklas sneglar in här lite då och då.
Som ni ser i mitt första (tidiga, tidsinställt får vi kanske tillägga) inlägg idag så fyller min sambo Niklas år idag.
Så det har fixats lite idag. :)

På torsdag ska jag träffa Elin, det blev bestämt idag faktiskt. Alltid skönt att komma ut ur huset en sväng. Och fikor säger jag inte nej till..

På fredag ska jag till min BM, blev inbokat igår. Hon ska göra lite tester på mig, ang. trycket över bröstet. Hon hade pratat med deras läkare och han ville kolla upp lite saker. Därav mitt andra besök på måndag, hos BM fast inte med BM, utan en läkare.

På lördag, ska vi (jag&Niklas) träffa Lina och Fredde. Antar att fredde också kommer vara där och assistera. Vi ska nämligen ta foto. : ) På mig, Niklas och lilla magen. (Loppan) Det ska bli kul. Jag har blivit fotad av Lina ett par gånger innan som ni kanske redan vet.

På kvällen på lördag, ska Niklas ha fest. Oh, ska bli kul att se hur jag klarar av det. Får sova på dagen. Fast ska bli kul att träffa folket som kommer igen. Kommer ju en del av mina vänner också. : )

Söndag, då är det glögg-kväll hos min syster i kävlinge. Eller ja, kväll och kväll, blev rätt tidigt de här året. Redan kl.14.00 ska vi vara där. Glögg, lussebullar och pepparkakor. (jag äter dock inte pepparkakor)
Ska bli kul att se hur levande Niklas är på söndag. (hehe)

Hmmm, ja, tror det var allt. Har en dag ledig denna vecka, och det är imorgon. Ska iofs inte upp jätte tidigt någon av dagarna men har inget inplanerat på hela dagen...


Sliten Sandra. Men det får man vara när man är gravid? haha Nej, skojade. DET FÅR MAN INTE...
Har haft bakåtslick två dagar i rad nu, och det är super skönt att slippa allt hår i ansiktet...




Snilleblixt

Ok, jag körde förbi en skylt med en JC annons idag. Det var en tjej med en sjuuuukt snygg stickad tröja på. Jag tänkte först: den ska jag ha.. Men sen började jag fundera på A, jag måste sluta handla kläder, det funkar inte helt enkelt. Kan inte köpa allt jag vill ha. B, jag ska fan lära mig att sticka.

Shit va perfekt det hade varit. Tänk endå, varje vinter kommer dom stickade plaggen fram. Det slår aldrig fel. + att dom värmer så himla bra. Som idag, det var -5 när jag begav mig hemifrån men har läst lite överallt att det har legat på -10 -11.

Och vem är inte bättre än min farmor på att sticka? Hon har stickat tusen raggsockar, tröjor, mössor, vantar, halsdukar. Ja, alles. Vi har fått så himla mycket stickade plagg av henne under vår livstid.

Jag ska be henne visa och lära mig. För jag SKA testa på det. Vill ha en vit, tjock stickad tröja som tjejen på annonsen. haha

Bra idé???

(nu ska jag bara få tummarna ur och lära mig det också. Nästa gång jag går förbi en tygaffär ska jag in och köpa garn)



Detta skulle jag kommit på för ca 2-3 månader sen.




GRATTIS BABY!



Grattis min söta lilla Niklas. 26 år idag!
Älskar dig massor!




Nyår?

Hur ska ni fira ert nyår? Berätta gärna.

Förra året firade vi med NIklas syster, hennes sambo och deras två vänner.

Vi gjorde vars en drink. (parvis)
Och det var jätte kul.

Drink 1


Drink 2


Drink 3


Drinkar är helt klart underskattade. Borde göras fler drinkar på fester. Man ser ju oftast folk med vin, öl eller cider i handen. Why?
Visst det tar lite längre tid att skaka ihop en drink men det är sååå värt det i slutändan. (om den blir god vill säga)

Men ja, detta nyår blir det inget drickande för min del. Kan iofs göra lite alkoholfria drinkar.
Hoppas på att jag fortfarande är gravid på nyår nämligen.

Vi ska fira nyår hos mamma och pappa. Dom ska ha fest. För släktingar och grannar. Ett silver/glitter party. Så får försöka hitta ngn rolig glittrig slips till Niklas. haha Och jag får försöka hitta en svart påse och linda in mig med silvertejp eller något. För är jag gravid kommer magen INTE va liten. :P
Nej, skämt o sido. Har ju en del kläder i garderoben som borde funka även om magen är kvar. :)






Snö, snö och åter snö.


Snygg pose. NOT. Men efter en hel dag ut i snön får man se förjävlig ut.. haha

Här har ni mig februari 2009. Hade precis åkt skridsko. (som jag är kass på)
Men försöka duger! haha

Det var skit mycket snö då med.



Helgen som gått.

I fredags gjorde vi ingenting. Jag kommer iallafall inte ihåg vad  vi gjorde. Shit, va störigt. Kommer verkligen inte ihåg vad vi gjorde. hmm, får fundera på den..

I lördags, Niklas släkt var här och firade. Mycket trevligt!
På kvällen blev det som ni redan vet, julpyntning. Lite iallafall. Och det blev även fotboll och mys i soffan.

Igår, (söndag) var min familj på besök. Inte hela men min mamma, pappa, syster, hennes sambo och son och min lillebror. Firade Niklas ännu en gång.
Sen vid 16.30 åkte jag, Niklas, mamma och pappa in till Lund för julskyltning. Det var ju faktiskt första advent igår. Får nog säga att det inte var lika mysigt som dom andra åren, det var fint på smågatorna men på mårtenstorget var det rätt tomt. Men men.
Efter en lite promenad körde jag och Niklas och köpte pizza. (ibland går det an) Vi tog med dom hem till NIklas föräldrar och åt där. Sen blev det glögg och lussebullar. ÄLSKAR lussebullar, kan äta hur många som helst. Blev dock ingen glögg för min del. Alkohol rekomenderas ej vid graviditet. :P
När vi sen kom hem kollade vi på en film, sen fick Niklas gå och lägga sig med tanke på att han skulle upp och jobba idag.
Jag gick och la mig vid 00.00 tror jag. Sent för mig. Det var kanske därför jag sov till 11 idag.. :S

Hur var er helg? Tell me!



Count down!

                        




                           


Ifall ni inte visste! haha


Nu.är.det.jul.i.vårt.hus.

Ja, som dom flesta så har jag slängt upp ljusstakar, stjärnor och ljus i massor. Är ingen extrem juldekoratör, utan jag tycker om det mer enkla och stilrena. Gillar inte gardiner och dukar med tusen små tomtar och nissar på. Nope, vill isf har enkla röda gardiner ist.
Men smaken är ju som baken, right?

I lördags efter att NIklas släkt hade åkt hem, så gick Niklas upp och hämtade ner jullådan. Och vi började pynta. Äger mest dekorationer till julgranen som ska upp runt den 21-22 december. Längtar så! :)


Tog lite bilder på allt igår. Eller ja, inte allt kanske men nästan. Hoppade över ljusstaken i Loppans rum. Och lite fina ljus som finns överallt i huset.

        

Vissa foto blev bättre än andra. haha Några av dom blev suddiga men jag orkade verkligen inte ta om igår..

  

Jag fick röda fina blommor av Niklas plastmorfar. Super fina! Shit, min kamera är grym.. haha

  

Fick även 2 andra blommor i lördags.

Hur ser det ut hos er? Är ni som jag, lite mer stilren? Eller går ni bananaz på juldekorationen?





V35+0

Idag (Söndag) går vi in i vecka 36. Så idag blir det alltså V35+0, men bara 45 min till. ;) Snart är det ju måndag, alltså v35+1. Tiden går snabbt! Iaf, 34 dagar kvar! PUSSPUSS

Imorgon är det dags mina vänner. :D Niklas...

img_0437 (MMS)

Imorgon är det dags mina vänner. :D Niklas bar ner vår julkartong för ca 1 timme sen. Så nu är gardiner, julstjärnor och ljusstakar på plats. :) och imorgon ska allt tändas. Kommer alltså bli en super mysig kväll imorgon. :) idag har vi haft Niklas släkt på besök. Han fyller ju år på tisdag. Imorgon kommer min familj och firar honom. Kan berätta mer om helgen på måndag. Hur ska ni fira er första advent? Vi ska in till Lund för julskyltning. :D pusspuss


Ja, som sagt så bakade jag och min syster ...

img_6807 (MMS)

Ja, som sagt så bakade jag och min syster igår. Tog lite över 4 timmar och jag var trött på det efteråt. Bullarna blev dock sjukt goda. (tack mamma som hjälpte till en stund) ser ni matberedaren? Mamma och pappa fick den i present för ca 30 år sen och den rullar fortf. Den är faktiskt grym. Är hundra på att den slår nästan alla nya maskiner. :) i detta fall är old better! <3


Julklappar

Julklappar? Har ni börjat med dom?

Jag är klar med hela 7 julklappar. Känner mig stolt och duktig. Känns väldigt skönt också. Har börjat på 2 dessutom, men dom är inte riktigt klara än. :)

Så det är hmm, dom 2 som ska bli klara, sen har jag ca 4-5 kvar. Fast har nog klart för mig vad jag ska köpa till alla förutom en person.  Och när jag säger jag så menar jag vi. :) Jag och Niklas. ♥ 
 






Cravings ???

Vet inte om jag har berättat detta innan men, jag har ett nytt beroende. Och det är Bravo Äppeljuice.
Har druckit det ett tag nu och skämtar inte när jag säger att jag får köpa ny kartong varannan dag. Jag tycker den är sååå god.




Har ni smakat den?
Ja, det är klart ni har.

ÄLSKAR DEN!

