Mat?

Borde igentligen passa på att proppa i mig lite mat nu när Leo sover. Har inte ätit något idag. Har helt tappat matlusten sen förlossningen. Ingen aning varför.

Har precis betalat mina räkningar. Och visst, de känns underbart när det är gjort MEN jag (ursäkta) hatar csn, dom drar in pengar från oss stackare som pluggat. 1400 spänn är ju för fan pengar man hellre lagt på ngt annat. Och de va ju knappast att man levde loppan när man fick pengarna från dom för några år sen. Sopor!

Nu vaknade Leo IGEN. Förstår inte folk som säger, aah, mitt barn är mer vaket nu. Han/hon kan vara vaken upp till 3 timmar nuförtiden. WHAT? Min son sover kanske sammanlagt 1 timme på dagarna.

Nu ska jag sysselsätta honom iallafall...

Storhandling står på schemat senare idag..



Dreggel!




Har ni sett dom här skönheterna?

Föll pladaska för dom när jag såg dom. Tycker dom är super häftiga.

Men vilka är snyggast?



Baby <3

Har precis lagt lillen men jag hör att han fortfarande är vaken. Hans babywatcher låter imellanåt. Men han brukar ju ligga och snacka ett tag innan han somnar.
Dom senaste två nätterna har varit kanon. :) Han har sovit så himla bra och jag är super utvilad. :) Min son är bäst!

Och gud vad han har börjat prata och skratta. Han berättar saker inprinsip heeela tiden. Han är så gullig när han blir chockad av sina egna höga ljud.. ♥
Han växer och växer. Man förstår verkligen alla som har barn när dom säger att tiden går så snabbt. För det gör den verkligen. :)

Jag vet inte när dom igentligen brukar göra det men han kommer snart greppa tag i sina ben/fötter med händerna, för han har börjat lyfta upp rumpan och benen mot huvudet. :)
Och när man byter blöja på honom, när han ligger naken, så sätter han i fötterna i bordet och trycker upp rumpan. haha Han har verkligen super starka ben.






Igår kom min syster hem till mig när jag hade vaknat med en sats sconesdeg. :) YUMMIE! det var super gott.
Sen satt vi och snackade och mös med våra prinsar (kusinerna).

Idag har vi varit hemma hos mamma/mormor och druckit te/pratat/skrattat. Vi var även i affären och hämtade våra lampor.

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag. Då ska jag till BVC och snacka. Efter snack helt enkelt. Och när Niklas kommer hem ska vi stor handla. Sen kommer förhoppningsvis resten av golvet läggas. woppido!
Har bestämt oss för hur vi ska ha det nu. Blev lite ändringar då ställningen jag ville ha till jackorna inte får plats. Men ja, vi har fått ändra lite och jag tror det kommer bli skit snyggt.
Ska bl.a ha en fotpall, en massa häftiga krokar och en garderob. Garderoben ska va under trappan.
(Jag har tagit bild på hallen som den såg ut innan, och jag kommer visa er både före och efter)

Till helgen blir det jobb i hallen. Måste ha det klart. Och sen hoppas jag att vi får upp den fina tapeten i Leos rum. Den kom i förrgår. Sen ska det storstädas som jag säkert redan berätta för er. (mindre kul)




Mycket att göra...


Idag ska vi hem till våra vänner Lina och Fredde. Eller ja, inte hem till dom utan hem till Linas föräldrars hus för dom är utomlands.
Niklas har tjatat och tjatat om att få bada i deras utomhus bubbelpool tusen gånger sen vi badade där förra året. Och idag ska han äntligen få bada..haha Som han kommer njuta. :)
Igår blev det inte mkt gjort i hallen och idag kommer det inte heller bli ngt gjort. Och ja, tyvärr så kommer det inte bli ngt imorgon heller. För då har Niklas fotbollsträning. Men FREDAG, då smäller det. haha Förhoppningsvis går det som är kvar snabbt att göra så vi är klara med hallen till helgen. Iallafall vägg och golv. Taket lät ta lite längre tid. Men vi har dock fått hem våra led-lampor så det är bara till att slänga upp taket när vi har tid. :)
På fredag ska det även bli storhandling och till helgen blir det storstädning. :D
Mkt saker att göra här hemma alltså. Men när allt är klart kommer det bli lovely!!!


Finally!