Drack tyvärr upp sista nu för ca 2 timmar sen, men ska handla imorgon så det får bli en till. Kanske ska köpa 2 när jag endå är där. :)

Det är säkert inte jätte bra att dricka så mkt av den, med tanke på att den innehåller säkerligen massor av socker. MEN hellre att jag blir beroende av den än chocklad, chips. Ja, andra onyttiga feta saker.

Jag använder min graviditet till denna. Detta får bli min craving!


Kolla min super fina "ljusstake" som jag f...

img_6807 (MMS)

Kolla min super fina "ljusstake" som jag fick av min syster förra julen. Den gör sig inte rättvis på bilden men ni ser ju lite iaf :)


Är ni lika glada som jag? :D

                        

                           
haha, där har ni det!





Det kommer en ny nedräkning imorgon. ;)


Lanvin for HM???



Nja, kan inte riktigt hålla med alla galna människor som shoppat upp hela Lanvin sortimentet hos H&M. Dom hade premiär för kläderna igår kl 08. Och allt var slut inom bara några timmar.

Jag kan hitta 2-3 plagg som jag gillar skarpt, resten ser (
ursäkta ordvalet) förjävligt ut.
Får ju faktiskt säga att de förra designerna som jobbat med H&M var mycket bättre. (Jimmy Choo, Matthew Williamson)

Ja, fast nu är det ju inte bara jag som köper på H&M, och det verkar som att det har gått hem hos vissa. Känner dock inte för att lägga 1499 kr på en skrikig volang. För det är verkligen det enda, en enda volang.
Trodde aldrig att H&M skulle sälja kläder för dom priserna, och trodde verkligen inte att dom skulle va fula.. haha




Allt och inget

Har lite saker som måste göras den här veckan, ska ju som sagt ha kalas här på Lördag och söndag. Måste därför städa, alltid lika kul. Not.Men det får vänta tills på fredag, så det hålls rent. Fast tycker inte det behövs med jätte mycket städning, med tanke på att jag går runt och pillar hela dagarna.
Sen måste vi hämta stolar, så alla får sitta. haha Äger inte alls många stolar så ska låna av bl.a. mamma och pappa.
Ska även låna en maskin av mamma o pappa, imorgon ska nämligen jag och min syster BAKA. Yes, ni läste rätt. Jag ska baka. haha Fast tycker nog att jag är rätt duktig på det när jag väl sätter igång. Tycker dock inte att det är det roligaste som finns.. haha
Vi ska låna en sak till, men det kan jag inte berätta om än. Det handlar ju om den där saken jag snackade om förra veckan, den saker jag inte kunde berätta då.. hahaha Ja, ni får vänta och se helt enkelt. :)

Imorgon är det ännu en gång föräldrakurs på Lunds sjukhus. Det är del 2 av 2, så sista gången. Denna gången ska dom snacka om amning och tiden efter förlossningen.

Vill få fram alla julsaker. Har ingen aning om var allt är. Köpte ju nya saker på ullared, dom ligger där nere i en byrålåda men allt gammalt. Var finns dom?
Tror dom ligger i en låda i vår garderob här uppe, så det får Niklas rota fram. Nej, ska inte pynta än men vill planera var jag ska sätta allt. Grandekorationen kommer ju inte fram förrän ngn dag innan julafton, men stjärnor och ljusstakar ska ju upp om typ en vecka. Håller mig till iaf andra advent. Beroende på hur det ser ut i grannhusen. :) Vissa har ju redan satt upp allt, och det finns även värre människor som har haft det upp ett bra tag. Vill ju att det ska vara mysigt och nytt hela tiden. Man ska inte tröttna på det. Men som sagt, ska se vad vi har och placera ut allt i huset så jag ser om det blir bra.



Har ni också snö hos er?
Det började snöa här igårkväll, vår svarta bil hade vitt tak innan jag hann lägga mig. Och jag visste att det skulle komma mer. Och ja, imorse när jag gick upp var det helt vitt. Och det fortsatte att snöa. :) Nu har det dock slutat, men det börjar kanske snart igen. :)

Vår hund akilles älskar snö, han blir helt vild. Jag var ute med honom på vår lunch runda, och han hoppade ut ur dörren. haha

          
2009 - Förra vintern. Första för Akilles! :)



Baby <3



Ser ni vad jag ser? :)
Jag såg inte förräns kvinnan som gjorde ultraljudet förklarade för oss.
Men nu ser jag det hur klart som helst.
Det är vår lilla ängel framifrån. Halva ansiktet, vänstra. Han har ögat stängt, man ser lilla näsan och hans söta lilla mun. ♥
Ser ni? Längst upp till vänster..

Ja, vi var som sagt på ultraljud igår. Vi skulle igentligen dit i vecka 32 men Lunds sjukhus har massor att göra så jag fick inte dit förrän i v34-2. Men inte mig imot, för då kan dom kanske se mer exakt hur mkt han kommer väga när han vill ut och att allt sitter där det ska.

Allt ser perfekt ut, hans hjärta är exemplariskt som hon som gjorde ul sa. (haha) hans njurar, hans lungor. Ja, allt ser super fint ut.
Det är absolut en pojke. haha Ingen tvekan.
Han ligger på ca 2,4 kg nu, alltså 6% över, och kommer ligga på, om han fortsätter växa som han gör nu, mellan 3,5-3,7kg när det är dags. :) Alltså "normal" vikt, som dom sa.
Han ligger med huvudet neråt men det har han iofs gjort ett tag, hans rygg är på min höger sida(uppåt sett från mig) , och hans fötter och händer ligger och sparkas/slåss mot min vänstersida.
Moderkakan ligger bakom på vänster sida, och det finns tillräckligt med fostervatten.

Vi hade två kvinnor inne hos oss och dom sa att han var lika smal som sin mamma, haha, eller ja, att hans ben var smala pga att mamma var smal.
Andra gången jag hörde det igår. Och det gör inte ont att höra. Hade ju vanligt bm-besök igår också, och hon skrattade när hon såg att jag hade mina vanliga jeans på mig. Hon sa att det är verkligen bara mage på mig. hihi

Hos min vanliga bm kollade vi allt det vanliga. Kissade på stickan och den visar 0 till spår, men det är normalt, och det har jag gjort ett par gånger nu. Jag ligger på 69.7 kg, så det är 4hg som jag gått upp på 2 veckor..
Mitt sf mått har vuxit med 2cm, så nu ligger magen på 33cm. Jag följer kurvan perfekt efter mina egna mått..
Han är inte fixerad än men det dröjer inte länge tills han är det.

Vi snackade lite mer om trycket jag känner över brösten ibland. Och jag har kommti fram till att det kommer oftast när jag ligger på vänster sida, vilket är den bästa sidan att ligga på.. Mitt hjärta dunkar även hårdare när det kommer och det är lite läskigt. Min bm skulle skicka ett mail till en läkare och se vad han tyckte. Så ska kanske kolla upp det, beroende på vad han säger.



Gick in i v34 i söndags, så idag är det v34+3. Är alltså i v35 idag. haha Så sjukt skumt system dom har. Det dumma är att alla räknar olika. Vissa som också har bryt på söndagar ligger på v(?)+4 idag. Ja, svårt att förstå om man inte har varit/är/vill bli gravid.
38 dagar kvar. Oooh. :)

Känner att det är dags med en liten magbild. Det blir ingen vacker den här gången, orkar inte fibbla med kameran.. haha





f**k

Min dator klyddar som vanligt. Jag hatar den. Ja, seriöst. Vet att mamma och pappa sa att det inte finns något som heter hata. Men i mitt fall stämmer inte det. Finns mycket jag hatar, och just nu är det min k**-dator...


Snabbt och smärtfritt

Tja
Orkar inget större inlägg idag. Ända anledningen till att jag överhuvudtaget satte igång datorn var för att betala räkningar. JOY!

Så tänkte dra till med ett snabbt inlägg.

Har inte gjort ett skit idag. Och jag bryr mig faktiskt inte. Och ja, som ni antagligen kan märka är jag inte på jätte bra humör idag. Men det kan snabbt ändras.
Vi ska ha hemmalagada hamburgare idag, så sjukt gott. Hemmalagat är godast!

Imorgon ska vi på ul, fast innan det ska jag till min bm för ett vanligt rutinbesök. Ultraljudet är vid 15.30 och det ska bli super kul. :) Vi får reda på lite mer om vår lilla Loppan. Hans vikt och lite mer exakt vikt till förlossningen. Men det kan man verkligen inte lita på. Har hört flertals historier om att dom tagit fel på bebisens vikt. Men ja, det ska bli kul att se vad dom kommer fram till..

Jag ska träffa min syster i veckan också. Vi ska baka. Jepp, ni hörde rätt.. BAKA! Är igentligen ingen bakar-människa men någon gång går an..

I helgen ska vi ha huset fullt varje dag inprincip. På lördag kommer Niklas släkt och på söndag kommer min släkt. Niklas fyller nämligen år nästa vecka. Och för vissa av alla som kommer (mer än hälften) är det första gången dom får se vårt hus. Vilket är kul. För vi är så stolta över det. Vi trivs så bra!

Förutom det är det nog inget inbokat i veckan, fast ja, det räcker. Ni ska se min kalender i telefonen, den är fullproppad med planer. Men det är rätt kul.

Förresten, på onsdag är det 1 månad kvar till Julafton! Tänk va snabbt tiden går.
Då är det alltså bara snart 1 månad kvar till vår loppan har sin bf dag. :)

1 januari!



F.y.i

DET VA EN KVINNA PÅ TV PRECIS SOM SA ATT HON PÅ 15 MÅNADER HADE GÅTT NER 14 KG. HAHA WHAAAAT? EFTER GRAVIDITETEN. HUR LÅNG TID TAR DET IGENTLIGEN? ELLER HUR SLOW VAR HON? JAG ÄR NU ÄNNU GLADARE ÖVER MINA YNKA 11 KG. VISSTE ATT DET TOG TID ATT GÅ NER GRAV.KILONA MEN INTE SÅ LÅNG TID. SEN E DET IOFS OLIKA FÖR ALLA!

Nu blir det ...

Tog förresten fram alla gosiga halsdukar/mössor/handskar idag. Ska visa er mina favoriter sen någon dag. Har faktiskt rätt många halsdukar som jag samlat på mig. Och 2 st coola mössor.. :)

Nu ska jag ner och vila en stund. Känner mig rätt trött, så soffan är min ett tag framåt. Sen ska jag handla mat och sen tänkte jag ta ett bad om jag hinner. Blir dock väldigt trött av bad så ska kanske vänta med det till ikväll innan läggdags. :)

Ha en härlig fredag oavsett vad du ska göra !




Baby-talk

Var som sagt på föräldrakurs igår (torsdag) och vi hade världens coolaste föreläsare. Det var två äldra kvinnor som hade varit barnmorskor innan och nu var dom lite högre uppsatta (tror jag).
Dom förklarade super roligt och man förstod verkligen allt, dock visste jag redan det mesta, men det var nog bra för alla de andra som inte läst på innan. Det handlade om smärtlindring, partnerns roll (NIklas) m.m. m.m.
Dom var verkligen häftiga, ena sekunden stod dom på golvet och förklarade saker och ena sekunden låg en av dom på ett bord och särade på benen och visade var man ska trycka ifrån och hur man kan ligga när utdrivningen är ett faktum. haha Jag skrattade jätte mkt, och det va skönt att dom gjorde det till en rolig sak. :) Dom dansade, gungade, masserade och pustade genom inprincip 2 timmars föreläsning. Till sist fick vi se en film om tre familjer och deras upplevelser.
Det ska bli kul att komma på del 2 på torsdag. :)

Loppan växer och växer. Det känns som att han vuxit dubbelt så mkt på bara 1 vecka. Min mage blir bara större och större. Men så ska det ju vara.. :) Tror vi har ca 43 dagar kvar idag.. Så ja, det går undan. Jag känner honom mycket och tydligt dagligen, tror han blir en väldigt aktiv bebis, med tanke på hans sätt nu. Han är t.o.m igång när jag är igång. Känner hur han puttar och trycker när jag går ut med akilles, när jag står och gör mat. Ja, rätt ofta alltså.

Som den har varit länge nu så är magen fortfarande i vägen rätt ofta, och det är riktigt tungt för min stackars rygg. Känner av det speciellt på kvällen när jag sätte mig i soffan.
Nätterna är ju som innan väldigt jobbiga, kanske lite värre nu dessutom. Jag sover dåligt, jag vaknar av att jag måste kissa, men i vissa fall är det bara Loppan som trycker mot min blåsa. Jag har börjat drömma om förlossningen och lite annat kring graviditet och bebisar. Hellre det än dom hemska drömmarna som jag haft innan. Jag kan inte hitta sköna ställningar, det är antingen höger eller vänster sida som gäller, och det börjar också göra ont. Kan vakna av smärtan från det benet jag ligger på, så dår får jag helt enkelt vända på mig, och det är verkligen inte heller lätt. På rygg har jag ju inte kunnat lligga på flera månader, vilket jag saknar. :(

Vi ska på ul på tisdag. (det ska bli såå kul) och jag har även bm-besök samma dag, fast tidigare.
Det ska bli skönt och underbart att får se vår lilla ängel igen. Som jag längtat. Ska bli kul och se vad dom beräknar hans vikt till. Och jag ska ha fler foto, hoppas dom kan få ett bra och tydligt foto bara. Han är ju så stor nu så det ska bli intressant att se.

Han väger runt 2 kg nu, så det är inte långt kvar tills han kommit upp i normal bebis vikt. haha Tänk va coolt endå, han ligger och växer inuti mig, det är jag som gör så att han växer.






Hej snö!


Blev så himla chockad när jag vaknade imorse. Ett leende kom fram på mina läppar och jag blev super glad.. Det var vitt ute. Och det har verkligen snöat hela dagen.




Och det snöar fortfarande.
Jag gjorde faktiskt varm chocklad till frukost. Det passade perfekt.

Nu ska det bara ligga kvar och inte bli en massa slask, för det gillar vi INTE.



Snabbt om veckan...

Ja, som ni ser så har jag varit väldigt aktiv den här veckan. NOOO, men jag har haft saker att göra. Och nej, jag kan inte berätta vad. Det kommer senare!
Har varit upp innan klockan 8 två dagar i rad denna veckan så idag var det skönt att sova till 10.27.. :)

Jag har varit hos min syster 2 dagar denna veckan, lekt och busat lite med hennes son. Super söta Neo. Och druckit te.

Jag har träffat Elin en dag, fikat som vanligt.

Och igår var jag och Niklas på föräldrakurs del 1 av 2. Och det var super roligt. Kan berätta mer om det i ett baby-inlägg. :)

Idag ska mina föräldrar, min syster samt hennes sambo och deras lilla pojk komma på fika. Dom kommer runt 19 tiden så det blir en kvällsfika. Mysigt!

Tror inte där e mer att berätta, inte vad jag kommer på nu iaf. Har varit en relativt lugn vecka. Det enda jag kan klaga på är de tidiga morgnarna.  blööö

Imorgon ska jag på tjejfest. Några av tjejpolarna ska ut och parta, en annan får åka hem när tröttheten dyker upp. Vilket den gör rätt tidigt nu förtiden. :)
Men det ska bli superskoj att komma iväg och umgås med vännerna ett tag.
På dagen imorgon ska jag och Niklas rensa ut vårt förråd/verkstad. Det ser för jävligt ut just nu, så det behövs. Vill få ut alla verktyg osv. från huset. Tycker inte om när det ligger en massa saker och skräpar, speciellt inte om det inte hör hemma här hemma.

Jag har faktiskt städat och plockat undan idag, så nu är det rent och fint i huset igen. Har även dammsugat upp allt hår efter vår kära hund Akilles. Skulle haft svart golv så hans päls inte syntes. :)



Gissa vad jag ska gotta mig med ikväll! :)...

img_6807 (MMS)

Gissa vad jag ska gotta mig med ikväll! :) aah, clementiner. Så sjukt gott och juligt. Har varit och hälsat på min syster och min systerson idag. Nu ska jag laga mat och Niklas och pappa ska till tippen och slänga skit. Får man göra då och då om man äger hus. Den gravida stannar dock hemma. Haha


ha ha ha ha

Lite underhållning så här på kvällskvisten. (tidsinställt) Jag kan inte sluta skratta, den är så himla rolig...



SHIT, den är så ball.
Strippstången är lätt bäst.
Kolla in brandmannens uttryck hela tiden. Ja, jag hade inte kunnat hålla mig. Jag hade dött av garv!

"Hallå, 221, det brinner i Sean banans lägenhet!" hahaha

Var får dom allt  ifrån?


I want. I need. I gotta have!

För ett tag sen fick jag hem en katalog från H&M och jag dör lite varje gång jag kollar i den.
H&M blir helt enkelt bättre och bättre. Blir förvånad varje gång jag får hem kataloger från dom. Deras klänningar som dom har för tillfället är bara så sjukt snygga.

Det är pissigt att jag inte kan använda någon av dom på nyår. Ok, kan kan jag kanske, men frågan är om jag pallar göra vid mig till tusen om jag precis fått bebis. (svar NEJ)

Så oavsett om magen är mindre på nyår eller inte så kommer det helt enkelt inte bli av. Men det betyder inte att man inte kan klicka hem lite fina klänningar som man kan ha i framtiden. :D Riiiiiiiight?



(Vissa av dom finns självklart i fler färger. Och där finns fler klänningar, detta är bara några av dom.)

Jag SKA iaf ha några av dom. Det bästa med h&m är att det inte kostar så mkt. Priserna på dom här ligger mellan 299-349 kr. Så man kan klicka hem fler än en. :D




Beslutsångest !

Funderar på att klippa lugg igen. När jag färgat håret brunt vill säga. Alltså om ca 2 månader. (som jag längtar)



Dåliga foto I KNOW, men det är webcamen som har fått jobba flitigt. Som ni ser så har jag haft lugg ett par gånger.
Det dumma med mig är att så fort jag har lugg, hatar jag det. Och så fort jag inte har lugg, dvs. snelugg så längtar jag efter den raka luggen.
Trivs super bra i lugg så, det lutar som sagt åt det när jag färgat mig...

De första fotot nedan är min nuvarande frilla. Har alltså snelugg för tillfället. Men ni kan även se att jag haft snelugg ett antal gånger.






Gooooo dag

God dag..
Tänkte skriva god morgon men kom på att klockan är 14. Har varit uppe sen ca 10.30 idag.
Har igentligen inte gjort så mkt idag, känner inte för så mkt idag heller. Har varit ute med Akilles, satt igång en tvätt. Måste ju tvätta Loppans kläder. Det blir ju bara mer och mer. Så fort jag är klar med de nyaste köper jag fler.. haha Mitt eget fel alltså..

Jag hade igentligen planer för idag, för hela dagen. Men dom ändrades snabbt efter ett samtal igårkväll. Det flyttades till imorgon eller på onsdag. Och nej, jag kan inte berätta vad det är! hehe Heeeeemlis!
Men ni får reda på det i sinom tid.. (när vet jag inte)
Älskar att hålla saker hemliga. Tycker det är så kul att få människor att undra.. :)

hmm, få se. Resten av veckan består av:

Torsdag Föräldrakurs på Lunds sjukhus. Detta är del 1 av 2. Varar i ca 2 timmar.

Lördag Tjejparty hos en tjejkompis. Ska bli kul att träffa mina tjejkompisar från låg-mellan-högstadiet. Tror inte alla kommer dock, men dom som kan komma ser jag fram imot att träffa. :)

Söndag Gåsmiddag hos Niklas mamma.