Igår tog jag mitt första efterlängtade bad efter förlossningen. Och det var skönt. :)

Älskar när det bränner så varmt det är. Helst ska man bli helt röd i huden av värmen. Mmm, underbart helt enkelt. Nästa gång får jag tända lite ljus och verkligen ta vara på stunden. Kanske en ansiktsmask och lilte bubbel.





What are friends for?

"... det finns ingen lycka som går upp mot glädjen att finna ett hjärta som förstår."

" Kärleken kommer och kärleken går men vännerna består."

" En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig!"



Det finns så sjukt många citat om vänner och om vänskap. Men alla ser nog olika på det här med vänskap.
En vän för mig ställer upp när man behöver prata.
Lyssnar jag på dig, ska du lyssna på mig. Så ser jag det.

Jag vet att jag ställer upp för mina vänner om dom behöver prata men jag hade kanske velat prata någon gång(?). Jag ger hellre andra en chans att prata av sig än att jag ska prata av mig. Och jag frågar saker om deras liv för att jag vill veta osv. Men hur skulle det vara om andra gjorde samma sak för mig? Och verkligen brydde sig för vad svaren skulle vara...

När man blir äldre är vänskap inte samma sak som den var när man  var yngre. Förstå mig rätt, vänskap måste man ha oavsett ålder men den ändras ju äldre man blir. Den är fortfarande viktig men man värderar andra saker, som jag precis skrev innan. Man måste få ut ngt av vänskapen. Man måste känna att det ger ngt helt enkelt...

Hellre några få nära än många ytliga!
Kanske dags att rensa och gå igenom vännerskaran???(!)


One of my tattoos!


Amor vincit omnia et nos cedamus amori – "Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken"


Här har ni en av mina tatueringar. Har sammanlagt 5 st. Och det ska självklart bli fler. Har dock en som jag ångrar lite, (hehe) men den ska tatueras över.
Har en på g också, med Leos namn och hans födelsedatum. Har nästan bestämt mig för var jag ska ha den. :)



If only!

Det är sjukt synd att Scorett inte har alla skor inne i butikerna. Alla skor som dom har på hemsidan alltså... Jag vill iaf ha allihop.. haha Nej, långt ifrån alla men jag vill ha mååånga...
Dom har fått in massor av nya fräscha, söta, snygga, heta skor.. haha






Jag blir snart galen!



jävla snyggt. Detta ska jag ha.
LOVE IT!

Topp - 99:-
Linne - 49.50:-
Byxa - 199:-

Alltså 348kr för allt.



Återbesök hos BM!

Golvet håller på att läggas i hallen. Mer än halv hann vi (Niklas) med igår. MEN fan va skitigt och stökigt det är här nu. Jag får panik när det ser ut så här. Så på lördag eller söndag kom vi fram till att vi måste storstäda hela huset. Då är hallen förhoppningsvis klar också... Iallafall det som skitar ner.

Vi var på bauhaus i söndags och köpte lite saker. Gipsskivor, skruv och en massa annat. Självklart blev det lite annat smått och gott. Bland annat en lampa som vi ska ha ovanför matbordet.  Och en ytterdörr.. haha


Jag var på återbesök hos min BM igår och det var så himla kul att träffa henne och visa upp Leo. Hon tyckte han var så söt. Han sov iofs igenom hela besöket men hon fick ju se honom. :)
Jag fick mina förlossningspapper och vi gick igenom dom. Det var jätte kul att höra vad som igentligen hände och höra vad min BM tyckte om allt. Hon sa att det var starkt av mig att jag stannat hemma 8 timmar och hon tyckter att hela förlossningen såg perfekt ut. Då blir man stolt!
Hon kollade även blodtryck, mitt järnvärde och att allt var ok "där nere".
Om vi säger som så, JAG SKA BADA I VECKAN. Fyy, vad jag har längtat efter att få hoppa ner i vårt badkar. Jag älskar att bada, och det ska jag äntligen få göra.
Hon sa att min mage verkligen var helt borta och att jag var som gjord för att bära/få barn.. haha Eh, nja, vet inte om jag håller med. haha
Jag kan även börja träna så smått om jag ville de. Hon gav mig lite tips, vilket alltid är bra.


Efter BM-besöket åkte vi hem till min syster. Vi gick en kort runda, för dom små kusinerna ville inte mer. Sen blev det te och en massa snack...