Förutom det är det lungt denna veckan. (får ju inte berätta alla veckans planer)

Ska även hem till min syster en av dagarna.

Har ni några planer i veckan?

Frågan är vad man ska göra nuuuu



Kunde inte hålla mig..

(Nej, har inte kissat på mig eller ngt sånt om ni nu trodde det.. hahah)

Vill visa dom söta sakerna jag fick i paketet i torsdags..



Kostar igentligen 649 kr, men vi fick det för 49 kr.. :)

Det är en "första" bok, Boken om mig, den är super söt. Där kan man skriva om Loppans tid i magen, lägga upp foto på magen. Man kan berätta om hur jag och Niklas träffades, om våra släkter (man ska fylla i ett släktträd), skriva hur vi tror att han ska se ut, lägga upp foto på Loppans första dagar. Den första tiden och massor, massor mer. :)
Lek och lär tillsammans, det är en bok till oss föräldrar, där står det tips osv.

Kuverten ni ser innehåller kort man kan skicka med foto i när Loppan kommit till världen. Dom är också jätte söta.

En leksak, en mjuk en. Och sist men inte minst en bok som heter En liten prins. :)

En gång i månaden kommer vi alltså få hem ett paket till vår lilla ängel. Med massor av leksaker, böckor (sagor), ljudcd och tipsböcker till mig och Niklas. m.m. Självklart ålderanpassat.
Dom första 3 paketen kommer kosta 49 kr därefter 199 kr.

Min syster är också med där, (det var därifrån jag fick tipset) och hennes lilla son har jätte många fina sagoböcker samt leksaker som han älskar. Idag fick jag se 2 prasselböcker, en julbok, en cd-skiva full med sånger och super många sagoböckor.

Är så lycklig över att jag fick reda på klubben. :)

Ska ta foto inuti böckerna sen någon gång så ni får se hur dom ser ut.

Måste fixa hyllor, för baserat på min systersons rum kommer det behövas pga alla fina böcker som kommer trilla ner i brevlådan.. (ooh, så kul)



v33. Med stormsteg närmar vi oss vårt mirakel!



Går in i månad 9 idag. Och det är bara 48 dagar kvar..

Den 18 december är det 2 veckor kvar, dvs Loppan kan komma närsom. Men det är ett tag tills dess.

Nu väger han ca 2 kg, och han växer och växer. Loppan har ju legat med huvud neråt ett bra tag redan men är inte riktigt fixerad än. Han är en duktig påg och visste redan i tidig ålder vad han ska göra.. *stolt*
Jag har vant mig vid hans puffar och tryckningar utåt med tanke på att jag lever med dom dagligen. Men dom bli ju knappast skönare och snällare för det.
Min mage och min klumpighet har blivit till en vana helt enkelt. Känns som att jag alltid har haft det så här. haha Kommer inte ihåg hur det är med en platt fin mage.. (hmmm)

Promenader, simning och yoga är super bra för gravida. Är man mindre aktiv, kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag.
Så släng inte i dig en massa onödiga saker, det lär du ångra sen. Graviditetskilona lär vara dom svåraste att bli av med. Vissa blir inte av med dom alls...
Jag är glad för att jag har hund, så jag MÅSTE ut och traska varje dag. Och sen är jag glad över min mage, för det är verkligen nästan bara mage. Rumpan har iofs blivit lite större men så länge det bara är det så kan jag leva med det.

Jag har saker jag vill visa er, men det får ni vänta med. Jag kan kanske fota allt imorgon. :)
Bland annat lite kläder och innehållet i paketet vi fick hem i torsdags. :)

Jag kissar fortfarande 1-2 ggr/natt. Och vaknar fortfarande varje gång jag måste vända på mig. Vissa dagar/kvällar/nätter är det ok med alla hemska värkar men vissa kan jag knappt stå. Foglossning sitter i och det gör ONT. Ibland kan jag knappt resa mig från soffa/säng..

Den 23 november ska vi på ultraljud. Skulle igentligen dit nu förra veckan, men med tanke på att dom har mkt att göra inne i Lund så fick jag vänta till v34.  Jag är bara glad att dom har det här sista ultraljudet, för det har dom inte överallt. GO KÄVLINGE KOMMUN!

Alltså, jag kan inte riktigt förstå hur snabbt tiden har gått. I april fick vi reda på att vi skulle få en liten bebis, och tiden sen dess har bara rusat förbi. Kommer ihåg i nov/dec när vi bestämde oss för att försöka. Kommer ihåg exakt hur det gick till när vi bestämde oss. :)
Och jag är så glad att vi gjorde det. För det finns ingen annan jag hellre hade velat dela detta med än Niklas. Han är min favorit, min ängel. Älskar honom så himla mkt..
Nu ska bara Loppan komma sen har vi det perfekt.

Jag får exakt allt jag kunde önskat mig.
En man, ett barn, vårt fina hus som vi trivs i sååå himla mkt och ett liv tillsammans!



Igår köpte jag en super gullig gosig dress...

img_6807 (MMS)

Igår köpte jag en super gullig gosig dress till Loppan. Jag och min syster gick en snabbis till center syd, och jag var tvungen till att köpa den här. Har kollat på den innan. Köpte den på cubus. Och den är tvådelad. Perfekt när loppan ska ligga i sin fina vagn. :) idag är det farsdag! :) men innan pappa får sin present ska vi på kalas! Pusspuss


Någon som har gjort en ögonfransförlängning?

Ah, det blir såå snyggt. Och det bästa e att det ser naturligt ut. Man måste inte gå runt med klumpiga fransar på ögonlockan (dvs lös ögonfransar.)

 

Har funderat på även detta.

Finns det någon bra salong i Lund/malmö som gör det?

Har du gjort det någon gång?
Blev du isf nöjd med det?

◊ Ögonfransarna som klistras dit åker inte av förrän dina egna åker av. Alltså runt 4-5 veckor. Men det kostar runt 1500-2000 att göra det, så jag får hoppas att det är värt det.




Vinterjacka

Har ett tag nu funderat på om jag ska köpa mig en Canada Goose jacka.

Är det någon som har en? Isf, bra? Dålig?

  





Störigt eller skrattretande?

It´s u´r choice! I don´t care!

     

Lite foto som kanske gör er helg? Vem vet? haha




Update on things!

Oj oj, har inte hunnit sitta här på ett tag nu. Två dagar för att vara exakt.
Igår var det Ullared med 2 vänner. När jag kom hem var jag helt slut. Min kropp mådde inte bra alls kan jag ju meddela. Men det var mycket trevligt. Så pinan var inte för ingenting.. Jag gick och la mig vid 21.00 igår, så ja, va inte jätte pigg.
Jag hittade en del kuliga saker, rätt många presenter/julklappar och lite väl behövliga saker till oss. Lite kläder till Loppan, lite hygienartiklar, så som deo, shampoo till Niklas, duschcreme till mig m.m.

Idag har jag haft besök av mina ena syster och hennes lilla fina pojke Neo som snart blir 7 månader. Vi gick en runda och sen satt vi framför tv med te och snackade skit.
Neo är verkligen den sötaste som finns. Han är en av de gulligaste bebisarna jag någonsin sett... Han är typ aldrig arg eller ledsen och han skrattar inprincip HELA tiden. :)

När Niklas kommer hem ska vi hem till hans föräldrar. Niklas syster och hennes sambo är också på besök så det blir en liten familjeträff.. Vi ska käka tacos.. Mmmmmumma.

Imorgon blir det lite partaj för min del, jag ska träffa mina förra kollegor och spela biljard samt käka mat. Det ska bli kul att träffa alla igen. Det var ju ett tag sen sist. :)
Jag ska inte dit förrän vid 18 tiden så jag ska inom mamma och pappa först. Niklas ska dit och äta middag. Min syster och hennes sambo ska också dit.

På söndag blir det först kalas för NIklas kusin. Men det är ju faktiskt fars-dag, så en tripp inom pappa får det också bli. Jag har ju en farsdag present som ska ges bort. :)

Förutom det är det inte planerat för helgen, fast det är ju iofs en uppbokad helg, så jag är rätt glad att det inte blir mer. Vill helst hinna sova också..

Sorry, men roligare än så blir det icke idag. Måste vara klar när Niklas kommer hem vid 16.45. Och känner mig lite småsugen på något att äta. Har inte käkat sen 11 tiden.
Vet att vi ska äta hos NIklas föräldrara men tror inte jag kan hålla mig tills dess..

Har igentligen massor jag vill visa er men hinner som sagt inte.
Hade fått hem ett paket igår när jag kom hem. :) Och det var t.o.m adresserat till Loppan. (nej, inte loppan utan hans "riktiga" namn) Och det är bara för gulligt, så jag måste verkligen visa er det.. :)
Det och lite andra saker ska jag visa er. Men tror tyvärr att ni måste vänta till på måndag. Eller om jag får tid till det i helgen kanske.. :)

Ha en fin helg! :)



In the car!

(tidsinställt inlägg, vilken underbar uppfinning)

Ja, fy fan. Är på väg upp till Ullared med Elin och Jessan nu. Och det är tidigt. För mig är det tidigt med klockan 8 med tanke på att jag vanligtvis sover till 10-11 varje dag.
Och det får du också göra när du blir gravid! haha

Nej, men den här dagen kommer bli skojsig. Både Elin och Jessica är ju roliga att umgås med. Här ska shoppas, men bara efter mina lilla lista. Ok, det är kanske inte världens minsta lista men den är absolut inte lika lång som förra listan som fick åka med upp till Ullared.

Får se detta som en liten utflyk. En flykt ifrån mitt och Niklas hus. haha Det börjar bli drygt att vara hemma.

Uppdatera mer när jag kommer hem , eller ja, när jag orkar får vi nog skriva ist. Kommer nog stupa i soffan efter den här dagen. Känner på mig att jag kommer vara helt död efter en hel dags shopping tur.


Massage

Aaaaah, fotboll på tv idag vilket betyder = fotmassage! YEEEAH!
Får fotmassage av min älskade Niklas när det är fotboll på tv. Jag klagar INTE. Han hade ju kunnat sätta sig på ovanvåningen och kolla på matchen men nej, han väljer att trycka på mina fötter här nere ist... :) Han skämmer bort mig and I LOVE IT!
Ska väl hoppa in i duschen för det pallar jag icke imorgonbitti... Det är för tidigt...
Sov gott alla söta läsare!

Gucci!

Brist på annat: Mitt nuvarande tema på min iphone.
I december ska ni få se ett annat. Vill igentligen byta redan nu men jag SKA hålla mig. :)

 


Tionde november tvåtusentio är det idag för er som undrar!



Nu ska jag ner och dricka upp all saft som står i kylskåpet. Har helt plötsligt börjat sukta efte saft, saft, saaaaaft!

Iskall saft dessutom.. Yummie.

Får kanske lägga mig en stund sen, mår inte helt hundra.. :(


böö bööbööö

Skulle igentligen träffa B2 idag men det blev ännu en gång ändrade planer. Får försöka hitta en annan dag helt enkelt!

Imorgon är det Ullared igen. Jag och Elin skulle ju ta en liten tripp.. Men igår så träffade vi Niklas syster och hon frågade om det fanns plats i bilen, och det är klart! Har ju en stor bil och jag tror inte att jag och Elin kommer fylla den själva.. :)
Så vi blir tre st imorgon ist. Vilket jag bara tycker är kul. The more the merrier!

Elins buss kommer runt 7.10 snåret och sen kör vi vidare för att plocka upp Jessica i hbg. Sen är det raka spåret upp till Gekås..
Finns en kamera på gekås som man kan kolla på genom deras hemsida. Kameran sitter precis vid entren så man kan se hur mkt folk där är. Och hela veckan har det varit helt tomt. haha Så nice! Inget knuffande och jobbiga människor som stannar mitt i gången. Förra gången vi var där var det ju hemskt. Trodde jag skulle hoppa på och mörda alla som gick runt och puttade och tryckte och ställde sina fula vagnar mitt i gången så man inte kunde komma fram.. haha GRRR, don´t mess with a pregnant woman!

Får ta en ledig och lugn dag idag antar jag. Kan vila upp inför imorgon. Känner mig iofs redan rastlös och på gränsen till irriterad så borde kanske hitta på ngt. Men vet dock inte vad eller rättare sagt känner ju igentligen inte för något speciellt idag..
Niklas har träning, så han kommer hem vid 17 och sen sticker han igen vid 18.30.
Har ett brev som borde postas och jag borde nog handla hem lite lätta saker att äta imorgonbitti så får kanske gå och handla. (????) Hatar att äta tidigt på morgonen så tänkte köpa ngn drickyoghurt som jag kan dricka på vägen upp.

Vi får seee !!!




Hair Hair Hair!

Det är ju tur att mitt internet flyger förbi i otroliga hastigheter.. NOT! Fan va jag hatar när internet fuckar sig!


Ja, hade som sagt tänkt ge er lite tips. Inget märkvärdigt men tror nog att många inte vet dom här enkla sakerna.
Vissa bryr sig kanske inte ens??!!

Som ni förmodligen har fattat så är jag väldigt intresserad av hår. Jag älskar att färga, locka, sätta in extensions osv.
Så därför kommer här lite tips om just HÅR...

Shamponera ALLTID 2 ggr. Första gången du shamponerar tar shampot bort all skit. För att sen få någon effekt och glans måste du shamponera det en gång till. Löddrar det sig vet du att shampot har gjort sitt...



Använd alltid balsam eller någon sorts efterbehandling. För att håret ska må bra måste ju använda mer än shampot. Balsam gör det enkelt att borsta och det motverkar den hemska statiska effekten som typ alltid dyker upp på vintern när man går runt i dunjackor m.m.

Variera gärna märket på shampoo och balsam. Använd samma S&B några gånger och byt sen till ett helt annat märke. Tro mig, ni kommer märka skillnad på håret. Precis som allt annat trivs håret med förändring. Det måste också pysslas om. Mitt hår blir underbart när jag bytat märke. Nu ska ni ju knappast slänga ut halvfulla flaskor utan ni ska spara och använda efter ett tag igen.




Heat protection. Som jag berättat innan så måste ni använda värmeskydd efter varje tvätt. Eller ja, inte efter varje, bara om ni ska föna, platta eller locka (styla överhuvudtaget med värme). Annars skadar ni håret extremt mycket.
 
Den här är super bra, den är gjord för både föning och styling. Och den luktar underbart gott!

Extensions + balsam = NO! Har ni extensions i så ska ni endast använda balsam på håret som hänger (svårt att förklara men tror ni fattar) Ni ska alltså INTE gnugga in balsam som man brukar göra. Inte i rötterna så att säga, gör ni det är det ett säkert kort på att ni kommer tappa alla slingor efter typ en vecka.
Eftersom balsam gör håret fint så glider slingorna av hur lätt som helst.
(Har ni nu bara clip-on förlängningar ska ni självklart tvätta både ert eget hår och era förlängningar i shampoo OCH balsam... Men det gör ni ju inte ihop)

Klipp håret ofta. Detta är något jag inte lever efter men det ska man om man vill ha friskt hår.. Man ska klippa sina toppar regelbundet annars finns det risk att man måste klippa av mer än vad man vill. (det har jag fått göra massor utav gången)
Men eftersom jag har extensions i så gör jag ju inte det så ofta som det kanske hade behövt. Sätter man in extensions ska man inte heller ha nyklippt hår, för då ser det konstigt ut i brytet mellan ditt eget hår och förlängningarna.

Tvätta håret var tredje dag. Man ska försöka vänja håret vid att tvättas var tredje dag, för även tvättning sliter på håret. I början blir håret fettigt efter bara en dag men efter ett par tvättar har håret vant sig vid det.


Kommer inte på fler tips just nu. Men skriver självklart upp fler om det dyker upp några.. :)




At the moment

Har fått ner frukosten och ska inom kort ut med Akilles på en runda. Sen kommer jag och uppdaterar! :) wiiihooo!
Idag blir det lite tips, planerna för idag och imorgon.

Christmas time!



Är ni som jag?
Längtar ni tills adventsljusstakarna ska upp? Eller ljusslingorna runt huset?
Eller när ni ska hämta och klä julgranen i fina kulor, fina ljusslingor? Eller helt enkelt doften av jul?

När första flingorna ska falla ner från den vita himlen? När det helt enkelt skriker JUL vart du än går!
 
I år blir det, rött, svart och guldigt i vårt trä. För vi SKA ha en julgran det här året. Och även om vi inte ska fira jul i vårt hus så ska jag lägga alla julklappar vi köpt under vår gran.


         


Det ska pyntas med stakar, små tomtar, mysiga ljus.

Shit vad jag längtar. Bara känslan får mig till att bli helt galen. Älskar stämmningen, speciellt på julafton när man får träffa alla sina nära och kära.

I år ska vi först hem till mina föräldrar och fira framför Kalle Anka, och förhoppningsvis äta lite god julmat med dom. Eftersom vi är två nu så får man dela upp julfirandet. Detta året är det först hos min släkt. Och nästa år tvärtom.



Efter att vi myst lite med min familj ska vi vidare till Niklas familj för ännu mer mys.
Förra året var vi nämligen hos Niklas familj först och sen på kvällen firade vi med min släkt. Det gäller att ge och ta helt enkelt. Och eftersom det blir vartannat år går det super bra. Alla får som dom vill!

Hur ska ni fira jul och vad önskar ni er i julklapp?




Right now!



Är just nu på Väla i Helsingborg med min Älskling och hans syster samt hennes sambo!

Nu ska vi äääda! haha



Almost done! Ska bara platta topparna sen ...

img_0387 (MMS)

Almost done! Ska bara platta topparna sen är jag redo. Ska nog gå ut med Akilles först. Sen bär det av. Ska dra i mig en danio också. Behöver lite i magen. Får ju inte mat på typ 1 timme (minst) kom ihåg att sätta på mig magbältet. :) haha vad vore livet utan ett bälte som håller upp magen? Hahaha pusspuss


inget

Nej, nog med internet surfande. Måste vara klar till 16.45 (ca) för då kommer Niklas hem från jobb. Och vi ska köra till hbg direkt. Och med tanke på att jag drar ut på ALLES.. Så får jag börja så smått nu. Fastnar alltid vid ngt annat eller så fastnar jag i garderoben med tanke på att INGET PASSAR FÖR TILLFÄLLET... Har så himla mkt kläder jag vill använda men kan inte pga en "liten" mage som putar ut.. (hmmm) :)

Kan ju säga som så, vill ni ha inspiration till vad ni ska sätta på er för kläder om dagarna, BLI GRAVID! Har aldrig älskat mina kläder som jag gör nu.. haha Kommer på tusen olika ihopsättningar. Det är inte klokt. Men ja, det är väl för att jag inte kan ha dom just nu. Blir kanske en annan sak sen endå.

"Jag har inget i min garderob. Jag äger INGA snygga kläder och jag har INGET att ta på mig!"
Känner ni igen er tjejer? För det gör jag!



En dag som denna...

Vaknade runt 11.05 idag pga att jag var kissig. Jävla skit rent ut sagt! Jag som sov så bra. Men ja, det var väl tid att gå upp.

Jag skulle igentligen träffa B2 idag. Men kom på att vi kunde träffas imorgon ist så jag kommer ut ifrån huset. Det behövs! Så imorgon efter hennes jobb ska vi ses för en fika på nova. Mysigt!