I veckan är det inte mkt inbokat. Vi ska kanske träffa Lina och Fredde och på fredag ska jag till BVC men det är inte för Leo. Utan jag ska dit på ett samtal som alla blir erbjudna efter en förlossning (iaf i kävlinge) där man pratar om hur man mår psykiskt osv. Och ja, säkert skit bra för dom som mår dåligt men det gör jag icke. Jag mår prima, hur kan man inte göra det med en så söt och underbar son. ♥
Ja, sen finns det som sagt inte mkt mer inbokat. Men det kan vara rätt skönt, behöver inte göra saker varje dag..

Nu ska jag käka frukost.


Helloo Helg!

Städade undan vår garderob idag. För er som inte vet så har jag en walk-in-closet och ja, det behövdes verkligen städas. Plocka undan saker som låg och skräpade, slänga lite skor och kläder och dammsuga. Vilken skillnad det blev. Och det bästa med allt, jag hittade kläder som jag helt hade glömt bort, oanvända dessutom. haha NICE!

Jag hittade förresten nitar på Panduro så nu sitter jag och klipper sönder jeans till jeansshorts och ska pimpa dom med coola nitar. Det blev tre st jeans som jag gör om. Men nitarna ska jag nog bara ha på ett par. Ett par ljusblå från Gina Tricot... Jag visar er sen!

Ja, som ni ser i förra inlägget så ligger min lilla son ute och sover i sin vagn. För hoppningsvis sover han länge för han var så himla trött innan. ♥

Niklas är på träning nu men när han kommer hem ska han nog fortsätta med renoveringen. Han hann ta ner taket, ta upp halva golvet och ta ner väggen vi skulle ha ner. Så nu ska bara resten av golvet upp och sen ska vi lägga det andra.. haha :) Vi ska även handla hem gipsskivor så vi kan göra väggen fin och även gipsskivor som ska upp i taket.

Imorgon ska vi hem till mamma och pappa. På frukost. Mamma ska baka bullar så det blir en grym frukost...
Sen blir det förhoppningsvis mer handling till hallen. :D

Ja, det var en snabb update inför helgen. Nu ska jag fortsätta med mina shorts. :)



Liten ligger och sover utomhus i sin vagn....

img_0691 (MMS)

Liten ligger och sover utomhus i sin vagn. Oh, va mysigt det ser ut. Det är ju super bra för småttingarna att sova ute. <3


Rocker!



Tror ni att dom har nitar på Panduro?
Vill och måste ha!


Besök...

Min syster har varit på besök idag. Hon gick precis så hon har varit här länge. Vi var ute och gick med våra fina prinsar (kusinerna♥) i över en timme och dom sov så himla bra. Mysigt!

Jag ska iväg när Niklas (ca16.45) kommer hem. Han ska ju föra liv med sågar och skit så jag och Leo ska till affären och handla. Vi tänkte ge oss på kalops idag så det blir till att handla lite. Sen ska jag försöka hitta nål och tråd. Det borde dom ju ha på Ica Maxi??? Har super många jeans som jag inte använder som jag vill göra till shorts. Så slipper jag köpa.. Good Idea? Ja, om jag hittar nål och tråd så är det en väldigt bra idé!!!

Visste ni att dom ska fixa en app till iphone här på blogg.se?
Såå nice, för oss med iphone iallafall.. hehehe :P

Nej, ska skutta iväg och fixa till mig.




Som hittat!

               

Det blev inte den klänningen jag först hade tänkt beställa. Utan det blev den vänstra ist. Tyckte den andra var för simpel. Och jag vill INTE var simpel.



Puder och mörkblå shorts. SKA ha bruna ben i sommar så detta blir såå nice. Har ju typ tusen olika linnen som jag kanske kan använda denna sommaren.. haha Jag är lite dålig på att använda alla mina kläder, men det ska det bli ändring på.

398 riksdaler för alles. Som hittat! Det är ju vad man lägger på en tröja, så ja, billigt!



One more time!

Dags för mer extensions känner jag... Man blir verkligen beroende.. haha
 
Den första färgen har jag på huvudet och ngr paket av hemma. Så det ska i.
Men jag är lite sugen på att sätta in en mörkare nyans som slingor. Har nämligen mörkare slingor i mig själv, så när jag färgar hela håret med en färg så blir det slingor av någon skum anledning.
Vad tycker ni?
Förra gången jag satte i hår hade jag tvärtom, jag hade då ljusare slingor i och det blev jätte coolt. Men man ska väl testa annat ibland? :)

Sen funderar jag även på en fransförlängning. Men det har jag aldrig haft förut så jag ver inte om jag klarar att sätta dit om. Hmm, men dom kostar bara 99kr, så det är värt ett försök. Kan ju testa på en frans och blir det för jobbigt/svårt så kan man ju bara be någon annan göra det eller skita i det helt...


och då slipper man allt kladd med mascara. Oh, va härligt om det hade funkat.. :)




Renovering, renovering, renovering...