Idag blir det ist att vi åker upp till hbg för att träffa Niklas syster och hennes sambo. (Jessica & Jonte) Dom ska förresten också ha bebis. 1 månad före oss. Så 2 december tror jag det är beräknat till. (fast jag gissar på 5 december). Vi ska träffas på Väla för mat och sen kanske lite fönstershopping. Blir inte så ofta att vi träffas dom så detta infallet var nog smart. Niklas kan också ibland.. :P

Spanien augusti 2009...
Vad jag längtar tillbaka. Det var så mysigt. Kollade igenom alla bilder igår och kommer verkligen ihåg hur kul det va. På stranden, i lägenheten och vid alla middagar vi hade. J&J var 2 av de 4 kompisar vi åkte med... Så bruna och fina vi var. Och smala, ser du Jessica? haha



Värme.vin.bad.vänner.sol=bildhav från spanien09!

            



.


Modell:Jag Fotograf:Malin Eklund


Inplanerad saker. Maaaassor dessutom...

Nu har jag hunnnit käka lunch, gå ut med Akilles, sätta igång tvättmaskinen, sätta igång diskmaskien och har t.o.m hunnit kolla på Greys Anatomy som går på kanal5 kl 13.40.. (har blivit en vana)
Det dumma är att jag måste hänga upp tvätten sen också. Ja, har en torktummlare men känns onödigt och min pappa prentade in det i huvudet på mig, att det tar så mkt ström och man kan lika gärna hänga upp skiten..

◊Har glömt berätta om vårt restaurang-besök i lördags. Kommer fortfarande inte ihåg vad restaurangen hette men ska informera er så fort de dyker upp..
Jag är inte förtjust i kött, så för mig var det en besvikelse. Dom hade typ bara kött. Tror dom hade en fiskrätt och det var gös. (och det får jag inte käka) Så jag tog oxkött. Jag håller mig annars undan sånt för jag tycker det är så segt och nej, det funkar inte helt enkelt. Men alla sa att dom inte blir sega på restaurang, iaf inte på denna. Så ja, jag tog en.. Och jag sa till servitrisen att jag ville ha den väldigt, väldig, väääldigt well done. Och vad fick jag? Jo, köttbiten va rödare än min brors köttbit som skulle va , va fan heter det? minst stekt (kommer inte på vad det heter, totalstopp in the head.) Så jag fick ju lämna tillbaka. När hon sen kom tillbaka med maten var den perfekt. och den var inte alls seg. Så ja, maten gick ner. Men nej, alltså ingen restaurang för mig.

Hade sällskapet och varit kasst så hade den dagen varit förstörd.. Som tur var var det bra sällskap! Jag satt och gosade/lekte med syrrans lilla 6 månaders pojke. :) Efter middagen åkte vi hem till mamma och pappa och drack kaffe/te där.. Fick även glass, kakor och bullar...

◊Jag och Niklas var på Nova i lördags. Handlade fler julklappar. Har vissa klara nu, och vissa påbörjade. :) Det ska bli skönt sen när alla är klara så man kan sluta tänka på det. Känns som att det är bra att ha gjort ifall att en viss liten herre vill komma ut tidigare eller om jag helt enkelt inte orkar röra mig sen. :)




◊På tordags min damer och herrar är det Ullared igen.. (hahaha) Ni måste tro att jag är störd. (lite kanske) Men det är för två anledningar, 1. Tidsfördriv.  Jag ska dit med Elin som också är hemma för tillfället. Hennes kurs är slut så hon sitter också och rullar tummarna. Så vi sa att vi skulle ta en dag till att hitta på ngt som gör att tiden rullar på. Och det gör den ju då... 2. Listan. Ja, hade ju en lista när vi åkte upp sist och eftersom det var så sjuuuukt mkt folk och ingen orkade trängas så köpte vi inte allt. Bland annat lite saker som kompletterar vissa julklappar. he he he. Kan inte förklara, för vissa som ska få julisar från mig läser detta.. (ni vet vem ni är)

◊På lördag ska jag iväg på en "firma-fest" för mitt förra jobb.. Så gulligt att dom bjöd med mig.. Vi ska spela biljard och käka middag. Sen förmodar jag ((så har det iaf alltid varit innan)) att vissa ska vidare ut och parta. Men inte jag inte! Det ska bli kul att träffa alla. Undra vilka det är som kommer...???

◊Och på söndag (även farsdag) Så ska Niklas kusin ha kalas.

Tror inte att jag har glömt ngt nu.. Har min lilla almenacka i telen. Och den fylls på mer och mer.. Har inga lediga helger fram till 11 december och veckodagarna är också nästan fulla. haha
Note 2 self: Köp en liten kalender/almenacka på ullared!
Och inslagningspapper+snöre.
osv.osv.osv.osv.osv.






Award! I´m the winner!

Har ju en blog-award som jag fått av Jessan!

www.krankenschwester.blogg.se

Därmed har jag äran att dela ut 7 awards till mina 7 favorit bloggar. Men med tanke på att jag inte läser så många bloggar blir det lite svårt. Så jag är på jakt just nu efter bloggar som faller mig i smaken. Har väl ca 3-4 redan men det återstår ju 3-4 då.. Så jag får helt enkelt återkomma!

Jag ska även berätta 7 sanningar om mig själv. Det väntar jag också med tills bloggarna är klara. :) Men det kommer bli roligt!

Tack Jessica!






Cold

Gick upp och kissade imorse när Niklas skulle till jobb. Alltså runt 7.30. Kollade ut och det var helt vitt överallt. FROST! På bilarna, på buskarna m.m. Det är så vackert och det är ett tecken på att det blir kallare och kallare.

Men även vid 9.15 när jag gick upp låg det kvar. Det var så fint att kolla ut i trädgården.
Tempen stod på 2 grader när jag körde till kävlinge.. brrrrrr





Vill att snön ska komma snart också. Fast det kan även få vänta ett tag annars blir man så trött på det innan jul kommer. :)




Bm-besök (vecka 32)



Idag är det 54 dagar kvar... Alltså 80,7%

Var på besök hos min BM idag. Och det gick bra. Allt såg perfekt ut. Lillens hjärta ligger på ca 143 och det är där det ska ligga. Han ligger fortfarande med huvudet ner, och där tror jag har stannar också. Han är inte helt fixerad än, det kunde min bm känna, men det är nog en tidsfråga. Hon kände en av hans fossingar när hon tryckte och höll på.. Han sparkade och rullade runder.. Nej, han tycker inte om när någon annan trycker på honom helt enkelt.
Jag tog upp lite saker som jag har funderat på, bl.a mitt illamående som har kommit tillbaka. Inte i samma utsträckning som i början av graviditeten men den kommer och går. Och det är faktiskt sjukt jobbigt.
Jag tog även upp trycket som jag har kännt över brösten. Det trycker och jag får "svårt" att andas. Jag får ta djupa andetag och sen efter en stund går det över. Men hon kände inte igen det så hon sa att vi väntar ett tag till och ser om det kanske ger med sig. Men blev det värre skulle jag höra av mig. Så länge det inte gör ont och jag kan andas är det nog lungt.
Tog upp min eviga foglossning. Jag berättade att min syster hade lånat ut sitt foglossningsbälte till mig och hon tyckte det va super bra och att jag skulle testa de.. Nu ska jag bara komma ihåg att använda det också...
Jag frågade om det här med en förlossningsplan.. Jag hade bestämt mig för att INTE skriva en. För när du väl ligger där kommer allt bli annorlunda. Så därför tycker jag det är onödigt. Har ju läst på och vet det mesta om smärtlindringen så därför kan jag ta beslut när jag närmar mig. Detta är endå en av de största saker du kommer göra i ditt liv så därför vill jag inte ha det nedskrivet exakt hur jag vill eller inte vill ha det. Det kanske dyker upp något annat som verkar lockande när du väl är i situationen.
Men jag fick iaf en blankett av min BM, där man kan skriva lite snabbt om hur man ser på förlossningen och om det skulle vara ngt som vi absolut vill eller ngt vi är rädda för. Hur dom ska bemöta oss, hur Niklas ska bli bemött. osv. osv.
Ska ju på föräldrakurs nu om ca 1 vecka och min BM sa att dom var jätte bra att ha som grund. Och ville jag sen prata vidare på tu man hand med henne så kunde vi göra det. Men hon tyckte iallafall att det var super bra att jag redan börjat tänka på förlossningen. Det är inte alla som gör det..
Jag fick en massa nya papper idag och BM la alla papper i min mapp iordning. Iordning så som förlossningsavd. vill ha dom. Loppan är ju inprincip klar nu. Men jag sa att han INTE får komma än.. haha :P
Ska välja bvc nu också. Vi har här i Lödde så det får väl bli det. Perfekt att gå dit på promenad sen.
Jag frågade lite om förvärkar och sammandragningar. Och det är inte alla som får dom. Jag tror inte att jag har kännt av dom iaf. Men hon sa även (och det kommer jag ihåg att hon sagt sen jag skrev in mig för första gången) Sammandragningar ska INTE göra ont. Isf är det något fel. :( Kom ihåg det!


Har köpt lite saker som jag har haft på listan.. Eller ja, två av saker vi köpte i fredags var med på listan. Allt annat är bara saker som jag bara MÅSTE ha.. haha


Vi fick hem vår bärsele.. Nu har jag äntligen checkat av den. Skit bra!

Jag fick även bocka av baby-sitter för det hittade vi på xxxlutz.
Vi hittade andra saker på lutz som slank ner i korgen.. haha

Här har ni lite mindre nödvändiga saker som är införskaffade:


Ett mattpussel (heter det så?) med siffror på. :)


Dom här var jag bara tvungen till att köpa när jag såg dom. JAG VET, att det är ett tag tills Loppan ska krypa men shit va gulliga.. Små knäskydd.. haha


Nästa sak är jag mest nöjd över...