Puuh, ibland kan det vara kul men ibland är det pest. Kommer ihåg hur vi hade det när vi köpte huset och flyttade in. Det var kaos. Vi levde utan kök i typ 2 månader. Fy fan. Inget att rekomendera. Som tur var bodde vi i Niklas föräldrars hus 1 vecka, för dom var utomlands. Men men, det roliga är att man gör om de igen. Frivilligt. Nu ska vi ge oss på hallen, inte alls lika stort projekt som med resten av huset men endå.

Ska ju handla en massa nytt nu också, och det gillar vi..

Vi ska iväg på söndag och handla gipsskivor, tapet och kanske en klädhängare som jag vill ha.
Beställde led-lampor iförrgår så dom kommer väl nästa vecka. (för er som inte vet vad led-lampor är, så är det spots som man inte behöver så mkt plats för när man sätter upp dom i taket, har man vanliga spot så måste man bygga ner taket ca 20cm. Och det är MYCKET)
Sen när dom kommer ska vi köpa fler gipsskivor till taket.
Och sist men inte minst så ska trappan målas vit och en ny byrå/hylla ska införskaffas. Jag ver redan vilken vi ska ha så det är gött.

 

Där har ni klädhängaren och golvet. Det är inte riktigt rätt färg på klinkersen, den vi har köpt är mer åt det bruna hållet. Men det är iaf den formen och dom är mörka...
Vad tycker ni om klädhängaren?
Jag tycker den är skit häftig. Inte många som har en sån.. hehe
Och sen ska vi fixa ngt till våra skor också. Det är svårt att förklara hur vi ska göra med tanke på att vissa av er inte vet hur det ser ut i hallen. MEN jag har tagit före bilder och sen ska jag ta efter bilder, och dom ska jag lätt visa er.

Så ja, idag efter jobb ska NIklas börja riva ner saker och sen blir det till att fortsätta hela helgen. :)
Kommer bli sååå snyggt!


O.M.G



Skjut mig, och gör det nu är du snäll!
HERREGUD, kolla in denna skosamlingen. Jag vill veta vems den är och sen ska jag sno allihop! (nästan alla iaf)



Mah däy!

Va ute på vår dagliga promenad, vi gick till affären idag. Så gick vi förbi ett dagis. Och utanför stod det några barn och deras dagisfröknar så när jag gick förbi fick jag komplimanger för min hund och min fina vagn. :) Två av dom sa att dom tyckte cresent vagnen var super fin och häftig.. I KNOW!

Iallafall, testade min fina klänning som jag hämtade igår (kolla under shopping).. Den satt super fint och den är verkligen jätte söt. Den ska jag lätt ha på min stjärnas dop.

Ja, förutom det har jag inte så mkt att berätta. Har inte gjort ngt speciellt idag och det har varit rätt skönt. Hade igentligen velat städa undan här hemma men har inte lyckats göra det pga min lilla son som inte vill sova, och när han väl sover vill han ligga PÅ mig.. haha :) Mammas lilla söta påg..
Men får passa på när Niklas är hemma helt enkelt.
Känns inte jätte lönt att städa undan helt eftersom NIklas ska börja med renoveringen i hallen i helgen. Eller ja, han har börjat smått redan men han ska slita ner en vägg till helgen och det kommer skita ner. Så det så.
Vi hade ju bestämt oss för hur vi skulle ha det men sen gick Niklas och tänkte. (haha) och han hittade på ett nytt sätt som vi kunde ha det i hallen, så det fick bli det. Kommer bli super fint när det väl är klart. Men har ju en del att göra dock. Slita upp golvet som är där nu, lägga nytt golv, dra ner gipsskivorna i taket och sätta upp nya med spots som också ska beställas. Tapetseras. Sen måste vi ut och handla lite saker, hatthylla, skohylla m. m. m. m.
Det är mycket jobb med ett hus, speciellt om man ska envisas med att renovera överallt.. haha Som vi! :D Men det är super kul och värt det när man väl är klart...

Till helgen är det match för Niklas del på lördag sen ska jag KANSKE iväg och träffa lite tjejkompisar som jag inte sett på ett tag. Alla har ju egna liv nu, eller ja, barn och jobb som ska skötas. Så det blir inte lika många träffar som innan, vilket är lite synd.
Och på söndag får vi se vad som händer. Eftersom vi bestämt oss för hur vi vill ha det i hallen blir det kanske till att handla lite saker, typ tapeten som vi ska ha upp. Vi har redan den tapeten på en vägg här hemma, så jag hoppas verkligen att den finns kvar. Annars får vi hitta på ngt nytt...



Ja, som sagt, ska färga håret idag och jag har gjort det väldigt klart för Niklas. Det är viktigt, trivs inte i utväxt.
Det är sjukt att man aldrig är nöjd med vissa saker. Jag äääälskar brunt långt hår MEN jag älskar även långt blondt hår. Tyvärr kan man inte ha både och. :( så jävla tråkigt. Och som vanligt kan jag inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha. Ni som har läst min blogg innan vet att detta är ett återkommande problem. Nu har jag mörk brunt hår och det ska jag fan behålla ett tag nu. Iaf till sommaren, lägger jag in blonda slingor till sommaren behöver jag inte göra ngt med håret alls på flera månader, med tanke på att håret bleks. Men vi får se helt enkelt.. :)







Damn

Nej, blev ingen färgning av mitt hemska hår idag heller. Niklas har ju träning idag mellan 20.30-22.00 och han sticker hemifrån vid 19.45 och innan dess måste vi(jag) hinna laga och käka mat. Sen ville jag duscha innan han stack så ja, färgningen får vänta tills imorgon. Ska ju inte göra ngt speciellt imorgon så en dag till kan jag hålla mig.

Leo fick mat vid 20 tiden och sen somnade han direkt efter, så jag bar som vanligt in honom till sängen och så fort jag lägger ner honom så vaknar han. Så ja, i drygt 40 min har han legat och pratar för sig själv i sovrummet. haha Han är så gullig. Men väldigt duktig, för hur många 7 veckors bebisar ligger snällt och tyst i sin säng?
Ska gå in och kolla till honom om någon minut. Jag har inte hört honom på ett tag så jag tror han har somnat nu. Vi har ju en babywatcher från IKEA, och den är jag super nöjd med. Brukar lägga ut den i vagnen när han sover ute. Perfekt när jag sitter i stora rummet och kollar på tv.

Nej, vet att det låter hemskt men jag funderar faktiskt på att lägga mig nu. Är helt slut, har dock ingen aning varför. Men imorgon är ännu en ny dag och jag ska som vanligt ut och gå med Leo och Akilles och sen ja, sen vet jag inte vad som händer. Imorgon blir det nog bara till att sitta hemma och ta det lungt. Det ska bli skönt. :)

(orkar förresten inte testa klänningen idag, dels för att jag är svajnigt trött och dels för att klänningen hänger i min garderob, och jag måste gå igenom sovrummet för att komma till den, så jag väntar tills imorgon)




My baby is growing up!

Var på Leos första läkarbesök idag. :)
Han är 7 veckor idag och tiden har gått såå snabbt. Han bara växer och växer. Kan inte fatta att han snart kommer sitta, gå och prata. För i den här takten lär det gå snabbt.

Iaf, besöket gick galant. Läkaren tyckte han va så lång och fin, och det är klart han är.. ♥ Hans ögon och leder är bra och han äger två testiklar. haha
Han är nu 60 cm lång, vi hade en annan sköterska som mätte och vägde han idag och hon sa precis som vår vanliga bvc sa första gången hon mätte honom. "Gud vad han är stark i benen!". Yes det har jag från pappa. :)
Han väger nu 5350g. Så ja, han är verkligen lång och smal. Men det är klart med tanke på hans föräldrar.
Han var så duktig så förutom när sköterskan drog i hans ben och när läkaren skulle pilla på honom. Men så fort han fick syn på mig slutade han skrika. Naaw, mammas pojke!



Innan läkare/bvc-besöket var vi hemma hos min syster och Leos kusin. Vi snackade och Cecilia (min syster) pratade med Leo. Efter ett tag kom min mamma men jag var ju tvungen att åka eftersom vi skulle träffa läkaren.