Jag har aldrig sett eller hört om dom här förr. Och jag har endå spanat in många barnvagnar. Dels mina syskons och vänners. Det är en "handske" som man sätter på barnvagnens handtag. Den är fodrad med mysigt mjukt fluffigt tyg inne och är gjord av termo på utsidan. Då tänker ni: "Men hallå, vantar?" Då säger jag, nu slipper jag ta på, ta av, ta på och ta av så fort Loppan vill något i vagnen. Och det är ju svinkallt att gå utan vantar så detta är såååå bekvämt.. Är super nöjd med den, hoppas den är lika bra som jag tror!

Köpte även en mysdress, men tröja och byxa. Men den hänger på tork för tillfället. Nu har jag 3 eller 4 plagg kvar att tvätta sen är allt gjort. Det börjar klia i fingrarna nu. Får kanske fixa skötbordet snart. Och fixa iordning i tvättstugan så alla saker får plats. Måste omplacera lite saker först. :)

Ja, tror det var allt. Det är endå rätt mkt på 4 dagar.. Haha





Imorgon (iPhone update)

UPPDATERAR MASSOR IMORGON EFTER MITT BESÖK HOS BM. SKA DIT 10.15. SÅ HÅLL KOLL PÅ BLOGGEN. HAR JU 7 BLOGGAR JAG SKA TIPSA OM OCH 7 SANNINGAR OM MIG SJÄLV SOM JAG SKA BERÄTTA. SEN HAR JAG JU KÖPT LITE SAKER SOM MÅSTE VISAS. :) PUSSPUSS P.S IDAG FYLLER LOPPAN 32 VECKOR! :D ALLTSÅ 19,6% kVAR AV GRAVIDITETEN!

God mat! (tidsinställt)

Idag ska vi på restaurang med min mamma, pappa och lillebror.
Min ena syster och hennes sambo skulle kanske också följa med.

Vi ska till en restaurang i Lund, men kommer inte på vad den hette. Men det lär ni ju få reda på efter.. :)



Hoppas dom har något super gott. Isf kan man gå dit fler gånger. :)


Wow

LIGGER FÖR TILLFÄLLET I BADET. HAR NOG ALDRIG HAFT SÅ HÄR ONT I MIN KROPP FÖRR. FATTAR IGENTLIGEN INTE VARFÖR DOCK. VI ÅKTE TILL LUTZ OCH GICK DÄR ETT TAG ( INTE ALLS LÄNGE) OCH SEN KOM VI HEM. SÅ JAG HAR IGENTLIGEN INTE GJORT NGT ANSTRÄNGANDE IDAG!!!? MEN MEN, FICK IAF LÄGGA MIG I BADET FÖR ATT TA BORT DET MESTA AV SMÄRTAN. ORKAR TYP INTE BADA SÅ MYCKET FÖR JAG KÄNNER MIG SÅ KLUMPIG. (DU KOMMER FATTA NÄR DU BLIR GRAVID) MEN NÄR JAG MÅR SOM SÄMST SÅ HJÄLPER DET... VI VAR JU SOM SAGT PÅ XXXLUTZ IDAG OCH VI HITTADE MASSOR AV SAKER SOM JAG BARA MÅSTE VISA ER. MEN NI FÅR VÄNTA TILLS NÄSTA GÅNG JAG SITTER VID DATORN. :)      JAG HAR FÅTT EN BLOGG-AWARD AV WWW.KRANKENSCHWESTER.BLOGG.SE :D TACK JESSAN! SÅ NU MÅSTE JAG KOMMA PÅ 7 FAVORIT BLOGGAR OCH 7 SANNINGAR OM MIG SJÄLV! HUUH, DETTA SKA BLI KUL... FÅR ÅTERKOMMA MED DET OCKSÅ.  NU SKA JAG KONKA MIG UPP UR BADKARET OCH VÄNTA PÅ NIKLAS. HAN TRÄNAR OCH HANDLAR SAFFRANS GIFFLAR TILL MIG! HAN ÄR SÅ SNÄLL!!! HA EN FIN FIN KVÄLL. PUSS

Ännu en ledtråd på vad vi gjorde i onsdags! (tidsinställt)




Kan ni inte gissa nu är ni rätt kassa! haha :P



Xxxlutz

Nu måste jag skutta ner och fixa till mig.
Jag och Niklas ska ÄNTLIGEN till xxxlutz... Han slutar tidigare idag.



Dom hade öppning igår så det lär krylla av folk, men jag skiter i vilket för dom hade en enorm avdelning för barn/baby.. Och där ska jag gå runt och slänga ner saker i vagnen. Men en sån start som jag hade imorse är jag värd lite shopping till min lilla baby i magen.. :)

Har kollat deras hemsida och dom har massor av saker. Leksaker, gosidjur (nalle puh och hans vänner (hihi)) m.m. m.m m.m m.m m.m

www.xxxlutz.se    <---------- Check it out!


Morning from HELL

Ja, det är precis som rubriken berättar...
Har inte vaknat på det här sättet på flera år.

Det finns två hemska sätt att vakna på, det ena är när man skriker i sömnen och vaknar helt kallsvettig och helt förstörd pga mardrömmen du precis hade.
Och det andra sättet är när man vaknar av att man gråter. (vilket är mitt fall idag) Jag hade en mardröm och vaknade av att jag stortjöt. Och jag kunde verkligen inte sluta. Hade dessutom en jävla huvudvärk.

Jag började drömma mer när jag blev gravid. Och det blir inte bättre. Jag vill att det slutar nu för det är verkligen hemskt. Jag kan inte räkna på mina fingrar hur många ggr som jag vaknat helt förstörd. Dock var detta första gången jag gråtit.
Och nej, jag vill inte prata om drömmarna. Och nej, jag vet att dom inte är sanna. Men det gör dom inte mindre hemska.. :(

Uh, vända mig mot Niklas sida men han jobbade ju. Så nej, som vanligt fanns där ingen som kunde trösta mig. Det skumma är att jag aldrig drömmer hemska drömmar när han sover bredvid mig. Känner mig väl trygg då..



Varför kan jag inte drömma om rosa enhörningar, chocklad-fontäner eller hundvalpar???



Ang. kommentaren "Uppdatera mer"

Jag har faktiskt ett så kallat liv, Jag kan inte sitta vid bloggen 24/7... TYVÄRR!

När jag har tid och lust så uppdaterar jag. Jag äger ett hus och en hund och jag försöker hålla fast vid mitt liv, dvs. umgås med familj och vänner.
Tvätten måste göras, tvätten måste hängas upp. Disken detsamma. Akilles (our dog) måste ut. Och huset måste dammsugas, med tanke på att vi har en hund som hårar ner..
OCH jag måste stilla mitt begär med att träffa vänner och lugna mitt shoppingberoende... hahaha

Så sorry om jag inte kan stimulera era "läsa-sandras-blogg"-- beroende. :P

Nej, men skämt o sido. Jag hade gärna uppdaterat mer om jag hade haft tid eller inspiration. Får börja skriva ner saker som jag kommer på att jag kan skriva om.. :) Nöjda?

Nu är ni ju fler läsare än jag kunde drömma om så jag ska försöka uppdatera lite bättre.. Ska iaf trycka in en massa tidsinställda inlägg så ni kräsna får läsa. haha :P

OCH jag ska försöka bli bättre på att ta bilder. Var grym på det innan men not any more... ÄNDRING Sandra!


Finally!

TJA TJA ALLIHOP. SHIT, NI ÄR JU MÅNGA NU. :) HAR ÄNTLIGEN KOMMIT HEM FRÅN DAGENS ÄVENTYR. JAG ÄR HELT SLUT I KROPPEN. SITTER ÄNTLIGEN I SOFFAN MED ETT STORT GLAS VATTEN, SALT & BLANDAT OCH EN LITEN SNICKERS! SKA BARA ORKA TUGGA DET OCKSÅ. HAHA BERÄTTAR MER IMORGON OM VAD VI GJORT IDAG! KAN GE ER EN LEDTRÅD. DEN HAR 4 RINGAR. GISSA VAD!!!

Tidsinställt.

Nej, vad säger ni?
Ska man beställa hem ett sånt här
kanske?

 

Vi ville igentligen ha ett stort bubbelbadkar. Men får inte riktigt plats med det. Hade nog fått in ett stort, men då hade det sett skumt ut. Då hade badrummet på nedervåningen bara varit bubbelbadkar.. haha

Men både jag och Niklas gillar den här modellen..

Vad tycker ni?




Tidsinställt!

Har fått en ny last!

Dom flesta som känner mig vet att jag ÄLSKAR lussebullar.. Ahh, det är såå gott..

Men med tanke på att jag tycker det är skit drygt,tråkigt att baka, så blir det inte så många gjorda.. =)

Igår köpte jag dom här från Pågen,


Gifflar med saffran. Holy crap! Dom försvann direkt. Dom var verkligen super goda. Jag käkade upp hela påsen på ett nafs.. Känner på mig att dom kommer inhandlas ofta. Kanske t.o.m idag? haha




Black and white!

Älskar svart och vita foto. Blir en helt annan känsla med svart/vitt...

Försökte ta en bild på mig idag, men vill inte fastna helt enkelt. Så jag tog en av de bästa av de sämsta (eller ngt?) och gjorde det svart/vitt... haha Försöka duger.



Varför är det olika varje dag? Ibland blir man het på foto (haha) och ibland blir man hemsk. HUUUUUUR? Man ser ju likadan ut?! Eller?

Om en timme ska jag och Akilles vandra ner till veterinären. Det är jätte nära oss så det är super bra. Har fått höra att det är jätte många som vill komma till just den här veterinären men att dom inte får typ.. haha
Niklas ska möta oss där. Vi får se om Akilles är mer medgörlig den här gången, inte för att jag tror det.. Men men.