Idag ska jag försöka hinna färga håret. Det behövs kan jag meddela. Min utväxt är ett faktum. Och jag HATAR att ha utväxt. Jag är ju så ljus i mig själv så man ser det så himla mkt. :(

Jepp jepp, hörs en annan gång.


Hell yeah!

Min sista klänning har äntligen behagat att komma. TACK H&M!

Den ska hämtas och testas idag kan jag lova. Hoppas den sitter lika bra som den ser ut.. :)






Blogg - award!

Tack svägerska Jessica för en blogg-award!
(Nu ska jag göra det direkt för sist drog jag bara ut på det.)



Nu till 8 sanningar(hemligheter) om mig:

1. Jag hatar när folk smaskar. (när dom äter)
2. Jag är nog lite pedantisk när det gäller hemmet. Hatar när det är stökigt.
3. Jag vill att saker och ting ska göras på MITT sätt.
4. Jag har ALLTID rätt.
5. Jag älskar skor och kläder, hade jag kunnat hade jag shoppat varje dag.
6. Jag dömmer folk väldigt snabbt.
7. Jag är lat.
8. Jag kör inprincip aldrig i rätt hastighet.

Och nu till bloggarna, det dumma är att jag inte läser så många. (blev bara 6st) Men ni får en lista på några jag läser + några jag nyligen stött på som jag tycker ni ska kolla in.

Lina H

Jessica

Anna H

Louise Monica

Malin

Anna



Sambons jobb är bra för mig!

Niklas jobbar på ett ställe där dom säljer rehabiliteringsgrejor och träningsgrejor och som tur är får han hem lite saker när det är ngt fel på dom. Och då snackar vi fel som är minimala.
För några månader sen kom han hem med en plastsak som man sätter på ryggen så man kan få en bättre hållning. Och det  behöver verkligen jag. Jag har världens sämsta hållning och allt som kan förbättra den tar jag gärna imot. Jag har fin hållning endast när jag går i klackar. Och det är ju tyvärr inte så ofta.

Förra veckan kom han hem med ännu en sak. Jag tog det som en pik, men det var troligen inte det. Det hade Niklas aldrig vågat. (♥)



Tror den kallas för en "Yoga Roller". Det är iaf ett träningsredskap. Och där finns olika övningar som visas på rullen. Träning för bl.a rygg och häck.. YES PLEASE!
Nu ska jag bara palla göra det också. Få tummen ur så att säga. :)

Tack Älsklingen! haha


Gårdagens shoppingdag!

Igår var jag ju med Lina på Ullared. Det var inte planerat att jag skulle upp förrän senare detta året. Men Lina skulle upp så jag passade på att föreslå att jag tog hennes man plats så kunde hon och jag springa runt där i lugn och ro.. haha Och tro det eller ej. Men det var nästan helt tomt när vi kom hem fram vid 9 tiden. (EN SÖNDAG)

Jag har tagit lite foto på lite utvalda saker som jag köpte hem. Och nej, tog självklart inte foto på allt, för det hade tagit hela dagen.. haha Nej, men det var för mkt att fota helt enkelt.

Hittade en supersöt kjol som jag ska använda i sommar när mina ben är bruna. Har ett linne som kommer passa perfekt till den här kjolen MEN det är ju inte ett linne än, utan en klänning så här ska det klippas och sy, måste bara köpa nål och en vit tråd. Jag tappade bort min enda nål vi jul, så antingen ligger den här på golvet någonstanns eller så har vi förhoppningsvis sugit upp den i dammsugaren.


Ett sjukt snyggt linne som kommer bli såå snygg till ett par shorts.


Ett gulligt persikorfärgat linne...


Och två likadana tröjor. En i vit och en i beige. Dom har knappar på armarna också.


En plånbok. Har behövt en plånbok jätte länge men har inte orkat handla en. Har använt mina fickor i jackorna. har iofs haft en korthållare men där får jag inte plats med alla kort eller pengar.

Trosor och tjocka strumpbyxor.


Leo fick självklart också saker, det kan jag inte hålla mig borta från. Måste ju köpa saker till vår lilla ängel.
Massor av kläder, leksaker, en poster(som hänger ovanför skötbordet), tavlor (nalle puh och hans vänner), filmer (Disney), ännu ett spjälskydd, en anordning som man sätter på babysittern med leksaker på och även praktiskt saker som förhöjningar till spjälsängen(perfekt till när lillen är förkyld) våtservetter, servetter, nappar, nappar till nappflaskor m.m m.m m.m

   

Jag har länge stört mig på vårt fula äckliga medicinskåp så jag köpte ett nytt och lite coolare...


Det blev även lite träningskläder/linnen/mjukisbyxor/tjock tröja till Niklas, deo, shampoo, hårfärg, loation, tvål, duschcreme, gardiner, strumpor till mig, saker till Leos dop (glas, bestick, muggar, duk) Köpte saker till min mamma och Niklas syster också. osv. osv.
Ja, herregud vad det blev saker. Glömmer förmodligen bort skit mkt nu. Men kommer jag på ngt som är värt att visa upp gör jag det sen.


Alla <3 dag!




Älskar min Niklas!




In the middle of nowhere! Nej, inte riktig...

img_0671 (MMS)

In the middle of nowhere! Nej, inte riktigt men man kan tro det med tanke på bilden. Är i Falkenberg, baby! Haha


Världens sötaste bebis! <3

img_0661 (MMS)

Världens sötaste bebis! <3


Känns som evigheter sen!



(bilden) 2008 (september) var året. Jag hade inprincip inga måsten, inga ansvar. Jag hade mitt jobb att gå till, min egen lägenhet och jag var singel. Tänk så mkt ett liv kan förändras på bara några år.

Nu, 2011 (februari) sitter jag här i mitt och min sambos hus. Min underbara sambo Niklas, som jag älskar över allt annat, han är min andra hälft. Vi har fått en underbar liten babyboy vid namn Leo♥, som är mitt hjärta. Hur kan man älska någon så mkt som jag älskar Leo och Niklas!  Det enda jag ångrar är att jag inte träffade Niklas tidigare och att vi inte fick Leo tidigare!

Utan er är jag inte hel!



Dresses!

Måste bara säga att jag ÄLSKAR klänningar, oavsett stil. Tänk hur mkt stilen på klänningarna har förändrats under årens gång. Vilka tycker ni är coolast?



30-talets och 50-talets klänningar var verkligen skit häftiga! Gillar det stilrena och strikta och den utsvängda modellen. Tänk att snurra runder i dom klänningarna! :)

Vad gillar ni för typ av klänning?





Resa!



Herregud, jag vill utomlands. Och det ska jag till sommaren. Vi har en lägenhet i Spanien om vi vill åka dit MEN vill vi det? Det bli isf tredje sommaren i rad. Och det hade kanske varit roligare med något annat..
Jag och Niklas lutar åt något annat.. Jag har kollat lite på nätet och letat efter all inclusive resor och det finns rätt mkt att välja mellan. Vi vill inte åka till ett partyställe och vi vill att hotellet ska vara barnanpassat, en barnpool m.m.
Vi ska in till Lund på fika hos Niklas plastmorfar imorgon och sen kolla jacka till mig, så vi tänkte springa inom lite resebyråer och få lite mer exakta priser. :D Oooh, härligt härligt.

Det blir vår första semester som en familj. ♥ Kommer bli så underbart!
Leo låg ju iofs i min mage förra året när vi åkte till Spanien men det räknas igentligen inte som en familjeresa.. haha :)

Har ni några bra tips på resor så berätta gärna!




snabbis

Sorry, sorry, sorry! Är kass på att uppdatera nu förtiden. Men jag har typ aldrig datorn igång. Är ute och går på promenader och myser med Leo. Vi sitter och pratar och sjunger massor om dagarna så njaa, datorn får inte lika mkt tid som innan.

Jag fick en fråga från en läsare vid namn Anna.
Hon undrade vad Leos fullständiga namn blir:
Leo Sebastian Rune Brunner
Vi tog både min och Niklas pappas namn. Man ska ju föra vidare släktnamnen. :)

Leo bara växer och växer. Han har blivit så stor nu. Folk som träffar honom tycker han har vuxit så himla mkt. Han har verkligen fått sin pappas och mammas kroppsform. Lång och smal är han. Min älskade lilla påg! Han har blivit en helt annan människa nu, han pratar inprincip hela tiden, han ler och skrattar. Tittar runt i rummet och lyssnar till ljud. När man lägger honom i babygymmet sparkar han på gosidjuren precis som han ska göra. Nej, det är nog inte medvetet men man vet aldrig.. (?) haha
I ett par veckor har han börjat sticka ut tungan och slicka sig på läpparna, det ser så himla roligt ut. Och han ligger och "springer" med sina små ben hela tiden. Det ser verkligen ut som att han försöker springa bort från oss. haha

Ja, som ni kan se på de förra inläggen så är inbjudningarna till dopet klara och är faktiskt just nu på väg hem till olika brevlådor här i vårt avlånga land.. :) Undra hur många som kommer komma. Det ska bli kul iallafall!