Efter att vi röntgat lillens höfter ska vi åka vidare och fixa en annan sak. (I´m not gonna tell) Och sen är det hemåt igen. Får stanna och köpa något att käka eftersom vi inte kommer hinna göra ngt hemma.. Är igentligen imot köpemat, men någon gång då och då skadar kanske inte. Fattar inte hur folk kan käka det var och varannan dag. Det ska vara hemlagat, punkt slut!

Vädret har varit skit konstigt idag, regn, sol, regn, mörka moln, vita moln, sol, regn.. Bestäm dig för fään.

Vi fick hem vår bärsele till Loppan igår. Det är en babybjörn.. (kritstrecksrandig. Niklas fick välja färg.. haha) Och den kan användas för bebisar mellan 3.5-11kg. Inte för att jag kommer gå runt och konka på en 11kg bebis i en bärsele.. Men det är bra att veta iaf.. haha Och när Loppan kan hålla upp sitt eget huvud kan man vända på honom så han kan titta framåt ist. Perfa! Kostade endast 799kr. Billigt och bra. Hittade ju en sida där dom sålde dom billigare.

Ja, det är vad jag har att säga för tillfället.
Är sjukt trött och inte alls sugen på att gå utanför huset, men måste helt enkelt.. :(




Linslusarna no1.

              

ha ha
Man ser en liten skillnad på de första fotona och det sista. Vi hade nog druckit en del innan det sista fotot togs.. haha Det är så kul och se sig själv när man fått liiiite för mycket i sig..
Detta är en av många kvällar då vi hade tjej-kväll och gick ut och dansade. :) om jag inte minns fel så är det i januari (2010)

Det är iaf Jag och B2. Jag har en del foto på oss här på datorn. Vi är små linslusar när vi druckit. Eller ja, när vi träffas överhuvudtaget skulle jag kanske skrivit.
Ja, som ni kanske fattar är jag B1, vet igentligen inte var vi fick våra smeknamn ifrån. Kan ha att göra med att båda heter Sandra eller så är det för att vi är osärbara.
Oavsett tycker jag det är kul. Jag fick ju äran att heta B1 pga min ålder.. hahaha



Tips.hemligheter.planer.

Vaknade sent som ni kanske såg i förra inlägget. Lite ångest, men sen o andra sidan kan det kvitta med tanke på att jag inte hade något planerat idag.

Jag skulle börja se Greys anatomy vid klockan 13.40 (på kanal5) som jag brukar göra när jag har tid, då det ringde på dörren.
Och utanför stod det två systrar och en barnvagn. Dom frågade om jag kunde bjuda på te.. haha
Helt oväntat men kul.
Vi satte oss i soffan, och snackade bebis-snack. Fick massor av tips. Tips får man aldrig för mycket av. Väldigt användbara tips dessutom. Skrev upp allt.
Min syster som bor i sthlm (som åker hem idag) skulle kolla efter lite saker i vår huvudstad. Bland annat en bröstpump som jag inte har lyckats hitta här nere. Hon visste vilken den var, efterom hon själv har använt den.
Både mina systrar har ju varit gravida. En för ca 5 år sen och en för ca 6 mån sen. Så ja, dom kan berätta en hel del. Goodie goodie!

Om ca en timme ska jag kanske köra in till Malmö, för att hämta Niklas. Beror på om killen som ska kolla på bilen köper den. Ja, Niklas la ut en annons på hans bil igår, och efter ca 1 timme ringde det non-stop. Så, vill inte killen som ska kolla på den nu om en timme ha den så finns det fler som vill... No worries! Vi blir lätt av med den. Någon annans skit är någon annans skatt... Eller är det så man säger? haha

Idag har jag inte gjort något. Känns både bra och dåligt. Vet att imorgon blir en fullbokad dag.
Vi ska först till veterinären med Akilles, klockan 15.00. Han ska röntgas. Man röntgar hundars höfter efter ca ett och ett halvt år. Så det är dags nu.
Sen innan klockan 18.00 ska vi . Nja, inte säker på att jag får berätta så väntar med det tills det är gjort.  (hehe)
Och Niklas börjar sin träning klockan 19.00, så vi får skynda oss. Men träningen ligger på vägen hem, så det är nog lungt.

På torsdag ska jag kanske hem till en kompis. Ännu mer bebis-snack..
Vet att bebis-snack är skit tråkigt för er som inte väntar barn eller er som inte vill ha barn för tillfället. Men ni kommer tänka annorlunda när ni själv är i sitsen. I promise. Det ändras snabbt... You´ll see!

Borde igentligen göra vid mig om jag nu ska hämta Niklas. men det får bli en snabbis uppfräschare sen.. haha Orkar inte göra vid mig helt bara för att jag ska köra bil. :)
Måst iofs inom affären och handla mat. Har inte allt hemma. Idag ska vi käka Pasta Carbonara. (Niklas önskemål) Igår blev det hemmagjorda hamburgare. Såååå goott!






Frukost-time. Ja, jag vet. Klockan är 12, ...

img_0380 (MMS)

Frukost-time. Ja, jag vet. Klockan är 12, men sov längre än jag brukar, och det var nice. Det är som Niklas säger. Jag behöver sova helt enkelt. Nu ska jag käka min yoggi med bananer, grova mackor med ägg och dricka upp min oboy. Dricker inte mjölk igentligen men med oboy går det ner. Måste ju dricka mjölk nu när loppan ligger i min mage! <3


What, what?




Brown haired girl! (vill tillbaka)


(vill ha tillbaka mitt fina långa bruna hååååår)

hoooooooo... what 2 do now! :)


Shepherd


Tror det snart är dags att plocka fram dom här goingarna. :)
Så varmt och skönt att ha dom på sig på vintern. Man fryser ju verkligen inte.
Helt sjukt att det är första november idag!


v31






Har gått ner lite mer än 1 kg. Vet dock inte om jag ska vara orolig eller inte. Men känner att dom kilona inte har försvunnit från magen, utan det måste vara någon annanstanns. Får kolla nästa vecka när jag ska till min BM. Sist jag var på besök hade jag gått ner men det var inga problem enligt barnmorskan. (träffade ju en annan bm förra gången pga att min vanliga bm va hemma med sjuka barn)
Har iallafall gått upp ynka 11 kg nu... =)

Var ju som sagt hos min syster idag. Fick låna ett bälte av henne. Ett bälte som håller upp magen. Den avbelastar helt enkelt. Så man slipper trycket av magen neråt. Den är väldigt skön att ha på sig.
Jag satte den utanför tröjan för att visa er den. Man kan ju ha den under tröjan så den inte syns. Den håller ihop höfterna så den hjälper mot foglossning också. Fast tror den hjälper mer till folk som har foglossningen på baksidan. Jag har ju den fram. :(




Tatto

Har jag visat er mina tatueringar???
Vet dock inte om jag har bild på alla.
Har 5st. En på magen (precis under naveln), en på handleden, en på ryggraden, en i nacken och en på vänster sida.

Här har ni den på vänster sida. Den var helt nygjord när jag tog detta foto, som ni ser så är jag jätte röd runtomkring. Den gjorde sviiiiin ont att göra. Inte bästa kvalitet på bilden men ni ser ju lite iaf.. (bilen är tagen i vår gamla lägenhet i Lund)



Och här är den på ryggraden + den i nacken. Gjorde dom på 2 olika tillfällen så därför räknar jag dom som 2st.
Den i nacken betyder oxe
(mitt stjärntecken)
Och den på ryggraden är mina syskons namn och födelseår.



Ska försöka komma ihåg att ta foto på resten och ta nya på dom jag har. Är ju som sagt inte den bästa kvaliten men dom duger så länge.
Ni får dock vänta tills min lilla ängel är född och magen är väck. Så jag är lika smal som på första bilden.. haha


Inlägg utan bild är tråkiga! haha

Helgen gick förbi lika snabbt som vanligt, yes. Men oroa er inte, det kommer en ny snart igen. Säger jag som alltid har helg.. haha :) (sorry)

Var som sagt på KALKONMIDDAG i lördags. Så sjukt gott, och det blev ju som man hade trott, vi rullade typ hem efter att vi krängt myyyycket mat..

I söndags (igår) var vi (som ni såg för några inlägg sen) och kollade på BIL.... Ja, ännu en bil. Måste ha 2, speciellt nu när bebben snart kommer. Niklas ska kunna ta sig till jobb och jag ska kunna röra mig fritt...
Och ja, vi hittade en som NIklas gillade. Det är ju främst han som ska köra den. Jag tar nissan. (den stora fiiina bilen)

Idag vaknade jag vid runt 9.50 och inte långt därefter, när jag fortfarande låg i sängen, ringde det. Det var mamma som undrade om jag ville hänga med till min ena syster och fika. Frukost för min del, så ja tack. Älskar att käka bullar till frukost. Har blivit så trött på mackor. Tycker den mesta frukosten är tråkig faktiskt.

Har ni några förslag på riktigt god frukost? (tveka inte att berätta)

Nu ska jag snart iväg till affären och handla mat till ikväll, blir hamburgare. Såå gott. Älskar dressingen och osten man har på, det är ju typ därför jag käkar det.. haha
Ska även fixa lite ärenden på centrum...



Jag följde inte med till Ullared, kom på att det var första helgen efter löning så där skulle förmodligen vara rätt mkt folk, och det var det...
Ska eventuellt upp med en kompis nästa vecka.. Denna veckan är det ju höstlov så jag tror vi skjuter fram det... Orkar verkligen inte trängas och hålla på. Har ju en mage ivägen dessutom. + att man vill gärna kunna sätta sig ner och vila när man känner för det. Är det en massa folk runt omkring som puttar och håller på blir saken ju bara värre.

Jaaa, tror inte där är mer att berätta at the moment. Men kommer jag på ngt kommer jag tillbaka.