Jag skrev för ett tag sen att vi hade beställt en tapet till Leos rum. och den har kommit, MEN, Niklas hittade en annan på hemsidan som han ville ha så vi ska skicka tillbaka den vi först beställde och ta den andra ist. Det kommer bli super fint.. :) Längtar tills vi kan sätta upp den och pyssla vidare i hans rum. Om ni inte förstått det innan så är det en fondtapet. Och ni kommer att få se den när den är uppe..

Vi har fått en tid för besök hos läkaren nästa veckan. Det är ett besök man bokar inte när bebisen börjar närma sig 2 månader. Då kollar dom att allt är ok helt enkelt. Men det kommer det självklart vara! :)






Jag fick hem mina klänningar som jag beställde för ngn vecka sen. (kolla under shopping i menyn) Och alla är så himla fina och sitter super bra. Jag fick hem alla utom jeansklänningen men den kommer inom kort. Funderar faktiskt på att ha den på Leos dop.
Jag testade iaf alla klänningar med olika skärp jag har hemma och kom fram till att jag måste hitta ett svart smalt snyggt skärp. Har ett redan men inte i den stilen jag är ute efter...
Har även hittat två shorts och en till klänning jag vill ha. Shortsen ska jag ha i beige och marinblå. Och klänningen är i en ljusblå underbar färg.
(blev bjuden på bröllop igår, och jag vill absolut ha den blåa klänningen då. Grattis svärmor och svärfar förresten ♥)

Vikten? Ja, det är 2 kg kvar, sen är jag nere på mina 55 kg igen. Men FAN va svårt det är. Ni tänker kansek att 2kg är lätta att gå ner, but nooo, Dom vägrar försvinna. Irriterande!
Jag är ju ute och går jätte mkt och så fort jag får ett OK från min BM så ska jag börja göra andra saker också.  Vill ha lite muskler till sommaren.. :)

Nu kommer min syster, vi ska ut och (ja, gissa) GÅ en runda.

Hörs en annan gång.

Seee ya!


Jisses! 31 inbjudningar. I kuvert, på med ...

img_6807 (MMS)

Jisses! 31 inbjudningar. I kuvert, på med frimärken och på med adress. Good job Sandra! Är super nöjd, kunde inte blivit bättre/snyggare! Dom här ska läggas på lådan imorgon. <3


Sneak peak! Ja, jag vet att man knappt ser...

img_0073 (MMS)

Sneak peak! Ja, jag vet att man knappt ser ngt men det är lite meningen. Vill ju inte visa förrän alla som ska få har fått dom. Ska iväg och köpa nya kuvert imorgon med Elin. Det ska ju passa med inbjudan. Tack så mkt syrran och syrrans man för hjälpen. Kunde inte bli mer nöjd med min prins inbjudan till hans dop...  <3


Sol. Ja, tack!

Hade dödat för lite sol och värme. Jag längtar så himla mkt till våren. Då man kan gå ut i bara tunn jacka, eller i en tröja. Slippa halsdukarna, mössorna, vantarna, vinterskor och tjocka jackor.
Och sommaren sen, alla fina linnen, klänningar, kjolar, shorts, sandaler, pumps m.m. m.m. VILL NUUUU!



Får kanske nöja mig med det nästa bästa då???



????

Lite färg på kroppen hade INTE varit fel...


Dop

BVC beöket är ju inte förräns imorgon. Kollade fel i mina papper.


Leos dop är inplanerat nu. Han ska döpas samtidigt som sin kusin William.  Så det blir ett stort dop med andra ord. Väääldigt stort. Men det ska bli kul. Kyrkan och lokal är bokad nu ska vi bara få iväg en massa inbjudningskort. Min systers man ska hjälpa oss att fixa dom. (väldigt snällt) Så ja, snart kan vissa av er som läser detta få hem ett litet kort. :)



En milstolpe snart klar alltså. :D Och detta ska självklart filmas. Vill ju ha vår ängels dop på film.

Ja, det har jag kanske inte berättat. Att vi köpte en videokamera. Det blev en samsung av något slag. Så ja, ni kan ju gissa att det kommer bli massor av filmande. Har redan en liten samling videosnuttar.. haha